32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#9319 pontosabban ha be lesz linkelve, majd akkor
-
#9318 fent vannak a VIP-en a cuccok, jó töltögetést mindenkinek -
#9317 be lehet rúgni?és cigizni? -
#9316 Az érdeklődési körök és a foglalkozásuk jellege között szvsz. nincs összefüggés. A melóhoz skill, barát (barát és nem családtag!!) és szorgos munka kell és kész. -
#9315 újságot venni lehet -
#9314 bemész a városba és ott leht venni magazinokat! -
Balli #9313 "A témával függő magazinokat kell olvasni" -milyen magazinok? Nekem csak egy újságot szoktak bedobni, vagy ott lehet válogatni témák között- igazat megvallva ezt még nem is néztem.
A témában való jártasság nem befolyásolja a munkát? Tehát ha pl.: nem érdekel a health (értéke nulla)- akkor nem is tudsz orvosként előrejutni? -szerintem ez igy van mivel a baránőmmel pont ez volt, s az istenért sem akart előrelépni orvosként- utólag kiderült hogy a health értéke nulla. Szval tényleg van összefüggés a kettő között? -
#9312 A sim saját profiljához tartoznak az "interest" jegyzések, ezek 1-10 között mutatják az egyes figyelt témákban a jártasságokat. Ezeket lehet fejleszteni ha a "tudományos:)" megközelítést választod. A témával függő magazinokat kell olvasni. Mivel (azt már többszor leírtam) az érdeklődés pontok száma korlátozott ügyelni kell hogy a legalacsonyabb témapontokat szabad csak fejlesztgetni, teljes felügyelet mellett olyan 3-5 pontig (nem szabad hogy a sim egy témában "hülyére tanulja" magát). A direkt chat szokott igazán katasztrófa lenni, hiszen az első lényegi érdeklődés-eltérés kiválthatja egyik, vagy mindkét fél ellenszenvét. Az indirekt (so, más folyamat közbeni) csevelynél a fókuszban lévő simet utasíthatod a témaváltásra. -
#9311 veszel újságokat és az olvasod
az interest így növelhető
figyelj arra azonban, hogy a felhazsnálható pontok száma véges -
Balli #9310 "Saját simednek kell felkészülnie a témaválasztásokra, ahhoz hogy elkerüld a negativ érzéseket kb. 4-5 pontos jártasság kell. Próbáld meg a nagyon alacsony értékü témákat egy kicsit felvinni"
Ezt nem igazán értem:
1. Hogy tudok felkészülni a témaválasztásokra? Ez azt jelenti, hogy arról beszélgethetünk amiről én szeretnék, irányíthatom a beszélgetés menetét, témáját?
2. Ahhoz hogy elkerüljem a negativ érzéseket 4-5 pontos MILYEN jártasság kell?
3. Az alacsony értékű témákat hogyan tudom felvinni?
+ a Carrier rewards-oknak mi a céljuk? Annyi, hogy gyorsabban lehet az adott feladatot tanulni? -
#9309 gondolom, hogy az épp a háznál lévő vendég sim jól érzi-e magát
mivel idáig egytelen bulimra a meghívottak közül senki nem jött el, de a kedves amúgy is ott volt, akivel jól elvoltak a kanapén, szuper jó buli lett az eredmény -
#9308 szerintem nem kell ezt ilyen tudományosan játszani :)
engem már nem érdekel, hogy valaki nem szimpi, nem esem kétségbe. tuti jön majd olyan, aki szimpatikus lesz
jó az, hogy ez legtöbbször az első chat alkalmával kiderül
egyébiránt arra meg figyelhettek volna a készítők, hogy negjegyezze a program ki mit szeretne:
van A meg B sim
előszőr találkoznak, némi beszélgetés, tréfálkozás után a házigazda A sim meg akarta ölelgetni B simet, mire az hevesen tiltakozott.
na mondom legyen meg az akaratod, átváltok B simre, áthívom A-t, majd némi csevegés után mondom neki, öleld meg, erre A hevesen tiltakozik :))) -
#9307 Saját simednek kell felkészülnie a témaválasztásokra, ahhoz hogy elkerüld a negativ érzéseket kb. 4-5 pontos jártasság kell. Próbáld meg a nagyon alacsony értékü témákat egy kicsit felvinni. A tárgyaló partner konkrét favorítjait csak akkor láthatod ha őt is Te irányítod (célszerű megjegyezni minden családra egy-egy közös elfogadott tárgykört) illetve a "buborékokból" ha közelről figyeled kiderül hogy mi a legkedvesebb témája (más nem, lehet hogy van valami nem publikus cheat amivel monitorozni lehet a fazont de ezt még nem hallottam).
A rossz bulit emlékei között "jegyzőkönyvezi" és esetleg sopánkodik egy sort. Az nem figyeltem, hogy a következő bulira vonatkozóan van-e kihatása (amolyan "itt már voltunk multkor is és naizé...."). -
Balli #9306 A barátoknál nem lehet megnézni, hogy ki milyen tulajdonságú: játékos stb... s hogy milyen támékról szeret beszélni, azaz egyezik-e a beszédtémánk- s ez utóbbit lehet fejlesztenünk?
A bulinál mit számít hogy az jó vagy rossz buli volt-e? -
#9305 OK! Köszi. Az történt ugyanis hogy éppen nem volt simó a háznál, amikor jött egy olyan want ami 6500 aspi+platinum mood-ért követelte a hottub-ot és ezért gyorsan aspi.pontból lenyomtam egy ilyen "szivecskéset". Persze nettó buktam egy rakás aspit, de a platinum mood nagyon megérte:). -
#9304 Közönséges hottub lesz ha "kifogy a medzsik" ;], ami ha jol emlexem higeniat, funt es talan comfortot is novel. -
#9303 Szia! itt vagy most?? -
#9302 Ha az aspiracio reward love hottub-ból elszáll a pezsgés (so, a "mágikus" hatása már nem jelentkezik) akkor is kötelező hogy min. gold mood-ban szabad csak használni vagy akkor már csak teljesen közönséges hottub? -
#9301 No akkor gratula ;] -
#9300 Akiknek már volt elder simjük segítsen:
Nem igazán értem még az öregek gesztus-beszédét. Rengeteget motyog és sóhajtozik, ez most alapállapot vagy nyüglődés. Széles gesztusai nincsenek, gondolom ezzel mutatná ki a szélsőségesebb érzelmeit (öröm, bánat...). Az idős mamát az elhízás határára kaptam meg, én előírtam neki egy ugra-bugar edzéssort, van-é reményem hogy elérje az edzett fitness állapotot ahogyan ezt az ifjabbaknál mindig bevasalom? Fúrcsa hogy a várandós, felnőtt lányát még mindig formálgatni akarja (encourage), az is hogy bár ő követelte magának az állást (most épp zsaru) de amikor melózni kell az nem igazán tetszik neki. 7-es neatre trehányabb mint a 3-as neatü veje:)). Sajnos az unokaváráson kívül más jóltejelő ambiciója nincs, csak ugye ezzel meg az a baj hogy egyrészt előbb össze kellett lapátolni a kiságyra valót, nomeg a gyerekcsinálásnak is van "átfutási ideje":)) de ma estére már megkapja az unokát:))( a leánykája már szorgalmasan hány:)). -
#9299 igen -
#9298 Sajat projektek? -
#9297 Hasonloan jart a betoro unokam a tegnap este. Elte a besurrano tolvajok mindennapjait, amikor is jott egy gyemantlopas a helyi muzeumbol, es valasztanom kellett. Vagy pokember modjara akrobatikazok a lezernyalabok kozott, vagy egy speci szamszerijjal megcelzom es ugy lopom el a gyemantot. (nem mondom meg mit valasztottam, majd mindenki maganak, nem spoilerkedek) A vegeredmeny az lett, hogy sikerult, a munkaltatom vigyorgott, en meg kaptam 20e simoleont, mint reszesedes. 10 perc mulva mar el is volt a nagy resze koltve ;] (egyszintes a hazam, igy epitettem ra egy lapos teto, majd a tetejet beepitettem egy hatalmas nagy terasznak, grillel, jakuzzival, padokkal, hangszorokkal, padkokkal, es minden extraval - kozte egy kulso es egy belso lepcsovel. Este mar ott bulizott fenn a fel varos ;]) -
#9296 igaz, ez mar a vegeredmeny -
#9295 ahhoz kepest mennyit gorcsoltem vele, igy visszanezve szanalmasan keves :( -
#9294 termeszetesen a bor illetve a haj mindenkire ervenyesek, csak a ruhak miatt vannak fiuk -
#9293 itt vannak:
ezek egyenlore a kepek, ha majd feltettem a file-okat nyomok linket
SG1 (szep nev :)
- barna alapu haj (tehat a szenmoldok barna) nemi szoke tinccsel vegyitve, az alap barnananal vilagosabb
- vilagos bor 1.0
- fekete polo
- fekete-feher terepmintas gatyo
4.6 mb
SG2
- peroxid haj
- vilagos bor 1.0
- vilagosabb, kopottabb hatasu farmer
4.8 mb
utobbi kepen a vilagos bor 1.0 finom reszletei is latszanak :)
SG3
- vilagos bor 1.0
- piros polo
- farmer, piros-feher tornacsukaval
4.0 mb
SG4
- CUBIX polo - rovidgatya
- szandal helyett fekete-sarga csuka
0.5 mb
jelenleg ennyi
-
#9292 orok halam -
ATISoft #9291 Tegnap volt egy érdekes szituációm. Simem elment dolgozni a helikopterel, (hiába, business tycoon a lelkem :)) és meló közben jött egy kérdés, hogy az xy másik társaság ezt meg azt csinált és mi most mit tegyünk... Hát kiválasztottam a nekem szimpatikus megoldást, sajna nem jött be. :) Szerencsére skill vesztés nem történt, de 3 fokkal lejjebb lépett a ranglétrán. :( Na mindegy, másnap már előléptették, még jól is jöttem ki belőle, ha a jutalmat nézem. A következő nap újra választás elé került szegény... Már majdnem rányomtam az ignore-ra, de hát gondoltam játék ez, és választottam. Hát, nagyon bejött! :) A főnök el volt ájulva, kaptam 35.000 jutalmat és azonnal visszahelyeztek a régi pozíciómba. :) Szóval sikeres volt a dolog. :) Már van pénzem az új házra is. :) -
#9290 #9243 (ha erre gondolsz, es ha nem talaltad volna meg azota) -
#9289 Jo lenne sims2 package ha lehet? -
#9288 Helló Népek!
A ház sötét pontjai amelyek külső faltól távol esnek így esély sincs természetes megvilágításnak megoldása->mesterséges fény. Tegyél ezekre a pontokra egy-egy megfelelő lámpát, aztán living módban mutass rá és válaszd a turn on, this light opciót és ekkor ez a lámpa folytonosan égve marad. Figyelem ha a következőkben megváltoztatod egy olyan lámpacsoport opcióit amelyikbe ez is benne van (pl. indoors vagy this room) akkor újra be kell állítgatni a "sötétpont" lámpákat. Érdemes ezeket a lámpa beállításokat begyakorolni mert a fény hatása ez env.érzésre jelentős, pl. egy hajnali (<7 h.) úszásedzéshez a turn on, outdoors parancssor nagyon jó hiszen az autolight kb. hajnali 2-kor a kinti lámpákat lekapcsolja. -
#9287 megvan valakinek Mike akarkicsoda oldala a hazepitesrol, nem talalom a linket
(nem Wazowski :) -
snt #9286 Á, az úgy csúnya
Inkább csináltatok egy új napot vazze (by Gálvölgyi ) -
#9285 aahonann sut a nap, ne epits falat :)
teto sem kell, ugysem esik az eso -
snt #9284 Áhh.. nem lehet folyosóház :) az nem lehet gond... van fény, de nem elég, ahhoz képest h mindenhol ablak van.. -
#9283 lemented az egyiket, aztan nekiesel photoshoppal
de miert kerdezed, amikor mar csinaltal ilyet? -
#9282 joesellyel us -
#9281 epits keskeny hazat -
#9280 faq