32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bon
    igen
  • Adi
    Hadd kérdezem még meg: vásárolni, vagy ilyen plázákba moziba stb. ,hogy lehet menni?!
  • Adi
    thx!
  • Duddits
    - THE SIMS 2 v1.0 NO-DVD *PROPER WORKING* (BUILD MODE DEFINITELY WORKS!)

Ez rendesen működik?
  • Duddits
    www.gameburnworld.com

Itt fönt van minden cucc minden játékhoz. Sims 2 is.
  • Riana
    Íme a különbejáratú droid családom:D

• Help17
    na tudokt mondani helyeket. patch letöltés, stb?
  • Help17
    Hogy tudom elérni a 90 pontot hogy a kis fiam végre magánsuliba járjon?
  • PiszkosFred
    Minden haloszobaba plazmateve, fedett medence, stb ;] El lehet kolteni, az mas kerdes hogy ertelme semmi ilyen szinten. Talan majd a kozelgo peccs, es a legelso kiegeszito orvosolja ezt, es nyakunkba zudit egy rakas uj targyat es elolenyt. Nekem speciel hianyoznak a haziallatok, vagy peldaul a simek sosem mosnak ;] De meg fogat sem nagyon, nemhogy ruhat.

De hat ertheto a kiado taktikaja. Az elso resz kapcsan is igy tettek szert marhasok penzre, hogy adtak evente a kiegeket, es a nep vitte mint a cukrot. Talan 1-2 ev mulva lesz igazan elvezheto a jatek, ahogy az elso resznek is kellett jopar kieg hogy ne und meg hamar.
  • PiszkosFred
    Epits egy falat, rakd tele ablakokkal - dragakkal - majd kapcsolj vissza online modba par masodpercre. Aztan ismet vissza epito modba, es bontsd le a falat. Igy kapsz a falert egy keves penzt, de ha jol emlexem a falon levo draga ablakuvegert nem. Igy elkoltesz 2000-3000et, majd a bontas utan ebbol visszakapsz 4-500at.

De a legbiztosabb ha veszel egy rakas ruhat, darabja 200 simpenz, es ezeket ugysem latod amig nem akarod ;]
  • Verseghy
    Hi!
    Van nekem egy családom. Megöregedtek, és elköltöztettem öket, a kiscsávómnak meg lett csaja. A csaja beköltözéskor hozott 50e $-t lett 70 $, de elég szar a házam, igy feltuningoltam, és minden fullos, de maradt 30e $-m.. Teltek a napok, 20e-m lett meg egy gyerekem. Na mondom játszom az öregekkel is azok is öregedjenek. Elmegy a munkába, kijön egy ablak, csak ugy benyomom az egyiket, és kaptam 55e $-t. Visszamentem az eredseti családomhoz, és beköltösztettem a házba, ami hozott 80e $-t, utána visszavittem, de a 80e $ maradt.
    Szóval most van 100e, és minden fullos medence van, virág is meg minden amit el tudsz képzelni. Mire költsem a 100.000 $-omat?
  • PiszkosFred
    Arra figyelj, hogy ha egyedul megy a telefonalo, es a csalad otthon marad, akkor kis ido es terbeli paradoxon lep majd fel. De legalabbis apro furcsasag ;]

Az, aki elutazott valahova, ugyanugy ehes lesz, faradt lesz, budos lesz, stb. mintha csak egy kozonseges nap lenne. El is telik a nap, mondani sem kell. DE! Ha hazautazol mert bevasaroltal, randiztal, stb. akkor hazaerve abba az allapotba fogsz kerulni, ahol a lakast es a benne levo emebreket hagytad. Ergo ha lany elmegy a parkban randizni, nezzuk a papa szemszogebol a dolgokat.

"a lany hiv egy taxit, majd elkoszon es elhajt, lefurodve, illatozva, gyonyoruen kisminkelve, stb. Majd 10 masodperc mulva jon a taxi a masik iranybol, es belep a lanyom budosen, izzadtan, faradtan es ehesen. Es mindez 5-10 mp alatt" ;]

Igy egy iskolas koru tini, es egy kotott munkaidovel rendelkezo felnott eletvitele es idobeosztasa pillanatok alatt felborulhat. Mert ha ilyenkor egybol intezni kell a szuksegleteket, amelyek plussz orakat vihetnek el, a masra szant idobol.
  • PiszkosFred
    Transportation. Ekkor megkerdezi, hogy a telefonalo egyedul megy, vagy az egesz csalad. Ekkor kivalasztod hogy hova, es mar jon is a taxi perceken belul.
  • PiszkosFred
    Sajnos nemtudom honnan szedtem le - munkahelyen neteztem amikor talaltam - igy csak holnap tudom megmondani a Flashget logjabol. De nem kellett sokaig keresni, siman csak rakerestem a googlen a "sims 2 nude patch" vagy valami ilyesmi evidens kifejezesre. 2-3 perc alatt megvolt, 2-3 verzioval - borszintol fuggoen.
  • Christian
    Van sok pénzem, de hogy tegyem nullára, hogy költsem el, hogy nem veszek semmit? pls help
  • Magic Boy
    Na jó azt gondoltam,de szar az angolom így nemtudom,hiogy melyik opcióval a telefonon belül!
  • Drbluess
    telefonon :)
  • Magic Boy
    És azt hogy lehet hívni?
  • Drbluess
    A NŐsitő pethchet honan lehet lenyulni légyszi.
  • akyyy
    Sims Online (kár hogy a kettőből kihagyták, de hátha készül ehez is kieg, mint GTA-hoz)
  • PiszkosFred
    taxi.
  • Magic Boy
    A The Sims-et nem lehet valahogyan neten keresztül játszani?
  • Duddits
    Hova kell betenni az .xml cuccokat? Pl. házak, emberek?
  • Magic Boy
    Köszi így máér érthető volt!
    Én inkább hagyom az eredetiben(nem a géem miatt az szerintem bírná)hanem,mert így nem az igazi!
    Apropó,hogyan tudok elmenni valahova(moziba,boltba,stb...)a Simem-el?
  • PiszkosFred
    En csak egy otletet mondtam, mindenki el tudja donteni hogy kiprobalja e vagy nem. Ennek termeszetesen lehetnek technikai feltetelei. Mondjuk nem egy highend gepen jatszok, es nem igazan lassul be. Neha termeszetesen egyes comm. lotokban beszaggat, foleg ha 10-15en is ottvannak a nepek, de ezt ki lehet birni.

M.Boy: varosepitesnel fogod a hazad csaladostol mindenesetul es berakod a kozos gyujtobe. Majd ha kesz, atvaltasz a kovetkezo "szomedsagra" es ott is ugyanaez. Aztan az ujra valtasz, es lerakod oket ahova akarod.

DE!!

A csaladok az eredeti varosokbol igy eltunnek - elkoltoznek - szoval ez nem masolas, hanem mozgatas. Mindenki csinaljon bekkapot a varosarol a muvelet elott. Es a csaladok egymas kozotti viszonyai is nullazodnak. Egyszoavcl egy uj varosban, uj eletet kezdel, az osszes olyan csaladdal es lakassal, amelyek a jatekban megtalalhatoak, es amelyeket ezek kozul te kivalasztod. Ennyi.
  • Rafaelo
    persze ha van hozzá pricd meg ramod
  • Magic Boy
    Mond el köznapibb nyelven,hogy hogyan kell ezt megcsinálni!
  • PiszkosFred
    Egy otlet azoknak, akik picit nagyobb lelekszamu varost akarnak, soksok emberrel. A jatekhoz kapott 3 varost uritsetek ki, comm. es res. lotokat egyarant. Krealjatok egy uj videket (van valasztek) es azt nepesitsetek be. Jelenleg a csaladom "Ninja Town"-ban lakik, szomszedjai kozott megtalalhato a Goth csalad, a Cappok, az ufok, es mindenki, aki az elso harom varos barmelyikeben is lakott. Igy most hatalmas a forgalom az egyes parkokban, mozikban, stb. Es van is kire vadaszni, kevesebb az esely hogy olyannal jon ossze az ember, aki sehol sem lakik. (de persze megeshet).

Egy kep a varosrol ;]
  • Adri
    dokumentum/ea games/The sims/storytelling
  • Adri
    A kisszékbe is lehet etetni és akkor egyedül eszik vagy tányérból vagy cumisüvegből:)
  • Adi
    Kérdésem: a képeket hova menti a game?!
  • Riana
    pelenkázot ha a gyerek beszart:D ott teszik tisztába vagy öltöztetik át pelenkábol nappali ruába.
    A kisszéket meg ha szülinapja van od a belerakod rá a tortát és csuhé 1 éves szülinap
  • GyaxyBoy
    A kisszéket és a pelenkázót mikor használják vagy hogy lehet használni?
  • GyaxyBoy
    köszi
  • Riana
    akkor lehet azért sirmert fáradt vagy koszos

amugy katt a hütőre és feed baby
  • Riana
    csak ha a csajjal játszol és vele meghiivod a te tinidet

a headmesternél ha elérsz 90pontot a gyerek magánsuliba jár
  • GyaxyBoy
    Skacok!
    Hogyan lehet a Bébit megetetni? Sír mindig és nem ad lehetőséget, hogy etessem!
    Vettem pelenkázó asztalt és kis gyerek széket de egyiket se használják!
  • Riana
    tini nem tud egyedül lakni
    ahog alabol se indithatsz egyedülálló tini karakterrel
  • Drbluess
    na még egy az én tinim nem tud elmenni a csaj lakásába?
  • Drbluess
    És újra van kérdésem
    1. PiszkosFred: ezt a normális nővé tevő petch-et hol lehet meglelni?
    2. Hogy tudom Privát iskolába járatni a gyereket, és mibe kerül?
    3.Head Master ki és mit kell csinálni, ha eljön?
    Egyelőre ennyi, aki tud, segítsen.