32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    úgylátom tetszik mindenkinek úgyhogy feltesszük faq-ba! :)
    hogy kell kiszedni a házakat a simsből hogy más is tudja használni?
  • Magic Boy
    Ja bocsi!
  • Coolfire
    neeee......mi van a legutolsó sorba írva?????
  • Magic Boy
    "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
    ---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads

Itt a baj!Nekem nincs Download könyvtáram a dokumentumok/The Sims2-ben!
  • Coolfire
    Gondolom nem 5 perc alatt csináltad őket.:)
  • Coolfire
    A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
    ---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
    A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
    ---->Duppla klikk es install
    A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
    ---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains
    Ha nincs Downloads könyvtár,csinálni kell!

• Coolfire
    szuperek!én ilyet ha beszarok sem tudnék építeni..
  • Magic Boy
    Az igen!
    Szép házak!
  • rage
    A leggyakrabban előforduló kérdéseket nehogy elolvasd!
    Az tilos!!
    :)
  • Magic Boy
    Azt írja,hogy:
    C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
    de nekem nincs downloads könytáram ott!
    Létre kell hozni vagy mi van?
  • ranGer2
    NAgyon jóóóÓ! :)
  • PiszkosFred
    IRL veletlenul nem epitesz vagy? ;] Reszemrol csak gratulalni tudok, nagyon jol mutatnak a kepeken.
  • Kodlovag
    Keszitettem nehany hazat. Mivel kepet nem tudok ide beszurni, feltoltottem oket ide a galeriamba. Nezzetek meg!
    Kepek
  • Fanti
    Hello! HELP ME!!! Please!!!

Nagyon tetszik a játék, de van egy gond. NEM TUDOK HÁZAKAT építeni!!!! Egyszerqen nem engedi! Mivel lehet ezt kivédeni? Ja, crackelt. Warez cucc. Az a baj? Van valami új crack???

Emilt irjatok légyszi, mert nem tudok mindennap itt fenn lenni, s már nagyon építgetnék.

Emil: [email protected]

Elöre is köszi!
  • Riana
    igenés utána visszaexportálni
  • Devids Pro
    FAQ
  • Magic Boy
    A ruhákat és egyebeket hova kell másolni?
  • Attiska
    Az macerás. :)
  • Devids Pro
    igen eltaláltad :)
  • Attiska
    "ruhát, bőrt, hajat etc tudsz magad is kreálni a bodyshop segítségével"

Ki kell exportálni a BS-ből, és Photoshop?
  • Riana
    letölteni bárhonnan tudsz csak keress rá.)
    butor még nincs csak egy computer és pár sövény amit innen a vipből is le tudsz tölteni

user: faqsg
    pass: faqdown

ruhát, bőrt, hajat etc tudsz magad is kreálni a bodyshop segítségével, de ha lusta vagy rá itt a vipben szintén megtalálhatok a ruhák is és minden egyébbis a házaktol kezdvbe.)

Sőt a vipbe nemsokára fognak felkerülni vadiuj ruhák , genetikai dolgok, és kisméretű házak
  • sapkafej
    szerintem olyan nincs!
  • Balli
    Ok engem nem érdekel melyik a hivatalos oldal.

Szval honnan tudok letölteni cuccokat. Vagy mi annak a nem hivatalos oldalnak a féltve őrzött szupertitkos jelszava??? Szeretnék letölteni
  • Magic Boy
    Mi a hivatalos magyar oldal címe?
  • Mike
    bocs, de az a nem a hivatalos magyar oldal
  • Sipocz
    Még az érdeklődési körökhöz: célszerű az egy háztartásban elők körében megkeresni a mindenki által szivesen tárgyalt témát és a közös tevékenységek (étkezés, tv-zés, kávézás, ázás a hottubban) esetén direktben meghatározni számukra a témaválasztást ebben a körben; kivált nagy lehet az eltérés a különböző életkoru simek esetén, nálam pl. a felnőttek előszeretettel beszélnek a politikáról, munkáról, pénzről a gyerekek inkább a scifi-ről, paranormális dolgokról meg a játékok és állatok világáról.
  • Sipocz
    A magazint "eladni" lehet akárcsak egy berendezési tárgyat, felveszed vásárlás módban és delete.
  • Sipocz
    Vigyázni kell picit a városi telkeken vásárolható magazinokkal. A sims1-ben legalább láttad hogy a sim mennyi "érdeklődési" pontot ér el és bele tudtál kényelmesen avatkozni az olvasásba, de itt képes a sim "hülyére" tanulni magát. Mivel az érdeklődés pontok száma véges ezért ha nem figyelsz akkor nagyon felborulhat a dolog és ezt a chat-jellegü interakciók fogják bánni márpedig ezek a társas tevékenységek 60-80%-ban benne foglaltatnak. Célszerü magazin olvasgatás esetén teljes felügyeletet gyakorolni a sim felett és a kívánt célpont elérése után megszakítani a dolgot; 3-5 pontos jártasság szvsz. elegendő ahhoz hogy a negativ chat-hoz tartozó hozzáállás eltünjön. Így is minden simnek helyből van egy két kedvenc témája amibol a szintje olyan 8 felett van.
  • Balli
    Sziasztok a sim2 hivatalos magyar oldalán (A fenti kék link) hogyan tudok belépni a VIP-be? Mi a kód?
  • Gary
    Telefonon is tudsz kaját rendelni! Maximum pár ablakot kellett volna eladnod, vagy a tetőt lebontani ideiglenesen, hogy legyen telefon és pénz kajára :)

Én is vettem újságot a városban, azóta mindenki csak pakolja rosszabbnál-rosszabb helyekre. Pl.: konyha pult és nem tud miatta kotyvasztani, csak óbégat. Kidobni sem lehet, csak olvasni!
  • Kodlovag
    off topic: priv ment
  • Sipocz
    Cseles:)))!
  • Attiska
    Köszi. Alapban a minden nao jövő napilapra gondoltam, de ezek szerint az csak az álláskereséshez jó.
  • Etelkozi Vata
    Köszi

Természetesen tanultam a hibámból.
    Építettem egy kisebbet, nagyon kellemes, lakájos. A karim maga mellé vette azt k€rva párost pleasantville-ből, majd a szőkét elküldte.
    A hozott 50 rugót megtartotta.
    Élnek mint marci hevesen.

Nagyon jó ez a játék!!!
  • Sipocz
    A nagy házzal több baj is van:
    1.qrvára drága és elviszi a pénzt
    2.nehezen áttekinthető
    3.mindig lesz olyan része ami nappali megvilágitásnál sötét marad
    Szvsz. egy-egy helyiség befoglaló mérete ne haladja meg a 6*6-ot (a 4*5-öt favorizálom), lehetőség szerint több oldalán legyen ablak az egyenletes fényeloszlás érdekében, célszerű emelet ráépítésekkel bővíteni mert sokkal jobban lehet kihasználni a teret és így a kicsi,olcsó telek is elég (földszintre nappali, konyha, étkező, egy kicsi WC (ez utóbbiak mehetnek akár a pincébe is, az emeletre hálók, fürdőszobák, dolgozószoba). Nem célszerű a család mindenkori létszámát tullövő épületméret.
  • Coolfire
    Veszel újságot a városban,asszem ebben is elég sokféle van,mindegyik más-más érdeklődési körhöz való.
  • Etelkozi Vata
    Építettem egy bazi nagy házat, olyan 15-ször 20-asat.
    Aztán feltapétáztam, felpadlócsempéztem, tettem bele ajtókat, ablakokat.
    Aztán vettem egy wc-t, egy zuhanyzót, meg egy ágyat.
    Bementem a házba a simemmel, és örültem magamnak. 20 dollárom volt.

Aztán a karim megéhezett. 20 dollárból hűtőt venni?
    Game over.
    ( :?>)
  • Coolfire
    pff...azt én is tudom...én a genetikai programjára vagyok kíváncsi,hogy melyik generációnál ugrik ki az ufóvér..
  • Balli
    Nos én még nem igazán játszottam vele (csak egy házat építettem eddig), de szerintem:
    -tudós: ha ez akarsz lenni, sokat kell tanulnod, olvasnod, sakkoznod-logika miatt stb. Tehát fejleszteni kell ez irányba a sims-edet. Először kapásból nyilván nem leszel tudós fejlődni kell
    -atléta: mint előbb csak itt sokat kell spotolnod, kondiznod

Minden sims-nél meglehet nézni, hogy a sportba, logikába s egyéb tulajdonságban milyen szinten vagy, s hogy bizonyos állást elérj vagy a mostani állásodban jobb pozíciót nyerj ezeket fejlesztened kell.
    Hogy pl.: egyszer tudós légy először lehet hogy csak csicska labortakarítóként kezded.
  • Magic Boy
    Hogy lehet valakiböl tudó vagy sportoló?