Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
ahm kössz!
cenobite
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/546/546893/the-sims-2-20040910060058252.jpg

gamertag: kenobita

Devids Pro
ezt hol nézted? vagy te csináltad?
cenobite
Passz... "nem megy". Annyira nem is érdekel.

cenobite
LOL! ez a "komplexum"

bebaszov [ZSIR]
Xelo:

csekk privi és fingasd meg 'zasszonyt a nevemben is

korpa ellen zsírmalac

Duddits
Na, most írtam 3 példát a Sims 2-bõl és mindegyik jó. Nem tudom nekik mi bajuk van.

bazza
MIKE! Ha hozzá tudsz majd kezdeni a fordításhoz, akkor feltétlenül írj egy e-mailt, hogy megbeszélhessük a részleteket! THX!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jóreggelt... Vagyis rossz.. délutánt... Namost nemtom letölteni, pedig naon szeretném... Tusom már a torkotokon jön ki a nyüstölésem de please.. Help me...
DonnieBrasco
Nekem meg nem indult el crack nélkül egyáltalán, kérte az 1-es CD-t.

DB

A ti kung-futok nem erős!

vki
Nekem is az alcoholos van meg, simán beolvastatom a Daemon-toolsszal beolvastatom és minden crack nélkül megy. De egy fontos dolog! A CLONE CD NE LEGYEN FENN. Nekem ennyi.

Ja! Magyarositás már van hozzá?

ACER Aspire 5738ZG

TopGun
Irok privit olvasd el kerlek jo? nalunk tiltott az olyan oldal amiben a game, v. jatek szerepel! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

cenobite
Én is kipróbálom, hátha nem fog kifagyni, ahogy eddig teszi folyamatosn... Próba csereszne, aztán legalább addig nem építkezek míg ki nem jön egy normál crack, vagy míg meg nem veszem.

DonnieBrasco
Nénikéjüket... két napja mikor leszedtem a piros szöveg nem volt ott. Mindegy, nekem ez is jó mert nem akarok buildelni semmit 😛

DB

cenobite
Khmmm...

"THE SIMS 2 v1.0 NO-CD/FIXED EXE (4.50M😎 -*Not working properly, build mode was disabled in the release, so it is not available with this No-CD, please wait for a Proper Working one, see here for more info."

Ezt másoltad be, vagy már van újabb? Mert az általad adott címen csak ez van és itt a fórumon is írták, hogy nem jó.

DonnieBrasco
Semmi a világon..

DB

cenobite
És most úgy játszol, hogy az 1-es cd be van mountolva? Vagy semmi daemon tools, semmi alcohol?

DonnieBrasco
Akinek még nincs meg:

www.gameburnworld.com - Sims2 No-CD, mûködõ crack.

Részemrõl mdf fileokat bemountoltam, felinstalláltam, registry key beírttam, gameburnworldos crackkel felülírtam.. és VOILÁ játszom, jól 😊 semmi CD-írás, semmi frusztráció! Ízi!

DB

bebaszov [ZSIR]
késõn kapcsoltam sajna, épp ment az idõgyorsítás, mire kettõt kattintottam már le is ment a manõver.

ellenben épp az imént fingott harmadszorra az asszony.

korpa ellen zsírmalac

amiko rá kattintasz akko a propose vagy hogy írják abban 3opció lehet 1. move akármi (ezzel oda költözik) 2.engaded vagy hogy írják (ezzel eljegyzed) 3.married remélem így írják (ezzel elveszed) és nekem a move akármin kívül nem volt más.

De nincs! Egyszerüen nem tudok vele mit csinálni. Ugy inditottam a játékot hogy egy férfi és egy nõ indult, és nincs propose! A csajt már szerelmes egy másik pasiba és nõbe, a férfi két másik nõbe, azon felül hogy egymással is elvannak. Szal az idegeneknél megjelenik a propose, egymásnál nem! Együtt alszanak, platinumon van az elégedettség, bármikor ölbe veszik a másikat meg smárolnak vadul, de semmi szex. Egyszerüen elmennek aludni, és sehol nincs olyan pont hogy gyereket csináljanak.

érthetetlen

azért ez szerintem eléggé a minimum alatt jár...

Readme-bõl:

SYSTEM REQUIREMENTS
-------------------
* 800 MHz processor
* 256 MB RAM
* Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
* At least 3.5 GB of hard drive space
* A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.

valaki mondja meg mi a gepigenye
koszi

elvileg alcohol20% safedisk 2/3 és max. 8x-osan az 1.cd-t
a többinél mind1

TopGun
Ez nagyon LOL lehet 😊) esetleg nem orokitetted meg kepen? 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

cenobite
Akit ismerek és ki van írva nem megy...

Cowek
Használja valaki kiírt formában? Vagy mindenki mountol?

Ki kellene írnom, de nem tudom fog-e mûködni...
Valaki lécci súgjon :-)

http://www.f1-info.hu/

Kaszi46
köszi

*Posse*T.W.D*

Johnyy
DÉMON RULZ én nem xarakodnék meg nem alkoholizálnék csak démonkodnék, és fokok is 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

cenobite
Régebbi alcohol-al nekem is volt ilyen emulációs gondom, Daemon-al simán felmegy+elindul, de változatlanul lefagy, ami miatt @>&>#@#&@!!!!

Megveszem eredetiben, mert hülyét kapok.

cenobite

bebaszov [ZSIR]
öhhöhö

lotyó nejem nem kezdõ amatõr: terhes az istencsapása, reggel rohan ki rókázni, én meg beteljesedetten épp ott kotlok egy népszabival a kezemben. nem szívbajoskodik, térdre le, oszt beíveli vukot a lábaim közt

hát csak ezt az értékes információt akartam megosztani a tisztelt közönséggel

korpa ellen zsírmalac

Hát lehet hogy akkor nekem volt régi alcoholom...mind1 leszedtem s maradt a daemon azzal megy...
de van egy gépigénye a cuccnak
Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Adam5
én alcohollal mountolom és megy

mond meg neki hogy ovlasson vissza... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Smuge
Az alkoholcloneos verziot meglehet irni CD-re? Menni fog igy továbbra is mintha mountolnam?!

Kaszi46
hi
baráznõm kérdi tõletek, készül-e magyarosítás a játékhoz?
kösz

*Posse*T.W.D*

Zetorg
azt mondták, hogy az nem baj

És ha Alcohol van?úgy látszik azt se szereti😞
Zetorg
ha van clonecd telepítve a gépeden azt töröld le!
daemon tools v3.47-be mountold az imaget és menni fog 😉

Szisztok!
Valaki tudna nekem segíteni?megvan a game feltettem meg minden utánna mondja hogy dvd emulatort talált és nem indul....namost akkor az 1-es cd-t irjam ki vagy van valami crack ami ezt megoldja..?ti hogy játszotok??????????????
Amiga,

Csak ennyi? 😊 Plusz cuccok a játékhoz?

Amiga
Mindenféle feat. Túl sok idõm nem volrt belenézni. Elõször is van egy melléklet-része (wallpaperek, ikonok, stb.), és egy film-DVD-része, amit bármelyik DVD-lejátszó kezel. Ebben egy kis menürendszer fogad, ahonnét el lehet érni interjúkat, tutorial-videókat... és még ki tudja mit, mert õszintén szólva nem túl sok idõt tudtam tegnap rászánni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga,

És milyen plusszok vannak azon a Limited Edition DVD-n?

TDC Geronimo
Köszi a kódot

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zetorg
ok

M@TriX
kaptam egy felkérést, hogy csináljak ide is bannert, szóval készítettem két verziót ha kell valamelyik akkor rakjátok be:

(ha nem kell nincs harag, nem került sok idõmbe 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hmuda
Csak az egyik család zöld és amiatt mert ufók.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hentes Bill
na akkor nekem is beakad. de máskor nem nagyon szerencsére

Boldog Karácsonyt!