Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
nm

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Nagyon szépen köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Ahoz patc-ot keress, mert asszem a vár az üzlet óta nemmûködik a kód.
nyilván a http://www.simshungary.hu/-n fenn is van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Jólesz köszi!

Mégegy uccsó kérdés.
Ez a cheat sem volt benne a FAQ-ban, mint ahogy az sem, hogy mivel is lehetett eltüntetni a cenzúra kockákat...valami hosszú volt arra emléxem.

Köszi mégegyszer!

Þór vígi þessi rúnar

Cseri001!
C:\Documents and Settings\Zsófi\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads<---- ide szoktam rakni azokat amiket letöltök.Most kezdek letölteni.
LeWyTy
kód nemjó?
maxmotives-felnyomja maxra
motivesdecay off-leálítja a változását(maxon marad)
ha nem jól írtam valaki javítson plíz

Carlos
Sziasztok!
Régen volt egy olyan festmény a játékhoz, melyel az összes szükségletet (needs) fel lehetett maxra húzni.
Megvan ez valakinek, vagy tudtok adni egy linket, mert elhagytam valahol.

Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Nem azé...
mind1

Mike
és ez gondot jelent számodra?

pl. egyik topikodba sem irtam még. írjak?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ott van a majmoknál megint

LeWyTy
Hallod?!
Te meik fórumban nemírsz??<#confused>
Mer eddíg nem volt oan fórum ahol nem láttalak<#nyes>

most az elopott bálványt nem találom...😊)

köszi, azóta megoldottam.

Mike
nyomj egy printscreent, ahol most tartasz
meg a térképedrõl is egyet
és a naplód utolsó oldaláról is

szerintem megvan a sámán (legalábbis úgy néz ki, de nem az a neve) de semmi különöset nem lehet vele csinálni, amit a többiekkel ne lehetne...Mit csináljak?

Mike
te szegény
van két lándzsás tag az egyik területen, akik most már tovább engednek
ott lesz a sámán

cseri001
kattints a Cél ikonra, és ki kell írjon valami segítséget...
de nemsoká hazaérek én is...

Úristen hód, fújd már ki!!!

A Hajótöröttekbe hol találom meg a sámánt??

Csak tudnám, mit izgatom magam emiatt, amikor nem is tetszik annyira ez a kieg... <#zavart1> Úgy látszik, a játékfüggõség erõsebb, mint a józan ész. <#idiota>

A CD Galaxis (Múzeum krt.) száma folyamatosan foglalt. Biztos mindenki azt kérdezi tõlük, itt van-e már a Szabadidõ. 😊

Ezt melyik 576 mondta? Én az elõbb hívtam fel a Westendest, ott azt mondták, csak jövõ héten kapnak.

Hát ez borzasztó szar..még jó,hogy nem fizettem érte..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A braziloknál már 3 napja van,ugyanúgy mint nálunk.Az a baj,hogy nem a szoftverboltokba érkezik elõbb,hanem a nagy hipermarketekbe.Ahonnan pillanatok alatt elviszik v. lenyúlják a dolgozók.😊

Bocs a dezinfóért,én csak a honlapon láttam.

Én telefonáltam ma az 576-ba, de nekem azt mondták hogy csak jövõ héten kapják meg az árut. Úgy hogy hétvégén még nem szabadidõzöm. Valahol elõbb érkezik?
Most a Castawayt mobilon fogom tolni.Nem is gondoltam,hogy ennyi sims van mobilra is.

A feladat, hogy menjek el Creepy Hollowba, de a célikon felett nincs semmi segítség... a sámánt meg sehol nem találom!!

The Sims 2: Szabadidõ + alapjáték csomag 7490 ez PcDome.

És lesz benne dzsinn is,végre.Igaz csak egyszer használatos lesz😞De ahogy olvasgattam a mysimsen a chat fordítádt egész jópofa dolgok lesznek benne.Most már csak meg kellene szerezni valahonnan.

Külföldön igen,nálunk passz.
The Sims 2: Szabadidõ + alapjáték csomag 7490.Ez egész jó.A többi semmit sem ad,viszont az 576-ban ma kezdték el árulni/kihordani.

cseri001
szia.. mi a következõ feladatod (mi a CÉL) a játékban?
általában kifejti, hogy mi a feladat, és ott segítséget is kapsz arra vonatkozólag, hogy hol van Creepy Hollow..., csak menj rá a kurzorral a cél ikonra.
én már nem emlékszem rá, hogy pontosan hogy tudsz eljutni erre a helyre, de délután megnézem...
de az tényleg nem rossz ötlet, hogy beszélj a sámánnal. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Légyszi segítsetek, nagyon szeretnék már továbbjutni! Holtalálom a sámánt????

A szabadidõ elõrendeléséhez jár valami plusz ajándék?
és hol/hogy tudok a sámánnal beszélni?

Azért titkon reménykedem,hogy most a szabad hétvégémre meglesz valahonnan.Tényleg Mike,miért nem a magyar bemutatót teszed be a bannerba?Az electronicarts.hu-n van,ha érdekel.

Már nagyon sokszor,mivel majdnem vele szemben van a Megyei Kórház.😊Ja,hogy most?Most nem.De találkoztam olyannal,aki látta amint a másik hallotta,hogy van a Tescoban.😊)Viccet félretéve tényleg lehet kapni,csak elhordják mindenhonnan.Az a baj,hogy a velem egy mûszakban lévõk(én szoktattam rá õket a Simsre)sem vették meg,ergo még leklónozni sem tudom.

Mike
beszéjjé a sámánnal

Légyszi segítsetek, mert addig nemtudok játszani!! A Hajótöröttekbe van egy olyan rész, amikor a nagyfõnök vmi elátkozott helyrõl beszél, ahova nekem kell elmeni, az a Creepy Hollow. Hogyan tudok oda eljutni?? Heeelp!!

😊 Én is azt várom, ki írja be elõször, hogy látta a polcokon... 😊

Mike
na volt már valaki a tescoban?

Sziasztok! A Creepy Hollow nevû helyre hogyan tudok eljutni? Elõre is köszi!!

én úgy tudom hogy tesco-ban van freetime
Jakecovics
aay angolt raktam fel és kéri a 4-es cd-t a daemon toolssal mountolom de nem fogadja el miért? Segitsetek! <#help>

kem001
Ja már megtaláltam

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kem001
Helo!
Crack-et hol találtál hozzá?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Állítólag(a mysimsesek szerint)már kapható nálunk a Media Marktokban a Sims 2 Szabadidõ.Ahhoz lusta vagyok,hogy most lemenjek-amúgy sem akarom megvenni-,de aki meg akarja az hívja fel õket v. nézze meg.Kíváncsi vagyok,hogy tényleg van-e.

Heheh..azért ez nem semmi.A második BV patchet már 13.-án le lehetett szedni a Gamershell.com-ról,és csak tegnap került fel a hivatalos oldalra.Aki nem szedte még le az tegye meg,mert sok mindent javít és van hozzá crack is.

Sims will no longer have the option to call vacation service NPCs after acquiring the business perk "Head for Numbers" which was causing a crash.
Sims will no longer have the option to "Call Taxi" using their cell phones if they have driven to the community lot with an own-able vehicle which was causing a crash.
If the Sim misses the shuttle, it will no longer return to a vacation lot without the Sim at the end of the vacation. Sometimes, this caused the vacation lot to become unusable.
Game will no longer create new vacation NPCs each time a lot is visited which was causing many issues due to character file overload. Any existing extra NPCs will be unlinked and their character files greatly reduced in size.
Periodic Events Controller will no longer loop twice per hour through each neighbor which was causing extreme lag on certain machines.
Autonomous water-balloon and snowball fights have been tuned so the interaction will occur less frequently.
Housekeeper no longer repeatedly spawns.
Children will no longer go on a vacation alone if their parent dies before van arrives.
Riverblossomhills townies will no longer be invisible when The Sims 2 Seasons is uninstalled.
Sims no longer pop out of hammock when WooHoo is rejected.
Sims no longer get stuck during logrolling when trying to exit while another is entering.
Children can now drink served juice.
Undo and Redo can now be used on ClubCubes.
Vacation guests no longer leave when a party at a vacation home ends.
Locals now change back into native outfits after exiting water.
Housekeeper now fills holes and fixes broken objects.
Housekeeper now repairs servo.
Sims no longer fall in love while chatting in a tent.
Sim can now repair stereos.
Pets no longer show platinum mood in thumbnail background.
Bigfoot can no longer change appearance on the vanity table.
Hotels no longer become Community lots after being visited by a Young Adult.
Make Furry Friend vacation memento is now achieved by making friends with Big Foot.
Souvenirs only restock when Sim has them in inventory.
Sledgehammer Tool can no longer be used on Hotels by pressing "J".
Sim no longer wants to learn a massage if they have already been learned.
Polish Only: Fixed issue with hotel room pricing.
You can now queue up multiple Dig For Treasure interactions.
When clicking "Ready to Play" the Launcher now launches first.
Sims can now be added to a group when "Walk To…" interaction is canceled and re-queued.
Sims no longer become stuck in vehicle when transitioning from a Secret Lot to a Vacation Home.
Customers reject a massage if the purchase price is set too high.
Bigfoot can no longer be asked to go on Group Outing.
Fire Dancer Mat and Food Stands cannot be placed in a Sim's inventory.
Seating can now be removed from the Food Stands.
Fire dancer mat cannot be set for sale.
Having the Business Perks interface open when the vacation loading screen begins will no longer cause the game to freeze.
Young Adults who are staying at a vacation home no longer have the option to Get Married or Move In another Sim.
Sims can no longer assign others to be a masseuse.

rage
Angol Sims 2-re angol nyelven telepítsd a Házi Kedvenceket.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jakecovics
hello lenne egy kérdesem,na mondom:felraktam a sims 2 háyi kedevencek-et és utána updateolja és kéria 4-es cd-t,mit csináljak?

Mike
csal egy példa volt