32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Am ha oregszenek, az feltetelezne, hogy a karakter jellemzoinek megfeleloen esetleg egy kisebb AI alapjan osszejonnenek, es "szaporodnanak". Igy az elet folyamatos lenne a varosokban is. Mint az eletben.
  • Devids Pro
    szerintem ez a "mások nem öregednek cs a mi családunk" dolog jó mert gondoljunk bele ha mindenki öregedne egy idő után kihalna a város és csak mi lennénk benne az meg a másik hogyha más is játszik a játékkal akkor megöregesztjük annak is a simeit szóval sztem ez így jó ahogy van!
  • snt
    Ne legyél már maximalista, azért ilyen aprólékosan nem dolgozhatnak ki semmit... akkor még 10év múlva sem lett volna kész
  • marcus13
    A 13 csak szerencse szám........
  • Mike
    bakker erre inkább nem mondok semmit :(
  • marcus13
    szerintem erre egy kicsit jobban oda figyelhetek volna, bár észrevettem még pár apró hibát, ami lehet, hogy csak engem zavar. igazából nem is zavar, csak feltünt, pl a sakknál amikór előszedik. akkor egy laza mozdulattal felrakja mind a két oldalra mindet....

Meg hasónló problémaim vannak még....
  • snt
    Ez így van! Már a Sims1-ben is így volt.. Ha elmész otthonról, otthon gyakorlatilag megáll az idő és onnan folytatod, ahol abbahagytad :)
  • marcus13
    HellÓ!

Lehet, hogy már megint hülye kérdésem van, de én úgy vettem észre, hogy, ha bemegyek a városba, vagy akárhova, csak otthonról el, akkor hiába telik el az idő velem, "kint", ha hazaérek onnan folytatom, ahonnan eljöttem.....

Ezt csak én vettem észre, vagy nem olvastam eleget?
  • Attiska
    Jaja, én sem akarok senki mással játszani a városban, csak a saját simmel, így is elég sok idő, nemhogy még a többivel is kellene foglalkoznom, no meg eléggé irreális. Én attól tartok, hogy ezt az opciót egy fizetős addonhoz tartogatják.
  • snt
    Ez általában igaz a készítőkre (tisztelet a kivételnek)
    De vhogy ezt tényleg meg kéne oldani sztem, mert nem mellékes..
  • Mike
    irhattok mail-t, de az EA híres arról, hogy nagy ívben szarik a mail-ekre
  • snt
    Támogatom!
    Írj egy mailt az EA-nak

Najo, de most komolyan, sztem is így jó lenne...
  • PiszkosFred
    ...akár option-on belül, akár consolból mint az aging on/off.
  • snt
    Najó, ez is igaz, de akkor sztem legyen opcióként bekapcsolható.. Én nem szeretnék annyi családdal játszani, ahánnyal csak ismertségbe kerül a családom... Egy idő után már sok lenne, meg ha már játszom (illetve barátnől szokott inkább:)) akkor inkább a saját család "fejlesztésére" szánom (szánjuk) az időt...
  • PiszkosFred
    Ez természetes. Ne is legyen egyből eldöntve, de egy ilyen választási lehetőség jól jönne azoknak, akik hiányolják a dinamikus öregedést a többi családnál.
  • Mike
    játsz mindenkivel, és akkor öregedni fog

az azonban nem jó, ha több családddal is játszol, esetleg egyí faluban t9öbb emebernek van családja, és csak azt veszi észre, hogy meghalt a mukija, anélkül, hogy hozzányúlt volna

szal ne öregedjen. ez nem singles, hogy egy család van azzal játszhatsz, és senki mással
  • Mike
    szerintem meg ne öregedjen, amivel nem játszom

max akinek ez kell, az bekapcsolhatná
  • snt
    Jó nem bug, de ha direkt így csinálták, akkor ez hülyeség. Az még ok, hogy nem örexik mindenki, elmegy, de akivel kapcsolatban van a család, tehát megjelenik a kép a relationshipnél, az öregedjen ugyanúgy mint a családom.. mert ez így kicsit nevetséges h egyik nap egykorúak, aztán hopp felnő a gyerek, a barátnő meg tini marad. Később aztán öreg papi lesz a srác, de az exbarátnő még mindig csitri.. Ezt orvosolhatnák egy patchben! Nincs vkinek kedve írni egy mailt az EA-nak?
  • ATISoft
    Mostanában szerencsés a simem. :) Tegnap írtam, hogy a munkahelyén egy sikeres választás után 35.000-es jutalmat kapott. Sikerült átköltöztetni az új házba, nagyon fasza. Pár nap múlva újra választás előtt álltam, de olyan kérdés volt ami korábban már megjelent (akkor nem jóra kattintottam :)) Most viszont igen, és 40.000-es jutalmat kaptam. :)

Most átváltottam a sport pályára, sikerült elérni ott is a legmagasabb pozíciót. :) Viszont van egy érdekes dolog. Amig a régi házban, másik állásban voltam, nem volt gond a kapcsolatommal. Most viszont 1-2 nőszemély gyakran ellenkezik. pl. egy make out után általában megjelenik wants-ban a woohoo. eddig 100%-ban össze is hoztam. most viszont van, hogy nem sikerül. vagy ottvan a tánc is. megjelent a wantsban, és akivel eddig állandóan sikerült, most ellenkezik... Cska nagy nehezen lehet rávenni. Ez mitől van?
  • PiszkosFred
    dokumentumok/ea games/sims2/storytelling. Allitsd a nezetet ido szerinti rendezesre, es akkor meglesznek hamar a sajat felvetelek. (itt tarolja ugyanis az osszes alapvaroshoz tartozo tortenetek kepeit is)
  • PiszkosFred
    Hat nagyon remelem hogy ezt megoldjak hamarosan, vagy peccs, vagy az elso expansion alkalmaval. Minden olyan csalad oregedjen a simek ertekeinek megfeleloen, amelyikkel eppen nem jatszol. Mert igy tenyleg furcsa, hogy valaki a 20 eves simet iranyitva atmegy trecselni a szinten 20-25 eves ukapjahoz ;] Eccer talan majd lesz erre is gyogyir... ;]
  • TopGun
    Esetleg a psd fileket is elkuldhetned ha nem nagy keres?
  • Mike at home
    ez nem bug, ez ilyen

ha a csaj nem lakik sehol, tehat egy Townbie akkor jo esellyel nem is fog felnoni soha

ahhoz, hogy felnojon, jatszanod kell vele is
  • Coolfire
    sima sims..
  • Coolfire
    Az már régen megjelent,csak nem aratott olyan sikert,mint a sims Sims.10 dolcsi a havidíja ,ráadásul-tudtommal-európai szerver nincs is.
  • snt
    Bocsi az offért, de a Sims Online megjelent már? Ha nem, mikor lesz ?
  • Szöszy
    Sziasztok ha a camera-val csinálok képeket azokat hova menti el?
    Mert van egy olyan mappa aminek camera a neve de ott vannak is dolgok de nem képek hanem szövegek mikor megnyitom. Hogyan tudom képként elmenteni?
  • Duddits
    :-)

Amúgy nem csak egy bug van.
  • Duddits
    Az embereket hol látom viszont amiket feltelepítek?
  • snt
    Nah, van egy bug a játékban: fiam tini, összejött már elég jól egy kiscsajjal, de a srác felnőtt lett de a barátnője meg tini marad, ergo nem lehetett őket összehozni ...

Másik story: Van az öreg sim, hazahozott munkából 1 fiatal csajszit, feleség melóban, azok meg kufircoltak. De ez még semmi, asszony hazajött, nagy nehezn rejtegettük a csajszit (bealudt az ágyba, alig akart felkelni) de végülis megúszta az öreg, az asszony nem vett észre semmit.. Aztán a tini fiam felnőtt és mivel a barátnője tini maradt, ígyhát öasszejött az apja fiatal csajával, woohoo az ágyban, apuci rajtakapta őket, felpofozta a csajt. Sráccal is mínuszba volt az apuci.. Na, hogy akkor már mindenkinek jó legyen, így anyuci is megcsalta apucit egy másik fiatal feka csávóval. Komolyan, jobb ez mint egy brazil szappanopera

snt
  • Torry
    Bocsesz:D
  • Devids Pro
    ehh kilökted az üzim :D mind1 ugyanezt akartam mondani :D
  • Torry
    Rosszul áll a sakktábla.Fordíts rajta egyet!
  • Rafaelo
    jó helyre kell rakni a fotelt
  • rezes
    Kene egy kis help.Vettem egy sakktablat a simemnek hogy fejlesszem egy kicsit a logikajat.De amikor elkuldom gyakorolni elkezd nyavogni hogy valami fotel kene neki de amikor veszek szeket az sem jo neki. mi legyen?
  • TopGun
    Ja! ok. nezem oket
  • Devids Pro
    na ki vannak linkelve töltheti őket aki akarja!
  • Mike
    ha valaki igényt tart rá, akkor a psd file-okat is megkaphatja
  • Mike
    9293
  • TopGun
    Milyen cuccok? mert en nem latok egy ujat sem! :(