32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8993 védelmet -
#8992 szal vki tudja hogy kell végelmet beleépiteni a cuccokba? -
#8991 Ezzel sokra megy! -
taylorp #8990 Tnx! -
#8989 az miért van hogy ha letöltöttem valamit és át akarom szinezni exportálásnál azt irja ki hogy valami gond van és nem tudja kiexportálni? lehet valami védelmi hibát beleépiteni a cuccba amit csináltál hogy más nem tudja designolni?
-
#8988 http://sims2forditas.uw.hu/ itt nézd meg:) -
taylorp #8987 Sziasztok! Most töltöttem le a játékot, nagyon kirány!!! Van hozzá esetleg magyarosítás? -
#8986 Kar! pedig a halloween-es cuccokat jo lenne leszedni a hivatalos oldalrol es feltenni a VIP-be ha lehet. :) -
#8985 nemtudom:) -
#8984 Ertem ok! Nem tudod Ronaldo07 lesz ma? -
#8983 hát én nem használom a cc-t, de ezt neked kell eldönteni hogy kelle e neked az -
#8982 Koszi! es melyiket erdemes leszedni? a C-C-set, vagy a CP-set? -
#8981 ati.com :D -
#8980 Letoltesi cimet tudsz mondani 4.10-hez? -
rage at work #8979 Megjelent a 4.10-es ATI driver
Akinek gondja van a SIMS2-vel, lehet próbálkozni.
Hátha... -
#8978 Váú az igen!
Mindezt mijen idősen tette? -
#8977 loool :DDD
vandál kölök :D -
#8976 Jó a Nick képed! -
#8975 Nekem csak háztervezéshez kell!! :DD
Azért nem adok ki annyit!! -
#8974 ja, csak ne kerülne 13k-ba -
#8973 Gondolom warez - a serial keres miatt - igy valoszinu hogy rosszul szedted le. Toltsd le ujra azt a cdt, vagy vedd meg eredetiben ;] -
#8972 Akkor lépett fel a probléma amikor másolni akarta a : TSData\Res\Sims3D\CASFace.package from the media
Mi lehet ez???
[PŐG] -
#8971 szia!!
Ideges vagyok grrr -
#8970 szia Mimacs -
#8969 Nem sikerült a telepítés :C A 3. cd- nem talált valamit. Most próbálom újra. -
#8968 azt igérték, hogy a 2-ben tudni fogják, meg ha építesz a hálószoba mellé klotyót, akkor azt használják, illetve a vendégek a nappali melletti wc-t használják, nem a hálószobait.
az ágyikó láthatólag nem stimmel, vagy lehet, hogy tanulja a sim, melyik az ágya, vagy pl anyuci mellett szeretne aludni, jóisten (illetve maxis) tudja.
a wc-zés az stimmel, azt megfigyeltem
hm... pontosabban van olyan sim, amelyik mindig ugyanott alszik, pl. Robert, sose feküdt még más ágyába, de az öccse hajlamos anyuci mellé alukálni -
#8967 Lenne egy kérdésem. Ez már az első részben is zavart, de hátha most megoldották már, csak még az én figyelmetlenségem miatt nem jöttem rá.
Adott egy X tagú család, ahol az X>1 ;] Ez a család egy házban lakik, ahol legalább két hálószoba van. Hogy lehet megoldani azt, hogy az egyes hálószobát kijelöljem az egyes simek részére. Ergo a gyerek szobájába ne feküdjön be a papa, és fordítva. Természetesen manuálisan lefektetve őket nem gond, de "free will"-ben megoldható valahogy? -
#8966 nálam a kizsgyerek szétverte a babaházikóját, de annyira, hogy még a moveobjetcs-szel sem tudtam kitörölni. kitettem a telek sarkára -
#8965 Rájöttem egy szomorú tényre, bár lehet, hogy a valóságban is így van: a két nem főleg a kölkök, abban különböznek, hogy más ruhát, hajat tudzs rájuk adnmi. ha a hajakat, ruhákat az ember sikeresen összekeveri, max a nevéből jössz rá ki fiú ki lány -
Coolfire #8964 Bannert akartam írni..:) -
Coolfire #8963 Na megvan az a progi amivel szét lehet a package file-okat szedni(thx. fordítók).:)SimPe_007 a neve(ez a legújabb),de kell hozzá a .NET faramework is,hogy működjön.Tehát lehet a benti zenéket buzerálni...:))) -
#8962 Köszi!!! -
Coolfire #8961 A link alá is be kellett volna nézni.:)
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
-
#8960 Sziasztok!!
Tud valaki serialt vagy linket??
Vissza is olvastam egy pár oldalt de nem találtam. Nagyon kéne mert itt vagyok a telepítésben -
#8959 Tök furcsa ez a halál!!! -
#8958 -
#8957 Aham, ertem, azert jo lenne ha le lehetne tolteni valahonnan, regszam nelkul. Johetne mar par szep tapeta, meg padlo burkolat, stb. -
Coolfire #8956 Hát igen...senki sem képes olyan finoman káromkodni,mint mi.:)) -
#8955 Most néztem az offic.site bbs-ét, hát nem vagyok egyedül ezzel a bug-gal sem:)), a népek tajtékzanak a hibák miatt és a beszólásokon gyakoriak a (fuck, suck....) szóösszetételek, de sajnos szegény angolszász nyelvezetüek nem igazán képesek egy amolyan jóízű kacskaringos káromkodásra (ez az igazi nyelvi korlát:)))! -
#8954 Helló Népek!
Új bug-om jelent meg. Én csak vízesés effektnek hívom, egyes simjeim öltözékváltásánál jelenik meg->a ruhaváltás (vagy épp vetkőzés) térpontján egy pici vítesés jelenik meg hasonló ahhoz ami a vizes tárgyak meghibásodásánál látványként előjön. Ez a kis vízesés aztán helyben marad és csak a köv. ruhaváltásnál követi a simet. Sajnos a másik bug a "szétugrós" lassan játszhatatlanná teszi a dolgokat mert ugyen direktben nem gamálok a "fertőzött" simekkel, de kicsi a falu és olykor a többiek összejönnek velük. Sajnos van úgy hogy egy ilyen "fertőzött" sim elqrja az egész délutánt:((((! Bármi debugert találtok bárhol jellezzétek!