Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Többen is játszhatjátok sok-sok simcsaláddal/single simmel ugyanazt a simfalut, sõt ez a legjobb módszer arra hogy a falu sokasodjon és gyarapodjon, ami ugye elengedhetetlen a megfelelõ szocializáláshoz akár a karrierek kijátszása, akár a genetikai állomány sokszinüsége szempontjából. A fókuszban lévõ család/egyén fejlõdik/öregszik amig velük/vele foglalkozol, a háznál/városi lot-on megjelenõ és velük/vele kapcsolatba kerülõ más simek csak a szociális kapcsolataikban (barátság, szerelem....) változnak meg a fókuszban lévõkkel kapcsolatban éppen a "társasági élet" révén. Vigyázni érdemes arra hogy a sim-sim kapcsolatok lehetõleg kétoldaluak legyenek, olykor meglepetést okozhat hogy az egyik sim oldaláról barátnak-ellenségnek látszó sim a másik oldalt választva nem pontosan ugyanúgy néz ki. Szvsz. sokkal nagyobb élmény és hatékonyabb gyakorlat egy simpárt úgy összehozni hogy mindkét féllel Te játszol és formálod a karakterét, ahelyett hogy egyoldaluan "csajoznál" vagy "hapsiznál" a gazdasági elõnyökrõl már nem is szólva.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Jimi Hendrix
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
babaszov-zsír: nagy élmény volt olvasni! 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ahh en lelek masikat es elkudom jol! Hazam elott gyakran setalnak mas csajok is.
Apropo... el lehet menni mas varosokba is? Ugyertem vendegsegbe? Es a Taxi mire jo?(ugyertama jatekba bake!)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(a probléma amirõl Wizy beszélt az meg megoldódott, csak külön userrel játszottunk, és ezért az õ részében nem tudja játszani az én mentésemet.)
Ja és itt sem lehet kimozdulni a házból ide-oda? Mert azthittem hogyha a kiegészítõkben ezt megcsinálták akkor itt is benne lesz 😞 Meg akkor minek van ott egy park a neighborhoodon? Aminek neve is van meg minden.Ha el se lehet oda menni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
elsõ woohoo után már reggel az volt a vágya, hogy másik 3-al kufircoljon, oszt folyamatosan olyan parája volt, hogy nem vágják gerincre. ráadásul egy gusztustalan házimalac: fröcsögve zabál és akkorákat fingik az asztalnál, mint ide lacháza
ösztönlény, na.
az is igaz, feltûnhetett volna, hogy kifejezetten az a gyorsan ismerkedõs típus, amikor 3-4 karajosabb randi után egybõl beköltözött. az ilyennel meg az életben is vigyázni kell
mondjuk még kicsit maradhat, mert egyrészt megfelelõen rendszeres karbantartással elmúlt a vágya, hogy partiba dobja magát (Sephi, vedd fel te is a sérvkötõt és mindent bele), másrészt egész jól keres, de ha megszedtem magam, tuti elvitetem valahogy az idegenekkel. az ilyentõl kölök se kéne, óvodában megrontaná a komplett kiscsoportot, késõbb tanulás helyett meg matekpéldákra polírozná a bohócot

korpa ellen zsírmalac
hol kell az elõzõ játékomat betölteni? tegnap este mgcsináltam a karimat, beköltöztettem, aztán tesom játszott a sajátjával. most meg rohanok haza, hogy de jo lesz, meg tesom sincs itthon, enyém a gép, elinditom a játékot, bemegyek abba a városba, ahova tegnap beköltöztettem a simemet, de sem a tesom simjét, se a sajátomat nem látom azokban a házakban, ahová beköltöztünk..... ????????? thx
de ha szóba jön a pénz akko mindig minusz van, a csaj nem szereti a pénzrõl dumálnak.
itt egy kép a csávomról meg a csajról (a háttérben van néhány mosatlan tányér 😛).
de nem elég ledózerolni, telket is ki kell jelölni
És melyik gomb az? mert én nem találtam
Vki lenne olyan kedves és felpakolná nekem a Sims 2 4-es cd-jén lévõ sims2_4.r34-et és a felfelé lévõ fileokat. Elõre is köszike!
itt egy videó amiben az én csávóm és a "végleges" csajszi táncolnak
ez egy iq teszt
ha nem találod meg, nem vagy alkalmas, hogy játsz a sims2-vel
😊)))