Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mike:
a hellgate is pont az a mûfaj, amivel nem fog találkozni a gép itthon😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A SIms 2-õben a Dokumentumok MUsic mappában a World mappába ha rakok zenét az a játékba melyik részbe lesz?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
a lényege az, hogy csak annyi infot tárol, amennyi kell, éppen ezért jól tömöríthetõ
érdemes is tömörített könyvtárba tenni
vagy magával az image használatával nem vagy tisztában?
kell hozzá daemon tools
meg mondjuk yasu
ezeket felinstallálod, a daemonnal bemountolod az image file-t (amit ugye kiirnál amúgy CD/DVD-re) yasuval eltüntetetd, és már játszhatsz is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként meg egymás tetejére kell rakni, igen
hogy az ajtó merre áll, nem számít
egymásra rakom a lifteket (az ajtós részt) és semmi, etye-petyézni tudnak benne de felmenni az emeletre nem... ha meg liftaknát rakok le akkor nem tudok ajtós részt odatenni... nem tudom mit rontok el, de nem mûködik pedig fontos lenne... köszi elõre is a segítséget!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nekem nem sikerült :|
Pain is inevitable. Suffering is optional.
mi lehet a gond? :o
4 cédés crackelt verziót használok.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
anno mikor fent volt a sims, valahol volt egy olyan gomb, amivel a nézetett olyaná tette mintha fps lenne. szóval nézhettem felfelé lefelé meg ilyesmi, igaz, ha kétszintes volt a ház. akkor a "szintlépés" kicsit mókásra sikeredett.
Nem tudja valaki hol van ez?
de azért köszi a tippet neked is 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
egyébként a linket, amit kimásoltam neked ide, azon az oldalon, annál a hajletöltésnél, a letöltésre kínált haj megjegyzésébõl másoltam, vagyis ott volt, csak elkerülte a figyelmedet)
vannak más custom cuccaid, amik látszanak a játékban, vagy most kezdesz letölteni dolgokat a játékhoz?
jó lenne valahogy megkülönbözetetni mirõl is beszéltek
a PS2-es Castaway nem ugynaz mint a pc-s
az az alap Sims mappája
a Hajótöröttek mappája az Electrinic Arts mappában van
igen, te is nyithatsz ilyet
Köszi a válaszokat! Nekem nincs a Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappában "Downloads"! Ha én magam csinálok oda egy ilyen mappát és belerakom a mesh-t akkor is mûködik..?
Olcsy!
Nemtudom mi az a "Mechanical"?! A képesség fejlesztésére gondolsz?
Segíts nekem! Az én karakterem nem akar keményfát vágni, pedig van kõbaltája! Lehet, hogy el kell érni egy bizonyos szintet valamelyik képességbõl? Eddig még nem figyeltem oda erre... A vulkános szigeten szerencsétlenkedek, mert nem tudok hajót építeni keményfa nélkül. A majmok csak akkor hoznak cuccot, ha adsz banánt? Ha csak enyelegsz velük akkor nem?
egyszerüen elmész a faluboltba , és veszel magadnak ruhákat
utána a ruhásszekrányen alsó gomb
másrészrõl pedig a Downloads mappába be lehet tenni letöltött ruhákat is, gond nélkül (bár ha végiggondolom, lehet hogy nem, ezt még ki fogom próbálni, de hajat, rúzst, testszint stb-t biztosan be lehet tenni és használja is - lásd mukim)
A hajótöröttel játszol? Én kaptam ajándékba valahol egy "szvinges banda zajládát", arra ropják! Nézd meg a jutalmak között!
Mike:
a távcsövet tanácsoltad, de az nekem nincs feloldva😞, viszont a sakktáblát már tudom használni a anácsod alapján, az volt a gond, hogy fotelt raktam mellé és arra nem volt hajlandó leülni... úgyhogy köszi!
Megmondaná valaki, hogy a hajótöröttnél lehet-e változtatni a ruhatárukon? És ha igen akkor hogyan?
Miért van tele a házunk örökké idegenekkel? Rohadtul idegesítõek néha! De elküldeni nem akarom õket, mert bazi jófej vagyok...
PS2-n játszik valaki a hajótöröttel?
és otthon hova duktad a szajrét?
Nagyláb jó arc elküldöd dolgozni (én betörõnek) és amikor hazajön hoz valamit magával mert a munkatársai adták neki 😊
Hozott haza grillt, sütõt, mikrót sokmindent 😊
ha haverodnál ugyanaz fut, akkor lehet hogy az xp miatt
vagy vmilyen driver probléma
elõkapartam az alapjátékot újra, házban erõs, de a táj olyan sivár a hajótörötthöz képest"
vki forditsa le ezt nekem angolra, az én nyelvtan tudásom rémes 😊
Lehet az a baj hogy Vistám van?
Osztálytársamnak odaadtam neki tökéletesen mûködik pedig annyi a gépek közt a különbség hogy neki XP-je van...
De ne hogy már azért ne menjen mert Vistám van...
és köszi a tippet a rádióra 😊
majd megpróbálom...
van szélkerék, meg minden, csak gondoltam, ha már a dzsungelben vagyunk, akkor minek az áram <#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink> úgyhogy nem állítottam fel a telken, mer' csak a helyet foglalja... 😊