32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29936 Mindegy a sorrend
A Szabadidővel indítsd majd a játékot. -
#29935 Hali
megvan a(z):
- Egyetem
- Házikedvencek
- Mesés Díszletek
- Bulis Cuccok
- Christmas Party Pack
- Évszakok
- Glamour Life Stuff
- Happy Holiday Stuff
- HM Fashion Stuff
- Jó Utat
- Szabadidő
- Megnyitottunk - Vár az üzlet!
- Éjszakák
milyen sorrendben kell felrakni őket? ez az összes kiegészítő? ha nem akkor melyik hiányzik?
előre is köszi ^^ -
#29934 ja, köynnü barátkozni nehéz jól összeveszni
pl. kisgyerekek nem is nagyon tudnak, persze simPe-vel lehet -100-as kapcsolta, állandóan verekedtek :))))) -
#29933 "ja és máig nem tudtam reprodukáltatni vele ezt a nézést :D"
nem is baj:D
nekem egész plezentvjúv nőtt úgymond a szívemhez. onnan gyomlálom ki a gyári népeket és ültetek be sajátokat, letöltötteket, aztán több-kevesebb sikerrel haverkodnak egymással. akartam olyat, hogy bizonyos családok szarul élnek, mások jobban, + az egymás szomszédságában élő feka, és skin csóka ne szeressék egymást, erre most kb mindenhol teljes béke van, és jólét:c -
#29932 aha
szerintem aranyos, saját nevelés
meg a személyisége miatt is kedvelem
fura, hogy végül is az ember úgy tekint rájuk mintha élőlények lennének
ja és máig nem tudtam reprodukáltatni vele ezt a nézést :D -
#29931 jaj, köszi:D
nem is azért sokkol, mert depis lenne^^ azon a közeli arcképen aaaannyira durván tenyérbemászóan irritáló feje van -
#29930 akkor hetente berakom hogy örüjjé' :)))
egyébként meg csak a haja olyan, egyáltalán nem egy depis fajta -
#29929 ááá ez az emo gyerek... mindig sokkol, akárhányszor teszed be...:D -
#29928 Én is ezt szoktam :)
Amúgy a Sims Online még üzemel?:S -
#29927 én ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy a telek betöltése után pause, aztán végigmegyek a házon, minden szinten, és így mindent betölt, és többet már nem kell menet közben -
medog #29926 jah, megvan boccs -
medog #29925 A Sims 2 Hajótöröttek-be hogy lehet teljes képernyőre állítani?? thx -
Hoz_Hun #29924 Nekem még fontos lenne az is, hogy ne töltsön 1000 évig. Ha már betöltődött töbnyire jó, bár ha nagyon forgatom a játékteret beszaggat (a nagy, jól berendezett ház(ak)ban legalábbis). -
#29923 hát nemtom
gyári:
nem olyan rossz ez, szerintem, ma sem csúnya
nem gyári:
és már a szeme sem 2d-s
nekem ez szint már megfelelne, csak kicsit több poligon kellene, a füle orra ne legyen szögletes és mozoghatna a szemük
a test is legyen jobban kidolgozva, láb, lábfej, és ha benagyitok ne háromszög végü legyenek az ujjaik
meg esetleg jó lenne, ha a ruha nem lenne statikus, hanem mozgás közben az is mozogna, elcsúszna, lecsúszna, rendesen öltözzön, ne pörögjön, hízás-fogyás szintén, lehetne a sim illetve a ruhája egyre koszosabb, nem csak bűzzel és hasonlók
ja és végre eltűnhetne a négyzetrács
egyébként meg legyen egy jó alapséma, aztán a userek úgyis megcsinálják úgy, hogy jól is nézzen ki -
mariann84 #29922 hát igen, mondjuk ez enyém is életszerűbb ennél, de csak azért mert netről töltött .. az alap simek valljuk be elég béna fejűek... -
#29921 tök kaka, az a bajom vele, a mostani simjeim jobban néznek ki -
Flora2 #29920 Én abban reménykedem, hogy ez még egy nagyon alpha változat, a simek külsejét csak úgy nagyjából csapták még össze, és fognak még rajta finomítani, ha a mozgásuk/működésük már kész lesz. Nekem egyelőre olyan műanyag-baba arcuk van, nem tetszik, de ez szubjektív vélemény...
Ha viszont tényleg megszűnik a különálló telkek rendszere és az egész város 3D bejárható lesz, és bekopoghat a simem a szomszéd házba, betöltési képernyők nélkül, az nagyon welcome! -
Hoz_Hun #29919 Számomra is kicsit plasztikusnak tűnik a grafika, de látni kéne mozgás közben. -
mariann84 #29918 mi a baj a grafikával, ránézésre is jobb mint a mostani, részletesebb. a csajok arca is egész jó lett... -
#29917 nagyon remélem hogy nem marad a grafika ilyen -
Hoz_Hun #29916 Hát az öreg szimek nagyon gázul néznek ki. Mint egy beöltözött fiatal szim. Mindenki továbbra is egyen magas, de a dagadt az végre tényleg dagadt. -
#29915 ha ilyen marad a grafika, mint a cikkben, hát akkor az ritka ocsmány lesz
-
#29914 Nem baj :) -
#29913 van sims3 topik
és ott már be is linkelték -
#29912 Sims 3 Cikk -
mariann84 #29911 sikerb!
kicsit lentebb, ha visszaolvastál még képet is vágtam belőle, nekem is ez volt a problémám. A Freetime okozza! ez már 100%, mert leszedtem a kieget tegna, most az évszakok az utolsó nekem, és kutya baja... órákat játszottam a hibaüzenet nélkül. tehát várj patch-re (hátha megjavítja) vagy szedd le te is a kieget, csak sajna a mostani mentés nem jó az előző kieghez, ha a freetime előtt nem csináltán biztonsági mentést, akkor elveszett a mostani családod.. én is most csináltam újra mindent.
tehát nem a plusz letöltések, először én is arra tippeltem, le is töröltem egy csomót, de a freetime leszedésével megoldódott a probléma, javaslom neked is... -
sikerb #29910 Igen,bár attól tartok, hogy ez a netről letöltött plusszoktól van, amíg a freetime nem volt fenn, nem írt ki ilyesmit, és a plusz letöltések, akkor is megvoltak, ráadásul ugyan azok.
Most már akkor végképp nem tudom mi lehet a baj.
Xp van fenn és nem volt eddig probléma. A daemontools sem semmi nem ütközött. -
#29909 Azok számára, akiknek fagy a játék. Nem tudom, hogy az ő konkrét esetükben ez-e a probléma, de egy próbát megér. Idézet a hivatalos veboldalról:
For those who get either the random DOS "blue screen of death" crash, the "nv4_disp" infinite loop message, or unexplainable crashes to an in-game blue screen lockup with skipping audio, this is for you.
This latest news on the "nVidia crash" has a short version and a long version.
The short version: Make sure your anti-virus program(s) are disabled/turned off before playing The Sims 2. Especially those who have any Norton product installed. Games and Anti-Virus programs both like using a large amount of your system's paged memory. Even if your game did not crash you would probably see a reduction in your performance. For some reason when The Sims 2 is running with Norton Internet Security, the Anti-Virus is not releasing some of the memory which eventually leads to the system running out of memory.
Röviden és magyarul. A Sims2 + nVidia videokari + Norton egy halálos kombináció, mindenféle fagyásokat okoz. De ha elég sok memória van a gépedben, lehet hogy sosem tapasztalod a problémát.
Megoldás: Norton antivirust és egyébként bármilyen antivírus terméket kikapcsolni, amíg játszol a Sims2-vel. Videokártyától függetlenül megfontolandó tanács. -
#29908 GYanitom egyébként, hogy ez valami windows cucc lehet és nem sims2.
Ugyanis nekem még egyszer sem dobott ki igy.
Viszont a haversrác megvette barátnőjének eredetiben az alapot és azis csinálja.
Nekem 64 bites windows xp-m van patchelve, up to date, nem csinált ilyesmit még.
Viszont régebben a warez 32-es windoz-ommal előfordult. (most akkor a kérdés az az, hogy a windows eredetisége vagy a 32/64 bit-e a probléma forrása) -
sikerb #29907 Sziasztok!
Lenne egy problémám, és már megpróbáltam a faq-ban kiírtakat követni, de nem jó.
Mióta a Freetime-ot felraktam,és elkezdek vele játszani, egy ideig megy, és aztán kiírja az egyik általános problémát, hogy az alkalmazás hibát észlelt, ezért leáll.Vannak olyan cuccok is amiket internetről töltöttem le, de ez régebben nem volt probléma. A daemont hiába cserélem régi verzióra, azzal se megy.Remélem tud valaki segíteni, és előre is köszönöm! -
#29906 Igen.
De letöltöhelyet találj magadnak. -
medog #29905 Hello!!! A HAjótörött krónikák van PC-re??? -
Hoz_Hun #29904 Mondjuk én elvártam volna tőlük, hogy az új kieg CD-jére rátegyék az előzőEK patchét és telepítéskor, ha érzékeli a meglévő kiegeket felajánlja hogy felpecseli őket.
Na akkor a Jó Utat! most majd peccselem agybafőbe, ha hazamentem. -
#29903 Igen. Nézd meg magad is. A kiegek install CD-jén lévő TSBin könyvtárban van az updater, TS2UPD0.exe. Én az Évszakokat és a BonVoyage-t hasonlítottam össze, ugyanaz az updater van mindkét kieghez. Bitre pontosan.
Az exe fájlt érintő hibákat persze az új kieg nyilván javítja, de a hibák jelentős része a package fájlokat érinti, azok pedig biztosan javítás nélkül maradnak. Ez egyébként is logikus ha belegondolsz, hiszen egy új kieg miért törődne egy régebbi javításával, ha annak megléte nem is feltétele az új kieg használatának? Csak az alapjátékot javítja.
De nézheted még egy másik szemszögből is. Az alapjátékhoz + eddigi 6 kieghez és Family Fun Stuffhoz jött ki összesen ~200MB patch. A fönt említett updater 18MB-os. Egyszerűen nem tartalmazhatja mindet. -
#29902 általában a desktopra teszi
mentéseket meg a dokumentumok/EA GAMES/SIMS 2-ben találod
a svadsims könyvtárat a bodyshop használja elsősorban, illetve ide kerülnek a simeket tartalmazó sim2pack file-ból a packaghe file-ok
-
#29901 ez egészen biztos? -
#29900 a telek becsomagolásával megmaradnak a simek, a berendezés, a ruhásszekrény tartalma
ha leszeded a kieget, az egész neighborhood mappa törlődik, ergo minden mentés eltűnik, ezért kell kieg install elött backupot csinálni
de ha mindenkit becsomagolsz, akkor megmarad
más kérdés, hogy esetleg a sim2pack file nem lesz kompatibilis az előző verzióval
érdmes tehát az egész mentés könyvtárat lemásolni, és utána kisérletezni a package file-ok visszamásolásával
bár, ugye a simek is változtak, új funkciók lettek, ami miatt megintcsak nem biztos, ogy ez így fog is működni -
#29899 nálam: Üzleti az első, nagyon tetszik amikor az embernek boltja van, vagy étterme, egyetem iszonyat unalmas, az éjszakák a randirendszerrel nagyon megkönnyítette a kapcsolatteremtéést, az évszakok a 4 évszakkal nagy ötlet, az utazás annyira nem hozott lázba, az állatostól pedig több tárgyat, interakciót vártam -
#29898 venni kell egy sentry botot, és beállítani, hogy mindekit zavarjon el aki jön
esetleg az otthoni üzlet is segít
mert ugye akkor hiába jön a vendég, nem csönget, hanem elmegy jegyet venni és utána meg nekiáll futni, totál elfelejtve miért is jött :)
ennek azonban megvan az a átránya is, hogy szerelmünk áthívásakor is ugyanez játszódik le, mindenáron jegyet akar venni és futni akar
ugyanakkor végre betehetnék egy patchbe, hogy e kedves futópados vendégek hajlandók legyenek használni a zuhannyt, ha már odatettem nekik, vagy a medencét -
#29897 szomszédságot, ha az ember intenzíven játszik, érdemes naponta-kétnaponta betömöríteni