32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Letícia #10086 Ne haragudjatok de az volt hogy el lehet menni a játékban a simek munkahelyére.El lehet őket kísérni.És akkor most ez hogy van?Mert én nem találom ezt a menüpontot.Légyszi válaszoljatok.
Előre is köszönöm. -
Pirlipát #10085 Ablakot, ajtót LEHET ferdefalra tenni. Csak sajnos mást nem. -
#10084 http://ambertation.dnsalias.org/SimPE/index.shtml
még nem próbáltam ki, de lehet hogy csak egy nagy cheat-re jó az egész? -
#10083 Es merre van ez az editor? -
#10082 Nalam nem mukodik, de majd kiprobalom ujra. -
#10081 és? -
#10080 Vegul melyik bmp-t kellett atszinezni? a szinmelyseg mindegy? -
#10079 van már iylen kollekció! -
#10078 nyomsz egy vissza gombot -
#10077 Népek! van ez a package editor, ez mennyire megbízható cuccos. Szeretnék egy res.lot tárgyakból comm.lot tárgyakká kollekciót összerakni. Csinált-e már valaki ilyesmit? -
#10076 Hali!
Torrenten megjelent valami add-ons cd.
Tudja valaki, hogy mi az? -
Pirlipát #10075 Szívesen! -
#10074 Amiket ma kuldtel azokat is leszedtem, koszi :) -
#10073 En ma ovatosan kiprobalom, remelem nem lesz chrash-om! -
Pirlipát #10072 OK! -
Pirlipát #10071 Aha, ezt a chat-et nem ismertem. Tök jó. -
#10070 Eféle "tájolási" dologról még nincs hir! -
#10069 Ja! a cheat-eket -mivel ezek publikus és beépített lehetőségek- inkább úgy értelmezd mint a "gama kezelőfelületének tervezett felhasználói lehetőségeket meghaladó lehetősége" (ugye milyen szépet mondtam:))))! Azért ezekkel nagyon csinján kell bánni mert egy ilyen odarakom-iderakom dologgal az egész cumó játszhatatlanná válthat, esetleg keményebb crash is előgyöhet. -
#10068 Ez a cheat vajon arra is jo, hogy ferde falhoz tegyek vele cuccot, esetleg ablakot ajtot? bar azt irja ablakkal, ajtoval nem mukodik tokeletesen... -
#10067 Szia! leszedtem, kicsomiztam, amit kuldtel, ma delutan kiprobalom es holnap megmondom mukodik-e ok? -
#10066 Ezt csak cheatel lehet csinálni? -
#10065 Ha a VIP-ben belepek egy menube utana hogy lephetek vissza a "fo" menube? -
Mat #10064 Valaki megtudná mondani hogy hol vannak a sims 2 mentesek? -
#10063 és persze egy link a látványhoz: http://www.snootysims.com/newcheats.php -
#10062 The Sims 2 DVD (Ingyen!)
DE KELL HOZZÁ A eMULE vagy a eDONKEY! -
#10061 Nem, a moveobjects-szel bármit, bárhol, bárhova, pl egyik tárgy áthatásban a másikkal, padlódeszka a levegőbe meg ilyesmi. Ez mértékletesebb:
boolProp snapObjectsToGrid true/false->Use 'false' to place objects out of grid. -
moncser #10060 Az e-mail címem: [email protected] -
moncser #10059 Hali!
Tudna nekem segíteni valaki! Nem találok egy olyan oldalt sem, ahonnan le lehetne tölteni a Sims2-t. Aki tud 1 olyan oldalt, ahol nem darabokban van fent, az légyszi írja meg nekem, mert nagyon örülnék már neki. -
#10058 Mjad ha lesz hozza normalis szerkeszto, akkor jonnek dogivel, de addig csak hozott anyagbol el a modder... ;] -
#10057 Bocsi, ezt nem én írtam, hanem a bolond testvérem! -
snt #10056 Nem, nem jó több mint 10ezer hozzászóláson keresztül csak szidtuk
eddig
Na tényleg, akik értenek az object készítéshez, azok csináljanak, mert elég kevés a cucc :( -
#10055 Jou a játék? -
Pirlipát #10054 Ezt a kanapé asztal dolgot a moveObjects-el tudod megcsinálni? Erre gondolsz? -
Braveheart #10053 olyanokra gondoltam bazeg hogy új használati tárgyak, házak, ruhák, tv-k... -
#10052 nem szeressük az ordibálókat -
#10051 akár -
#10050 Ha épitkezős módra kapcsolsz látod, hogy a játéktér négyzetes hasábokra van osztva, ezeket hívom gridnek. Minden épitkezés és tárgyelhelyezés ezekhez a hasábokhoz tartozik és az egyes dolgok (falak, tárgyak, burkolótexturák) ennek egészszámszorosai. Ha leraksz egy széket egy asztal mellé akkor a szék vásárlós módban még külön cellára kerül, de ha átkapcsolsz living-ba és elengeded az időt akkor látod, hogy a szék "közelebbhúzódik" az asztalhoz és két grid közzé kerül be. Na ez az az effekt és ezt a cheat segítségével magad is felügyelheted, pl.: egy 3 grides kanapé mellé szeretnél egy 2 grides asztalt lerakni, de úgymond elé és középre, tehát az asztal középvonala találkozzon a kanapé középvonalával.
A rejtett skill meg azt jelentené, hogy a gama vezet erre is gyakorlottságot, de dugiban->nem mutatja mennyi, de ha az adott dolgot sokat csinálod egyre jobban fog menni. -
Anee #10049 na megtaláltam a választ már megy:)Kicsit bambi voltam:)) -
Pirlipát #10048 Hát igen. de azt hiszem a kiegészítőkre még várhatunk, mivel még ez a játék sincs kész. Gondoljunk csak a sok bugra. Majd otthonról felrakok ide két jó kis képet, mert ezt már lekellet fényképeznem. -
Anee #10047 Hülye kérdés de ki van írva cd-re az alcholclone verzió akkor mi lehet a gond hogy baszik elindulni?????????