Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naaa,jött egy nõ azt elvitte a gyerekem :-(
asszem elkezdem elõröl.

berczy
Nekem nem történik semmi! HA hozzárendelem a package installert akkor feldobja, hogy kattintsak duplán a package file-ra. Ilyenkor mi van?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

jAsOn VoOrHeEs
Honnan lehet leszedni ezt a package pack-ot?? 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Carlos
A package-kra duplakikk és beteszi magának.
Nálam csak az a kérdés, hogy hova. Illetva, hogy hogy lehet törölni õket...

Þór vígi þessi rúnar

berczy
Hi!

Tud valaki valami jó letöltõhelyet, ahonnan lehet letölteni cuccokat a játékhoz?
És hogyan lehet belerakni a cuccokat? Pl. package file-okat? Háznál pedig, sim2pack nevû fileokat?

HLP PLS!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Carlos
Hova teszi a program a letöltött skineket?
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova?

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Be kell vásárolni. Taxi, oszt irány a bevásárlóközpont.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nálam is

meghalt a csaj a gémbe! 😞

I.C.ram
Csinálsz egy kis úszómedencét, majd berakod a csajt, és kiszeded a létrát 😊 Pár óra alatt megfullad.
Carlos
Hova teszi a program a letöltött skineket?
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ok. thx

Þór vígi þessi rúnar

A hivatalos oldalon van egy pár fan-site link.Nézegesd azokat,hátha találsz vmit.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
Valami szájt, ahonnan lehet jó dolgokat letölteni a Sims 2-höz? (object, skins, etc)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Sajna nem tudom..még annyit nem dolgoztam,hogy ilyeneket kapjak.A szégyen megöl,de nem tudom.😊

sapkafej
De arra ilyen izét ír ki. Hogy csak gyereknek vagy mi.

György

Az elsõre😛artition Magic 8v. 9 a legújabb és Drive Mapper.Ezzel át tudod mozgatni registrystõl mindenestõl másik partícióra.A második:passz.😊

Ja még valami? Azonos nemüekkel lehet egyáltalán wohoo-zni? A feleségem össze akar hozni két csajt, nem nagyon sikerült eddig neki, pedig már volt közös alvás...

Carlos
4552 pls!

Þór vígi þessi rúnar

Csak azt nem tudom minek kell belinkelni a rossz cracket..

Sziasztok!

Lenne két kérdésem.

Az egyik az, hogy nem lehet valahogy elpakolni máshová a játék C partícióra telepített részét? Nekem itt csak az op. rendszer van, és nagyon szûkös a hely.

A másik az, hogy töltöttem le a netrõl ruhákat jpg formátumban, ezt hová kell bemásolni, hogy a játékban használhatóak legyenek?

Peppuu
Már rájöttem!!! KÖSZI!!!

Hosszú és eredményes életet!!

Peppuu
Tsáó honnan tom letölteni a Gamet??? Vki irja meg PLS!!! KÖSZI!!!

Hosszú és eredményes életet!!

Carlos
Lenne pár kérdésem.
A munkával járó extrákat hogyan lehet megszerezni, illetve egyszerre csak egy lehet nekem? Most megvan a Science-es Gyógyszercsináló, és nemtom, hogyha átmegyek egy másik állásba, akkor megkapom-e annak a bónusz tárgyát is!
És mi kell hozzá, hogy megkapjam?

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Erre nem is gondoltam! Koszi! 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PTW
újságolvasással "FIND OWN PLACE"

PTW
kösz szépen

9csöves9
aging -off

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sapkafej
Én véletlenül megnyomtam egy gombot, amire bejött, hogy kit akarok kiköltöztetni a háztból, de már nem tudom, hogy lehet azt elérni. 😞

György

PTW
tudja valaki hogy kell kikapcsolni az öregedést?
korábban olvastam itt hogy ctrl+shift+C akor elöjön a konzol, help re kiírja a listát....
ez idáig oké de csak annyi hogy beírom: aging és kész?..
köszi

Pharaoh
A MONEY féle eredeti crack jó? Mert már anniy féle cracket láttam a neten.

kosz a segitseget mindenkitol

Johnyy
ahahahahahaasa!!!
OFF: Melyik most a legujabb detonátor?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sephi
Az naon brutal lenne ha kikapcsolnam a free will-t es a csajt akitol meg akarok szabadulni elzavarnam a kert vegibe ?😊)) Oszt pusztujon ottan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wanadoo.atw.hu

fitutufi
ezt hogy érted ne is etessem ? csak ittassam ? nem is lehet különben 😄
de eccer kint hagytam a cumit és má bûzölgött és azt akartam vele megitatni de nem sikerült 😄
de azt a szõkét el kell tûntetni csak rontja a légkört igaz ó mert hoz vmi pénzt a konyhára h megy dolgozni majd berakom rabszolgának egész nap dolgozzon 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
tom a social miatt jött de má megoldottam má nem lát nyúlakat 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

naaaaaa

fitutufi

Johnyy
WAndoo

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bone-Cracker
Szevasztok, tud valaki valamilyen gyors szervert ahonnan le lehet rántani a game-t? please ha tud segitsen
ne adj neki kaját,pár nap és meghal

valaki?

utálom!!!Mindig ott ugrál,mindig megütöm,idegesít :-)

Sephi
Vazeg en sem tudtam eltavolitani 😊

Sephi
Mi , nalad mar husvet van ?😊)

musha
social bunny...legjobb 😊))

fitutufi
nah megszületett az elsõ baba
2 csajjal vagyok hogy kell az egyik eltávolítani ?
mert mindig zaver
ilyet má láttatok ez egy picit elõbb volt de megoldódott :

elaludt a nõ állva meg a nyuszi 😄
a szõkét akarom kirakni azt h kell ?
meg a hûtõbõl kifogyott a kaja azt h kell bele venni ?

áááá,megszületett a gyerek,erre másnap meghal a feleség,jön a kaszás azt telefonál...a feleségem hamvát meg eladtam 150 $-ért :-)