32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Tuvok #9854
    Akkor gondolom fordítva is igaz .
  • Tuvok #9853
    Úgyértem "-on"-t :DDD
  • PiszkosFred
    családonként egyszer, és amig nem ON addig úgymarad.
  • Tuvok #9851
    Ezt az "aging -off"-ot elég egyszer beírni, vagy minden indításkor kell ?
  • Devids Pro
    Ott van felül a banner alatt "Leggyakrabban előforduló kérdések
    Na AZT kell elolvasni! Ott minden le van írva!
  • Devids Pro
    van még több pack is nem csak 3, 5 pack van összesen!
    Akit érdekel Itt nézzen körül (Belohnungsobjekte, Autos, hier, hier, Kollektion)
  • Zizi4
    Valóban így van. Letöltöttem ,kipróbáltam , az összes játékban szereplő autót buy módban lehet megtalálni a kollekcióknál.
    A community lot-oknál lehet ágyat ,hűtőt , stb.... venni, és az összes aspi és munka tárgyat is. Van még egy pack, azzal a community lot-on lehet temetőt csinálni. A szellemlátáshoz ideális
    azt még nem tudom hogy a játék számára mennyire biztonságos,mégis csak béta verziójú dolgok. Dehát aki akar kisérletezhet.
  • Pirlipát
    Ugyan nem néztem meg, de már más angol oldalon is láttam, hogy megcsinálták azt, hogy a kollekciókba betették azokat a tárgyakat amiket csak a munkához kapnál. Tudjátok az aspi tárgyak. Van itt motel pack is, ami pedig az, hogy a rendes tárgyakat a community lot-on is tudod használni. Szerintem erről van szó.
  • Devids Pro
    Ez mi valaki nézze meg EZ
    (erre is hivatkozott a német szöveg)
    Ebben meg autók vannak(?) ebben
    Valaki próbálja ki!
  • Devids Pro
    Nemsok idő múlva új tárgyak fognak érkezni. Berendezési tárgyak, autók, lakás kollekciók (?), valami a házifeladattal kapcsolatban, meg valami satelit:)
    Meg az időjárásról is van benne valami :)
    Ennyit bírtam megérteni!
  • Rafaelo
    időjárás? autók hmm
  • Zizi4
    http://www.simszone.de/#newsitem1043051674,60266,
    ezen az oldalon találtam ezt:
    Sims 2 Mods: Wetter, Autos und mehr
    Freitag, 29. Oktober 2004, 17:11 Uhr - Fabian eMail | Forum

Bis Fans wirklich neue Objekte für Die Sims 2 erstellen können, wird sicher noch einige Zeit vergehen. Doch das, was Modder aus vorhandenen Dateien rausholen, kann sich jetzt schon sehen lassen. So haben sich zwei Experten darauf spezialisiert, Dateien in Form von Kollektionen "freizuschalten", die sonst nur das Spiel vergeben kann oder die sogar noch gar nicht verwendet wurden. Über die folgenden Links (allesamt Threads im ModTheSims2.com - Forum) findet ihr Belohnungsobjekte, Autos (als Dekoration für Gemeinschaftslots), Kollektionen für Wohnlots mit verschiedenen Regenstürmen und Blitzen, Mülleimer, Hausaufgaben uvm. (hier) sowie Grabsteinen, ausgebrannten Satelliten und kleinen Accesoires (hier) und eine weitere Kollektion für Gemeinschaftslots, die neben den Wetterdateien vor allem Objekte enthält, die sonst nur auf Wohnlots zur Verfügung stehen.

Alle Kollektionen werden im "Eigene Dateien"-Unterordner "EA Games\Die Sims 2\" unter "Collections" abgelegt. Zuvor sollten dieses Verzeichnis sowie "Neighboorhoods" aber komplett kopiert werden, um im Notfall den alten Spielstand durch Löschen der Originale und Umbennenen der Kopien wiederherstellen zu können. Viele Objekte - vor allem die Wettereffekte - sollten außerdem nur ohne Abspeichern benutzt werden, da sonst schwerwiegende Probleme auftreten können!

megnézné valaki aki érti is miről van szó?
    Én csak annyit bírtam kivenni belőle hogy letölthető tárgyakról van szó. Köszi
  • Cassano
    Könyörgöm legalább azt nézzétek meg nekem, hogy az első CD-n a TSData\Control könyvtárban nektek is csak a control0 fájl van?
  • BubaMester
    Köszi ;) Már falat tudok építeni de padlót és tetőt nem... Valaki megtenné ,hogy elmondja ,hogy hol lehet?
  • Devids Pro
    4.Cd a compressed.zip fájlban megtalálod!
  • BubaMester
    Hello!
    Valaki át tudná nekem küldeni (e-mailre) az eredeti Sims2.exét? Mert különben nem tudok építkezni..:S
    Előre is köszi
  • dronkZero
    Öld meg az első(néhány) feleséget, nem lesz pénzprobléma....
  • Monkis
    Egy kerdes!!
    Ha újrarakom a Dokumentumokbol melyik fájlt kell meghagynom, hogy ott folytassam ahol abbahagytam. Kicsit kuszásan fogalmaztam. KÖSZI!
  • Mike at home
    szal layszik, hogy a kerdesekre nincs fix jo vlasz

milyren volt a simed hangulata amikor kerdeztek tole?
  • Duddits
    http://sims2forditas.uw.hu
  • littleNorbi
    Honnan lehet letölteni a magyarítást ????????
  • Sipocz
    "Dolgoztasd" a papa want-jait, adj neki direktben egy sor utasítást az asszonyra vonatkozót. Ne csak egy sima wh. osztkész. Álandóan ott legyen a cselekedetei között.
  • ATISoft
    Na, tegnap toddler lett a csecsemőből. :) Apukának az ex-csajai helyett új dolgok jelentek meg a wants-aiban (hú de magyaros volt ez :)) Szóval jó sok aspi pontot lehet begyűjteni azzal, hogy megtanítjuk a kölköt járni, beszélni wc-zni. :) A kicsivel másfél nap alatt megtaníttattam ezeket. Nagyon okos gyerek. :) Most hagyom játszani, hadd jőjenek a skillek is nála. Dadát nem is fogadtam. Anyuci elintéz mindent otthon, apucinak is most van a 4 napos szünet a munkahelyén, szóval nem kell segítség. Csak az zavar, hogy a feleség sosem jelenik meg a férj wants-ai között... Pedig a másik két "szeretővel" már egy hete nem is beszélt...
  • Pirlipát
    Úgy látszik az ilyen csapások után mindenki a bűnőzői szakmába menekül. Az én abszolut rátermett pasimat csak ugy uk-muk-fuk kirugták a szépen ívelő business pályájáról miután ő is a fenti szakmánál kötött ki. Na ez is elég jól megy neki bár nem semmi, hogy a zsernyák asszonynak nem tünik fel, hogy az ura éjszakánként félre nem érthető szerkóban eltünik "dolgozni" és csak reggel esik haza.
  • Sipocz
    Hah! ez jó, mert szegény tányérmosogató hapsim jegyes-kedvese szintén bűnöző bankjegyhamisító zsarzsiban és most ő tartja fent a családot, mert a számla momentán többről szól mint a leendő férj 1.5 napi keresete. Szépen eltervezett esküvő és nászút időpontját kell most emiatt áthelyezni mert egy betegség meg egy amolyan idétlen szintlépés (tehát amikor félhótt állapotban kellett volna visszaküldenem melózni) miatt nincs felhasználható szabadnapjuk és természetesen az időbeosztásuk tökéletesen asszinkron.
  • PiszkosFred
    Ismerős. Ezért is lett az akkori simem betörő a szakácsszakmát hátrahagyva. Gondolatban legalább 10x kirabolta azt a nyomorult éttermet, ahol leépítették mosogatónak.. ;]
  • Sipocz
    Helló Népek!
    (mizujs?)
    Tegnap a szemét gama egy lutrikérdés után (amire már egy előzőleg kipróbált és ott jól tejelő választ adtam) a főszakácsomból tányérmosogatót csinált, hogy a franc!
  • snt
    Lehet h olyan tiltás mint a meghívott vendégeknél, ilyen géptől függő dolog... De lehet h nem..

Amúgy a napok száma = évek száma, igen :)
  • Sipocz
    Ez jó!:)) és a fiuk nem suliban vannak, hanem a bányában dolgoznak LOL!
  • Mike
    egyik ismerősöm megcsinálta a Hóferké és a hét törpét. Hófehérke az anyuka, a többi mint gyerek!

azt mondja, nagy élmény
    a gyerekek tök jól elvannak egymással, megcsibnálják egymás leckéit is ha kell, együtt játszanak, stb
  • Sipocz
    Arra gondoltam a megjelenés előtt, hogy a szerzők "tolerálják" a családokat és nem családonként adnak 20k-t és kész, hanem figyelembe veszik a létszámot is az osztásnál. Sőt azt sem igazán látom, hogy a fizetendő számlák összegéből eltartott-arányosan elengedne egy kis lóvét, a Sims1-ben 6 gyereknél (csak kipróbáltuk mert ez márt azért eszelősség lett volna) már nem kellett fizetni szinte semmit (10-15 simó az bagó).
  • Mike
    szerintem a napok kb. az évnek felelnek meg
    3-ig bébi
    7-ig kisgyerek
    15-ig gyerek
    30-ig tini
    60-ig felnőtt
    70-nél kampeca

hát öa, mékse :)
    inkább így kéne
    2-ig bébi 2
    7-ig kisgyerek 5
    12-ig gyerek 5
    18-ig tini 6 vagy legyen csak 16-ig tini, aztán ifjú 25-ig de woohooval :)
    65-ig felnőtt 47
    80-nél kampeca 15

persze ez függne attól ősei mikor haltak meg, meg aki halálra dolgozza magát, az mondjuk kapjon infarktust 40 évesen :)

és a legszebb az lenne ha ezeket a számokat beszoroznánk 2-vel, hogy legyen idő mindenre
  • Pirlipát
    Aha, akkor pont mint én...
  • TopGun
    A gepet leszedtem, de mivel en is melozok, nem tudom megnezni, talan csak a hetvegen :((
  • Pirlipát
    Szerintem ezek a házak, már a legtöbbje nem azért készül, hogy praktikus otthonok legyenek a simek számára. Ezek a házak ugy készülnek, hogy vannak akik egyszerüen vérszemet kapnak vagy inkább ugy mondom, hogy elkapja őket az alkotói vágy. Ilyenkor nem számit sem pénz sem sim. Ilyenkor az ember szépen kimegy a családnélküli építésbe, hogy felszabaduljon a 20e simelion kötelékétől, és szárnyal. Azért is olyan sikeres ez a játék, mert több játék igényt is kielégít. Láttam már olyat is akinek az okoz örömöt, hogy gyönyörűen megkomponált képeket készit a simsből.
  • Mike
    na most gondold el 4 fős simcsaládnál
    ahol azért kell 1+2 ágy, legalább 3 fürdőszoba, 1 kanapé, asztal, frigó, tűzhely, meg vmi ricsajláda, persze ágyból a ygerekeknek a legdrágább, tűzhelyből közepes, minden másból a legolcsóbb, és persze ki kell alakítani a pincét is, mert utána már nehézkes (mégha nincs is benne semmi, de a helye legyen meg

na most ez minimum 30k és akkor még semmiféle fa, és egyéb nincs pluszban, illetve a lakáson belül semmi dekoráció
  • Sipocz
    A tini az első aki korlátlanul rendelkezik az aspipontjai felett, de szvsz. nem érdemes ide rakni a felhasználásukat. A legtermékenyebb és legáldásosabb (mindeféle értelmezésben) az adult kor, szerintem ezt kell kinyújtani amennyire csak lehet. 15 tininap talán még sok is, elég lett volna 8 akár és a maradék 7-tel az adult időszakot 36 napra lehetett volna meghatározni EoL nélkül is. Gondoljatok bele az asszony teherbeesésétől a tini felnőtté válásáig 32-33 nap telik el: 2-3 teher+3 baby+4 toddler+8 child+15 tini. Ehhez képest a végig magára hagyott, tehát tök EoL-mentes sim élne kb. 70 napot, ami a mi időrendünkben azt jelenti hogy 50 évesen kampeca:(((!
  • Devids Pro
    megtudja inni
  • Pirlipát
    Azt még nem próbáltam, de a gyerekek tuti nem.
  • Mike
    lehet :)