32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Van akinek nem működik ez a megoldás előre szólok.De mi a fenének kell az Erotic Dreams?Ez egy orosz kalap [email protected] inkább a rendeshez szedj le cuccokat a sexysimsről v. honnan,bár én nem tudom,mert nekem az is elég,amit az életben látok.:)Egyébként ha van fent "rendes" Sims 2,akkor csak nagyon óvatosan.
  • Coolfire
    Click the Start Menu and Run... and type in regedit:

Click OK and a window called Registry Editor will appear.

Click the + symbol next to each of the following:
    1. HKEY_LOCAL_MACHINE
    2. SOFTWARE
    3. EA GAMES
    4. The Sims 2
    5. 1.0

and you'll see something like this:

On the right hand side you'll probably see four things. We only need to worry about two of them: Language and Language name.

Double click on Language. That will bring up the following:

Change the Value data to the number corresponding to the language you want from this list:

1. American English
    2. French
    3. German
    4. Italian
    5. Spanish
    6. Swedish
    7. Finnish
    8. Dutch
    9. Danish
    10. None
    11. Japanese
    12. Chinese
    13. British English
    14. Polish
    15. Thai
    16. Norwegian
    17. Portuguese

Click OK.

After changing the Language, double click on the LanguageName and change the text to whichever language you chose. It doesn't actually makes a difference to the game, but it's best to keep everything in sync.

Every part of the game will now be in the language you chose.
  • aragorn1
    Hali
    Megszereztem a sims2 erotic dreams játékot, egyből kiderült hogy orosz, jó lenne ha valaki tudna hozzá küldeni angol nyelvi fájlokat.
  • rotator
    Az egyik játékforgalmazó tavaszi katalógusában van 2 nem hivatalos kiegészítő: Divat mánia és Stílus mánia. Ha jól vettem ki, akkor ezekkel ruhákat és hajakat lehet tervezni, de sehol nem találok róluk bővebb információt a neten. Valaki esetleg tud többet?
  • rotator
    Én a procira szavaznék.
  • Mike
    az aláírásomban lévő konfigon szerintetek miben változtatassak, hogy ne akadjon a sims?
    proci vagy inkább grafkártya?
    vagy vegyek még egy 7600GT-t és kössem SLI-be?
  • 12346
    mondjuk így, hogy tudom mi után nézzek, így már megvan:) asszem olvasgatok, köszi:P
  • mariann84
    jól van nah, csak annyi helyen leírják tényleg.. :)
  • 12346
    aha bocs:c
  • Mike at home
    attól, hogy te még nem tudsz róla, attól még a többiek igen - így köztudomású
  • 12346
    és ez mitől lenne köztudomású, ha teljesen logikátlan?:P
  • Toroco
    Sziasztok!

Nem tudna nekem valaki küldeni angol nyelvi fájlokat a Sims2 erotic dreams -hez? Megszereztem a játékot, aztán kiderült, hogy orosz. Elég necces így játszani vele. Ha valaki küldene, akkor pmben küldöm a mail címet.

Köszi
  • SA2B
    Pedig azokkal a jó
  • SA2B
    És sajnos a sok kieg mégjobban eszi a gépet:S
  • Mike at home
    jaja, az alappal, mennyi meló volt 100 ezer aspi pontot összeszedni
  • Shiwo
    kábé..autóban 2-3szor etyepetye 1 randi alatt, s már 14-21k pontnál van a sim.. 1 nap alatt simán összelehet hozni egy elixírre valót egy jólsikerült randival.. picit tán ez is a baj...a sok kieg sok új, jó dolgot tartalmaz, de én úgy vettem észre, hogy egyre könnyebbé is teszik a játékot..
  • mariann84
    játsz ablakos módban, akkor szokták bírni az eltérő felbontást és hertzet is.
  • kem001
    Semmit nem ír ki
    Nekiáll vibrálni a monitor, és csak a reestart segíthet rajta, háttérbe hallani hiba hangot, újraindítást lehet csak tenni, de azután windows valami hibát javított, de akkor se kellene kikapcsolnia
  • mariann84
    vagy a felbontás vagy a hertz nem jó, legalábbis az én tft-m akkor szokott kikapcsolni mikor ezekkel van gond, de előtte kiírja hogy mi a recommended, vagyis mi az ajánlott. ilyet nem ír ki előtte neked?
  • kem001
    Visszajött a problémám, megint kikapcsol játék közben a monitorom :S Valami tipp hogy mért teheti ezt?
  • mariann84
    bezony-bezony, túrótorta=ikrek :D:D azt hittem ez köztudomású :)) nem baj, én bírom az ikreket, egy terhességgel vanmeg a kettő gyerek.
  • wesker24
    Nem mondod !! Amugy a csaj tényleg evett 1-2 tányér túrótortát !! Na bakker akkor nincs mit tenni nehéz napok várnak a simekre !! nem is tudtam hogy a túrótortától ikrek lesznek !!

Mivel sosem csináltam olyat mert nem volt elég magas a főzés skill !!

• mariann84
    nah-nah, véletlen nem lehet gyerek :) ahhoz a gyereknemzésre kell nyomni :)
    nem ettél előtte véletlen túrótortát? akkor garantált az ikerszülés :D 10ből 10x.
  • wesker24
    ÁHHH JAJ NEEEE !!! MUUUMMMYYYY !

Kellett nekem etyepetyezézni !! Erre tessék IKREK születtek !! Egy fiú és egy lány !!

Nem elég hogy egy újszülöttel is alig lehet boldogulni erre tessék rögtön 2 lesz !!

Asszem nehéz időszak vár rám !!
  • Mike at home
    off

lassan egy éves leszel, ideje kitölteni az adatlapodat
  • Mike at home
    hát
    fejleszteni kéne a gépet
    a simshez rengeteg memória kell
    2 giga alatt erősen ajánlott
    meg egy jó gyors vinyó
  • STurmGewehr
    Ha nem swappolgatna állandóan:D
  • STurmGewehr
    Azám
  • Mike at home
    velős vélemény
  • STurmGewehr
    Ez egy szar me szaggat
  • Mike at home
    felesleges az aging off, mert csak meghülyül tőle a program
    aki meg nem bír 15 nap alatt 33 ezer pontot összegyűjteni az újabb üveg elixirre, az haljon csak meg
  • 12346
    nem próbáltad??:) én pl mindig is úgy toltam a sims 2-t. ugyanazokkal a karakterekkel csak, míg meg nem untam a játékot. esetleg néha megnéztem, milyen, ha gyerekük lesz.
    egyébként 6 gyerek-et lehet, hogy csak így lehet megoldani normálisnak mondott életvitel mellett.
  • rotator
    Az egyik karakteremnek az az életcélja, hogy 6(!!!) gyerekét kiházasítsa. Namost, én egy ideje már aging off mellett játszom, gondolom, ott gyereknemzés/nevelés se nagyon létezik, de 6 gyerekre amúgy se lenne idő. Ezt csak folyamatos életelixírezéssel lehet akkor megcsinálni (azt még sose próbáltam)?
  • Hoz_Hun
    Lehet rosszul fogalmaztam és nem bugos csak ...rosszul kitalált. Tetszik a kieg, de az (új) pedál-medállokat nagyon nehezen adja meg, és az állandó telefonálgatás meg személyes megkeresés a klubboktól elég idegesítő.
  • Carlos
    xp, vista fos.
  • 12346
    azért sokaknak összejött a balhézás, mígnem direktbe össze nem haverkodtattam őket a melóhelyen való előrelépés érdekében^^ gyerek meg nincs a városkámban, szal x:) viszont jó lenne, ha tényleg ilyen könnyű lenne megélni, és előrejutni:D én is rég cadillac-ekkel, meg mecikkel rontanám a levegőt.
  • Mike
    winxp vagy vista alatt?
  • Carlos
    Nálam sincs semmi gond vele.
  • wesker24
    Nem tudom mi bajotok a szabadidővel nekem semmi gond nincs vele !!

Már nagyon régóta játszok vele !! És eddig egyetlen bug sem volt !!

Régebben csináltam egy férfi simset és már azóta 3 fiatalitó elixirt is megittam az első feleségtől született egy gyerek azóta az már tinédzser
    az első feleséget kinyirtam azóta már van egy másik feleségem aki ismét terhes !! Szóval nálam semmi bug nem volt eddig !!
  • rotator
    A Szabadidőt nem biztos, hogy érdemes felrakni, mert nagyon bugos szegényke. Jó utat + patch!