32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    hogy lehet betenni kepeket festmenynek a jatekba? valodi festmenyeket akarok a hazba :)
  • PiszkosFred
    Apró trukk a sims moodjahoz. Ha eleg magas a creativity, a simsunk kivansagja kozott menetrendszeruen ott lesznek a jo kepek, es ezen mestermuvel eladasa. Szabad idonkben, ha minden mas igenyt kielegitettunk, festegessunk, es ha nem muszaj, ne adjuk el a festmenyeket. Inkabb vegyunk 4-5 allvanyt, es kezdjunk egy uj allvanyon uj kepbe. Ha a sims kivansagmutatoja veszesen kozelit a rossz ertekekhez - es nem tudjuk a kivansagait vegrehajtani zaros hataridon belul - akkor adjuk el a kesz festmenyeket. Nalam az esetek 99%ban ott volt a kivansag a mestermu eladasara. Igy a munkaba menet, party elott, es egyeb helyzetekben eladtam 1-2 kepet, es mindjart jobban nezett ki a vilag. (nomeg az a parszaz simoleon sem jon rosszul, es festes kozben akar a fun is nohet. Ha jol berendezzuk a kornyeket, akkor comfort es environment is nohet, egyszoval egesz jol eshet egy-egy festmeny elkeszitese...)
  • snt
    Nektek is tök sötét a lakás? Van szobánként 3-4 ablak, de csak a fény fele jön be kb... (mármint alig világos..)
  • sapkafej
    De nekem nem kell kiegészítő, nekem csináljanak egy rendes játékot, ha már évekig csinálták...csak egy pár régi tárgyat akartam. Na mindegy! Ezen úgyse lehet változtatni.
  • Riana
    és akkor mi lenne benne a kiegészítőkben?
    sztem minimum lesz annyi kieg mint a sims1ben
    a maxis sok bőrt fog lehuzni a sims2ről még...

nekem az nem tetszik hogy most mindent egybe kell pakolni a downloadsba ruhát arcot butort mindent!
    és ha majd az 5.kiegészitő jön és már többezer fájl lesy benne és valami hibás lesz akkor lesz fincsi visszakeresni

• Riana
    ráadásul ha teljesited hogy 3 sim szerelmes legyen beléd utána 5ötkér majd 10et!

az utánalévő szintet nemprobáltam ki mert nem akartam falukurváját csinálni a simemből
  • PiszkosFred
    Abban nincs uzlet ;] Nezd meg a sims 1et, meg a livinlarge/livinitup elotti verziot. Szinte fajoan keves. Aztan evek alatt jottek a kiegek, es forrta ki magat a jatek. (...es hozott dollar milliokat a gyartonak) Ugyanez a helyzet a 2vel is szerintem, idovel jonnek majd a kiegek, es veluk az ujabb nagyszeru featurek. De addig sajnos csak morgolodunk a hianyzo dolgok miatt.
  • sapkafej
    Sztem gáz, h nem tették bele a háziállatokat. Minimum azt elvártam volna a MÁSODIK résztől, hogy MINDEN benne legyen, ami eddig volt. :(
  • killer135
    Nincs crack ne isd keresd egyszerüen ne ird cdre hanem daemon toolsal kell moontolni!!!!!
    ollvass vissza és menni fogy
  • Devids Pro
    látunk-e? vagy csak kérdezünk? vagy körülnézünk? mondjuk a banner alá?
  • bazza
    van műxödő krekk? :PP
  • killer135
    A Sims 2 egy KIRÁLY GAME!!!!!!
  • Carlos
    ott ahol a grafikát állíod.
  • killer135
    thx
    telefonnál gondolom a emergency-t kell!!
    free think ezt hol lehet offolni?
  • Carlos
    Free Think vagymit alapból én off-olom.
    Nekem ne kóbászojjon el a csóka!
    Amúgy telefon és híjjá tűzoltót.
    Amúgy egy tüzjelző nem árt a sütő fölé!
  • Mike
    tegyél túzjelzőt a tűzhely fölé
  • Lacus83
    csináltam egy nagyon alap magyarítást:

http://simpe.atw.hu/

tovább nem megy mert nem nagyon megy az angol, de egy csapat már készíti a teljes magyarítást a magyarosítások portálon:

http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=forum_forum&melyik=57
  • killer135
    Valaki segitsen én csináltam saját családot és mindig felgyullad a lakásom de nem tudok mit csinálni mert hiába adom neki ki a parancsot hogy oltsák el vagy hivjunk segitséget de állandoan csak örjöngenek pánikolnak segitséget nem kérnek hiába adom a paracsot neki!!!
    nem lehet valahogy azt kikapcsolni hogy ne csináljanak semmit automatiokusan????
    irjatok lécci
  • Sipocz
    Szeretem ha a házastársak egymással bíbelődnek:)), akkor vagyok igazán elégedett ha a 4 want-ból legalább 1 kapcsolatban van a meghitt társsal és további legalább egy még a családról szól. Ha ez nem valósul meg akkor jön ám a kiképzés és naponta (ha tervbe van véve a simnél, ha nem akkor is) 1-3 simóra kötelezően a társé és minden más sim ekkor mehet ahova akar:)).
    No azért a kiskedvencek is csak a sim 6. kieg-ben jelentek meg tehát türelmesnek kell lennünk, az ott nagyon profin megvolt. Kiváncsi leszek egy-egy házijószág want/fear rendszerére (pl. csontot rágni, macskát kergetni, vendéget megugatni..........:)))!
  • Drizzthsz
    Hogy lehet berúgatni valakit?
  • ATISoft
    szexmániások a simjeid! :)))

Amúgy nekem hiányoznak a háziállatok. :(
    A sims-ben volt egy nagyon aranyos kutyusom, már olyan okos volt a drága... Most meg nincsen. várhatunk a kiegészítőkre...
  • Sipocz
    Te! itt alant emlegettem ama ifju párt akik 5 wh/nap -pal tartják nálam a rekodot, minden wh. a megfelelő 4-6 ütemü (flirt-backrub-kiss-make out-wh) műsorban lett kivezetve ez személyenként 4000-6000 aspi/wh. (na jó ez nem megy mindennap, de egy fullos nászút után csutkára feltöltve megvalósítható:)!
  • ATISoft
    Hát igazad lehet. :) Én ha belelendülök egy nap alatt összeszedek 10e aspi pontot. :) Már van 160e. :)
  • Sipocz
    Persze! új bödön elixir megfelelő mood-ban fogyasztva +15 nap! A Maxis picit még lazára is vette az életkort mert valóban lehetne minden sim családneve a McL.... Szerintem a célgamer nem az agyafurt hungarian "jéghátán is.." emberke volt aki 7-10 simnap alatt gyüjt be 30 ezer aspit, hanem a "mit-he-hogy-jaúgy" átlag american csákó akinek egy bödön elixir kigazdálkodására rámegy 20-25 simnap.(és higyjétek el nem nézem le az amerikaiakat:))
  • PiszkosFred
    4szer mar ittam, azok hatottak. De ez mindig csak abbol az egy elixirbol tortent, amit eloszor vettem - eddig mas csaladdal sem vettem sosem, ezert csak most probaltam ki eloszor, tobbheti jatek utan ;] Ezert vagyok ra kivancsi, hogy barmennyi adag megihato e egy sims-szel, vagy valahol limitalva van az elfogyaszthato mennyiseg...
  • Devids Pro
    a második még biztos hat mert kipróbáltam :) de lehet hogy egy idő után megöregszik
  • PiszkosFred
    Mas

Tini szimem - a kezdo csalad unokaja, akit tegnap kirugtak a nathaja miatt a szakacskarrierbol - gyerekkora igencsak jora sikerult. Jol kereso csalad, mindene megvolt szinte amit akart. Igy amikor felnott es elkoltozott, sajnos ra kellett dobbennie, hogy az elet nem fenekig tejfel. Mar a bekoltozese utan tobb ezres kivansagai voltak - hiaba...az elkenyeztetett gyerekek eheh ;] - amit nem mindig tudtam teljesiteni. Morgott is miatta. A kirugasa utan gondolt egyet, es bosszubol a betoro szakmara valtott, ahol egesz szep karrier var ra, mar elore latom. Mivel a creativityje eleg magas - koszonheto a gyerekkornak es a korabbi szakacskarriernek - amikor eppen nem bankot rabol, festeget. Szerencsere mindig van egy "mestermu festmeny eladasa" kivansaga, igy ezzel tudom tartani a kedvet es motivaltsagat. De a tobbit nehezen ;] Igy mesterszakacsnobol lett egy profi tolvajom, aki szabadidejeben tavol a vilagtol, a csendes kis maganyaban festeget, amiert szep kis osszegeket tesz zsebre. Nem rossz ;]

Kerdes: elixir of life meddig alkalmazhato? Ha jol lattam, 5 adagnyi van egy "tartalyban", amiket ha megiszik, 3 nappal visszafiatalodik. (fiatal felnottkent legalabbis) Eddig 4szer ittam belole, es talan meg 1 adagnyi van hatra. Ha megiszom, es veszek ujra, akkor hatni fog az is? Ergo ha beszerzek ilyen elixireket, akkor akar orokeletu is lehet a simem? Vagy a megihato adagok szama limitalva van, kivedendo pont ezt a hegylako effektet?
  • PiszkosFred
    Hja, nagyon belerondit a hazba. Nem is szoktam csak egyet "venni", azt is elrakom valamelyik sarokba ahol nem kavar nagy gondot. (az egyik tini a szekreny takarasaba rakta le mindig a hazijat, es csodalkoztam hogy romlik a suliban - azt hittem nem kaptak hazit, azert nem talaltam;]...de nem, volt, csak en nem lattam...)
  • ATISoft
    nekem is csak akkor tűnt fel a hiánya amikor meg akartam csinálni a házunkat. :) És a szobámban ugye van szekrénysor. :) Na mindegy. :)
  • Mike
    ven szekrény
    igaz ocsmány, nagy, de van

szekrénysor nincs
    nekem nem is hiányzik annyira
  • PiszkosFred
    Hmhm, profi a srac. Le a kalappal elotte. Thx a linket!
  • Sipocz
    Ki ne hagyjátok:http://mikeinside.illusionfxnet.com/sims2
  • ATISoft
    Egy kérdés még:

Lehet, hogy volt róla szó, de nem találtam. Miért nincsenek a játékban szekrények/szekrénysorok? Szerintem teljesen természetes igény volna. Nem kell, hogy funkciója legyen (maximum env.-et növelne) csak mégis jól nézne ki egy szoba. Ezt hiányoltam a sims1-ben is, bár ott egy idő után megjelent pár elem a neten letölthető formában. Vagy ez csak nekem hiányzik? :) A ruhásszekrény nem az igazi...
  • Mike
    Sim2pack kell, vagy elég a package, vagy kellenek a bmp fileok is?
  • Sipocz
    Ez a 3-as játék igazán a "romantikus" (bár én inkább qrógépnek hívnám:) simek jellemző wantja, de még egy olyan jólszituált háztartásban is megjelent nálam ahol az egyik fél család a másik ismeret centrikus. Igaz tehettem róla mert aznap amikor megjelent az igény párhuzamosan mindkét simnél már fiatal házasok lévén túl voltak az 5. wh és ebből egy a comm.lot ruhabolti próbafülkéjében zajlott ártatlan ruhapróba jogcímen:)))!
  • TopGun
    Engem erdekelne ha feltenned a VIP-be azt megkoszonnem!
  • ATISoft
    eddig nem a kiszemelt

-nem
  • ATISoft
    Én ott tartok, hogy a simem elérte az üzleti pálya csúcsát és gondoltam átköltöztetem egy nagyobb házba. A rendelkezésre állók nem tetszettek, ezért nekiálltam építeni egyet. A simemnek van jelenleg 60.000 pénze (hogy is hívják? simoleon? vagy mi? :)) Szóval eljutottam odáig, hogy még be sincs fejezve rendesen a ház, de már 90.000-be kerül. :) Kicsit belefeledkeztem az építkezésbe. :) Most gyűjthetek egy rakás pénzt. :) Majd csinálok egy virágoskertet ahol pénztermelő fákat termesztek. :)

Egy kérdés a végére. Ebben a programban nincs olyan dolog, hogy hűség? Mert eddig nem a kiszemelt "áldozatot", hiába volt házas, illetve volt komoly kapcsolata, általában mindig sikerült elcsábítani... Ez azért a valóságban nem így működik...

Most megjelent a wants-oknál a "public woohoo with 3 different person" Még nem tudom hogy fogom kivitelezni. :)
  • Sipocz
    Egy wc dugulás elhárítása még csak-csak, de pl. egy elektromos javítást nem szoktam kockáztatni még magas mecha skillel sem, nagyon rossz tapasztalataim vannak a sims1-ből áramütésileg. Amit a cseréről mondtál nem rossz olcsó dolgoknál, a gamában egyébként műszakilag is avulnak a dolgok, úgyhogy ha egymás után többszor is elkészül valami akkor az már tényleg csereérett. (az asszonyom szokta a toddlerjei bilijét úgy tisztitani, hogy megveszi, a toddler telenyomigálja és beltatrtalommal együtt értékesíti:))), mondjuk én szeretem a felnőttsimekkel kiürittetni mert vmi élmény amit összefintorognak:))
  • Mike
    egyébként engem zavar az, hogy míg a sism1-ben ahol laktak, megmutatta a ház belső részét is, most már nem