32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Etelkozi Vata
    Bazz, Sipőcz, te aztán beleástad magad ebbe a játékba! :)
    Én is prüntyögök bele, de hozzád képest...
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Najó de:
    -szönyeg->a hagyományos dekorációs értelemben nincs szönyeg, de próbáld csak ki a következőt: végy egy átlagos télalap alapu helyiséget, a szoba falmelletti padlózatát körbe rakd fel 1 sáv szélesen vmilyen kő vagy fapadló texturáju padlózattal, aztán a padlószőnyeg texturáju padlózattal a belső részt egészítsd ki; ugye milyen jó kis szönyeg-hatás? (kombinálhatod a szönyegtexturákat kockánként, sávonként, mértékletesen, merészen - ahogy tetszik)(a simek számára meg nem jelent ez úgysem semmit:))
    -beépíthető szintek->5 beépíthető szint van a gamában, de ebbe beleszámít az alap (pince) és a tető is, tehát aki nem épít alapot és kizárólag lapostetőt használ annak 5 mozgástér áll rendelkezésére (figyelem az 5. szint beépítésekor megjelenik a vízesés effekt a legidősebb családtagnál:(()
    - öregedés->jól van az úgy ahogyan van szvsz., nálam a faluban az ott lakó simek öregszenek ezekkel körbe-körbe haladva foglalkozunk rendszeresen és biztosítani tudjuk az arányos öregedést, éngem spec. nagyon nem zavar hogy az első simemnek még mindig van húszegynehány napja az adult szakaszból és már a dédunokájával beszélget, úgy szoktam picit jelezni az idő múlását hogy a férfiak kissé megkopaszodnak és a nők halviselete matrónásabb lesz és az arcfestésük is picit "komolyodik" és előkerülnek a látásjavító szemüvegek, a townie-k meg maradjanak csak örökké fiatalnak mert akkor nincs gond a "barátozással" (a Maxis meg az EA csak foglalkozzon a sok grafikai bug minnél előbbi felszámolásával!!!!)
    Más:
    -a headmaster esetében úgy néz ki hogy valóban csak egy rejtett fix. 10-et érő értékelési szempont van, de ez lehet sok-sok minden, eleddig 2-re jöttünk rá ez a presszókávé és a hottub; ha el is tudod neki "adni" mindkét dolgot akkor is csak 1-szer jár a 10 pont (eldobtam tegnap az agyam amikor a manus a szépen berendezett tágas nappalit 10 pontra, a csak praktikusan berendezett apró konyhát viszont 15 pontra díjazta:))
    Élmény:
    - Van egy simcsaládunk ahol megvalósult az orgonasíp-effekt->1 baby+1 toddler+1 child+1 tini korú, kizárólag lányokból álló gyerekcsapat; a két szülő "családcentrikus" aspi., kivannak mint a facsart citrom+a harmadszor is leégett város de folyamatosan platinum max. mindkettő:)))
    - Az öregek: hinni kell a mood kijelző sávoknak, az hogy egy elder motyog meg sóhajtozik ezek szerint csak a Maxis által előirt dolog és nincs köze a "lélekgyönyörhöz". Az elder óvatosan bár, de ugyanúgy edzhető fizikailag mint a fiatalok, úszómedence erősen javalt edzőgép viszont nem. A családcentrikus aspi. elder a legideálisabb "otthonmaradó" sim: rengeteg aspi.pontot gyűjtve elintéz bevásárlást, barát-viszony menedzselést, toddler-kiképzést és child-felügyeletet, sőt segít a házifeladatnál, főzést (maid és gardener azért jöjjön csak szorgalmasan, nem kell az öreget azért megfeszíteni!!). A toddlerek tanításánál nem szabad a járásoktatást elderre bízni, mert állandóan belenyílal a derekukba!!:)
  • Duddits
    Tudom mi-mi csak, hogy ennyi censor patch lett. Leszedtem a 3.at majd kipróbálom. Az első is jó volt a Cd-s hez, lehet hogy ehez is jó. Sőt, biztos.
  • snt
    Ezek crack + patchek (értelemszerűen a NOCD/fiexed exe a crack)
    Az első censorship patch jó lesz sztem...

A szomszédos öregedésről már elmondtam a véleményem: sztem is a bekapcsolható opció lenne a legjobb és/vagy a külön player profile és akkor nem lenne keveredés meg vita ha többen játszanak egy gépen..
  • Duddits
    Melyiket szedjem le a DVD-s változathoz?
  • Duddits
    Mi ez a sok No censor patch?

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO CENSOR PATCH (10.3KB)

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (4.50MB) -*Not working properly, build mode was disabled in the release, so it is not available with this No-CD, please wait for a Proper Working one, see here for more info.

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] MINI BACKUP IMAGE (155KB)

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] *PROPER WORKING* NO-CD/FIXED EXE #2 (5.53MB) -* Also possibly not working. Not 100% confirmed, see here for more info.

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] VIRTUAL NO-CD/NUDE PATCH (12.8MB)

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] *DVD RELEASE* FIXED EXE (12.7MB) -*This one definitely works, build mode now works, and so does saving. This also may work for the CD version of the game, if you have any problems, then please post them here on the forums.

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO CENSOR PATCH #2 (16.8KB)

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO CENSOR PATCH #3 (13KB)
  • Ettele
    A meghívható simek száma úgy alakul, hogy 1x-re max 8 sim lehet, de ezt kóddal át lehet irni, tehát ha 1 tagú családban csinálsz bulit akkor max 7 embert hivhatsz, ha pedig 5 tagu családod van akkor már csak 3 embert tudsz áthívni, szvsz külön-külön 1esével át lehet hivni több simet is.
  • Ettele
    És értelemszerűen ha valaki már eléri az öreg korhatár végét, akkor már azt a simet nem mutatná többet annak a családnak.
  • Ettele
    Erre az öregedési problémára olyan megoldás kéne, hogy, ha játszol 1 családdal és mentesz, akkor elmentené egy külön fáljba minden ismerős nem családtag sim életkorát és ök is öregednének miközbe te játszol, és amikor betöltöd, akkor olyan idősnek generálná mint amikor elmentetted, és így ha a másik családdal akarsz játszani, akkor az ugyanolyan öregek maradnak, ahogy utoljára el volt mentve :)
  • Mike
    ez azért érdekes, mert nálam volt olyan, hogy vagy 6-an voltak vendégek, partira meg nem hívhatok csak 3-mat
  • Rafaelo
    tök jó hogyha a anyuka bent van a wc-mellet akkor a gyerek nem akar wc-zni mert szégyenlős

az én hülyegyerekem mindig oda ment a klotyóhoz és két kézzel kotorászott benne nemtom miért
  • Mike
    az ilyen hsz-ek mennek ám a kukába
  • Rafaelo
    ezaz éppen hogy pozitivum hogy nem öregszenek
  • Omlás
    Sziasztok!Egy véleményt mondanék el ezzel a csak én öregszem a szomszédok nem ! témával kapcsolatban.
    Szal Gondoljátok végig ha a szomszédok is öregednének akkor pl ha hugod vagy barátnőd jáccik egy másik családdal és többet nyüstöli mint te amire odakerülsz hogy jácc már 5x elvitt a kaszás :)!Szerintem ez az elv miatt nem öregszenek a szomszédok ill öregszenek de lassabban mert csak akkor öregednek ha ott van nálad pl vendégségben!Legalábbis ezt olvastam egy fórumon!
  • Coolfire
    a játék is telescope-nak hívja..:)
  • Balli
    Először én is arra gondoltam, de az a bicikli rugója, + egy pecabot típus. Bár szerintem is hívják igy is, de nem hiszem hogy ez a tudományos neve. Na mindegy elég az off-ból
    Teleszkóp és kész
  • Devids Pro
    5-öt
  • Rafaelo
    akkor pincével eegyüt 4 emeletet lehet építeni?
  • Duddits
    Jaja! :-)
  • Duddits
    http://snootysims.com/basement.php
    Egyszarűbb. Képekkel illusztrálva.
  • Coolfire
    Sztem írhattad volna egyből magyarul is.:)
  • Coolfire
    teleszkóp..
  • ATISoft
    Pincét kipróbáltam műxik. Egy angol nyelvű útmutató van róla, remélem érthető lesz. :)

1. Build a standard foundation.
    2. While still in the foundation and deck tool and holding CTRL, drag to erase the center of the foundation.
    3. Go down to the lowest level (page down).
    4. Lower the terrain inside the inner wall of the foundation using the lower terrain tool.
    5. Switch to the level terain tool. Then, click and hold on a tile that seems to be the right depth. This levels out any included tiles to the same level as the first square. Keep leveling till the basement floor is flat.
    6. Return to the ground floor (page up) and select a connecting stair. Point to the floor adjacent to the hole. A staircase draws automatically down to the basement floor. Relese the mouse button.
    7. Apply flooring to the ground level and put a railing around the opening with the fence tool.
    8. cover the floor and walls in the basement too.
    Now you have a basement, with foundation.
  • Rafaelo
    ok
  • Balli
    Távcsőnek azt hívnak ami nekem van s kukkolom vele a jó kis szomszédnőcskét :)
    Amivel a csillagokat bámulják annak van egy spéci neve, ami egyszerűen most nem ugrik be
  • snt
    -Szőnyeg (kis szőnyeg) sztem nincs, csak a rendes padlószőnyeg..
    -Távcsőnek hivják
    -Tárgyak száma nem bővül, csak majd ha letöltesz hozzá
  • PiszkosFred
    Balli: ofkorsz, csak kötexem ;] Ufok kapcsán én eddig nem próbálkoztam, de talán Riana-t kérdezd meg. (valahogy az ufók kapcsán mindig az jut eszembe hogy ő próbálkozott vele a legtöbbet, és osztotta meg eredményeit és kudarcait velük kapcsolatban)

Raffaello: igen van - igaz csak padlószőnyeg -, az építő módban keresd. Van mellette csempe, parketta, homok és még jópár lehetőség.
  • Rafaelo
    szőnyeg van ?én még nem láttam
  • Balli
    Jó, ok hülyeséget írtam. De gondolom gondoltátok, hogy a csillagvizsgáló távcsőre gondoltam mi a helyes neve ennek nem jut eszembe?
    + Tehát akkor Ufóval hogyan tudok találkozni?
  • PiszkosFred
    Kisebb felbontasnal, lebutitva talan. Valaki irta, hogy a meghivhato simek szamat a prg megprobalja az alapjan kalkulalni, hogy a geped milyen teljesitmenyre kepes.

Hat ha van periszkop, talan van tengeralattjaro is ;]
  • Devids Pro
    áss le a pincéhez késöbb bejövő tárgyak max az aspi tárgyak
  • Balli
    Lenne még pár kérdésem:
    + Én azt hittem, hogy az idő folyamán nő a beszerezhető tárgyi eszközök száma, de ugy vettem észre hogy sajna nem :( Pl.: Billiárd asztal kár hogy nincs

Pincét hogyan kell csinálni? A szintkülönbséges lépcső segítségével nem tudok ,de akkor hogyan kell?

Létezik az, hogy nagyobb felbontásban, többen jönnének el a bulira?- vagy a kettő nem függ össze?
  • Balli
  • PiszkosFred
    Uh, van a játékban tengeralattjáró?
  • Balli
    Ufót, szellemet hogyan lehet látni?
    Néztem egy csomó ideig a periszkóppal de nem láttam ufót :(
  • PiszkosFred
    Ahogy mar mas is irta, mintha egy vampirok lakta varosban elnek. Rajtam kivul mindenki orokeletu ;]
  • PiszkosFred
    Azt ne felejtsd el, hogy ez csak valaszthato lehetoseg lenne, nem allando tulajdonsag a csaladoknal. Igy az egy csaladon beluli csaladok - teso, noverke, feleseg, ferj csaladja - eseteben be lehetne allitani, hogy rajuk hasson e ezt az "oregedo es sokasodo" script, vagy rajuk ne. Ahogy ezt barmely csalad kapcsan lehetne engedelyezni es/vagy tiltani.

tudom hogy ez csak egy felesleges szajtepes a reszemrol - mivel egy nyomorult kis porszem sem vagyok a fejlesztok szamara - de attol meg szivesen latnam ezt a lehetoseget. Megha az egesz halott ugynek tunik hirtelen. De hatha gondolt hasonlora mas is, es a fejlesztok sem zarkoznak el ilyen modositastol az esetleges peccs soran. Kitudja, mindenesetre nekem hianyzik, es kenytelen vagyok ugyanazon simekkel randizni a nagypapaval, a fiaval es akar az ukunokajaval is ;]
  • snt
    Akkor is van megoldás: Külön player profilok :) És esetleg be lehetn e állítani h a player profilok között is lehet kapcsolat
  • Devids Pro
    hát ez majd talán a sims3-ban :D
    de az meg akkor azért nem jó mert ha más is játszik a simsel akkor az ő családjukat (amíg a másik ember játszik) a gép összevissza házasítgatná meg minden! Szóval ez sem jó :P
  • snt
    Így van! Természetes a gép előbb utóbb összegenerálná a másik simeket is, lenne családjuk stb.. nem halnának ki..