32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#9641 Nekem pl. ez van meg 12346, és semmi baja nincs. Tudok építeni, crack is jól müxik, eddig semmi hiábja nem volt. :-) -
#9640 ezt a The.Sims2-Proper-EAG verzsnt próbálta vki? ez mitől más?:/ ez bin-ben van.
bocsi,hosszú lesz. ez van az infoban:
in.eng:
A working The Sims 2, at finally.
Serials:
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
1. install
2. use one of the serials from above
3. overwrite the original exe with the cracked one from cd1 / crack
4. play
Oh, and it is cue/bin, not some clonecd, or alcohol.
You don't have to quit from your daemon, or other emu.
magyarul:
The Sims 2, vegre mukodik.
Serialok:
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
1. install
2. az egyik serialt beir fentrol
3. felulir az eredeti exe-t a crackkeltel a cd1 / crack-bol
4. jatszik
Ja, a dolog cue/bin, nem idiota ccd, vagy alkohol.
Nem kell kikapcsolni deamont, vagy mas egyeb emut.
-
#9639 Lehet hülye kérdés lesz, de amikor fotózok a játékban, azokat a képeket nem menti vhova? Néztem a Dokumentumokban létrehozott könyvtárban, de ott csak az utolsó képet találtam meg, meg egy csomó beépítettet. -
#9638 sajnos igen -
Monkis #9637 Hali! Van egy kis problémám: Elértem a max fejletséget főzésben, és azóta nem akar főzbi semmit, csak néha sikerül grilleznem. találkozott valaki ezzel a problémával.
Egyébként tudok építkezni meg ilyenek.
Köszi -
#9636 loál :D -
#9635 Ehh.. Tartsd meg azt a drivert, mert a muzeumok kapkodnak majd utana hamarosan ;] -
#9634 egyertelmuan -
#9633 Kösz, megpróbálom, meglátjuk (vak is azt mondta). -
#9632 probald meg frissiteni, talan -
#9631 Hát itt konkrétan nem írnak a problémámról, mondjuk a videókártya driver az egy régebbi darab, a kártyához kapott 31.40-es. Ez lehet gáz? -
#9630 Thx :-D -
#9629 nézzz nézz az ég felé... a beviteli mező felett szép kék betűkkel. -
#9628 Hol van a faq? -
#9627 faq -
#9626 Sziasztok!
Én csak most jutottam hozzá a Sims 2-höz, de sajna gondban vagyok. Az a baj, hogy miután feltelepítem a játékot, elindítom, el is indul, de az EA logo bejelentkezése után élből reseteli a gépet szó nélkül. Ugyanezt csinálja a 4cds és a dvds változat is, szal majdnem biztos, hogy a gépen nem stimmel valami, de mi okozhatja? A gépem: Abit IS-7, Intel Celeron D 2.67 GHz, 256 DDR400 Samsung, Asus GeF4 Ti4200 128MB, 2x120GB Maxtor 7200rpm HDD, Plextor 24/10/40A CDRW, LG GSA-4081B DVDRW, Philips Seismic Edge 5.1 hangkártya, WinXP SP1 HUN, DirectX 9.0c asszem, amit a Sims2 felrak.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza magát. Előre is köszönöm. -
#9625 ha crack-kel jatszol nem tudsz epiteni -
#9624 gyerekrablo -
#9623 :DDDDDDDD -
#9622 1 kerdes:
hogyan lehet sim2pack-et csinalni a programon belul letrehozott (tehat nem bodyshopban) sim-rol? -
#9621 Nem lehet, hogy az nem vendeg volt, hanem a gyerekjoleti szolgalat munkatarsa? ;] -
#9619 Na ez történt ma:
Egyik házaspáromnak született gyereke... második vagy harmadik napon pont ugy jött ki a lépés, hogy épp az egyik vendég kezében volt a bébi, mikor a házaspár ugy gondolta lefexik aludni... ilyenkor ugye általában mindig hazahúznak a vendégek...
namost haza is húzott a vendég de a gyereket nem rakta vissza a kiságyba... a csáládtól a gyereket le is vette (a képét is)
erre megnéztem ugye azt a családot, ahol a vendég lakik, de a bébi nem volt ott, mivel az a család 8 (azaz maximum) létszámú, úgyhogy nem tudta hozzájuk tenni...
magyarán ELTÜNT örökre :( -
Pirlipát #9618 Na most mennem kell. Szia Sipöcz kösz a segítséget. Otthon még probálkozom akkor a beállításokban. -
Pirlipát #9617 Ja nem ugy a városban, hanem kint a térképnél vagy hogy mondjam... -
Pirlipát #9616 Na az biztos, hogy nem mivel a gépemen nagy meglepetés volt, hogy egyáltalán megy a játék. De müködik szuperül még csak nem is akd, de alapra állította magát. Itt állítottam be a tükrözödést is, de most ugy látom amit lehetet bekapcsoltam. Viszont lehet, hogy valaminek fulon kell lennie hozzá. Vagy tényleg egyszerüen nem tudja megjeleníteni a videokártyám. Jó lenne tudni, hogy ott valyon melyik beállítás szól erről. -
#9615 (bocsi, lökött vagyok hiszen mondtad hogy nem residental lot-on stimmel a textura:(() -
Pirlipát #9614 Hát ez szerintem is tök röhelyes. Most legutobb ép esküvöi buli volt, ami mellesleg tök jól sikerült. Na ami a kertben maradt az nem volt semmi, erre a mennyasszony feldobva a nászuttol ahelyett, hogy nászéjszakáznának ahogy illik nekilát takaritani a gyönyörű ruhájában. Még jó, hogy őt ez valahogy feldobja. Imád takarítani, a WC-pucolás külön kedvence! -
#9613 A graf.beállításban a részletességek teljesek? (maximum/full/high detail) -
#9612 Pedig akkor stimmel a dolog:O! -
Pirlipát #9611 Ja és töltöttem le kész házat, ahol volt tó és ott sincs víz a tóban. Na akkor biztos nem vagyok annyira béna. Hu. -
#9610 A partykról meg az jut eszembe, hogy qrvára hiányzik a caterer, vagy egy temporary maid lehetőség, igy a buli végén a főorvosúr meg a szenátorasszony nekigyűrkőzhet felmosni:((! -
Pirlipát #9609 Nem az ásásban vagyok, hanem ugy emlékszem ( mert most nincs elöttem), hogy ott egy vízcsepp rajza van. De amit használok, az tényleg pont ugy müködik, mint ha csak ásnék. Gödör mélyül víz sehol. -
#9608 Biztos hogy a water-tool-lal készíted a tavakat, vag csak úgy ásol egy gödröt? -
Pirlipát #9607 Bizony! Méghozzá gyönyörüen. És mikor a városban vagyok a folyó is gyönyörü, tükrözödnek benne a fák meg minden. Csak a házakban nem akar látszani semmi. -
Pirlipát #9606 Igen ezen már én is fenakadtam, de azt hiszem csak barátok tudnak ugy együtt táncolni, hogy jó legyen nekik. Mert ezt a negativ hatást csak akkor vettem észre mikor adott egy csajszi aki jár egy fiúval, de közben kicsit édelget egy másikkal( persze csak azért mert erre vágyott) szóval mikor a fiúk megérkeztek a szülinapi bulijára, a srác akivel volt egy kis románc felhatalmazva érezte magát egy kicsit intimebb akcióra, mire a srác akivel járt a csaj leosztotta a csajt és persze szakitottak. Érdekes módon a barátság pontjaik magasak maradtak igy jött a dance together, de marhára nem esett jól nekik. -
#9605 Az úszómedence építésénél megjelenik a víz-textura? -
#9604 Ez a csoportos comm.lot látogatás nagyszerű volna! Hiszen a partyhoz már lehet összeszedni népet, miért ne lehetne egy invitációhoz! -
#9603 A diszkóról és comm.lot-ról meg juteszembe: mi a nyavajaverés ez a simeknél a helyből "dance together", ez egy nagyon magas sim-sim hozzáállásnál elővezethető dolog és így az a következménye hogy csak úgy dől a negatív érzés:((? Saját simjeim még csak tudom szabályozni de nálam a comm.lot-on a townie simek már verekedésig fejlődtek ebből, amit sem megakadályozni, sem beszüntetni (mafsznak akkor a zsaru meg a telefon?) nem tudok (pedig "Béla bátyám" az öreg amnéziás meg a két fia hármasban a maguk 10-es bodyjával pillanatok alatt szétkapnának egy ilyen bunyózást:)). -
Pirlipát #9602 Esetleg azt megtudja valaki mondani, hogy nálam a tavak helyén miért csak üres gödrök vannak? Erre nincs valahol valami beállítás, mert a tükrökkel pont így voltam, aztán kiderült, hogy csak bekellett kapcsolnom, és azóta tükrözödik. De ezt a vízdolgot nem tudom -
#9601 Mert csak mindig az adott, játékos által éppen irányitott háztartás tagjai öregednek. Második kérdésre meg Sipocz tudna válaszolni, sőt azt hiszem nem is olyan régen meg is tette ;]