32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#9560 (folyt.)
- A tinik: igazán itt kétféle időrend lehet csak jó attól függően, hogy a tini munkavállaló-é vagy sem. Szvsz. nem érdemes ezen erősködni, ha a gyereknek ambiciója a munkavégzés (ált. anyagias esetleg ismeretmániás aspiráció) hát legyen neki, de nem hiszem hogy az átlag 80-100 simo megszerzése a családi kasszát teljesen helyrerakná és az, hogy a tinikort követő időszakban valaki helyből a 3.-4. zsarzsifokozatban kezd nem biztos hogy kárpótol az elmaradt ifjukori kalandokért. Talán egyszerübb a nem munkavállaló tini esetére javasolnom és én is csak erre ismerek jó megoldásokat. Nyílván a melózó tini esetében egy fix, közel (nagyon közel:)) álló partner sokat segíthet, hiszen a szocializálásra és a szórakozásra eső időszakasz jelentősen lecsökken (az én eddigi egyetlen melós tinim is úgy vészelte át hogy volt egy már kölyökkortól nagyon kozeli barátságu "gyerekkori szerelme"). Az időrendi javaslatom nagyon hasonlít a child koru gyerekére, de itt óriási előny hogy önállóan tud elmenni community lot-okra. Egy jól berendezett comm.lot az energia és a higiénia kivételével (bár hottub telepítésével ez utóbbi ha nem is 100%-ra megoldhato, de korrigálható picit) szinte minden need-re adhat jó megoldásokat, itt ismét a szocializálás és szórakozás a legerősebben támogatható. Természetesen lehet menni a közösségi helyekre egy másik sim meginvitálásával is és ugye a szerelem mindenek felett. (ezzel együtt nem illik a suliból hazahozott havert faképnél hagyni:) A comm.lot-on tett kirándulás "időn kívüli" és már haza lehet érkezni kb. 14.30-ra, ekkor érdemes ágybabújni és jó nagy szundi után jöhet a hf. (hasonló peremekkel mint a kölyköknél), ezután némi mgányos játék (zongora, computer, esetleg sakk) vagy egy csevely az internetes haverokkal. A fun maxi elérésekor lehet mégegyet ráaludni és ismét a suli:((.
Természetesen az iskolai szünnapokon lehet nagyokat lazázni és a tinik ilyenkor előadhatják a comm.lot->alvás->comm.lot->alvás..... menetet vagy esetleg egy go/sneak out technológiát is (hagy teljen az aspirációs pool amire adulttá válik:). -
#9559 Néhány májerkodás és szvsz.:
-Mindig problemám volt a child korú gyerekek fun és energy gazdálkodása és a napi időbeosztás hangolása. Eleddig próbáltam a kölykök szükséglet-gazdálkodását a napszakhoz igazítani és be kell valjam csúnya nagy "buktáim" keletkeztek, manapság viszont éppen a gyerek need-jeit teszem előtérbe és a többi dolog a másodlagos. A child korban a legfixebb fix az iskola ez kb. 8.30-15.30 között köti a kezet. Délután ráadásul a kiscsavesz szokta hozni a haverját a suliból. Tehát innen kezdve a progi.->elszabadul a sulitól(so, elrakja a hf-ot, átöltözik, ha kell wc és zuhany)->keres magának egy fun-os elfoglaltságot(a legjobb ha kéznél van egy haver, ha nincs hívjon egyet mert semmi nem annyira fun-os mint a simek egymással való játéka {már itt fel lehet készülni a tini és felnőtt kori "egymásratalálásra":)})->később a megérkező szülő általában megszakítja a játékot, de alkalmat ad a bekapcsolódásra is (fontos a gyerek-szülő hozzáállás magas szintje {pl. van technológia is [go out] ami ezen alapulhat})->a gyerek legkésóbb 19.30-20.00-ra energiájával teljesen elkészül(viszont minden más és főleg a szoci meg a vidámság maxon)->tedd le aludni(csak a legjobb egyszemélyes ágyikó vagy a legalább ilyen paraméterű duplaágy az elfogadható!)->90-100%-os energiánál kb. 01.00-02.00-kor keltsd fel és csinálja meg a hf-et(amitől a funja megzuttyan 1000l, de ha eleddig nem is volt want-ja a hf elkészítése mostmár az)->jöhet valami fun-os "magánelfoglaltság" (zongora, computer, babaház{nálam ez utóbbi a favor} amitől fun 1000l fel)->maxi fun elérésekor még 1-2 órácskát képes ágyban-pizsamásan aludni->jöhet a suli maxi feltöltöttségre.
(majd írok a tinik időrendjavallatáról is csak most meló:((() -
#9558 Sziasztok!
Csak most kezdtem a játékot, és rögtön baj lett. Biztos kérdezték már, de az egész fórumot nincs kedvem átnyálazni, kérlek segítsetek.
Na sz'''al az van, hogy a egyedülálló sim-emet elrabolták az ufók, és 3 napra rá, gyereke született. A fő baj még nem is az, hogy a sim-em FÉRFi, hanem, hogy nem bírom egyedül a "kissráccal".
Nem lehet valahogy visszaküldeni az övéihez, vagy valami előnyt kovácsolni a dologból? Valami bónusz ufótárgy, vagy valami? -
#9557 Helló Népek!
Jaja! public wh-nak megfigyelésem szerint csakis a próbafülkés action kerül jegyzésre. Nálam ez egyik communityn van hottub, de az itt zajlott eseményt sem jegyezte fel pedig min. 4-en rajzottak a szinhely körül, sőt megfigyelésem szerint ha a partnereknél többen (3-4) "áznak" a bödönben akkor wh opciót nem is kapok.
Közben kiteljesedett nálam az elderek szexuális élete: megegyezik az adult lehetőségekkel, de ha a nő is elder akkor nem lehet szó gyerekcsinálásról. Óriási, hogy az egyébként szuszogó-dünnyögő "öregek" mekkora pajzánságot tanúsítanak, pl. egy üdvözlési "szertartás" vérbősége nem marad el a tinikétől. -
Coolfire #9556 Nem is rossz ötlet. -
Coolfire #9555 Az nem számít PW-nek,legalábbis azt hiszem,csak a városi ruhabolt próbafülkéje.De lehet,hogy tévedek,akkor javítsatok ki! -
Coolfire #9554 Mert akkor jön ki elvileg az első expansion hozzá.Ki lehet írni a clonegamest is,csak elég macerás.Én pölö kiírtan játszom,mount nélkül.
Igaz egy kis védelem emu elkél..:) -
#9553 Akkor jatsz avval! -
#9552 :) ezt en is leszedtem! persze azonnal toroltem a ket k***got a hazbol! -
#9551 A szellemektől hogy kell megszabadulni? A SIM-jeim nem tudnak tőlük aludni. Valakinek valami tipp? -
#9550 Vagy - valaki mondta/irta itt, nem probaltam meg - community lotokon, pontosabban az oltozofulkeben woohoozol. Talan az is annak szamit. -
#9549 hat hogy masok is vannak a szobaban amikro woohozol, vagy a jacuzziban is ulnek masok amikor nyomatod :D -
#9548 hogyan lehet public woohoo-t csinalni?
-
skristof #9547 valaki szánjon már meg egy 4es CDvel....
plz -
#9546 Miért pont Februárban?
Mert tudtommal a CD-s verzió nem működik. Vagy valahogy működésre lehet bírni? -
#9545 Hétvége van pihenni kell ;] Majd hétközben munkaidő alatt lesz itt élet... -
Coolfire #9544 Mekkora pangás van ebben a fórumban vazzergh..na majd februárban fellendül.Így volt az előző Sims fórumban is.:) -
Coolfire #9543 annyi az... -
Coolfire #9542 mérnem? -
#9541 Elveszett!? Jah, persze! Az Alcohol hagyjd a francba ha kiakarod írni! Ja és az eredeti nem is 4 CD. -
skristof #9540 valaki plz -
#9539 Hali!
Rájöttem mi volt a probléma régebben nekem a simsel(szemetelt a kép meg ilyenek)!
Hát ugye a régi Gf 4-em 60 fokon repesztett......
Most egy Saphire Radeon 9600XT-m van és a játék sokkal élvezhetőbb,mint egy directX8-as kártyán.Persze nem csak a Sims,a Far Cry,és a DoomIII is sokkal szebb! -
skristof #9538 [warez]
hali, nem tudom illik-e ebbe a topikba warezolni, de nekem az eredeti 4es cd-m sajnos elveszett. :) elkezdtem tölteni, de csak a 21edik fileig van meg az alcohol verzio
valaki volna oly' szíves, és feltenné vmi FTPre a többit?
(válasz privibe is jo)
htx!
és sry
[/warez] -
#9537 Jah, meg szexfilm -
#9536 Meg Gálvölgyi! :-) -
#9535 Hová és hogyan lehet videókat bepakolni, hogy menjen a tv-ben, mert akkor a simeknél egész nap narancs tetves és dugó, meg polgárdi jenő menne:D ???? -
#9534 Öcsém! Elkell mennetetek egy Palace Cinemas moziba! Ma néztem meg Perimer előtt a Cápamesét és előtte milyen reklámot nyomattak?? SIMS2. Hát azt hittem lehidalok! Aztán meg azt hittem hogy film lesz belőle?? -
snt #9533 Köszi az ilusztrációt
Majd megsasolom mert eddig nem láttam :) -
#9532 thx!! -
#9531 Azok már el vannak mentve ha a fotóalbumban bennevannak. Szintén a dokumentumok sims2 környékén keresd a Storytelling könyvtárat. Ott van az összes kép a játékban szereplő családok és storyk kapcsán. Állitsd a rendezési szempontot idő szerintire, így hamarabb ki tudod válogatni a sajátjaidat. Nagyobb felbontásban nemtudom hogy lehet képeket gyártani, talán csak az copy - alt+tab + paste valami képszerkesztőbe megoldással. (én legalábbis csak így tudok) -
#9530 Szerintem futna. Még az én gépemem is fut. (Úgyahogy :-) ) -
#9529 Ilyeneket is leírhatnának a FAQ-ban :)
A fótóalbumból a képeket hogy lehet kimenteni? -
#9528 -
#9527 az én configomon hogy futna a game? -
#9526 Akkor lehet, hogy nem kell belépni. Erre nem gondoltál? Amúgy írta hogy városi nézet! Vagyis nem kell a házba bemenni. -
snt #9525 Bocs, el tudnád mondani kicsit pontosabban ?
Bejön a város, klikk a házra és ott a belépés.. de hol a package lot ?
Lehet h én vagyok ennyire vak ? -
#9524 Igen, mondhatni "hibernalodnak". -
#9523 Most csináltam egy elég frankó kis házat. -
#9522 Köszönöm Fred! Így pont úgy megmarad minden, ahogy otthagytam őket? -
#9521 Varosi nezet, es package lot. Ekkor a haz es a csalad is osszecsomagolodik, es lesz egy HAZSZAM.package file. Hazszam a varosban levo hazszam - xy drive 4, road to nowhere 5, stb. A dokumentumok konyvtarban levo sims cuccokban a packagedlotban meg is talalod majd a vegeredmenyt.