Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert 200000000000 emberbõl jó ha 2nek megy Cdrõl
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mindefélét kipróbáltam, driverekkel, hardverekkel, azonban nem itt kellett keresni a hibát. Egyébként a Bithumenrõl töltöttem le az egészet. Írtátok itt többen, hogy onnan töltitek és mûködik, de nekem gyanús volt a dolog. Letöltöttem ezért egy másik szerverrõl (az egyik közismert FTP-rõl). Letölt, kicsomagol, telepít, elsõ CD-t mountol és láss csodát: azonnal indult, teljes pompájában.
Magyarázatot nem tudok hozzáfûzni, de az egyik helyrõl letöltött verzió nem ment, míg a másik igen. Természetesen ugyanarról a verzióról van szó.
nem lehet hogy te az étkezõre mentél és nem a konyhára?
csak mert az amcsiknál külön van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem grafika bug van benne, lehet hogy nekem is kikéne írnom cd-re
Nem ennyire vészes a dolog azért, nem szabad teljesen azonosulnod a simmel és a "zord atyát" se add elõ! Ne mond, hogy Te sosem gondoltál arra hogy a cuki kis szomszédasszony v. a lánya, akár egy jóalaku kolleganõ v. ilyesmi mennyire meg lehetne..........! Egyébiránt a simek akik mint pár szóba jöhetnek választásra mind ott laknak a faluban, keresd ki a kéglit ahol élnek és belekukkanthatsz a körülményeikbe és gondolataikba is. A simnek csak vágyai lehetnek és ha nem tiltod le ezek megvalósítását akkor minden lehetõséget meg fog ragadni ezeket elérni, a döntés mindig a Tied! Az, hogy a sim-csaj vágyakozik egy kis "romantikára" (lásd. egyszerre 3-mal😊)) az nem problema, attól még tuti kis feleség lehet és roppant hüséges, természetesen az hogy a fogadalom elõtt kivel-mikor-mennyire az az õ privát ügye😊), az a lényeg hogy utána csak és kizárólag a Te simed a mindene! (természetesen a házasság után már ez a sim-csajos is a Te simed, én a sims1-ben direkte csináltam jó kis szaftos botrányokat már csak azért is hogy felrázzam egy picit az érzelmi életet😊)!
tegnap este próbáltam ki, nem volt sok idõm rá, épp egy fél óra. Beköltöztettem a saját sim-et egy üres házba, de nem tudtam neki hûtõt venni, se telefont. Pénz az volt "elég", de inaktív volt az ikonja a konyhai cuccoknak. Ez mitõl van?
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Ugyanis továbbra is kifagy a játék pár perc játék után, úgy, hogy az image file-ok a gépen vannak, Daemon-al mountoltam, stb. Megpróbálnám kiírni cd-re, cd-rõl telepíteni, hátha jó lenne...
Elõre is köszi!
gamertag: kenobita
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert en tokre kivoltam amikor az egyik csaj behivtam es hozta a gyereket 😊) Nem hogy nem akarok de hat 200$ volt a kaszaba es a hazamba nem fer el egy gyerek meg.
Aztan ujra beoltottem es masik csajt fuztem de mire belem zugott es hozzam koltozott a kis ringyo olynokat akar hogy masik harom Sims-el lefekudni es legyen harom szeretoje meg ilyenek.
Az meg a kerdesem hogy ha egy Sim akar valamit... es en nem akarom hogy azt csinaja akkor majd idovel lemond es mast akar vagy kotelezo azt megcsinalni? Oszinten nem akarom hogy a jovendobelim a kornyek ringyoja legyen. Na meg a kicsaj fel attol hogy elvegyem....
De a szeretkezos jelenet nagy volt 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Oltárira tetszenek a munkahelyi közbeszólások. Nem emlékszem, hogy volt-e ilyesmi a Sims1-ben, de itt nagyon jók. Volt, hogy minden elõfeltétel teljesülése nélkül elõléptettek, kaptam skill pontot, meg ilyesmik. De ami a legeslegnagyobb: a feleségem sikeresen csinált egy minifilmet a munkahelyén, ami után a fõnök !75.000! pénzt adott neki. Eddig is jól éltem, na de ezek után. Húha... :-)
Járni úgy kell, hogy felhívod, áthívod, majd udvarolsz. Feleségül venni (bármily meglepõ) úgy kell, hogy megkéred a kezét és lezavartok egy esküvõt.
Igen, minden WooHoo szexet takar.
Valaki magyarázza már el nekem hogy mit jelent az amikor lakatot lehet tenni a képek valamelyikére?
Meg hogy hogyan lehet mondjuk járni a csajjal meg feleségül venni meg ilyen apróságok.
Ami a pezsgõf. folyik "whoo-hah" alatt az az szex lenne?
A Lothar gyerekkel nyomulok, de nem igazán jönnek össze a próbálkozásaim.
Valamilyen tippeket hol lehetne olvasni?
Köszi elõre is!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.