32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Letícia
    Ne haragudjatok de az volt hogy el lehet menni a játékban a simek munkahelyére.El lehet őket kísérni.És akkor most ez hogy van?Mert én nem találom ezt a menüpontot.Légyszi válaszoljatok.
    Előre is köszönöm.
  • Pirlipát
    Ablakot, ajtót LEHET ferdefalra tenni. Csak sajnos mást nem.
  • Sipocz
    http://ambertation.dnsalias.org/SimPE/index.shtml
    még nem próbáltam ki, de lehet hogy csak egy nagy cheat-re jó az egész?
  • TopGun
    Es merre van ez az editor?
  • TopGun
    Nalam nem mukodik, de majd kiprobalom ujra.
  • Sipocz
    és?
  • TopGun
    Vegul melyik bmp-t kellett atszinezni? a szinmelyseg mindegy?
  • Devids Pro
    van már iylen kollekció!
  • Devids Pro
    nyomsz egy vissza gombot
  • Sipocz
    Népek! van ez a package editor, ez mennyire megbízható cuccos. Szeretnék egy res.lot tárgyakból comm.lot tárgyakká kollekciót összerakni. Csinált-e már valaki ilyesmit?
  • malefic
    Hali!
    Torrenten megjelent valami add-ons cd.
    Tudja valaki, hogy mi az?
  • Pirlipát
    Szívesen!
  • TopGun
    Amiket ma kuldtel azokat is leszedtem, koszi :)
  • TopGun
    En ma ovatosan kiprobalom, remelem nem lesz chrash-om!
  • Pirlipát
    OK!
  • Pirlipát
    Aha, ezt a chat-et nem ismertem. Tök jó.
  • Sipocz
    Eféle "tájolási" dologról még nincs hir!
  • Sipocz
    Ja! a cheat-eket -mivel ezek publikus és beépített lehetőségek- inkább úgy értelmezd mint a "gama kezelőfelületének tervezett felhasználói lehetőségeket meghaladó lehetősége" (ugye milyen szépet mondtam:))))! Azért ezekkel nagyon csinján kell bánni mert egy ilyen odarakom-iderakom dologgal az egész cumó játszhatatlanná válthat, esetleg keményebb crash is előgyöhet.
  • TopGun
    Ez a cheat vajon arra is jo, hogy ferde falhoz tegyek vele cuccot, esetleg ablakot ajtot? bar azt irja ablakkal, ajtoval nem mukodik tokeletesen...
  • TopGun
    Szia! leszedtem, kicsomiztam, amit kuldtel, ma delutan kiprobalom es holnap megmondom mukodik-e ok?
  • Tom3 #10066
    Ezt csak cheatel lehet csinálni?
  • TopGun
    Ha a VIP-ben belepek egy menube utana hogy lephetek vissza a "fo" menube?
  • Mat
    Valaki megtudná mondani hogy hol vannak a sims 2 mentesek?
  • Sipocz
    és persze egy link a látványhoz: http://www.snootysims.com/newcheats.php
  • takraj
    The Sims 2 DVD (Ingyen!)

DE KELL HOZZÁ A eMULE vagy a eDONKEY!
  • Sipocz
    Nem, a moveobjects-szel bármit, bárhol, bárhova, pl egyik tárgy áthatásban a másikkal, padlódeszka a levegőbe meg ilyesmi. Ez mértékletesebb:
    boolProp snapObjectsToGrid true/false->Use 'false' to place objects out of grid.
  • moncser
    Az e-mail címem: [email protected]
  • moncser
    Hali!
    Tudna nekem segíteni valaki! Nem találok egy olyan oldalt sem, ahonnan le lehetne tölteni a Sims2-t. Aki tud 1 olyan oldalt, ahol nem darabokban van fent, az légyszi írja meg nekem, mert nagyon örülnék már neki.
  • PiszkosFred
    Mjad ha lesz hozza normalis szerkeszto, akkor jonnek dogivel, de addig csak hozott anyagbol el a modder... ;]
  • gery88
    Bocsi, ezt nem én írtam, hanem a bolond testvérem!
  • snt
    Nem, nem jó több mint 10ezer hozzászóláson keresztül csak szidtuk
    eddig

Na tényleg, akik értenek az object készítéshez, azok csináljanak, mert elég kevés a cucc :(
  • gery88
    Jou a játék?
  • Pirlipát
    Ezt a kanapé asztal dolgot a moveObjects-el tudod megcsinálni? Erre gondolsz?
  • Braveheart
    olyanokra gondoltam bazeg hogy új használati tárgyak, házak, ruhák, tv-k...
  • Mike
    nem szeressük az ordibálókat
  • Mike
    akár
  • Sipocz
    Ha épitkezős módra kapcsolsz látod, hogy a játéktér négyzetes hasábokra van osztva, ezeket hívom gridnek. Minden épitkezés és tárgyelhelyezés ezekhez a hasábokhoz tartozik és az egyes dolgok (falak, tárgyak, burkolótexturák) ennek egészszámszorosai. Ha leraksz egy széket egy asztal mellé akkor a szék vásárlós módban még külön cellára kerül, de ha átkapcsolsz living-ba és elengeded az időt akkor látod, hogy a szék "közelebbhúzódik" az asztalhoz és két grid közzé kerül be. Na ez az az effekt és ezt a cheat segítségével magad is felügyelheted, pl.: egy 3 grides kanapé mellé szeretnél egy 2 grides asztalt lerakni, de úgymond elé és középre, tehát az asztal középvonala találkozzon a kanapé középvonalával.
    A rejtett skill meg azt jelentené, hogy a gama vezet erre is gyakorlottságot, de dugiban->nem mutatja mennyi, de ha az adott dolgot sokat csinálod egyre jobban fog menni.
  • Anee
    na megtaláltam a választ már megy:)Kicsit bambi voltam:))
  • Pirlipát
    Hát igen. de azt hiszem a kiegészítőkre még várhatunk, mivel még ez a játék sincs kész. Gondoljunk csak a sok bugra. Majd otthonról felrakok ide két jó kis képet, mert ezt már lekellet fényképeznem.
  • Anee
    Hülye kérdés de ki van írva cd-re az alcholclone verzió akkor mi lehet a gond hogy baszik elindulni?????????