Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
Johny az ötös robot?

Johnyy
Minek neked cezor pöcs,,, jaaaa anticenzora goldotál ugyeee?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ricsik
a krekkelt simshez nem jó eza cenzor pacs.
se a moneyhoz se a fixedhez (ami szart se fixál)

Ez csak origi simsel megy? Mia megoldás?

ricsik
hancúrozni csak anyucival lehet? (feleség)
befõztem már 3 csajt, minden 100% on de nem hemperegnek, ahogy elvettem, széttette a lábát 😊

Hmuda
A Másik kettõ még nézhetõ, mert ott alig akad, de az elsõ az szörnyû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát az elsõ semmiképpen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mér, ezeket nem volt érdemes?

na mind1

Hmuda
De mért nem nézed meg elõtte, hogy milyen? Én pl úgy raktam fel filmeket hogy elõtte megnéztem, hogy egyáltalán érdemes-e. Neked is ajánlom.

Annál a videónál ki is írta a végén, hogy nem lesz zökkenõmentes a videó miatt, egyébként meg pause közben is megy a videófelvétel 😞 és emiatt már többször lejárt az 1 perces limit, meg nálam ez a videóbevágás akkkor is szaggat amikor nem veszem föl.

ahhhan...kösz
Hmuda
Mindketten relax az ágyra azt uccu neki.

Hmuda
Csak pár oldalt kellett volna.

LINK

De csak annyit írtak róla h nemlehet épitkezni...Gondoltam attolmég elindulni csak elfog.....De sajnos tévedtem!
lehet hogy hülye kérdés...de hogy lehet kölköt csinálni???
magától jön mint az elõzõ részben?
Hmuda
Fogjátok már fel hogy a money féle crack szar.

nem találom!

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Hát ez nem lehet igaz nekem crack-el is fagy!
Hmuda
Olvass vissza, minimum 6-szor belinkelték már.

Hi! honnan lehet lekapni a cenzúra kinyomót?
köszi.

Hmuda
Meg egy kicsit az összes.

Hmuda
Az elsõ videó veszettül akad.

Még egy kérdés, hogy lehet a cenzúrázást kikapcsolni?

Nekem még 1 öreg faszival is sikerült összehozni 1 gyereket, igaz nem elsõre de sikerült.
A moveObjects-et már többx használtam én is, de nálam néha a simeket kell arréb rakni pl. 1x az öreg tata beszorult a lépcsõ alá, de szerencsére simán ki lehet szedni õt is.
A pénz kódót viszont nem szoktam használni, ugyanis a jó öreg számla sikkasztásos trükköt itt is lehet még használni 😊
Egyébként olyan balszerencsés családom van, hogy ennél jobban már nem is lehetne, pl mikor az öreggel sikerült gyereket csinálni azt utána már nem érte meg, hogy megszülethessen a bébi, aztán az anyját pedig pont az 1 szülinapján rugták ki, mert felhajtott a járdára a mentõkocsival 😞
Készítettem néhány videót is:
dzsakuzzi
betörõ
fûrdõruci próba

Hi!
Segítsetek kérlek!
Megb@szott az áram és folyamatosan cikáznak rajtam az elektronok, ezt hogy lehet gyógyítani?
Köszi!

gPROject
az élet elixírrel teljes mértékben megoldható az öregedési probléma, csak ne felejts el inni belõle legalább 2 napota, mert csak 3 napot tölt vissza, és mire kifogy a tartály legyen pontod egy újra

Garcia
nah kösz a tippet én is kikapcsolom az öregedést... egy idõre

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Igen ott írja,hogy mennyi van és hány kell még.Télleg a buborékmenün sehol nem is írja a barátok számát.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ZsZso
Jah, és ha platinum módban (úgyhogy tiszta happy az ürgéd) mész munkába, akkor nagyobb a valszínje, hogy elõléptetik

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Az a kis mérlesges valami meg azt jelzi,hogy milyen állapotban van.A gyereknél meg A+-on áll..a kis stréber..😊

ZsZso
Odamész, ahol mutatja, hogy CREATIVY, meg LOGIC meg ilyenek, aztán ott lácc bogyókat. És lácc egy világos kék szín által körülhatárolt sötétkék bogyót. Azt kell teljesíteni. Nomeg ott látod asszem, hogy kell e még család-barát.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nekem is vmi õskori harmincegyvalahanyas nvidia-driver van fent.Daemon toolsból meg elég volt a 3.43-as.Tehát nem mindig az új a jó..😊Nekem az új driver még a directx tesztet is fagyiztatja.

ZsZso
Hogy megszerzed a kellõ skillpontokat, barátokat, és jó állapotban mész munkába.

Amúgy kort ki lehet kapcsolni (én is úgy jáccok)

CTRL SHIFT C és a ott egy help -pel akár az összes commandról tudomást szerezhecc. Hasznos a moveObjects on|off, mert nálam kéccer már volt olyan, hogy egy dolgot a gép szerint használt vki, közben meg nem. Pl. az ágy felére lehetett csak feküdni. Eladtam úgy, hogy moveObject on, aztán kaching 2szer, hogy ne vesszek pénzt a bug miatt, és egyenesbe jöttem. Aztán ugyanez volt egy széknél is. Csalni nem szeretek, mert úgy elveszti a játék a lényegét. De ez nem igazi csalás ... igaz ? 😊

cenobite
Megy! Nem fagy le!!! <örül mint állat>

A megoldás: a legújabb Nvidia driver helyett felraktam egy tök régit, valami 2003-as újságmellékletrõl és voila! Meggyógyult! Meg is alkottam elsõ családomat, a Próba családot.
No m1ek vissza játszani! 😊

gamertag: kenobita

I.C.ram
Najó, de hol írja, hogy mennyi a követelmény?
tutorial... 😊
amugy ha megvanak a megfelelõ képeségek amiket kér meg a megfelelõ számu barát, akkor probálj ugy munkába menni hogy minden a magasan van és akkor elvileg elõléptetnek 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
A munkában, hogyan lehet elõrelépni?
Garcia
nekem meg 3.41 😄D

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Bocs az elõzõ nem neked ment.Én az elsõben vittem végig a politikus karriert,mondjuk nem csak azt,hanem majdnem mindet.Ebben azért arányosabb még a lóvé is.

Mondjuk igazat adok azoknak akik azt hangoztatják,hogy el lettek cseszve a korok.Erre szerintetek lesz vmi peccsszerûség?Egy karriert szinte lehetetlen felnõttkorban végigvinni.Még az emberem engedi a játék melózni.Nyugdíjat hogy lehet kérni?Menni kell az OEP-be?

bazza
😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ZsZso
Nemsoká Mayor Of SimCity leszek 😊 ... csak még pár skillpont és egy barát ... és meglesz ... oooooo yeah 😊

De valszeg ha a csajos is megvénül,már nem lesz skufirc.Majd az öreg csorgatja a nyálát a fiatal muffok után.De sztem relax-on kívül már másra úgysem lesz jó..😊

Lacee
ja, meg van a motherlode is, ez 50.000 pénzt ad... de nem érdemes használni szvsz, mert elveszi a játék lényegét 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sok gondod lesz még vele..😊Arra figyelj,hogy amikor nem alszik mindig foglakozz vele,akkor boldog csecsemõkora lesz.Az enyém már tini,és mindig az a vágya,hogy megpattanjon otthonról.Egyébként tinikor elõtt lehet a végleges aspirációt beállítani.Az én jányom családcentrikus alkat lett.Az emberem már vén trotty az aszonynak van még 4 napja az öregkorig.Azért még az öreg szülinapi partyján egy WooHoo belefért..😊)

Duddits
Na hajrá. mostmár csak neveld föl! Az is lehet, hogy meghalljon a kisbaba?

bazza
Megszületett a kislányom, már a pelusát is kicseréltem, de nemtommérnemalszikmostanmá'...😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Duddits
Kis fûzõske. :-)

Sephi
uj kariert kezdtem el es most mar van csajom akivel mindent lehet de ez nekem nem eleg. Van egy masik is akit fuzok de azzal csakis jobarat lehetek. Letezik valahogy hogy ott is megfuzem? Mert megjelent aztan egy masik es az mar fuzom 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fitutufi
nekem 3.46-os démonnal is megy 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kit érdekel a pénzkód? Megtudtam mi is az
: shift+ctrl+c és kaching . Asszem...