32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#9961 hello. szaki! privát ment! amúgy azt a patchet felejtsd el....simán installáld újra, semmi törés, csak simán mountold be a mini imaget a daemon 3.47-be, és menni fog mint az álom! ennyi....sok sikert.hello. -
Drend #9960 Be akartam írni a figurámat a sims2 exébe, erre egy kódot kért. Tudja vki mi ez? Thx! -
#9944 Minden munkahelynek van 10 szintje, es van kabe 10-15 karrier. Na most ehhez mindhez kellene legalabb egy kulon comm.lot - munkahelykent - ahogl az adott karrier mind a 10 szintje meglenne, illetve ezeknek a tevekenyseget csinalhatnad - mosogatas, fozocske, stb. Nem rossz otlet, de felek hogy ez mar olyan osszetett dolog, hogy ha ezt megcsinalnak, akkor inkabb az egeszet csak online lenne ertelme, es akkor mindenki azt csinal amit akar es ott ahol akarja ;]
Vannak hianyerzetek a jatekkal, de csupan csak azert, mert tisztaban vagyunk vele hogy a sims1 kapcsan a vege fele mar a boseg zavaraval kuzkodtunk. Es ezert a mostani s2 picit puritan es egyszerubbNEK TUNIK. De nem az, csak nem szabad tulzasba vinni mert akkor tenyleg hamar unalmassa valhat.
...az elso kiegeszitoig ;] -
#9943 Kicsit visszaolvasva látom, elmúlt a minden csoda 3 napig tart érzés, és már hiányolnak az emberek ezt is, azt is, ami az 1 részben és kiegészítőiben megvolt. Én szóltam, hogy ez csak egy alapjáték lesz, nem kell meghalni érte... :) Még két hét, és páran visszarakják a Sims 1-et kiegészítőivel? :) -
#9942 Te nem vagy komplett.. :D Tudod mekkora lenne a program, ha azt a szemét sok szöveget 20 nyelven eltárolnák a játék mellé?! Betelne a vinyód, bakker. :D LOL!
A Sims egyedisége a hablaty nyelv. A karakterek gondolatfelhőiből és a hangsúlyukból úgyis megérted miről és hogyan karattyolnak. Sőt, így a világon mindenki megérti. -
#9941 remélem is -
skristof #9940 majd jön ugyis millioegy kiegészitő -
#9939 (hát ott dolgozhatnának meg kiszolgálhatnák a simeket ilyesmit)
hát változatosabb lessz tőle te!
ez is hozzátartozik az élethez és ez az életről szól -
#9938 Ez a sims, nem a simcity es egyeb tycoon vagy strategia ;] Mire mennenek itt a rendorseggel es a korhazzal a simek? ;] -
#9935 én is a tiniknél a woohoo-t hianyolom, + h nincs kocsid és h nem a meállított nyelven beszélnek (angol, francia, lengyel, portugál, stb...) -
#9934 én azt hiányolom hogy nincs rendörség kórház ilyenek saját autó stb -
Coolfire #9933 Gratula a Sims2-es részlegetekhez.Egész jó lett..:) -
#9932 helyes. Keddre szep tiszta legyen a topik, hogy lehessen munka kozben folytatni az eszmecseret magaval a tenyleges jatekkal kapcsolatban ;] -
bumbi #9930 na ól van, asszem tenyleg el kellene mennem szunyalni...
jo ejszakat es mely eggyütterzest kivanok mindenkinek!
bumbi voltam, kiszállok -
bumbi #9929 ja+atini woohoo!!!!!!!!!!!!! -
#9928 en azt hogy a tinik nem tudnak csinalni semmit, amikor osszegyul 5-6 fos banda a kornyekrol -
bumbi #9926 visszajöttem!
felvetnék 1 érdekes témát, a neve: Ki mit hianyol a jatekbol?
Én pl a temetöket es a templomokat.
várom az egyéb véleményeket. -
bumbi #9920 Tovabbi jo ejszakat+alkoholizálást, aztán szellem helyett nehogy démont lássál! höhöhözöhö
hu, geci de ram jött a szarhatnek. Aszem L is huzok kullantani.
hali -
#9918 NAJA! -
bumbi #9917 -
#9916 naja -
bumbi #9915 En meg kis fasz csira koromban(most is az vagyok) föltevedek ide, itt van elet, nem ugy minta többi hasonlo forumon és mrek kérdezni: hol a faszba van jo crack. csak egy megjegyzés: a többi forumon a zsirospalantak Lküldtek a faszba, h mekkora segg vagyok mer warezolok. mondom: kurva anyádat. itt mi volt? itt is jol lebasztak(+jegyzem jogosan, h mer nem olvasok vissza, mer alig van normalis hsz, mer mindenki rinyal, h nem tud epiteni. de azer valaszoltak. 1000*re is. és én ezt ertekelem benneteé. kurva ideg mindenki, mer mar kvasokadszor bszogatják uazzal, de még mindig válaszolnak.
és nem hittem milyen idegesizö tud lenni ez, mer u gondoltam sok nagyképű fasz, de nem igy van:) és ennek öszinten örülök:) -
bumbi #9904 Ja, és ha nem zavarok. Nekem parancsikonnal nem indul a game, csak az eredeti exe filera kattintva. Lehet ez segit:) -
skristof #9903 mini image
no censor patch
semmi crack, csak a setup után ezt az egyes cd-t kell bemountolni daemon tools 3.47ben!!!!! -
snt #9880 Na akkor még 1x, akinek nem indul a Sims2:
http://dchelpdesk.fw.hu
Ez az oldalam, oda minden világosan le van írva! Mini image-dzsel és anélkül is -
skristof #9877 nah akkor ide is leirom:
leszeded a 4cd-t mdf,mds fileokat bebaszod vmi mappába
DaemonTools-al bemountolod őket. setup (ha kell, akkor directX9.0c-t is) ezután semmi crack meg semmi
csak
unmount all drive
aztán miniimage bemount
sims2 indít és kész
az exet nem kell buzergálni
ennyi a mese
(ha van CloneCD-d vagy Alcoholod akkor azokast nem árt leszedni) -
#9874 Valaki letudja írni hogy kell pincét csinálni? Képek alapján próbáltam de nem sikerült. -
McCartman #9873 Miert nem mukodhet a special event cameram?:( A beallitasokban nem tudom se be se kikapcsolni... -
#9869 "Mi" is irtunk roluk ERRE , hatha segit ez is valamennyire. -
#9868 Partihoz megvetted a kellékeket ?
Kell lufi, svédasztal, meg bárpult, és "bérelni" kell Bartender csókát is, utána mehet a 'Throw Party' . -
McCartman #9866 Lenne meg valami... Le tudna valaki irni par szoban h mire valok azok az izek?:) (pénzfa...stb...) Sajnos nem nagyon tudok angolul es nem tudom h mit jelentenek. -
McCartman #9865 Hy!
Huh..Lenne egy par kerdesem...
Eloszor is
Ugye van tobb fele ruha..minden napi, furdoruha , olyan amiben sportolnak..
de a "formal" vagy is amikor kioltoznek , az mire kell? El lehet ilyen partikra menni vagy valahova ahova ki kell öltözniük?
Masik kerdes... Partit ugyebar ugy lehet rendezni h ramegyek a telefonra, aztan ott h thow party vagy mi. Ha arra rakattintok akkor ott meg h "House Party". De a házi buliba csak ket embert lehet meghivni.. Miert?
vagy mas "féle" bulit is lehet rendezni nem csak hazi bulit? Tudom is én.. szulinapi vagy eljegyzesi , eskuvoi.. De nalam csak a House Partyt irja ki...
Hogy tudnek pl. eskuvoi partyt rendezni?
Ti csinaltatok ilyet? A bulin vette el egymast a ket sim vagy elotte?
Masik kerdes... A katonai szakmaban dolgozom és eloleptettek ilyen junior officernek vagy minek... Azt irja h mar az "officer club"ba vagy hova is hivatalos vagyok... namarmost azt hol talalom? Vagy oda nem is lehet elmenni?
Remelem tudtok segiteni...
Elore is koszi:
McCartman -
#9862 Mountoltad a Mini Image-t ? -
#9861 olyan nincs hogy az erdeti exe-vel nem tudsz építkezni... -
miatyánk #9860 Hi all! Kéne egy kis segítség! Nem tudok építkezni! Láttam rá már megoldást, hogy másoljam át a 4. CD ről az eredeti EXE.-t de én eddig is azzal játszottam! De megpróbáltam átmásoltam, ugyan úgy nem működök! Segítsetek, nem tudom mi a probléma! Köszi -
#9859 Jo ideje nem voltam itt de látom semmi se változott csak továbbra is nem tuudnak faqot olvasni meg nem megy a game:D
Valaki igért nekem a beépítheő fájlvédelemről infot.
Vagy valakinek van erről valami okoskodása?
Megköszönném!
-
#9858 "Elixir csak a napjaidat hosszabitja meg"
Pontosabban:
"Elixir csak a napjaid szamat hosszabitja meg az eppen aktualis emberi korban - csecsemo, gyerek, tini, felnott es oreg." -
#9857 Sehogy.
Elixir csak a napjaidat hosszabitja meg, de nem fiatalit. Gyerekbol nem lesz csecsemo, felnottbol nem lesz tini, es a te esetedben "idos"-bol nem lesz felnott. Hamarabb kellett volna itatni vele... -
#9856 Uh, na most megkavartal, szal nezzuk elolrol, az a biztos... ;]
Sza'l alapallapotban "aging ON" a helyzet. Ha az aktualisan iranyitott szimcsaladnal kiadod az OFF parancsot, akkor a csalad nem oregszik mindaddig, amig ujra nem engedelyezed az ON-nal. Kozben lehet restart, ki-be lepes, mindegy, a lenyeg hogy ezzel a paramterrel menti el a csaladot kilepeskor. Azt, hogy ha exportalod es ugy viszed at a csaladot egy masik gepre, "ugy marad e", nemtudom. Nem probaltam, sot, mostansag mar nem is hasznalom. Eleinte jo volt beletanulni a dolgokba, aztan odafigyelessel annyi Elixir ihato, hogy a szegeny sim fulen folyik ki. Nagyobb csaladnal persze mas a helyzet, ott osztozkodni kell ;] -
#9855 Hi!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy megöregedett csajt vissszahozni felnőtt korba, mert az elixir már addig nem viszi vissza.
THX