32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Tettem termeszetesen, de valahogy csak jo lenne ha hatrany szarmazna belole amennyiben nincs ;]
  • Pemack
    sipőcz: add el és vegyél helyetteegy másikat vagy próbáld megjavítani egyik simeddel
  • Sipocz
    Juteszembe! Van úgy hogy meghibásodik valami és hívom a szerelőmanust és van úgy hogy órán belül ott van és van úgy hogy csak másnap reggelre igéri magát. Ez utóbbi nagyon rossz dolog, mert a víz csak egyre folyik meg az elektromos cumót addig nem lehet használni.
  • Mike
    bár mondjuk a fürdőszobában állhat a víz, de ettől még az alatta lévő szint nem ázik be
  • Sipocz
    Nemtom próbáltátok-é már?-> Ha a simnek vannak az anyagi lehetőségei magán a lakóházon kívül is nagyon szép kis pavilonokat lehet építeni a kertben pl. hottub-nak vagy egy kis grillező helynek..... Nem szükséges falakat csinálni, hiszen most már a tetőt oszlopokra is lehet helyezni és/vagy itt már nagyszerűen lehet használni az arch-okat és a teljes méretű ablakokat (sőt ha mindezeket egy pici alapra is felrakod akkor a helynek van függőleges dinamikája is).
  • Mike
    minden kérdésedre a válasz: igen
  • Devids Pro
    mivel nincs eső így biztos hogy nem ázik be:D
  • Balli
    Nem magyar a játékom a képet a következő helyről linkeltem be:
    http://simsek.gportal.hu/ Itt láttam ezt a házikót
  • snt
    Magyar a játékod? Nem végleges a magyarítás igaz ? Megy rendesen, nem zavar ba a játékba? (nem bugos, nem akad ki a játék tőle?)
  • Balli
    Ha ilyenrecsinálom meg a házam tetejét akkor az nem ázik be?
    Nem kell háztető? Egyszerűen csak lepadlózom a tetőt s kész? Simán ki lehet rakni a műszaki cuccokat? (mondjuk nem ázik el, hisz nincs eső)
    S ha a kertemet körbekerítem akkor ott biztos nem tudnak behatolni a betörők, nem ugorják át a sövényt/kerítést? Csak ajtón törnek be, ablakon keresztül nem?
  • TopGun
    En is nagyon remelem, azt hiszem ma kiprobaljuk a nejemmel.
  • Sipocz
    Nem kezd előlről, ha a skillek megfelelnek akkor úgy a 4.-5. szinten lép be. Én át szoktam rakni a csúcsraért simet (hacsak valami nem épp ezen áll vagy bukik->mondjuk egyszerre sok neveletlen és éhes gyerekecske egyidőben) elsődlegesen egy teljesen más skill halmazt követelő melóra, hagy teljesedjen ki ott is (nagyon jó ez a fortune aspi simeknek hiszen nekik minden anyagi, így promóciós kihívás nagy aspi.pont kaszálást adhat; megjegyzendő fontos hogy a sim mondjon fel telefonon és ne rúgják ki).
  • snt
    Keress rá: GetDataBack... talán ez megoldja
  • Mike
    kezded előlről
  • Balli
    Nyugi van rá megoldás, bár én nem tudom pontosan de majd segíteni fognsak: nekem is volt hasonló gondom.
    Azt hiszem valahol napra pontosan visszalehte állítani a rendszert: Rendszervisszaállítást kell keresned valahol- szerintem
  • Mike
    nem tudom mennyire kell dinamikus oldal, szal lehet, hogy csak sima html, még nem tudom
    azt sem, hogy mi lesz rajta, hogy fog kinézni, pár nap türelmet kérek.

miben segíthetsz? bármiben amihez kedved van.
  • atibacsi1977
    Hi! Véletlenül letöröltem a játék 1. cdjének a cd-képét! Már a lomtárbol is kiüritettem! Tudom, ekkora balfék csak én lehetek, de nemismer vki olyan progit amivel a frissen törölt dolgokat még vissza lehet hozni! Valaki mentsen meg!!!
    Könyörgök! Élet-halálkérdés!
  • Balli
    A munkám most jelenleg: Senator, ha netalán megunnám ezt s más pályán szeretnék elindulni akkor a legalján kezdi. Bár gondolom gyorsabban feljutnék a ranglétrán mert már elég sok skill-em megvan. Dehát így nemigazán érdemes munkát váltani. Ti se szoktatok? Vagy ha kipróbálom magam más típusú munkában, s utánna viisza szeretnék térni a politikában akkor kezdhetnék mindent előröl?
  • Devids Pro
    és milyen tipusu oldalt akarsz? szóval miylen nyelven lesz megírva? PHP? sztem az lenne a legjobb! És milyen menüpontokat akarsz? miben segíthetek neked?:) nincs msn-ed vagy icq-d?:)
  • Mike
    nem
    nem kötelező alapot tenni
  • Mike
    plusz tárhely, ami ingyen van, az mindig jól jön!

főleg ha sok cuccot akarunk feltenni

még ki kell találnom a site desingját és akkor neki lehet ugrani
  • Sipocz
    Semmi, igazán az alap 2 féle módon hasznos:
    1. látványnak szép és egy kis emelt terasz is mutatós lehet
    2. pincét lehet a kégli alá varázsolni.
  • Mike
    valahol azt olvastam, hogy öreg korban már nem lehet woohoozni
  • Devids Pro
    akkor tárhely is megvan már?
  • Sipocz
    A tetőhöz: nagyon príma tetőteres beépítéseink vannak, bár egy kicsit röhej, hogy a tetővel fedett részre nyíló ablakok is beengedik a napfényt:)!
  • Balli
    Jajj még annyit, hogy építettem egy házat magamnak, de lefelejtettem alapot rakni alá, azaz a sima fűre húztam fel a padlót, a falakat.
    Ezzel kapcsoltban adódhat valami probléma? (Eddig még semmi problem nem volt)
  • Mike
    egy idő múlva elmúlik a szerelem, ha enm ápolod. szal egy ideig ne hívd fel, ne vegyél róla tudomást
    ennyi

mint az életben :))
  • Mike
    www.pc-game.hu

értelemszerüen

www.sims2.pc-game.hu lesz vagy valami ilyesmi

jelenleg a tárhelyszolgáltató főoldala jön be
  • Sipocz
    Hát az aging off cheat is az, de az nem az igazi.
  • Sipocz
    Jaja, így van! Volt úgy hogy a lutrikártyán az "ignore"-on kívül mindkét válasz szívás volt, volt úgy hogy mindkettő helyes csak a díjazás volt más.
  • Balli
    Az öregedés megfékezésének ugye csak egy módja van az: "elixir" itóka.
  • Mike
    hát tegyél rá tetőt :)
  • Sipocz
    (gonosz gondolatok:))Ha más nem hát akkor anyóspajti megpróbál nem csupán "anyai szeretet" alapon közelíteni a vejéhez:)) Bár nem emlékszem egyáltalán van-é erre opciója?:)) No meg mivel ez Pleasntview-ben van lehet hogy megpróbál kikezdeni az öreg Goth Muartéval:))!
  • Mike
    sims1-ben én simmel nem főztem 3 skill alatt. ellenben a kandalló félpercenként gyulladt ki, szal ki is dobtam a fenébe :) (sims1)
  • Balli
    Ha összeveszek vele gondolom, hogy már nem lesz belém többé szerelmes de akkor a barátságjelet is levesztem az pedig nagyon fontos lenne mert elég jó barátok vagyunk már.
    Kár hogy nincs egy finomabb módja: pl.: bocs már nem szeretlek- erre eltűnne a szerelemjel, de a barátság maradna
  • Devids Pro
    Mike hogy áll a domain reg. , mikor lesz meg?
  • PiszkosFred
    Sajnos erre a nyitott haz dologra nem figyeltek oda a keszitok. Hianyolom a teto hianyat is, illetve az ennek a kovetkezmenyeit. Igy vigan elelnek a simek felulrol nyitott lakasban is. Talan az elso kieg vagy nagyobb addon talan az idojarast is behozza a kepbe, mert azt is hianyolom. Esoben gardenparty elmeny lehetne ;] Vagy teto nelkuli hazban a beazas, esetleg a teto rongalodasa eseteben a beazo helysegek... Es igy tovabb ;]
  • Mike
    a higanymérő a munkához való hozzáállásodat jelzi. értelem szerüen ha megvan minden feltétel, és a mérő istele van akkor jó eséllyel előléptetésre számíthatsz.
    a kérdésekre adandó helyes válaszhoz pedig a Jóisten segítségét kell igénybe venni, bár szerintem ha a simed jó hangulatban van, pozitívan áll a munkájához, nem tudsz rossz választ adni
  • Sipocz
    Nálam csak a community lot-on lévő grill nem lángolt még fel. Ezt a "tűzjelzős grill" szokásomat még a Sims1-ből hoztam mert sajna ott egy simem épp így halt le.
  • Mike
    egy két szerelem nem téma a sims-ben :) lényeg hogy a szerelmi sokszög tagjai ne legyenek egy időben egy fedél alatt