32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    A promóhoz kell hogy ama "higanymérő" a tetejéig zöld legyen (ezt befolyásolja az hogy a sim mennyire érzi jól magát amikor melóba indul, a saját mood valamennyi része ide átkerül), a skill-ek között is meg kell lennie minden elvárásnak (ez ált. 2-3 skillre érvényes), valamint megfelelő mennyiségü barátnak (lásd.protekcionizmus) kell lenni (a családtag még akkor sem minősöl barátnak ha más háztartásban él!!, ezért sem érdemes a falut 1 db. óriásklánnal benépesíteni szvsz.).
  • Mike
    náalam nem nagyon van öregedés, passzolok
  • Mike
    én grillsütőhöz életemben nem tettem még füstjelzőt. igaz sohasem gyulladt még ki. riasztóból is szerintem elég egy, abba a szobába ahol a bejárat van. értelemszerüen ha több szobának van kifelé bejárata akkor oda is kell
  • Mike
    de a pláne ugye az, hogy őt nem is a parti miatt hivtam át
  • Mike
    lehet nyitott a ház, de akkor a kertet kell vhogy lezárni, mondjuk sövénnyel
  • Sipocz
    Volt egy koleszos haverom (még az őskorban:) akinek az ágya felett így virított az írás: "Két ember társaság, ennél több már tömeg és itt zajlik a társasági élet!":)))) No ez valami eféle lehetett!:)))
  • Mike
    A hf tanulásának sebbessége az osztályzat függvlénye
    A+ gyerek egyedül is pillanatok alatt megcsinálja a háziját, C környékén érdemes a gyerekkel tanulni

ha nem erre, hanem a skillekre gondolsz, akkor az elsőket viszonylag gyorsan meg lehet szerezni, a felsőket, 8-10, már elég lassan
  • Mike
    3. a kezdeti tulajdonságokat gyermek korban MEG LEHET változtatni
    Sipöcz emlkészem, potn te írtál erről előszőr.
    sazl ha születik egy olyan tulajdonságú gyereked, aki nem illik a családba, szülői, tesói befolyással alakítható
  • Mike
    1. minap megcsináltam életem első partiját, nem jött el senki, ellenben a simem szívszerelmével, aki már reggel óta ott volt, jót enyelegtek a diványon, és így kitünő minősítésü partit sikerült összehozni :)))
  • Mike
    családostúl menti. természetesen a mentett ház család nem tűnik el.
    másik mentési lehetőség ha van elég vincsihely, a Neighborhood dir-t lemaásolod vhová
  • snt
    Vessz össze avval akibe szerelmes, pofozd üsd vágd stb. Garantáltan nem szereti majd többé
    Az előléptetésnek vannak feltételei (képességek, jóked stb) vhol a munkánál kiírja, meg mutatja h mi kell hozzá még...
  • Mike
    Érdekel vkit új börszin, illetve pár átszerkesztett ruhadarab? mert ha igen, bedobom a közösbe a ténykedésem, de ha nem az serm baj, nem vagyok sértődőd :)
  • Balli
    A barátnőm szerelmes lett egy másik sim-be. Ott van mindkettőjüknél a szív jel- hogyan lehet azt kitörölni, hogy már ne legyenek egymásba szerelmesek?

Értem tehát a magasabb Mod-dal gyorsabban előrébbjutunk a munkában, s akkor is gyorsabban előrejutunk a munkában, ha pl.: munkabamenetel előtt minden szükséglet ki van elégítve? azaz mindegyik zöld?

Hogyan lehet megnézni hogy még mennyi van hátra ahhoz hogy előrelépjünk a munkában? A munkánál a mérleg alatti "higanymérő" jelző az pontosan mit jelöl? (nekem általában zöld szokott lenni középtájt? A munkában amikor vannak választási lehetőség (pl.:támogat vagy nem egy bizonyos dolgot) ott megfigyeltem, hogy mindig az első válasz a jó döntés vagy ez nem így van? Akármelyiket választjuk kapunk jutalmat?
  • Mike
    Új tapasztalataim:

kiköltözés, porontyaink elhagyása:
    - tinidzserkorú sim gond nélkül egyedül hagyható a házban, 2 pénzfával éhen sem hal. nem árt azért, hogy mielőtt lelépünk, gyermekünk eléri az A+ iskolai eredményt
    - gyereksimet nem lehet elhagyni, kapunk egy döbbent üzenetet, hogy tudatában vagyunk, hogy mégis mit csinálunk :)

(az elköltözés minddkét esetben a find own place a komputerben történik)
  • snt
    Megoldódott..
    törölte a srác..

Top Gun: köszi, akkor remélem elmenti a familyt is..
  • snt
    http://simsek.gportal.hu/

nemtom ki csinálja ezt az oldalt, de Ronald07 tegnapi megjegyzését törölte a vendégkönyből és az ellopott leírásomat sem törölte az oldaláról, és email sem írt nekem ezzel kapcsolatban, pedig megkértem!

Lehet h gportal adminokat felkeresem, ha nem törli az oldaláról a leírásom...
  • Sipocz
    Az elderek szexuál-higienéjéről szóljatok nekem!! (lásd.9167)
  • Sipocz
    (ugye érdekes amikor azonos hiv.számra letárolja 2szer ugyanazt:))
  • Balli
    Köszi a válaszokat :)
  • BoSA
    Néhány válasz:
    1. Ez engem is érdekelne. Én pl. csak 2 embert tudok meghivni. Lehet hogy a gép konfigurációjátol függ, hogy mennyi a max. vendég.
    2. Kell hivni barmant.
    3. Szerintem nem, de mondjuk függ attól is hogy miket tanulsz.
    4. A tárgyak befolyásolják a tanulás gyorsaságát
    5. Szerintem simán lehet ajtó, csak tegyél a syobába riasztót.
    6. Igen
  • Balli
    Köszi
    Lenne még pár kérdésem:
    1. Ha bulit csinálok akkor miért nem jönnek el az emberek akiket meghívtam? Miért csak négy embert tudok hívni?
    2. Vettem egy bárpultot, de egyszerüen nem tud inni a simem, azt mondja, hogy nem tud hozzáférni pedig semmi akadály nincs körülötte, miért van ez?
    3. A kezdeti emberi tulajdonságokat meglehet változtatni?
    4. Ha gyakorlunk valamit akkor gyorsabban tanulunk ha jó a közérzetünk, boldogobbak vagyunk? Más-más tárgyal gyorsabban tanulhatjuk ugyanazt a feladatot?
    5. Ha csinálunk egy kertet akkor a kert és a ház között lehet nyilt ajtó? vagy nem lehet mert akkor könnyen kirabolnának?
    6. S a végén egy láma kérdés: A riasztót, ugye belülre kell rakni?
  • TopGun
    Hi! szerintem kimenti a csaladot is, toltottem mar le olyan lot-ot amiben lakok is voltak.
  • snt
    Köszi, majd kipróbálom, de azért írd meg h mi lett ha te megcsináltad.. Sztem csak a házat menti ki, a benne lévő családot nem.. De ha igen, szólj! Köszi
  • Sipocz
    Falunézetben a családot kirakod a közös gyűjtőbe és ekkor a házuk vagyoni értéket megkapják kp-ben. Igen meg tudod nézni az üres házat, falunézetben válaszd az épités módot és katt a kéglire.
  • Balli
    Hogyan kell eladnom a házamat, ha egy újba be akarok költözni?
    Valamint meglehet nézni az eladó házakat belülről, közelebbről mielőtt megvenném?
  • TopGun
    Hi! a VIP-ben a sutotok senkinek sem jon le? :(
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Bugokrúl(:)->a "vízesés" bug akkor jön elő, ha a telken beépited mind at 5 szintet (alap és tető is külön szintnek számít), a legidősebb családtag kapja meg. (hogy mi az összefüggés tudja a nyavaja)
    Mivel hál'istennek az adult simjeim nem akarnak megöregedni, ezért generáltam egy olyan házaspárt akikkel együtt él anyóspajtás mint konyhafőnök és leendő nanny. Ezzel együtt szeretném ha jól érezné magát, ami úgy néz ki nem lesz nehéz mert egy igen huncut kis öregmamát sikerült kidobni. Az első kívánsága egy jó kis "flirt", kérdés az időskori szexualitás meddig megy el? merthogy ha durrbelebumm, akkor alkotok neki egy megfelelő játszópajtást is.:))
  • PiszkosFred
    Varosi nezet menu - Neighborhoods. Ott jelold ki azt a hazat, amelyben a csalad lakik. Ne kezd jatszani, hanem csak egyszer katt ra. Ekkor jon ugye par lehetoseg - barati kapcsolatok, info, csaladkep, jatek, stb.. - na itt package lot-ra kattints. Ekkor a dokumentumok/profil neve/ea games/the sims 2/PackagedLots-ba elmenti a hazat azon a neven, amilyen neven a varosban szerepelt. (gyakorlatilag utcanev - xy woodland drive, stb.) sims2pack a file, ami aztan addolhato mint barmely hasonlo tipusu letoltott stuff.

Namost hogy a csalad is exportalva lesz e, nemtudom. Az a helyzet, hogy ezt majd csak holnap akarom en is kiprobalni, amikor is munkam elszolit par napra, es szeretnem magammal vinni a jatekot minden mentesevel. Ha lesz ra idom, folytatnam a jatekot az aktualis csaladokkal - felteve ha ez a modszer mukodik. Sajnos itthon az asztali gepen nem mertem kiprobalni, felve hogy oda lesz a csalad...
  • Mike at home
    Ki volt rossz, amig nem voltam? kit kell torolni? :)))
  • Mike at home
    az egesz oldal ilyen, a kepek is

o pl sok fuszert evett

• snt
    Sims2 hova menti a dolgait? mármint a családokat, ha azt akarom h megmaradjon (biztonsági másolat) Sims1-ben ugye a Export mappa volt, de itt hol van? ÉS melyik fileok kellenek ?

snt
  • cseri001
    - 1 bevonni.. :))
  • cseri001
    Nekem is a legelső páromnál rögtön ikrek születtek (azóta már felnőttek, helyesek lettek mindketten :))
    Próbáld bevonni a kedves apukát is bevonni a "gyereknevelésbe", meg a pelenkacsere rejtelmeinek kiismerésébe... Vagy hívj bébisintért telefonon.
  • cseri001
    Nnna, ezt megpróbáljuk... kösz.
  • cseri001
    Eddig csajjal próbálkozott, de nem jött össze. Most csinált egy másik családot, javaslatomra megállította az időt. Tehát most egy fickóval próbálkozik.
    Egykébként lövésem sincs, hogy miért nem a nőt viszik el..
    De szerintem hülyeség ez az ufósdi.. Én nem fogok ufósimeket csinálni... nekem nem tetszenek. Randák. :D
  • PiszkosFred
    Hat muszaj volt pihennem a megfazas miatt, igy csak 2-3 nappal kesobb kerestem munkat. Mosogatokent kezdtem ujra a szakacskarriert ;]
  • Drizzthsz
    Ha még aznap keresl munkát, akkor csak egy szintet esik a simed. Engem a politikusi buliból vágtak ki, mert rosszul lobbyztam.
  • PiszkosFred
    Ertem. Ezesetben elnezest, ugy tudtam hogy ez a kis util a BS resze, es csak egyutt muxik. Sorry.

Mas

Ma Natasha nevu unokam - aki szepen felnott, elkoltozott es szakacskent/festokent igencsak szep karrier elott all (egyedulallokent egyelore) - eljutott arra a pontra a jatekba, hogy kirugtak! ;] Meg eddig egyetlen simemet sem rugtak ki a jatekban, igy meglepodtem. De nem keses vagy logas miatt. Az ok roppant prozai: megfazott a lelkem, es szakacskent sajnos elkovette azt a hibat, hogy betegen belehapcizott a keszulo martasba. Ami meg nem lett volna nagy baj, de a vendegseg nagy resze elkapta a betegseget, igy egyszercsak megjelent egy rozoga auto, es az immar munkanelkuli unokamat hazahozta. Hmhm... ;] Mivel gyerekkoratol kezdve a vendeglatoiparba keszult dolgozni, remelem sikerul meg munkat talalnom e teruleten.
  • snt
    Ronaldo07

Devids Pro: köszi szépen, így már megy
  • Ronaldo07
    Írtam egy-két szép dolgot a vendégkönyvébe!!