32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ramires
    Arra tudja valaki a választ, hogy egy család adott mentését hogy kell kivenni a játékból, hogy pl egy másik gépen folytathassam?! Köszönöm a segítséget!
  • berczy #9519
    Hi!

Nem tudtok róla, hopgy lenne valami normális object a Sims2-höz?
    Mondjuk egy két virág, mert ami van a siralmasan kevés.
  • Riana
    nem biztos hogy nagy fekete:) amikor csoro akkor csak kis kopott auto jön:)

beépíthető fájlvédelemről vki tud már vmit?

• PiszkosFred
    Ujsagban vagy szgepen keresel munkat, aztan a kovetkezo munkanapon ugy jarsz mint Pelikan...

...erted jon egy nagy fekete auto ;]
  • Letícia
    Sziasztok!
    Kérdés:
    Hogy lehet elmenni a Simekkel a munkahelyre?
    Előre is köszi.
  • bon
    Simán megy SP2-vel a Sims2. Nekem és az ismerösömnek (integrált winxp sp2-je van) is SP2 fent van a gépen és gond nélkül futt minden.
  • Torry
    Nem hinném hogy az sp2 miatt nem indul.
    Ugyanis nekem is integrált van, és gond nélkül fut.
  • snt
    Biztos h az SP2 miatt? Ha tuti, akkor szedd le, amúgy is szar az SP2 :)
  • snt
    Nem a money DVD-hez van nekem, de sztem ahhoz is jó kulcsok:

THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
    374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
    DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
    XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
    DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
  • sm1ccR
    segítsetek pls!!! mit lehet csinálni,ha alapból SP2-s XP van fent...és az SP2 miatt nem indul a SIMS 2??? HELP ME!!!!
  • kisgabo
    vagy itt, privibe... lecciiiii :(
  • kisgabo
    skacok segitsetek,kellene a sims2 ( money meg a meg a masik dvd-s valtozat .nfo fajlja, a c.kulcs miatt.... )

ha valaki elkuldene a mailomra, halas lennek.

sry, nincs ekezetem.

vagy messenger.

kosz.
  • Joybull
    Köszi a segítséget.
  • Riana
    az hagyján kicsit játszogattam vele és az előző gazda nem kicsit volt ferde a 2 sims a fél városba szerelmes de csak a pasirészlegbe
    bloeh

ugyhogy most aktiv gyilkolásba vagyok:)
  • cement
    hihi kissé ferde volt aki azt csinalta :DD
  • Dante2
    SZtem az első rész jobb volt :\
  • Rafaelo
    az szörnyű ám lol
  • Riana
    Egyébként csak vigyázat a letöltött házakkal:)
    Letöltöttem egyet beleraktam aj átékba de az okos tulaj családdal együtt tömöritette és ki lakik benne? 2 full homokos pasi:D
  • Riana
    még olyan gondom vanhogy család lakik a családnevü házban de mivel az öregek kihaltak és a fiatalokra maradt aház rájuk nem passzol aház neve.
    A ház nevét lehet valahol modositani?
  • Riana
    lol te tömeggyilkos:D
  • Mike
    nálam csak a vendégekk zabálnak fel mindent
    szerencsére nem állnak neki a hűtőt is felenni, de mivel semmi kaja nem elég nekik, végülis azt teszik

még a romlott kaját is megeszik, van emlyik rendszeresen, vasból van a gyomra, kicsit büfög, és semmi baja. ahhoz képest, hogy hány embert "mérgeztem már meg" eddig csak egy hányt

télleg aki beteg lesz, és falulakó, ha átváltok rá, akkor is beteg? mert azért ez nem mindegy
  • Sipocz
    Olykor belefutok egy olyanba, hogy nem állitom le időben a zabálást és kezdenek a simjeim elhízni, illetve a fittséguket jelző csuszka ilyenkor nagyon gyorsan kezd lecsúszni. Ritkán fordul elő nálam a sim megbetegedése, de a kollégák a neten mondják hogy az elhízott simek gyakrabban betegszenek meg és lassabban épülnek fel.
  • Kodlovag
    Az en simjeim mindig akkor esznek, amikor nem figyelek oda, ekkor ha 70% alatt van a csikjuk, rogton nekiesnek a hutonek. Alig lehet oket elteriteni. Altalaban inkabb eheztetem oket, 30-40%-ig hagyom leesni az ehseget. Utana ehetnek. De legfeljebb 80%-ig. A legjobb, ha a munkahelyen esznek. Ingyen van es teljesen jollaknak.
  • Rafaelo
    lol

az első városban kijelöltem a spanyolos hangzásu lány testvérpárt és
    első nap jött a gazdag pasi és az én nőm megkérte a kezét így
    a vagyonom 600,000 dolcsi lett abbol megvettem a legdrágábbat 250,000
    ért és még igy is meg tudtak élni életük végéig
  • Duddits
    Letöltöttem a No DVD-t a GameBurnWorld-ről és nem működik. Valaki tudja miért?
  • Kodlovag
    Pont ebbe a problemaba futottam tegnap. Csak ket simet akartam vinni, a harmadikat otthon hagyni. A harmadik eppen aludt, meg amugy sem akartam, hogy meglassa a masik ketto public woohoojat. Megorrolt volna rajuk. Gondoltam o alszik, masik ketto megy. Ott ultek a taxiban 2 orat, es a taxi nem indult. De meg kiszallitani sem tudtam oket a taxibol. Fol kellett koltenem a harmadik simet, es ot is beultetni. Es igy a public woohoo is ugrott.
    Ket simet a harombol csak ugy tudtam vinni, ha a harmadik eppen dolgozni volt. Na es akkor is mi tortent? Munka helyett epp ott volt a community lotban :)
  • Sipocz
    Nagyon érdekes a szóródása az élelmiszer felhasználásnak simeknél:)! Van családom 4 tagu akiknek az időbeosztása megtakarít számukra akár heti 400-600 simo-t hiszen a munkahelyi/iskolai kaja nem kerül semmibe, ők a hűtőt is legfeljebb hetente 1-szer töltik fel. Van olyan családom 4 tagu szintén ahol hetente min. 2-szer, 3-szor fel kell tölteni a hűtőt, a gatyájuk rámegy a kajára:)! Tényleg! olvastam vhol egy guide-szerüséget, ahol a szerző fejtegette a simek etetési problémáit, bár ő inkább az elhízás/túletetés szempontjait elemezte, javaslata volt az átl. 50-60 %-os hunger tartása. Ti hogyan szoktátok előadni?
  • Mike
    com-ban nem terul el
  • PiszkosFred
    Igen am, de ha a masik ket sim bevasarlasa sok idot vesz igenybe, a harmadik sim moodja nagyon visszaeshet, foleg ha a padon megzavarjak, vagy elterul a foldon. Nem olyan veszes az a toltogetes, de ez megiteles kerdese termeszetesen, mintahogy az is melyik a jo megoldas. En altalaban varok a csaladdal addig, amig mindenki menetkesz nem lesz, es akkor mehet a bevasarlas, majd onnan hazaterve a szieszta, esetleg nagyalvas.
  • Mike
    szerintem inkább elvinni jobb
    elüldögél egy padon

inkább mint kétszer végigvárni a töltögtés kínjait
  • PiszkosFred
    Ezt en sem tudom. Csak ugy tudtam megoldani, hogy kulon kulon mentek el a comm.lotokba. Mivel az ido ekkor a hazban megall, vegeredmenyben a ket simmel eljatszod ugyanazt - taxi, comm.lot, taxi haza - es ugye amikor visszatersz, 1mp sem telt el kozben. Ketszer csinalod meg ergo ugyanazt, amit eleg lenne egyszer is optimalis fejlesztoi megoldassal. Talan ezt is javitjak ;]

vagy vidd el a hullafaradt simet is, es a legelso padra fektesd le pihenni addig, vagy itass egy kavet ha van a kornyeken. Aztan haza, es alvas a sajat agyban. De ennel jobb megoldas a ketszer taxihivas ket simmel.
  • Mike
    sajnos fogalmam sincs
  • Sipocz
    bocsi Mike, nem személyes kérdés, persze ha van ötleted szivesen venném:))!
  • Sipocz
    Valami technikai trükk van-e a köv.problemára. A+B+C sim lakik egy háztartásban, szeretném ha A és B sim elmennének egy community lot-ra együtt és C sim, aki dögfáradt lepihenne aludni és maradna a házban. Az megy hogy hívatok taxit A-val vagy A vagy pedig mindhármuk számára, de én szeretném ha csak A és B menne C pedig nem.
  • Mike
    szerintem ezt a hibát ki fogják javítani
  • Coolfire
    kellene
  • Coolfire
    Lassan fel kellene már rakni,és nyomni egy egészségeset.:)Csak megint-mint mindig-újra kelene kezdeni.Egyébként milyen a nyugdíj?Odáig még nem jutottam eddig..:)
  • Coolfire
    szexuális élmények..:)
  • PiszkosFred
    Vagy legyen csoportositva a memoria. Sajat elmenyek, csaladi elmenyek, "munkakori" elmenyek, stb..
  • Sipocz
    Ja! én is jobb szeretnék egy aféle "csőmemóriát" ahol a felejthető dolgok felejtődnek (pl. a családra vontakozókra nem, mert a "család nem felejt":)) és a 0/0 ismersősök 10 simnap után felejthetők legyenek.