32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29976 Van akinek nem működik ez a megoldás előre szólok.De mi a fenének kell az Erotic Dreams?Ez egy orosz kalap [email protected] inkább a rendeshez szedj le cuccokat a sexysimsről v. honnan,bár én nem tudom,mert nekem az is elég,amit az életben látok.:)Egyébként ha van fent "rendes" Sims 2,akkor csak nagyon óvatosan. -
Coolfire #29975 Click the Start Menu and Run... and type in regedit:
Click OK and a window called Registry Editor will appear.
Click the + symbol next to each of the following:
1. HKEY_LOCAL_MACHINE
2. SOFTWARE
3. EA GAMES
4. The Sims 2
5. 1.0
and you'll see something like this:
On the right hand side you'll probably see four things. We only need to worry about two of them: Language and Language name.
Double click on Language. That will bring up the following:
Change the Value data to the number corresponding to the language you want from this list:
1. American English
2. French
3. German
4. Italian
5. Spanish
6. Swedish
7. Finnish
8. Dutch
9. Danish
10. None
11. Japanese
12. Chinese
13. British English
14. Polish
15. Thai
16. Norwegian
17. Portuguese
Click OK.
After changing the Language, double click on the LanguageName and change the text to whichever language you chose. It doesn't actually makes a difference to the game, but it's best to keep everything in sync.
Every part of the game will now be in the language you chose. -
aragorn1 #29974 Hali
Megszereztem a sims2 erotic dreams játékot, egyből kiderült hogy orosz, jó lenne ha valaki tudna hozzá küldeni angol nyelvi fájlokat. -
#29973 Az egyik játékforgalmazó tavaszi katalógusában van 2 nem hivatalos kiegészítő: Divat mánia és Stílus mánia. Ha jól vettem ki, akkor ezekkel ruhákat és hajakat lehet tervezni, de sehol nem találok róluk bővebb információt a neten. Valaki esetleg tud többet? -
#29972 Én a procira szavaznék. -
#29971 az aláírásomban lévő konfigon szerintetek miben változtatassak, hogy ne akadjon a sims?
proci vagy inkább grafkártya?
vagy vegyek még egy 7600GT-t és kössem SLI-be? -
#29970 mondjuk így, hogy tudom mi után nézzek, így már megvan:) asszem olvasgatok, köszi:P -
mariann84 #29969 jól van nah, csak annyi helyen leírják tényleg.. :) -
#29968 aha bocs:c -
#29967 attól, hogy te még nem tudsz róla, attól még a többiek igen - így köztudomású -
#29966 és ez mitől lenne köztudomású, ha teljesen logikátlan?:P -
Toroco #29965 Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki küldeni angol nyelvi fájlokat a Sims2 erotic dreams -hez? Megszereztem a játékot, aztán kiderült, hogy orosz. Elég necces így játszani vele. Ha valaki küldene, akkor pmben küldöm a mail címet.
Köszi -
SA2B #29964 Pedig azokkal a jó -
SA2B #29963 És sajnos a sok kieg mégjobban eszi a gépet:S -
#29962 jaja, az alappal, mennyi meló volt 100 ezer aspi pontot összeszedni -
#29961 kábé..autóban 2-3szor etyepetye 1 randi alatt, s már 14-21k pontnál van a sim.. 1 nap alatt simán összelehet hozni egy elixírre valót egy jólsikerült randival.. picit tán ez is a baj...a sok kieg sok új, jó dolgot tartalmaz, de én úgy vettem észre, hogy egyre könnyebbé is teszik a játékot.. -
mariann84 #29960 játsz ablakos módban, akkor szokták bírni az eltérő felbontást és hertzet is. -
#29959 Semmit nem ír ki
Nekiáll vibrálni a monitor, és csak a reestart segíthet rajta, háttérbe hallani hiba hangot, újraindítást lehet csak tenni, de azután windows valami hibát javított, de akkor se kellene kikapcsolnia -
mariann84 #29958 vagy a felbontás vagy a hertz nem jó, legalábbis az én tft-m akkor szokott kikapcsolni mikor ezekkel van gond, de előtte kiírja hogy mi a recommended, vagyis mi az ajánlott. ilyet nem ír ki előtte neked? -
#29957 Visszajött a problémám, megint kikapcsol játék közben a monitorom :S Valami tipp hogy mért teheti ezt? -
mariann84 #29956 bezony-bezony, túrótorta=ikrek :D:D azt hittem ez köztudomású :)) nem baj, én bírom az ikreket, egy terhességgel vanmeg a kettő gyerek. -
#29955 Nem mondod !! Amugy a csaj tényleg evett 1-2 tányér túrótortát !! Na bakker akkor nincs mit tenni nehéz napok várnak a simekre !! nem is tudtam hogy a túrótortától ikrek lesznek !!
Mivel sosem csináltam olyat mert nem volt elég magas a főzés skill !!
-
mariann84 #29954 nah-nah, véletlen nem lehet gyerek :) ahhoz a gyereknemzésre kell nyomni :)
nem ettél előtte véletlen túrótortát? akkor garantált az ikerszülés :D 10ből 10x. -
#29953 ÁHHH JAJ NEEEE !!! MUUUMMMYYYY !
Kellett nekem etyepetyezézni !! Erre tessék IKREK születtek !! Egy fiú és egy lány !!
Nem elég hogy egy újszülöttel is alig lehet boldogulni erre tessék rögtön 2 lesz !!
Asszem nehéz időszak vár rám !! -
#29952 off
lassan egy éves leszel, ideje kitölteni az adatlapodat -
#29951 hát
fejleszteni kéne a gépet
a simshez rengeteg memória kell
2 giga alatt erősen ajánlott
meg egy jó gyors vinyó -
STurmGewehr #29950 Ha nem swappolgatna állandóan:D -
STurmGewehr #29949 Azám -
#29948 velős vélemény -
STurmGewehr #29947 Ez egy szar me szaggat -
#29946 felesleges az aging off, mert csak meghülyül tőle a program
aki meg nem bír 15 nap alatt 33 ezer pontot összegyűjteni az újabb üveg elixirre, az haljon csak meg -
#29945 nem próbáltad??:) én pl mindig is úgy toltam a sims 2-t. ugyanazokkal a karakterekkel csak, míg meg nem untam a játékot. esetleg néha megnéztem, milyen, ha gyerekük lesz.
egyébként 6 gyerek-et lehet, hogy csak így lehet megoldani normálisnak mondott életvitel mellett. -
#29944 Az egyik karakteremnek az az életcélja, hogy 6(!!!) gyerekét kiházasítsa. Namost, én egy ideje már aging off mellett játszom, gondolom, ott gyereknemzés/nevelés se nagyon létezik, de 6 gyerekre amúgy se lenne idő. Ezt csak folyamatos életelixírezéssel lehet akkor megcsinálni (azt még sose próbáltam)? -
Hoz_Hun #29943 Lehet rosszul fogalmaztam és nem bugos csak ...rosszul kitalált. Tetszik a kieg, de az (új) pedál-medállokat nagyon nehezen adja meg, és az állandó telefonálgatás meg személyes megkeresés a klubboktól elég idegesítő. -
#29942 xp, vista fos. -
#29941 azért sokaknak összejött a balhézás, mígnem direktbe össze nem haverkodtattam őket a melóhelyen való előrelépés érdekében^^ gyerek meg nincs a városkámban, szal x:) viszont jó lenne, ha tényleg ilyen könnyű lenne megélni, és előrejutni:D én is rég cadillac-ekkel, meg mecikkel rontanám a levegőt. -
#29940 winxp vagy vista alatt? -
#29939 Nálam sincs semmi gond vele. -
#29938 Nem tudom mi bajotok a szabadidővel nekem semmi gond nincs vele !!
Már nagyon régóta játszok vele !! És eddig egyetlen bug sem volt !!
Régebben csináltam egy férfi simset és már azóta 3 fiatalitó elixirt is megittam az első feleségtől született egy gyerek azóta az már tinédzser
az első feleséget kinyirtam azóta már van egy másik feleségem aki ismét terhes !! Szóval nálam semmi bug nem volt eddig !! -
#29937 A Szabadidőt nem biztos, hogy érdemes felrakni, mert nagyon bugos szegényke. Jó utat + patch!