Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS

TDC Geronimo
hi mondana valaki egy serialt nagyon sûrgõs lenne!!!!!!!!!!!!!!!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zetorg
miért zöldek az emberek Strangetownban?

Amiga
OFF: HL2-nél nagyon elszomorító az a linkelés, ami folyik. Folyamatosan hazudik a Valve, ami nagyon-nagyon gonosz dolog. DNF esetében legalább nem hitegetnek minket.

ON: Sims 2 tökéletes arra, hogy feleségemet bevonjam picit a játékok világába. Imád hintázni, piros pont lesz, hogy itt lehet. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Adam5
ha csak nem tologatják még tovább a HL2-õt

Igen az Episode 2 munkacímen futó expansion a gyerekeket célozza meg.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Adam5
mind1 ha jõvõ év elején akarnak kiadni egy kieget hozzá amiben az iskolát akarják bõviteni (öcsém mondta nemtom hogy télleg igaz-e) akko sztem legalább 1év mire kiadják a multi kieget addig meg csak lejebb megy az ára és majd akkor.

De a guruban is ott van a folyó fejlesztéseknél leírva.

Már nem,de a Maxisos arcok említették.

Adam5
amikor=mikor

Adam5
és nemtod hogy amikor?

Adam5
nem arról beszélek hanem a sims1-hez is rengeteg cuccot találtál a neten hozzá ami anem hivatalos weblaon volt.

Igen mondták.

Adam5
"Hohó..lesz a Simsnek is multi-része" <---- de ezt mibõl gondolod? mondták?

Hát a fan-sitek nem mertek hivatalos cuccokat felrakni az oldalukra,csak oda mutató linkeket.De csináltak viszont tükröt..😊

Nem hiszem.Mégegyszer nem fogják elkövetni azt a hibát amit a Sims Online-nál.

OFF:
Hát mai napig a Mennyország Tourist a kedvenc számom tõlük.El vannak már diszkósodva.Ezt teszi a pénz..😞Bezzeg a 90-es évek elején mennyi koncerten voltam..😊
ON

Adam5
mé fan siteokról nem lehet majd letölteni cuccokat?

Adam5
ezt honnan tudod? ha hálóra gondoltál akkor ahoz nem kell eredeti regkód. ha internetre akko meg az szvsz fizetõs lesz.

Mert a hivatalos oldalról való letöltés az egynél sem okozott gondot.De az EA szerverek nagyon pöcsök,és a generált kódokat rögtön kiszúrják.

Hohó..lesz a Simsnek is multi-része.Akkor lehet,hogy jól jön egy eredeti regkód.

Adam5
de mi a külömbség ha megvan eredetiben a sims2 mintha másolt? semmi. HL2vel viszont tudsz netezni.

A porszívót próbáltam ki.Hát az is egy ökörség.A pénztermõ fáról nagyon gyengus termés van..😊

Adam5
a teleport is király 😊

OFF:
Hát inkább a Sims2,mint a D3 v. HL2.Pedig nagy FPS-buzi vagyok.😊De a Simssel tucc még egy év múlva is játszani-az egyet 4 évig nyúztam,majdnem-,de azokat nem hiszem,hogy mégegyszer rövid idõn belül elõveszed.
ON

Amiga
Mondjuk egy pénztermõ bokrocska nálunk is elkelne. :-)

Adam5
ja amúgy meg az aláírásod király 😊

Tankcsapda rulez

Amiga
Hm, ez gyenge, én nem most pattintottam elõ tizenezer Ft.-t, hanem az elmúlt hónapok alatt tettem félre boldog, jól mûködõ házasságban...

Én is megfogom asszem:de nem azért,mert te javasolod,hanem azért mert így volt beütemezve..😊

Adam5
Ja ha lenne nekem is most felesleges tizen valahány ezrem meg venném 😊 vagy ha a hl2 helyett úgy döntenék hogy ezt veszem meg, de hülye azért nem vagyok! 😄

Amiga
Tegnap délután megvettem a gamet. 4 CD, de most egy Limited Edition DVD-t is adnak mellé, amin minden rajt' van, ami majd a DVD-változatban benne lesz. Ezen kívül 50 oldalas magyar nyelvû kézikönyv, keymap-kártya, eredeti regkód :-), fagyásmentes telepítés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Adam5
hmm, ok

tegnap leszedtem mert én naív azt gondoltam hogy ez már biztos a kijavitott. nem is ment a build mod vissza is másoltam az eredetit.

cenobite
Oksa, tenkjú!

gamertag: kenobita

Sorry mindenkitõl.A szar Money crack került fel a gameburnworldre:THE SIMS 2 v1.0 NO-CD/FIXED EXE (4.50M😎 -*Not working properly, build mode was disabled in the release, so it is not available with this No-CD, please wait for a Proper Working one, see here for more info.
Tehát senki se szedje le,és ne is futassa.

cenobite
"...mert van no-cd crack..."

Ez igaz, tényleg van no-cd crack? Honnan lehet letölteni?

gamertag: kenobita

Adam5
de mind1 mert gyereket így is tudunk csinálni 😄

Adam5
amiko rá kattintasz akko a propose vagy hogy írják abban 3opció lehet 1. move akármi (ezzel oda költözik) 2.engaded vagy hogy írják (ezzel eljegyzed) 3.married remélem így írják (ezzel elveszed) és nekem a move akármin kívül nem volt más.

Hát az is lehet,hogy benne hagyta a Daemonban a képfilet,akkor nem tud más progi hozzáférni.😊

Adam5
tudom tudom ha fent van a clone cd akko nem megy a játé de csak addig felrakni amig duplázod és utána ha játszasz akko leszeded

Ki lehet írni,csak a legújabb Alcohollal kell(ha mds mdf file).Mostmár semmilyen opciót nem kell állítgatni simán ki lehet hegeszteni,mert van no-cd crack.A cracket a legésszerûbb a 4-es cdre rakni,mert azon marad hely,és azzal fejezi be a telepítést.

Adam5
azt nem próbálta hogy beolvassa vmi virtuális meghalytóval (pl daemon tools vagy acohol 120%) és utána clone cd-vel leduplázza?

wizy
ja és az olyan válaszokat hagyjátok már lécci, hogy õ is töltse le, vagy vegye meg eredetiben......

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
hát ujabb probléma, ami végülis nem minket érint, csak egy haverom számolt be róla, hogy nem tudja kiirni a simset. már egy csomo CD_iro progival probálkozott, de valamiért sose érzékeli a kiirando fájlokat. szerintetek ki lehet ezt egyáltalán irni, vagy ezt valahogy kiküszöbölték, és irhatatlanná tették? vagy hogy? thx

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Valaki priviben irja már meg honnan lehet gyorsan letölteni...
A Azureus is beszart!😞 Kapjákbe...
basszus,mire végre megcsinálom a karakteremet,eddig mindig közbejött valami!!!!
vagy apám ült ide,vagy vacsora.....

Hmuda
Gondolom telik be a memória.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cSuwwi
hát olyan 15-20 fps közötti lehet. még nem mértem, de annyira receg, hogy még élvezhetõ.

shit happens

kapise ja.. de nalam elvezheto mondom. kis riccek vannak ..klnsebben nem erdekel mert elvezheto. 😊
ha meg nalad az alabbi konfigon ien jol megy akkor orulj neki
( amugy meg lehet ,hogy szggatas teren mas az inger kuszobunk 😊 )
Mike at home
512 memo az oka
futtasd win98se alatt, ott nem lesz problema

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
en mondtam neki, hogy futassa azon, mert FUT
es JOL

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]