Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nalam tovabbra is csokken az eletenek napjainak szama
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SLM MSN: [email protected]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem is "biztonsági másolt" példányom van. Találtam mûködõ krekket is, minde szép és jó, DE NEM LEHET
ÉPÍTENI, ÁTÉPÍTENI SEMMIT! Normális ez, rossz a törés,
én vagyok béna, vagy mi?
Találkoztatok hasonlóval ti is?
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
gamertag: kenobita
Töltsétek le ezt és telepítsétek fel,majd nyissátok meg vele a cd1-et,és egybõl indul a game.
(elvileg)
Amúgy a zenét meg cseréld le ha nem tetszik
Az EA nem ad valami szövegkicsomagoló progit?
..csak nekünk csak most😄
annyira szar lett a zenéje... hányadék...
a többi jó...
dishwashert, meg szemétgyûjtõ cuccot hogy lehet berakni?? azt írja: must place under counter...
sikerült vkinek? pls help
ice
× Abit KV8 Pro /Socket754/ × AMD Athlon64 3000+ × KingMax Dual512 466Mhz × Sapphire Radeon 9600XT 256MB × Seagate Barracuda 200GB SATA × Maxtor DiamondMax 80GB IDE × Genius 5.1ch ×
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Azért nincs crack mert nem is adtak még ki!!!
Boldog Karácsonyt!
A férfi megtörve, fásultan esik haza a munkából, hideg házastársi kapcsolat...
A nõ nem képes kipiheni magát, és az a röhatt gyerek még most is sír!
Ez aztán a szimulátor!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
tesóm ma játszott a sims2-vel és aztmondta, h mindig megfagy amikor csak akar...
tegnap még jó volt..
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Hogy lehet ruhát váltani? Az 1-ben volt egy szekrény, aminél kedvedre átöltözhettél AKÁRMILYEN ruhába, itt viszont csak azokat ajánlja fel, amiket az elején kiválasztottál (pizsi, tornaruha, fehérnemû, fürdõruha, ünneplõs, stb.).
Biztos tök egyszerû a válasz, de én sajnos nem jöttem rá😞"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagyon szeretnénk érte!!!

felraktam a játékot,el akarom indítani ,de az a rizsa jön ami cracelés elõtt szkott(PLz insert the correct CD rom)
de cracket nem találok egyik CDn sem.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun