Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ja! Magyarositás már van hozzá?
ACER Aspire 5738ZG
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
DB
"THE SIMS 2 v1.0
Ezt másoltad be, vagy már van újabb? Mert az általad adott címen csak ez van és itt a fórumon is írták, hogy nem jó.
www.gameburnworld.com - Sims2 No-CD, mûködõ crack.
Részemrõl mdf fileokat bemountoltam, felinstalláltam, registry key beírttam, gameburnworldos crackkel felülírtam.. és VOILÁ játszom, jól 😊 semmi CD-írás, semmi frusztráció! Ízi!
DB
ellenben épp az imént fingott harmadszorra az asszony.
korpa ellen zsírmalac
De nincs! Egyszerüen nem tudok vele mit csinálni. Ugy inditottam a játékot hogy egy férfi és egy nõ indult, és nincs propose! A csajt már szerelmes egy másik pasiba és nõbe, a férfi két másik nõbe, azon felül hogy egymással is elvannak. Szal az idegeneknél megjelenik a propose, egymásnál nem! Együtt alszanak, platinumon van az elégedettség, bármikor ölbe veszik a másikat meg smárolnak vadul, de semmi szex. Egyszerüen elmennek aludni, és sehol nincs olyan pont hogy gyereket csináljanak.
érthetetlen
SYSTEM REQUIREMENTS
-------------------
* 800 MHz processor
* 256 MB RAM
* Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
* At least 3.5 GB of hard drive space
* A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.
koszi
a többinél mind1
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ki kellene írnom, de nem tudom fog-e mûködni...
Valaki lécci súgjon :-)
http://www.f1-info.hu/
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Megveszem eredetiben, mert hülyét kapok.
lotyó nejem nem kezdõ amatõr: terhes az istencsapása, reggel rohan ki rókázni, én meg beteljesedetten épp ott kotlok egy népszabival a kezemben. nem szívbajoskodik, térdre le, oszt beíveli vukot a lábaim közt
hát csak ezt az értékes információt akartam megosztani a tisztelt közönséggel
korpa ellen zsírmalac
de van egy gépigénye a cuccnak
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
daemon tools v3.47-be mountold az imaget és menni fog 😉
Valaki tudna nekem segíteni?megvan a game feltettem meg minden utánna mondja hogy dvd emulatort talált és nem indul....namost akkor az 1-es cd-t irjam ki vagy van valami crack ami ezt megoldja..?ti hogy játszotok??????????????
Csak ennyi? 😊 Plusz cuccok a játékhoz?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
És milyen plusszok vannak azon a Limited Edition DVD-n?
(ha nem kell nincs harag, nem került sok idõmbe 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun