32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Azt hozza kell tennem meg, hogy eddig egyetlen egy bug sem jott elo nalam, igaz mostansag nem jut sok idom jatszani, de eddig megusztam... Hogy meddig, az mar mas kerdes... ;]
  • PiszkosFred
    A telefonos dologgal reszben egyetertek en is. De a torles helyett kette kellett volna szedni az egeszet. Lett volna egy altalanos telefonkonyv - elvegre minden varosnak van telkonyve, meg katmanduban is talan ;] - es lett volna egy szemelyes regiszter, ahova te tudnad berakni az adott sim(ek) un. nevjegyeit.

Remelem hogy a fejlesztok is gondolkodnak a dolgon, mit hol baltaztak el, es ezeket majd a peccs javitja. Habar latva a teszteredmeny(telenseg)eket felek hogy ezek javitasa sem lesz olyan hamar mint szeretnenk...
  • Mike
    MIB
  • Kodlovag
    Tehat mindossze 100 koruli memobejegyzes. Az bizony nem sok. Szerintem azt egy igen aktiv sim mindenfele eletmeghosszabbito trukk nelkul is elerheti. Egyebkent nem is biztos, hogy olyan konnyu egy ilyen programot felkesziteni egy akar vegtelen hosszura nyulo memoriassorra.
    Szerintem ez a baratszerzes sem valami jol van megoldva. Engem peldaula kifejezetten zavar, hogy a telefonlistaban (es a memojaban is) boldog-boldogtalan fel van sorolva, akivel a simem valaha talalkozott. Egy csomo olyan van, akivel csak egyszer talalkozott, es a kapcsolatuk 0,0 volt mindig. Egy adott ido, mondjuk 15-20 simnap utan ezeket automatikusan kitorolhetne. Kulonosen akkor, ha nem laknak a faluban. Vegul is az ember felejt, hol emlekszek en egy emberre, akit mondjuk 10 evvel ezelott osszesen egyszer lattam es azon kivul semmi?
  • Mike
    azt is lehet csinálni, hogy nem mész be melózni nappokig, akkor csak az a lényeg, hogy amikor a telefon csörög, más vegye fel, és tagadjon le (igaz azt nem tudom, hogy ez nem-e jár lejebb sorolással)
  • Mike
    na gyártottam egy újabb ruhát éjjel, mert zavart a szandibandi, majd felteszem
  • Sipocz
    Nem igazán lehet pontos meghatározás a memó.túltöltődés kezdőpontjára, a off.site BBS-éről nyert adatok rendkivül szóródnak 80-160 memójegyzés. Arra gondoltam, hogy a legjobb védekezés a dolog ellen az ismerettségi kör, a szoc.partnerek számának korlátozása. Sajnos abba a hibába estem hogy számtalanul ismerkedett a simem(az első a gamában) a townie-kkal, ez a Sims1-ben semmiféle hátránnyal nem járt. Van viszont simem popularity igazítással akinek az egyik kívánsága 30 barát (30000 aspipontos vágy!!) kérdés hogy a fejlesztők eféle fizikai korlátozás mellett hogyan gondolták megszerezni a simnek ezt a 30 barátot (számoljunk 60-70 %-os barátsággal a teljes ismerettségi körben ez kb. 50 ismerős sim, az én karimnak volt kb 50 és "elkapta" a jumping "fertőzést", adultként lett bemesélve és kb. 80 simnapot töltött:(()
  • Sipocz
    A dxdiag nem jelez semmi hibát? A directx9c hibátlanul felment? Az op.mem mérete mennyi, egyáltalán a konfig miféle?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    A Maxis "barkács" megoldása a jumping bugra csak egy nagyon felszines és korlátozott kezelés, az indirekt chat esetén pár esetben müxik. Teljes amnéziát idéz elő, a telekhatáron túlra mutató összes szociális kapcsolat törlődik, pl.: a simem tudja hogy vannak leszármazottai a faluban de egyáltalán nem ismeri őket (családfa mutatja, de a szoci kapcsolatok sávja nem:(((). (no erre mit is mondjak a "tisztelt Maxis válaszadónak"? fuck, suck....nem mondom:((()
  • ISO Szaki
    Szevasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy elindítom a játékot, végig megy az intró+minden töltés. aztán a loading képernyő után nem jelenik meg a térkép és elkezd vibrálni a képernyő ha rányomok valamelyik menüre. plussz összeolvad minden. Gef. fx5600-as kártyám van és a legújabb driver. nemtom mi okozza a problémát. tudtok valamit efféle gondokról?
  • PiszkosFred
    Fejlődési szakaszban sokat számít, főleg gyerekeknél.
  • snt
    Ha megnézed a melójánál ott láthatod h melyik napja szabad, általában ki is írja h day off..
    Amúgy ha magadtól akarsz kivenni szabadnapot, akkor egyszerűen nem mész el és úgy veszi h kivettél egy napot.. kiírja h hány van még vissza.. (vacations)
  • Riana
    ezt már akartam kérdezni hogy a memoriakockák mire jok? hasznosithatok vagy csak ugy vannak és nem lehet vele semmit se kezdeni?
  • Joybull
    Sziasztok.

Segítsetek, hogy lehet a simsben a szabadságot (vakációt) kivenni? A telefonon a munka menüben nem találok ilyen opsiót.

Köszi.
  • Kodlovag
    Pont erre akartam kilyukadi. Hogy bizonyos fontos dolgokat (pl kivel woohooztak mar) elfelejthetnek. Ha a memoria semmire nem volna jo, biztos nem is lenne a jatekban. Meg kulonben is, minek elt a sim, ha egyszer csak kitoroljuk a memoriajat?
    Azert nem nagyon felek en ettol a jumping bugtol. Jelenleg a legidosebb simem sem lehet tobb, mint 40 napos. De azert remelhetoleg surgosen javitjak. Azt egyebkent lehet tudni, hogy pontosan milyen hosszu listanal kovetkezik be a jumping bug?
  • Sipocz
    Hát tény az, hogy az első simem telefonregisztere kb. 3.5 oldalnyi ikonban mérve és olykor feltünnek rajta a névsoros rendben fazonok hogy azt sem tudum kiféle-keféle:))!
  • Mike
    nem

egyszerüen amig az asszony elment melózni, te leléptél otthonról
  • Mike
    nem kell annyit wh-zni, meg minden élő-élettelen megismerkedni, meg mindennap partizni :))
  • cleric
    Hehe :) Ez mekkora tuti sztori :))
  • snt
    Hmm... érdekes
  • Sipocz
    A my own place keresése közben nem határoztad meg hogy kit viszel még magaddal.
  • ent
    Hogy van az, hogy elmegy az asszony otthonról dolgozni, addig én fogom a lét és eladok mindent, majd fogom az újságot, my own place (vagy vmi hasonló), kimegyek a város térképre veszek egy másik házat és nem jön utánam a csajom...
    Az igaz, hogy nem volt még esküvő, de a házassági szándékomról már tudomást szerzett!
    Az új háznál már csak az én fejemet tartalmazó ikon van... a csajé nincs.
    Viszont ha visszamegyek a régi lakásba, mert vissza tudok menni, a csaj hempereg a földön és anyáz, hogy hol vagyok!

Ez bug?
  • Sipocz
    Most így mégegyszer elolvasva a simed dolgát lehet hogy azt is itt tárolja hogy kivel volt már meg az "esemény", úgyhogy szólj neki húzzon bele a végrehajtásba mielőtt bekövetkezne a bug ugyanis az a baj hogy vagy azért nem fog menni a wh. mert bejött a jumping vagy azért mert már elfelejtette hogy miként volt és kivel:)!!!
  • Sipocz
    Ez nem az a "rovidtávu" szándékmemória amiben az adott wantok vannak tárolva, hanem a simprofil menüben a kisikonos "emlékeim" sorozat tárolási problemája. Még csak ma tervezem az első beavatkozást ezzel a "barkács" megoldással, de úgy látom hogy azon alapszik miszerint a becsomagolt lot-hoz nem pakolja be ezt a file/file-töredék sorozatot, így kicsomigálásnál ez elvész és a sim "üres fejjel" jön vissza. Az én szegény "drágáim" az első simpárom fog átmenni ezen az operáción, a "szívem szakadt meg" amikor mindekttőjük szinkron kívánsága egy nagyszabású wh. épp a nyavajás bugon bukott meg (pedig úgy szeretik egymást hogy csuda:))!
  • Kodlovag
    Szerencsere nekem meg nincs problemam a jumping buggal, de en is aging -off opcioval jatszok, tehat varhato a bekovetkezese. De a sim memoriajank torlese torlese nem okoz-e egyeb problemakat? Pl szeretne public woohoot 5 simmel :). Mondjuk 3-mal mar megvolt. Nem felejti-e el ezt a 3 esemenyt?
  • Sipocz
    Engem az egészből nem igazán bosszant az hogy alkalmasint itt és ott a játék szervezési koncepciója eltér az elvárttól (pl. a szinkron öregedés esete) vagy hogy a sims1-MM kieg. utáni "játékteljesség" most hiányzik a 2-ben, hanem az hogy a kivitel ilyen maradt, a kb. féléves visszatartási időszakban (ugye február közepére elvileg minden kész volt) nem folytak a tesztek tovább és ezek a hibák nem ott buktak ki. Nemtom elhinni hogy pl. a jumping bug rajtam kívül nem jött még elő Kishazánkban senkinél, de ez akkora tévedés eredménye ami a gama egészét teszi játszhatatlanná és szvsz. a játék lényegéhez nem szorosan tartozó "profiskodó részlet" (mert pl. játékosi magatartásomat nem fogja alapvetően meghatározni a "ma találkoztam Joe-val" bejegyzés megléte vagy hiánya) beépítésének mellékterméke.
  • snt
    Hát azért kéremszépen elég ideig készült a Sims2, nézzük már meg h mikor jelent meg az 1 :)
    a 2-t aligha kellet bonyolítano kódolás szempontjából, az idő nagy része a grafikai engine-re meg az 1.rész hiányosságainak kijavítására ment el szvsz... de javítsatok ki ha sztetek tévedek..
    Szal azért nem kellenének már ilyen logikai bukfencek.. 1-2, hát persze, addig még kiadnak 6-7 kiegészítőt, kaszálnak még azt annyi, jöhet a Sims 3
  • Mike
    ok :)

mit vársz egy teszt alatt lévő játéktól?
    majd egy-két év alatt kialakul
  • snt
    Tökmind1 h eredeti e vagy warez, ennél a játéknál nem számít, mert nincs online opció, letöltések meg úgyis lesznek dögivel más oldalakon, nem kell feltétlenül a hivatalos oldal, meg olyan hely ahova regelni kell serialt...
  • Mike
    persze
    vannak is eredeti játékaim, nem is kevés
    de béta verziókért, illetve a ha fizetendpő összeg nem áll araányban a szolgáltatással, akkor nem fizetek.

majd a 2. 3. kiegnél megveszem a sims2, addigra talán már letudja a gyermekbetegségeit, és véget ér a tesztidőszak is
  • snt
    Nem olvasom az EA fórumát nem érdekel, szarok rá h feszegetik e vagy nem, most én hiába pofázok, attól még úgy sem lesz semmi... Majd kiderül h a külföldi okoskák elérnek e vmit..

Mindenesetre ez egy hülye megoldás ahogy most van a játékban, erre előbb is gondolhatott volna Maxis... Tök nem logikátlan dolgok maradtak benne, ettől függetlenül persze nagyon jó, de nem a másikat kéne leugatni ha vmi bugot/hibát/egyéb szarságot észrevesz a játékban..

• Coolfire
    ok..megnyugodtam..egyébként semmi különbség nincs az eredeti és a warez között,de azért a regszám(főleg ha olyan szopósok mint a maxis(ea),multis rész(sok játékkal nem lehet csak tört szerveren játszani)v. a supportok azért nem rossz dolgok..
  • Mike
    általánosságban mondtam
  • Coolfire
    remélem nem rám gondoltál..:)
  • Coolfire
    na mind1,azért tőcsétek ezt ki,ha még nem tettétek(eredeti dobozosok ne,hátha mégiscsak az lesz):http://www.nlc.hu/kerdoiv.php?id=59&kid=755
  • Mike
    nem tudom miért, vagy ki hiszi még mindig azt, hogy az eredeti verziók hibátlanok, és a tört, illetve warez cuccok, amik folyton tönkremennek meg lefagynak

persze ezt csak addig hiszi a kedves naiv delikvens, amig meg nem vette élete első 3 játékát, amiből egyet vagy nem tudott fel sem installálni, vagy ha sikerült, akkor elindítani
    a legvicesebb mind közül az, amikor a fenti program, megfelelő crack beszerzése után mondjuk vidáman fut
  • Coolfire
    és az sem biztos,hogy sims2-őt nyerek vazze..egy kicsit jobban kellett volna értelmeznem..
  • Coolfire
    ehh most nézem,csak 5 nap múlva lesz
  • Coolfire
    tudom..de ha megnyerem,akkor nem utasítom vissza,ráadásul ugye a regszám sem elhanyagolható szempont..:)jah én is lennék bétateszter,bár ahhoz javallt lenne egy másik gép..
  • Sipocz
    Juteszembe, hogy a bugok, és kivált ez, nem a tört verziótól vagy a "fekete dobozos" beszerzéstől függenek, ezt így csinálták meg sajnos. Talán le kellene váltani a Maxis teszter gárdáját vagy a betákat odadani néhány SG fórumos hungarian gamernek próbanyúzásra:)).