32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    nem a sims2-höz kell hanem van valami package installer a sims2 egyik alkönyvtárában! ahhoz társísd
  • snt
    Tudom, jól írtam be, programfuttatási hibát ír ki...
    Társítsam a Sims2.exe-hez ? Mert volt nemrég egy rendszer reinstall és lehet h azért nem érzékeli (nincs hozzárendelve a Sims2höz)
  • Devids Pro
    mert fontos a kis és nagy betü Sims2Pack így kell
    és ne abodíshop a baj mert ezt a formátumot a sims2 kezeli nem a bodyshop
  • Eszter
    A csaj egyből két gyereket szült:-(
    Most az a gáz vele, hogy nem akakr aludni, mert állandóan a gyerkőcökhöz szaladgál, amit meg is tudok érteni, de így tök depis lesz. Ebben tudtok segíteni?
    Köszi
  • snt
    Értem. Nincs bodyshop, szal ez a gond..

Az oldalról törli majd a leírást, de megtaláltam egy másik oldalon os, ott még az sincs megjelelölve h honnan van... LOL

http://simsek.gportal.hu/

Le kéne már a lopkodásról szokni :)
  • PiszkosFred
    a sims2pack-ra a duplakatt - amennyiben van bodyshop telepitve. Ha nincs, telepits. A .package mehet a downloadsba - vagy oda ahova a readme irja. Ezek rendszerint a karakter alkotaskor vagy vasarlaskor aktivizalodnak, vagy van hogy sima genetikai modositasok. A lenyeg az, hogy nem mindig latszodik a "hatas" ezeknel.
  • PiszkosFred
    Nem fog. Irj inkabb a gportal uzemeltetoinek, es toroltesd az oldalt.
  • snt
    Átneveztem, hiába kattintok duplán, nem csinál semmit...
    Programfuttatási hiba.. Mit kellene csinálnia ? Nem exe file, hogy lehet ezt futtatni ?
  • PiszkosFred
    Mert nem mindegy, hogy .package vagy .sims2pack a file. Elobbi a downloadsba, utobbira duplakatt. (optimalis esetben)
  • snt
    http://simsblue.gportal.hu/

Aki ezt az oldalt csinálja az vmi kurva pofátlan!
    A leírásomat ellopta az oldalamról, megkérdezés nélkül (hiába írta oda a forrást), írtam neki mailt, nem válaszolt, írtam a vendégkönyvébe, törölte őket!

Nem így kellene oldalt csinálni h mindenhonnan összelopkodsz mindent!
    És ha persze szólok akkor törlöd a vendégkönyvből!

Legalább méltóztass egy emailt írni!

snt
  • snt
    Kiírja h programfuttatási hiba!
  • Ronaldo07
    Kattints rá kettőt!!
  • snt
    Na igen, az xml-eket én is letöltöttem, átneveztem sims2pack -ra ,de hova másoljam ?
  • Coolfire
    nevezd át sims2pack-ra
  • Coolfire
    akkor viszont mehetnek a sunyiba a nagy mellénnyel beharangozott genetikai résszel..a genetika nem csak abból áll,hogy a két szülő tulajdonságai öröklődnek,hanem attól sokkal többről van szó..úgyhogy akkor bekaphattya a maxis is...
  • banita
    bocsi xml-be
  • banita
    ok akkor mégegy kérdés, most xls-be mentette le, írjam át a kiterjesztést és úgy rakjam be?
  • banita
    köszike, megpróbálom
  • Riana
    jobb kat mentésmásként
  • banita
    Helló, lenne egy kérdésem. Mért nem tudok a V.I.P.-ből letölteni?
  • Rafaelo
    biztos csak azt viszik az ufók akit érdekel a csillagászat tudomány
    végül is csak azt izgatja a téma sztem
  • ent
    Kösz
    És utána kell beírni a megfelelőt?
  • Riana
    ctrl+shift+c
  • Riana
    hát nekem a csajom zöld ufohoz ment feleségül
    már a 14.gyereknél tartanak
    és mind fehér
    a másik házaspárnál az ürge meg egyfolytában minden este az eget bámulja és jusztse viszik el az ufokj

és mind a 2 az ufovárosban van

bodyshopban hogy tudok alfa skint létrehozni?
    tehát egy vadiuj skint?

• ent
    Bocsi, nincs kedvem visszaolvasni!

A cheat-eket egyszerűen beírom a játék alatt vagy?
  • Coolfire
    Ha nem lesz vmelyik generációban ufókölök,akkor egy kalap szamócát sem ér a genetikai része..
  • Coolfire
    Ezt már alább leírtam:ha a genetika törvényei szerint dolgozik a program,akkor valahol elő kellene jönnie az ufógéneknek.:)
  • Riana
    az enyémet se akarják elvinni az ufok pedig már régota probálkozom
  • Riana
    nem is lesz ufo csak fehr gyereket tud szülni
  • Coolfire
    Ha sok nyelven telepedik akkor international,ha nem akkor US(gondolom én).:)
  • Coolfire
    Csajt is elvisznek?Asszittem csak kandúrt,mivel annak lehet úfógyerkőce.Na én ezért vettem ufócsajt feleségül,de még nincs szép zöld gyerekem.Na majd a következő generációban.:)
  • ronhaven
    Van valami olyan cheat\krekk\patch akarmi amivel lejjebb lehet lassitani az idot mulasat, ugy, hogy a jatek kozbe nem lassul?
    Tehat hogy ne 1 oraba teljen mig kier a klotyora es kakal egyet, es leerjek az emeletrol mire mielott itthagy a meloskocsi.
  • MIMACSKA
    Sziasztok!!
    Megtudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet megnézni, hogy us, vagy international versiom van??( a dobozon nem fog menni :))
  • cseri001
    Köszi mindenkinek. Kezdi elölről. Csajt akart, hogy elvigyenek, de nem jött össze, 5 nap és megöregszik... Persze az időmegállítás, mint olyan, nem jutott eszébe.. :)
    De azért kösz :)
  • Coolfire
    Ja erre nincs semmilyen okosság.Ez tisztán a véletlenen múlik,úgyhogy hesszeljetek tovább..:))
  • PiszkosFred
    A fickoval nezegetni, majd egyszer csak megjonnek. Lutri ez is mint a gyerekcsinalas. Van akinek egybol jonnek - "szinte" - de van akinek az istennek sem. Gyereknel is egybol sikerult es terhes lesz az asszony, van aki gyerek nelkul megy nyugdijba, pedig mindent megcsinalt amit kellett volna...
  • cseri001
    Az én kérdésemre (#9108) nem tud valaki valami okosságot mondani?
  • snt
    Ha dúl a love, bebújtok az ágyba, relax, aztán try for baby... aztán vagy lesz gyerek, vagy nem :)
  • Eszter
    Sziasztok. Volna egy kérdésem. Hogyan lehet gyereket alkotni?
    Már elvette a pasi a szíve választottját, de ami nekem fura volt, hogy teljesen paff lett tölle. Vagyis nem tudom hogy miért. Nagyon sok hozzászólás van, és nézzétek el nekem hogy nem lapozom végig. Ha esetleg tudtok tanácsot, segítséget adni, azt nagyon szépen megköszönöm előre is.
  • snt
    "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
    ---->Duppla klikk es install"
    ezt írja, letöltöttem az xlm fileokat (számítógép, stb.) átneveztem őket, és?