32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    de lehet hogy "change to", habar szerintem az a ruhasszekreny atoltozes funkcioja. ;] De megtalalhato.
  • Mike
    nem eblyukban kell lakni

nálam van nagy placc, ahol mindenki elfér, minimum 3 fürdőszoba, enni tudnak az asztal mellé tett kanapén is
  • Sipocz
    Igazán nem lehet előre becsülni a pontokat. A helyiségek ítéleténél is inkább a célszerűséget díjazza, ha nem szemetes és rendezetlen akkor 10-15 pont jár értük és úgy láttam max. 40 pontig lehet ebben a körben nyomulni. Mutattam én már be a mukinak hálószobát és konyhát is és ezekre is adott pontot. A legsikerültebb étek egyelőre amit adtam neki sültpulyka volt önmagában 50 pontot ért. A csevely nálam nagyon nem szokott sikerülni ha direktben kezdeményezem, ha csak úgy mellékesen kaja vagy jakuzi, esetleg dart vagy playstation mellé kapja jobb szokot lenni de maxiban így sem léptem túl a 20-at. A "rejtett pont" (kávé, jakuzi..?) mindig fix 10. Az eddigi maxom olyan 110 pont körüli volt, egyszer pedig sikeredett oly mértékben rontani (a nejem simjeivel, neki nem májerkodtam ennyit és vacsi helyett desszerttel kinálta meg a ficerét) hogy a kudarc után a szülők idegösszeomlást kaptak és jött a mennyből a social worker:)).
  • PiszkosFred
    Ha bekapcsolod a tevet, akkor tobb valaszthato funkcioja is lesz. Egyik a kikapcsolas(turn off), a masik a tornazas (work out) es van egy talan "switch to.." (nem mernek ra megeskudni igy hirtelen, de ilyesmi) lehetoseg is, ahol valaszthatsz a tevemusorok kozott. (Kidz, Yummi, News, stb)

Hazrol berakok szivesen majd egy linket, de majd csak estefele otthonrol.
  • TopGun
    Errol a "hazikodrol" csak ihletszerzes gyanant, nem tennel be kepet ide?
  • TopGun
    Aham es ezek a musorok valaszthatoak, vagy veletlenszeruen mennek? bocs ha nyilvanvalosagot kerdezek, de meg nem all ugy anyagilag a no, hogy szuper tv-je legyen :(
  • TopGun
    Ertem, ok. de elore nem lehet tudni mi mennyit er, vagy igen?
  • Sipocz
    A (róla elnevezett) Kapitány nagyon jókat javasol, ez valóban a partyk másik jó megoldása! Sőt nagy alapterületü házak esetén jobb is.
  • PiszkosFred
    Nezzen szakacsmusort a teveben, es akkor melleulve, mas sim is tanulhat ;] Sosem art ha picit konyitanak a kajakhoz..
  • Sipocz
    Egy jól sikerült spagetti is megér 30 pontot, ez alá viszont nem érdemes menni:).
  • TopGun
    Ertem, ok. csak elotte fel kell tornazni anyut 5-os szakacsnonek, veszek valami nagyon sexi ruhat is neki, meg a tobbi, amit leirtal a magan dirihez :)
  • TopGun
    Ok. koszi a tanacsokat! majd a "kormere nezek" a gyereknek, nehogyma' megint koltozni kelljen :)
  • PiszkosFred
    Nem biztos hogy boldoggá teszi a sok elektronikus modern ketyere. Lehet hogy neki más felé magasabb az érdeklődése. Próbáld olvastatni egy jó könyvet, esetleg darts tábla, vagy sakk. Ha azt sem - és mondjuk inkább Neat a sim mint Sloppy, akkor takarits vele ;] Kitudja....
  • Sipocz
    Igen akkor egy pici ez, utánna az, valahogy "életre kell kellteni". A legfontosabbat persze kihagytam: magániskola, amilyen gyorsan csak lehet. A fun-ja ugyanolyan ramaty marad, de az energiájával már nem lesz többé baj.
  • PiszkosFred
    Ezért lakik a simem földszintes házban, lapos tetővel ;] A tetőt beburkoltam, kerítéssel szépen "körbekerítettem" majd berendeztem az egészet egy nagy partytérré. Van 6 hangszóró, soksok világítás, asztal, szék, kajásasztal, elszeparált wc - külön női és férfi hogy ebből se legyen gond (egyébként az ajtóknál nem árt odafigyelni, mert először 2 női wcajtót tettem le, és alig akartam a ferfi simek bemenni -de a természet győzött), van mindenféle játék, stbstb. Van hely, elférnek.. A kertem sajnos kicsi, oda csak fákat raktam és egy medencét. Utobbit egyelőre egészségügyi céllal, a party idejére elzárom a sövénnyel a nép elől. Nem akarok osztott bulit, fele a medencében, fele odafenn a tetőn ;]
  • TopGun
    Koszi! nem rossz otlet, de neha az energiaja a beka segge alatt van a fun-nal egyetemben, akkor altatni kell egy keveset, hogy energikusabb legyen :)
  • TopGun
    Termeszetesen aging on-ban van, priviben elmondom miert ok? :)
  • Sipocz
    Hi! (remélem aging on-ban játszol mert másképp nincs hatás)
    Tegnap a 9560.beszólásomban adtam egyfajta javallatot a tinikre az időbeosztást tekintve. Még annyit, hogy megfigyelésem szerint a logic skill fejlesztése kicsit segít a küzdelemben, bár semmiség ahhoz képest amit egy jó osztályzat motiválhat. Csak akkor ültesd le a hf-hez ha a fun-ja legalább 50% vagy jobb, az elején a szülő mindenképpen adjon támogatást a hf-hez (amig fel nem javul a gyerek, A+ esetén már nem igazán kell). Mindenképp ügyelj rá hogy olyan dolgokkal foglalkozzon amihez a statisztikái megfelelnek, ha lusta akkor computerezzen meg bámulja a tv.-t és áztassa magát a hottubban, ha aktiv ússzon, dartozzon, táncoljon, hintázzon. Nagyon-nagyon javaslom a comm.lot-okat, nemtom hogy van-é már saját comm.lot-od vagy még a Maxismade-et használod, mondjuk mindegy, de a társaságban elkövetett pinballjáték nagyon progresszív és a haverokkal lenyomott "red hands" vagy "árnyékboxolás" (itt vigyázni kell nekem már volt prücim egy-egy nagyobb ütést követően, csak nagyon playfull népek alkalmasak rá) a legjobb fun-növelő dolog. Ha tinikorú akkor szvsz. fontos mihamar egy kellems "szexuális partnert" (noha wh nincs, de mégiscsak erről van szó) kinéznie magának, tökmindegy kiféle-keféle csak a simed jól érezze vele magát és kapjon új, nagyszerű motivációkat (sneak/go out, go steady.....)
  • Mike at home
    :))
  • Mike at home
    tancoltasd miutan hazaert a sulibol, mig a funja fel nem megy teljesen
    aztan alljon neki anyuval megcsinalni a hazit
  • TopGun
    Hi Sipocz! a segitseged kerem: van egy tini lany az anyjaval, van "modern" szamitogep, radio, playstation es megis nagyon nehezen hozom fel annyira a fun-jat, hogy egyaltalan hajlando legyen megirni a hazi feladatat! Mar egyszer koltozni kellett, mert D volt a gyerek, meghozza a d is tok piros volt! :(( Elso nekifutasra be sem fejezi, pedig meg az anyja is segit neki ha keri :( van valami konkret tanacsod? olvastam a faq-ot, esetleg ha meg mondanal valamit hozza?
  • Coolfire
    ooppss...ezt nem mondtad..bocsesz..:)
  • Sipocz
    Mindenképp érdemes! Egy simkégli 1-4(ennél több szvsz. már mazó:)) sim élettere; egy jó bulin sikeredhet 8 véndög meg a háziak és ez már a lakást túlterhelné. Ráadásul én ezt a party-placcot (ami ugye egy szellősen összerakott ebédlő a szabadban!) szoktam nem party célokra is használni, ehhez csak ki kell ide rakni egy grillsütőt és hangulatos hétvégi közös étkezéseket lehet nyomigálni, vagy az ide kirakott dart egyszerre szolgálja a partyt, de lehet rajta hétközben is szórakázni, stb.... A kertet én szekciókra bontom: 1. vizes holmik, itt van az uszómedence és a hottub esetleg egy-két relaxálós fotel, 2.játéktér, itt van hinta, dart, a gyerekeknek babaház, kisautó, 3. party-sarok (amit fentebb írtam) és persze sok-sok növény (nálam az angol stílusu park a nyerő:).
  • Sipocz
    Akkor nemtom:((, esetleg a tápoló-vonal összes elemét próbáld meg szinkron lecsrélni(?) -tehát hűtőtől kezdve- a legjobbakra.
  • Etelkozi Vata
    Na akkor most rendezhetek be egy kertet, mert nekem még nincsen ott semmi, csak gaz.
  • Sipocz
    A különleges tárgyak.party kellékek pontban a vásárlás menüben nézegesd meg a helpeket a cuccokról. Álatában a partyk esetén jól jön még a party-asztal (ezt a simjeid fel tudják tölteni kajával), bár (vagy hívsz bármixert vagy egy jól cooking simed tud keverni finom italokat), mindenképp legyen bekapcsolt zeneláda és/vagy tv. (inkább zene!!), tegnap írtam a dekorációról, kell persze elég asztal és szék, nomeg wc. és mosdó, felnőtt partyknál (pl. házasság) nagyszerű a pezsgős készlet (csak ekkor mégtöbb wc. kell:)). Látható hogy sok-sok kellék szükséges egy jó partyhoz, ezek csak nehezen férnek el a házban ezért célszerű a kert egyik sarkát berendezni ehhez, ilyenkor viszont gondoskodni érdemes hogy vagy a "kertész napján" legyen a buli vagy a simek hozzák rendbe a kertet.
  • Monkis
    Hali!
    Főzni nem akaro sim: A legjobb tűzhelyem van :)))
    És így sem akar a büdös:))
    Más ötlet??
  • Etelkozi Vata
    Köszönöm! Nem mondom, hogy most már mindent értek, de valahogy eligazodom majd.
  • Sipocz
    Mindenképpen tüntesd el az urnákat/sírköveket a telekről. Hál'isten nincs még halottam, de a Sims1-ben moveobjects cheat-tel el lehetett tüntetni ezeket. Esetleg költöztesd el másik lot-ra a simeket.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Dolgainkról:
    -Főzni nem akaró sim->akar ő főzni csak elvárja ehhez a legeslegjobb tűzhelyet.
    -Szülinap->Amugy délután, de mindenképp 19.00 h előtt be kell fejeződnie az alábbiaknak a "nagy napon", 1.beszerzel 1 db szülinapi tortát, 2. telefonon meghírdetsz egy birthday partyt, 3. ha megjöttek a véndögök és begyűjtötted őket a torta köré akkor a.(baby&toddler) az egyik szülőnek szólsz hogy vigye a tortához a gyereket/ b. (egyéb esetek) utasítod a simet hogy menjen a tortához, 4. a vendégek erre óriási ricsajt csapnak, a sim vagy helyetese(picik esetén) elfújja a gyetyákat (gondolom kíván is valamit:) és az ünnepelt pánikszerüen felnő, 5.a buli folytatódik és a minősítése lejegyzésre kerül a sim naplójában.
    -Mennyegző: nem szabad hagyni hogy "csak úgy" legyen a dolog fontos a ceremónia és a jutalom sem marad el.
  • Creator
    Szellemekre nem tudtok megoldást? Már az egészcsaládod kivégzik és csak szaporodnak. Próbáltam az urnát befalazni, kivinni a kertbe de nemtudok megszabadulni tölük.
  • Etelkozi Vata
    Gondolhatod, hogy próbáltam, de sajna nálam (workplace) az ATW.hu tiltott gyümölcs, nem nyílik meg.
  • Coolfire
    faq
  • Etelkozi Vata
    Fiuk, lányok, hogyan lehet party-t csinálni?

Az egy dolog, hogy a simjeim "csak úgy" összeházasodtak, semmi dáridó, meg csinadratta.
    De most lesz a szülinapja a gyereküknek, toddlerből child lesz, vagy mi a fene, és szeretnék valami jó kis bulit.
    De fogalmam sincs, hogyan kell.
    Segítsetek.
    Köszi.
  • Coolfire
    Na ma kiderül,hogy lesz-e dobozos játékom nekem is.:)
  • Coolfire
    Egyébként az az érdekes,hogy az nforce-on ilyen törés nincs is.Igaz décén és eftépéken én is találkoztam ezzel.
  • Coolfire
    Szerintem arra gondolt,hogy itt inkább a játékról kell beszélni,és nem a beszerzési forrásokról és fajtákról.:)Ezt a warez dolgot már kitárgyaltuk egy párezer hozzászólásban az elején.Egyébként nem ismerem ezt a verziót,én alkoholpárti vagyok..:)))
  • 12346
    teljesen igazad van. rohanok is, veszek pár gamét, úgyis vastag vagyok.
  • 12346
    zsír, kösz:)
  • Mike at home
    eleg volt a warezbol

akit erdekel majd utananez