32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #10126 Én még nem költöztem, de ha jól tudom, nem vihetsz cuccot. Eladod a régi lakást, nő a pénzed, megveszed az újat. Burzsulyéknál így megy ez. -
#10125 Ok. ertem, igen azt a linket en is lattam, de sajnos nem tudok onnan letolteni, mert tiltva van nalunk az az url, bar itt van aki segitett par hazzal onnan. :) -
jboones #10124 vki megkönyörülne rajtam ;)
szal még1cer, srácok, hogy lehet költözni a simsben? cuccokat tovább lehet vinni?
ja és verdát lehet vhonnan szerválni? jó lenne minél szájbarágósabban, thx... -
#10123 hagyjuk :D
már segítettek privbe -
zizzenet #10122 Ajaj, értem, tehát már nem a Frameworkről beszélünk. Ez esetben megértelek. Nekem is volt SP1, és tényleg kicsit lelassult. De a játék közben nem éreztem változást, ugyanis én eleve bármilyen rendszertelepítés, -frissítés után megyek a szolgáltatásokhoz és a legtöbbet letiltom, leállítom. Játék előtt pedig még egy halom taskot is kilövök. -
zizzenet #10121 Ez nem a Framework miatt van, mondom. Hogy telepítetted föl? Service Packkel? Avagy van valamilyen Service Pack a rendszerhez telepítve? -
#10120 hát én nem örülök mert lassítja a rendszer betöltését mert mindig kattintgatni kell, meg mikor kicsit nem vagyok itt és bejön a képernyőkimélő akkor is kijön a felhasználók bejelentkezése ablak :/ -
#10119 Igazad lehet, de annyi idom nincs, hogy ugy epitsek hazakat, hogy aztan jatszani nem fogok vele. Az osszes eddigi csaladnak amellyel jatszottunk sajat kezuleg epitettuk a hazakat, eleg volt annyi ;] Nomeg volt egy link par hettel ezelott, ahonnan fantasztikus hazakat lehetett letolteni, azt uberelni nem tudom es nem is akarom, sem idom sem tehetsegem, sem energiam. Egy kis pihentetes jol fog jonni, aztan ha igaz a marciusi datum, akkor majd ujult erovel eloveszem a csaladokat a stasis kamrabol... A HQn befejezzuk meg az ismertetoket, aztan marad a mar emlitett forumozas. Ez is le fog kotni ;] -
#10118 Es mi lenne, ha nekiallnal utos pecokat csinalni? amik occsok, de azert jol neznek ki, ez elegg lekotne nem? -
jboones #10117 srácok, hogy lehet költözni a simsben? cuccokat tovább lehet vinni?
ja és verdát lehet vhonnan szerválni? jó lenne minél szájbarágósabban, thx... -
#10116 OFF
Detto. A woodelf tolvaj csajszim - akinek eletcelja hogy mindenkit kifosszon (harc es aldozatok nelkul ha van ra mod) es minden ertesebb targyat osszegyujtson amelyet "jegyeznek" Tamriel szerte, alig varja mar hogy ujra kalandozzon. Sajnos a sims miatt kenytelen voltam adni neki par het kenyszerszabadsagot ;] De mostantol ismet arnykent suhan majd a nemesi csaladok kincseskamrai kornyeken...
ON -
#10115 Ertem, ok. koszi! kiprobalom majd. -
#10114 Jaja!
Asszem nemrég járt erre Kata, aki a Sims1 egyik nagy rajongója és éppen erre hívta fel a figyelmet, mármint hogy elfogytak a "helyzetek" a gamában, amelyek ugye leginkább vmi tárgy és/vagy tárgycsoporthoz kapcsolódnak. Ebből a szempontból igaza van sajnos:(( Node hajrá Maxis!!, uninstallni úgysem tudom mert odahaza a csajok akkor fejemet vennék és így olykor vissza-vissza fogok térni rá.
off
a Morro-ban úgyis van egy hibernált jég- és viharmágus nord csajócám, megyek gyilkolászni:)))!
on
-
zizzenet #10113 Egy tippem van: ha a Windoze-ba (XP) kell bejelentkezni, akkor te valami Service Packkel tetted fel. Ez esetben nem a Framework a "ludas", hanem az SP, de ez nem hiba, hanem inkább hasznodra válik. Ha nincs jelszóval levédve a rendszer, könnyen betörhet bárki. Szóval ha ez történt, akkor inkább örülj, mint szontyolódj. -
zizzenet #10112 Nem értem egészen pontosan, hova kell bejelentkezni? Szívesen segítek, csak nem világos a helyzet. -
#10111 nekem okozatt egy kis problémát ha ezt leeht eggyáltalán problémának nevezni. Feltettem és azóta mindig be kell jelentkezni nem csinálja meg magától (csak 1 felhasználó van) rákell mindig kattintani a felhasználóra, ez kicsit zavaró de végülisnem nem nagy probléma, esetleg ha valaki tudná rá a megoldást.. :)
Ez eléggé off volt sry -
zizzenet #10110 Aztat nem tudjátok, mi lesz az az első kiegészítő, ami valamikor márciusban jelenik meg? -
#10109 akkora amikor találok valami jó cuccot a neten:)
de egyenlőre hiány van belőlük sajnos:( -
zizzenet #10108 Hogy kell-e az editorhoz a .NET Framework vagy sem, azt nem tudom, de az meg nem világos számomra, mit értesz azalatt, hogy sok jót nem hallottál róla. Szerintem, ha kell hozzá, nyugodtan tedd fel, mert semmi problémát nem okoz - ez ugyanis, nagy vonalakban persze, egy futtató környezet. Mindazonáltal, ha kell az editorhoz, és nincs fent, akkor el sem indul a progi, szóval nincs olyan, hogy attól jobb lesz. Vagy megy vagy nem. Ha megy nélküle is, akkor nem kell föltenned. -
#10107 Ahoj! az ismertető alapján én is erre a dologra gyanakodtam. Akkor viszont naccerű lenne, ha mondanátok vmi machinálót a problémámra. Tehát megegyszer: szeretnék kollekciót összeállítani residental tárgyakból és aztán a kollekció jelzőjét úgy beállítani mintha community lot-ra jó kollekció lenne (pl. nagyon rühelem hogy a comm.lot-on nem lehet öltözőszekrény, mert ugye uszoda meg jakuzi lehet és szegény sim "legatyásodik" aztán meg úgymarad, no meg ilyesmik.....) -
#10106 Nos, elertem abba a fazisba, amelyet Sipocz is emlitett. A csaladok iranyitasa mar szinte csak rutinbol tortenik, automatikusan kattingatva, egyre kevesebb elmennyel. Talan ennek is koszonheto, hogy a "csaladjainkat" mar csak az asszony iranyitja, en mar alig nyulok hozzajuk. Persze a jatek meg eleg friss, de en is azt mondom, ideje mar valami peccsnek vagy apro kiegeszitonek, amellyel picit feldobnak az amugy igencsak nagyszeru jatekot. De addig - attol tartok - reszemrol a jatek megy a polcra, es csak a forumokon valo eszmecsere marad meg belole... -
snt #10105 Nem tudja vki h mikorra várható a fordítás ?
Az oldalt nem nagyon frissítik / híreznek...
Mikorra várhatóak új cuccok a VIP részbe?
üdv. -
#10104 Ertem, leszedtem en is a progit, de ha jol veszem ki belole, egyenlore csak lakot tehetsz be csaladokhoz, ugy hogy egy karaktert akar ket csaladhoz is beteheted, azt nem lattam, hogy kollekciokkal barmit is lehetne csinalni benne, de lehet, hogy csak nem jol olvastam? -
#10103 Helló Népek!
Még nem. A site-okon hallottam először róla és az a tulajdonsága érdekelne csupán amivel a kollekciók attributumait lehetne megváltoztatni. A .net-et az MS hivatalos oldalairól ingyenes letöltheted, egyébként sem árt ha fent van a gépen mert egyre több alkalmazás használja már. A .net lényege egy conform kezelőfelület deklarálása és tetszőleges nyelvjárásban lehet progit írni, így könnyítené az életet. (http://www.microsoft.com/net/) -
#10102 Miert kell ezt a .NET Framework-ot feltenni az editorhoz? mitol jobb ha ez is fent van? eddig meg semmi jot nem hallottam rola! :( Sipocz Te mar kiprobaltad az editort? mukodik? -
zizzenet #10101 Aztat megfigyeltétek-é már, hogy ha üres a lakás (pl. beköltözésnél alig-alig bútorozott), akkor visszhangzik benn a beszéd? -
Mat #10100 Figy töltsd le a www.gamecopyworld.com rol a dvd crack-et! ne a NoCD Fixed izéket hanem a NoDVD crack-et! Én is azt használom és azzal műxik! -
snt #10099 Az hogy crackelted, az a baj... meg ezt már 10000x kitárgyaltuk, úgyhogy kattints a leggyakrabban előforduló kérdésekre vagy irány a dchelpdesk.fw.hu
Srácok: honnan lehet tárgyakat leszedni? Vmi jó oldalt talált vki ? -
Mat #10098 Nha szal valaki megtudná mondani, hogy melyik könyvtárba vannak a mentések? -
#10097 olvass vissza -
fulcrum #10096 hellosztok
Az lenne a problémám hogy nem tudok falat építeni.amikor rákattintok a falra csak a kurzor van semmi több.(bár lehet hogy csak én vagyok a béna mivel most kezdtem a játékot).Nem tudom mi lehet a probléma.
HELP!! -
skristof #10095
amugy ajánlom figyelmedbe a moderátorok topigot -
#10094 na és ez hogy kapcsolódik a sims2-höz? -
rayman2003 #10093 hi
Lenne egy kérdésem, hogy lehet berakni forumba banner?
Valaki irja meg.
köszönöm.
bye -
rayman2003 #10092 hi
Lenne egy kérdésem, hogy lehet berakni forumba banner?
Valaki irja meg.
köszönöm.
bye -
snt #10091 Van, főleg amikor elveszti pl. a feleségét (meghal), akkor képes teljesen fura dolgokat művelni, mert teljesen bekattan :)
Ezt legalább jól lemodellezték -
#10090 van olyan hogy egy sim megőrül? mert nem alacsony a jókedve mégis fura dolgokat művel -
Pirlipát #10089 Gondolom ez félreértés volt, mert bizony nem lehet. Nagy csalódás :-)) -
Pirlipát #10088 OK képet is. -
#10087 képet is lehet