Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem elkezdem elõröl.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nálam csak az a kérdés, hogy hova. Illetva, hogy hogy lehet törölni õket...
Þór vígi þessi rúnar
Tud valaki valami jó letöltõhelyet, ahonnan lehet letölteni cuccokat a játékhoz?
És hogyan lehet belerakni a cuccokat? Pl. package file-okat? Háznál pedig, sim2pack nevû fileokat?
HLP PLS!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova?

Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova?
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Þór vígi þessi rúnar
Lenne két kérdésem.
Az egyik az, hogy nem lehet valahogy elpakolni máshová a játék C partícióra telepített részét? Nekem itt csak az op. rendszer van, és nagyon szûkös a hely.
A másik az, hogy töltöttem le a netrõl ruhákat jpg formátumban, ezt hová kell bemásolni, hogy a játékban használhatóak legyenek?
A munkával járó extrákat hogyan lehet megszerezni, illetve egyszerre csak egy lehet nekem? Most megvan a Science-es Gyógyszercsináló, és nemtom, hogyha átmegyek egy másik állásba, akkor megkapom-e annak a bónusz tárgyát is!
És mi kell hozzá, hogy megkapjam?
Þór vígi þessi rúnar
Erre nem is gondoltam! Koszi! 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
György
korábban olvastam itt hogy ctrl+shift+C akor elöjön a konzol, help re kiírja a listát....
ez idáig oké de csak annyi hogy beírom: aging és kész?..
köszi

OFF: Melyik most a legujabb detonátor?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de eccer kint hagytam a cumit és má bûzölgött és azt akartam vele megitatni de nem sikerült 😄
de azt a szõkét el kell tûntetni csak rontja a légkört igaz ó mert hoz vmi pénzt a konyhára h megy dolgozni majd berakom rabszolgának egész nap dolgozzon 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

2 csajjal vagyok hogy kell az egyik eltávolítani ?
mert mindig zaver
ilyet má láttatok ez egy picit elõbb volt de megoldódott :
elaludt a nõ állva meg a nyuszi 😄
a szõkét akarom kirakni azt h kell ?
meg a hûtõbõl kifogyott a kaja azt h kell bele venni ?