Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Ezt én is szeretném tudni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tatyla
Néha egy kicsit sokat kell várni hogy elinduljon!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hi!

Letöltöttem a sims 2-t, de nem indul el. Be jön aza Sims es kis kép, de semmi. Mi lehet a gond?

Tatyla
A gamecopy-ra feltett crack az jó?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Davidka
Jah, ezt próbáltam, de nem reagált.... a másolt verzió miatt lehet?

Meg ha vki jáccott az elsõvel.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hmm..erre jó a tutorial.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ronaldo07
Az egyenesnél tartsd lenyomva a Ctrl-t és húzd végig azon a részen,amit el akarsz tüntetni!!

de van csak azt nem tom hogy a falakat hogyan lehet eltüntetni!mert nincsen csak olyan hogy 1 egyenes meg a körbekerítési!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Ronaldo07
És nincs ott a panelen az építés menü??

aszem a requestrõl töltöttem le!az a verzusz van!

nem!!!

Ronaldo07
Crackelve játszol?

Ronaldo07
A vásárló menüben ott van ahol olyan három pont van!!

valaki help,nem találom a kukát :-),konyhába akarnék venni de nem látom sehol.

hy all a falakat hogyan lehet kitörölni???jah meg ha a házakhoz akrok építeni vlm akkor hogy lehet?

fhsasa
na senkinek semmi 5lete? 😞
nincsen vmi bug javítás v mittomén? teccikérteni?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fitutufi

sms-t is lehet küldeni ! 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rage
Igazából nincsen load game..
Magától ment, amikor kilépsz

Bejön a kisváros, rákattintasz a házra, amit csináltál,
s onnan folytatódik tovább

Ha valaki el akar tenni mégis mentési pontokat, akkor a
rendszer partíción lévõ (documents and settings...stb EA Games / mappát érdemes elmenteni
Azt visszaírva egy régebbi állapotra lehet esetleg
elrontott állapotot visszaállítani

Senkinek sincs ötlete, nálam miért fagy ki a Sims,
illetve miért írja ki néha, hogy application is crashed, it will be terminated now?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Srácok, lehet, sõt biztos, hogy én vagyok a hülye, de egészen egyszerûen képtelen vagyok az elmentett játékaimat visszatölteni. Valami elszúródhatott installnál, avagy mi a módja a mentett állások visszatöltésének? Mert sehol nem találok rá opciót... 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

PTW
Bemész az építkezés "részlegbe" és ott kiválasztod a WALL TOOL-t ezután már gondolom nyilvánvaló,egér nyomvatart->fal kihúz. control nyomvatartása mellett törölni tudod a falakat

Johnyy
elõször szemezel vele aztán leszólítod majd meghívold beszélgecc, aztán elikéred a számát, ilyenkor meglyeleni egy telefon ikon a felye felett,, hmm Jó is lenne

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ramore
Leírná valaki, hogyan kell összejönni a csajokkal? Pontosabban milyen sorrendben és mit kell csinálni?
Davidka
azt tudja valaki, hogy hogyan kell falat építeni??

cenobite
Ez nagyon jó játék! Egy "teleregény" ehhez képest kutyafasza. Az elmúlt fél órában annyi minden történt, hogy nem bírtam kapkodi a fejem...
Elvira összejött a skótszoknyás gyökérrel, (propose marriage!!!) woohooztak+minden, utána a gyökér skót bealudt, reggelre pedig megjelent a feje fölött egy új igény: 3 simmel woohoo!
A lator! Szegény Elvira meg gyûrûs esküvõrõl álmodik+minden. No de sebaj, holnap Eduárd majd jól megmondja a skótnak, hogy jobb lesz ha vigyáz! 😊

Eduárd még mindig magányos, nehéz eset... 😉

gamertag: kenobita

cenobite
Javítás: mostmár a 45fokos falakra is rakhatzs ablakot képet, satubbi...

cenobite
Nem
igen
igen

...asszem...

berczy
Sziasztok!

Néhány kérdés a Sims2-rõl:

A Sims2-ben is csak egyenes és 45 fokos falak vannak?
A tárgyakat csak 90 fokban lehet elforgatni?
Még egy! Csak az elõzõ sims-ben is megadott négyzetekre lehet bármit is tenni, mert hát ez igy olyan mint az elõzõben.

Köszi a válaszokat.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hi!
Az elõléptetésnek van valami köze a tanuláshoz.
Vagy csak dolgozok és csak úgy elõrelépek?
Valahogy el lehet költözni, eladni a házat? Mert kinõttük...

De mint írtam beírtam a pénzkódot és nem ad manit...
Akkor hogy is van ez?
Johnyy
töröld al emukat,,,,,,,, LoL

Johnyy
szoval töröld le

I.C.ram
Töröld le a clonecd-t és a az alcoholt.
bazza
Igen, már kiírtam az oldalunkra, hogy beszállunk a fordításba, amint elkezdõdik!
----------
MIKE! A pack-okat ki tudod már csomagolni? Az lenne ám szivacs, hogy mire sikerül kinyitni a packokat, akkor szembetaláljuk magunkat a szöveggel, ami kódolt, kikódolhatatlan, anti-fordítható, agyonbuherált...Ráadásul nem támogatja az ékezeteket, és csak korlátozott a karakterszám!😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hi
hogylehet (marha lehet) 2 lezbi csajt lefektetni? ossze is vannak hazasodva. vmi woohoo- irogat a kivansaglistajukon, gondolom ez az, de hogy hol lehet ezt megcsinalni?

fhsasa
ctrl+shift+c asszem

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Johnyy
#4324 Így nem?

NA SENKI NEMTUDJA HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CHEATET?
akyyy
töröld le a Cd-clonet meg ezeket, csak deemon legyen rajta virtuális meghjató

Johnyy
VAgy ha van még egyébb vrtual stuff

Johnyy
Az egyik ismerõsömnen( csaj! csodálkoztok?) ugyanez volta baj, aszem õ letörölte a clonecd-t meg a demont és ment!

akyyy
nude patchot thx!

Duddits
Nem vagy egyedûl! Néha nekem is ezt írja. Bár tegnap elõtt éjfélig játszottam vele és nem volt ilyen üzi.

ezt írta ki az indításkor:CD/DVD emulation software has been detected. please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.Szerinteteki mi lehet a gond?????
Smuge
Helo valaki lecci adjon a nocensure(nude ) patchez egy linket! visszaolvastam de nemtalalom man

Johnyy
1-et értek! Cerezzünk 1-et és utánozuk a játékot , hehe!!!
Sok szerit a megoldáshoz 😉

fhsasa
óó bárcsak ez lenne 😄
bár ha ittlenne nem simseznék vele.. 😄 (fõleg ha lenne 😄)
na vki vmit?

Nah senki nem tud segíteni?