32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    na vajon mit jelenthet, valszeg nem tippet :)))
  • Mike at home
    valaki nem tudja veletlenul, hogy a Bodyshop alatal gyartott ruhakat hogyan tudom a jatekbe beletenni?

sim ok, mert csinla rola Sims2pack-ot, de a ruharol mar nem
  • Riana
    vagy probafülkében:)
  • PiszkosFred
    Egyebkent nem muszaj agyban, lehet a jakuzziban is woohoozni.
  • Magic Boy
    Na ezt jipróbálom,mert ezt én se tudtam!
  • PiszkosFred
    Hja. A celszemelyt pedig ask to join vagy call over-rel tudod magad melle fektetni, aztan indulhat a moka...
  • ent
    Ez viszont érdekesebb kérdés! Vki?
  • Duddits
    Relax az ágyon majd mikor mindketten rajta vannak Woohoo.

Sehogy nem tudsz mert nem kell regizni.
    felhaszn: faqsg
    jelszó: faqdown
  • Help17
    nem enged belépni:(
  • ent
    Még egy bugyuta kérdés, de légyszi ne küldjetek a faq-ba!?!:
    Már elértem egy nem általam irányított sims csajnál, hogy nálam maradjon éjszakára, de hogy csalom be az ágyikómba? Röviden velősen: mely parancsokat követve...
  • Help17
    Hogyan tudok regisztrálin a viphez?
  • ent
    Mindenkinél vagy csak nálam?
    Ha elkezdem az életet játszani (tehát nem építkezés stb.) akkor az utcán semmi más nem látszik (pl.: szomszéd, fa stb.) csak a házam meg az a néhány fa amit odavarázsoltam a házam elé!!!!

Ha így van, akkor elég gázos...
  • Devids Pro
    az asszem mikor beteg akkor jó!
  • Riana
    kiprobáltam ezért kérdeztem mert nem történt semmi

És a meditálás mire jo?
    mert az alatt se történik semmi nem nő nem csökken semmi
  • Devids Pro
    oksa:)

help17 pl a FAQ oldal VIP részéből:)
  • Coolfire
    De még a mai adagot hozzá kell hegeszteni,úgyhogy holnap kapsz egy másikat.:)
  • PiszkosFred
    Google-lel keress nagyobb sims portalokat, es onnan.
  • Help17
    Honnan tudok kész házakat letölteni?
  • PiszkosFred
    Erdekes a sors. Fel oraig semmi valasz, majd egy percen belul 3, lenyegeben ugyanazzal a helyesbitessel ;]]
  • PiszkosFred
    Khmm... a tip nem TIPP hanem BORRAVALO ;] Ezt altalaban a vendeg vagy hazigazda szokta adni a munkatvegzonek...
  • Duddits
    Talán nem vagy vállakozó szellemű? Nyomj rá! Amúgy meg jaktot add a gondozónak.
  • sapkafej
    Ehh! A Tip a borravaló! :D
  • Ronaldinho
    Köszönöm, aki segített nekem!
    Üdv: Roni
  • Riana
    arrol senki se írt hogy a személyzetnél (kertész takaritó, dada, szerelő) mit jelent a tipp különböző összegekért

én adjak neki tippet és még én fizessek? vagy ő ad tippet azért hogy fizessek?de közbe nem nő semmim akkor meg mire jo?

• Devids Pro
    a táblázatokat azt még nem mert azokat kicsit átt kell alakítanom!
  • Devids Pro
    na feltettem a faq-ba amit küldtél!
  • SASboy
    mail címeme: [email protected]
  • SASboy
    Valaki nem tudja hogy az miért leht hogy amikor elindítom a sims2-t megáll az első ea games felirat után????Nagyon fontos lenne pls segítsetek
  • Coolfire
    Jaja az én harmatos konfigomra is 2-őt engedélyez.De ha jó bulit akarok,még 2-3 emberkét hívok a kettő mellé.:)Más akkor ezeket az infómorzsákat betűzdelem az általam készített vázba,és akkor az lesz a végleges formája az egésznek.Még azon filózom mi maradt ki..
  • Sipocz
    van egy cheat amiben be lehet állítani az egyszerre megjelenő NPC simek maxi számát, 8 a default, high-end vasra lehet rakni többet, más kondicióknál retyket a dolog
  • Gary
    Hogy ne szaggasson a játék
  • Christian
    a house partyra miért csak 8 embert lehet meghívni? az egész szomszédságot nemlehet? Ja, és ott a listában sokkal töb ember van, mint amennyi kint a városban a házakban!
  • Magic Boy
    Mit szörnyülködsz?
    Az életben is így megy a dolog!
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni azokat az embereket akik megtudták csinálni hogy a simeknek láttható legyen mesztelenül (mellbimbo, punci, farok)a testrészük. Nah a lényeg az hogyan kell azt megcsinálni mert este melo után kiprobálnám. Köszi Bye sajnos mennem kell vissza melozni
  • Christian
    telefonon telefonálsz munkahelyre és ott lehet kilépni a munkából(legalábbis idős korban így van!)
  • Christian
    atyaurIsten inkább járok sima iskolába...
  • Magic Boy
    Na megoldottam a gyerekgondozást az asszonynak nincs melója(alapbol nem volt!)és mi9vel ez jónak tűnik így éerdekelne,hogy szándékosan ki tudok-e lépni ill.ki tudom-e rugatni magamat a munkahelyemröl?
  • Sipocz
    (folyt.)
    -magánsuli->2 előnyt tapasztaltam: 1.a gyerek kevésbe fárad el , a fun-ja ugyanolyan ramaty, 2. a sim felnőtt korában a karrierjét nem a legalacsonyabb zsarzsiról kezdi; járulékos és nem a gyereket érintő előny hogy a lököttebb simszülők nagy álma a gyerek magániskoláztatása; tehát a gyerek legyen A+, a családnak ne legyenek kifizetetlen számlái és lehetőség szerint az egyik szülő (jó ha a tájékozottabb dumás az iskola, munka, pénz tárgykörben és feltétlen kell a min. 5 szintü cooking) szabadnapján a lakást megfelelő állapotba hozzuk (maid, gardener, repairman) és felhívjuk olyan max. du. 16 óraig a headmaster elnevezésü muksót, ő a magániskola igazgatója és elkezdődhet a nyam-nyam-nyalizás (hagy tanulja a gyerek az érvényesülés ezen válfaját is), az igazgató 3 nevesített tárgykörben vizslatja a dolgokat és van még nem nevesitett tárgykör (eleddig 1-re jöttem rá ez a szervírozott kávé) ezen tárgykörök összesítésében kell elérni 90 pontot; az első a környezett, ahhoz hogy tagja legyél az elittnek úgy is kell kinézned, ajánlj szórakoztatást a dirinek és vezesd végig a ház legszebb részein (a kert is a ház része!!), ha beléptek egy helyiségbe mond neki hogy nézzen körül, jó esetben összeszedsz 20-40 pontot és a végén mond neki end tour, eddigre legyen kész a finom és tartalmas vacsora (pulyka, sertéssült, rákbecsinált javalt) a szórakoztatás folytatásaként hívd meg a pasast vacsizni (ha minden ok. ez a dolog 40-60 pont), mire a vacsi véget ér szerviroztass egy simmel kávét (ez önmagában 10 pont fixen), közben az a sim aki a már említett tárgykörökben beszéd-járatos dumálgasson a smooze topic alatt (ez kb. 10-30 pont) ahogy megvan a 90 pont ne kockáztass hagyd abba, kicsi hatásszünet után a diri üdvözöl a fedélzeten és másnap a gyerek már magániskolába jár (általában a szülők valamelyike nagy aspit kaszálhat a dologból, de láttam már olyat akinek nem sikerült és beszámíthatatlan állapotba került mindezért:)).
  • Duddits
    Én is így vagyok vele. Mert most nincs is kedvem elolvasni és majd ha összegyűjtik akkor meg majd elolvasom.
  • Duddits
    Azért hogy a kiegészítőkbe is tudjanak mit tenni. :-)