32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
targa6269 #10175 És most akkor pontosan hogyan is csináljam ezt a DT-s variálást, hogy építkezzek. Mert nem nagyon tudtam megérteni a leggyakrabban előforduló kérdések oldalán. -
#10174 Az hamarosan le lesz véve hogyha végre létrejön az új oldal.. -
#10171 Még mindig ezzel bajlódsz? :-) -
#10170 Beépíthető fájlvédelemről továbbra se tud senki semmit?
-
#10162 köszi -
#10161 Felhasználónév: faqsg
Jelszó: faqdown -
#10160 ok....csak oda meg jelszó kell...és nem tudom, hogy hol kell regisztrálni...ebben is tudnál segíteni? köszi.hello. -
#10159 VIP részlegnél tudsz cuccokat letölteni -
#10158 köszi, ez idáig rendben is van, csak épp azt nem írja, hogy honnan, milyen honlapokról lehet cuccokat leszedni...:) -
#10157 Nézz az ég felé.... [Leggyakrabban előforduló kérdések] -
#10156 hello. lehet valahonnan tárgyakat letölteni a játékhoz? vagy valami ilyen editor programot, amivel tárgyakat lehet csinálni.....vagy bármilyen editor programot....de úgy igazából bármilyen sims 2 letöltés jó lenne....tudnátok segíteni? köszi.hello.bmffm. -
#10155 asszem hamar oltva leszel. mellesleg némi okkal. ott egy ... link a banner alatt csókolom csókolom. -
targa6269 #10154 Sziasztok!
Hogyan tudok építkezni? -
Coolfire #10153 faszt..akkor lehet csak a házból kiszedni az egész családot,nem muszáj utána dózerolni a házat.. -
#10152 eh köszi:)) -
#10151 Valakinek van egy működő No DVD-je? Nekem valamiért nem jó. -
#10150 ha város nézetben vagy rá kell kattintani a család nézetre (nem a házra hanem ahol talonban a családok vannak) és ott van egy olyan ikon aho lemberkék vannak és nyilak na avval tudod kiköltöztetni -
#10149 De csak a házzal együtt és nekem ház nékkül kell!
-
katona #10148 a dokumentumok könyvtárban van egy e-games könyvtár és ott vannak a mentések -
Coolfire #10147 Attól függ,hogy te hogy akarod.Ha weddinges bulit csinálsz,akkor amelyiket hamarabb vezényled az oltárhoz annak veszik fel a nevét.Sima marriaged esetén is,aki hamarabb kéri meg a másik kezét.Tehát a lényeg:aki hamarabb lép akcióba annak fogják a nevét viselni.:) -
Mat #10146 Nah. Senki nem tudja, hogy melyik könyvtárba vannak a mentések? LÉcci vki setítsen mert nagyon kéne! KÖszi! -
#10145 Köszike -
#10144 Nem, az altalad iranyitott simek nem hagynak el, csak ha te utasitod oket. Igy a ficko fog a csaladba bekerulni. Ekkor keress lakast majd a lannyal v. fickoval, es ekkor ki tudod jelolni a masikat, mint a vele elkoltozo szemelyt. Es ekkor az uj csalad, kezdheti az eletet egy uj hazban ;] De persze maradhat is, tobb generacio is elelhet egy nagy hazban, de az igencsak nagy feladat es jo szervezest kivan.
A targyak egy ido utan romlanak, es ez eszreveheto a jatekban. Peldaul egy suto nem fog tobb generaciot kiszolgalni... Illetve veszelyes, mert egy ido utan szinte minden hasznalatnal kigyullad. Es igy tovabb. Habar ulo butoroknal en reszemrol ilyet nem tapasztaltam. A rossz targyakat is tudod torolni, es ujat venni helyettuk, igy a te esetben - nem lehet oket torolni - vszinu hogy bugrol van szo. Vagy tenyleg valaki tavolrol eppen odatart, ami azert minden butor eseteben picit furcsa lenne ;] -
#10143 nekem akkor volt ilyen ha például az eggyik sim használni akarta vagy ép használta pl wc-t nem tudtam törölni mert a sim épp oda tartott csak még messze volt és nem tudtam hogy oda igyekszik addig nem is tudtam törölni -
#10142 Ott felül a banner alatt van 3 szavacska na arra bökj rá ott megtalálod a választ.. -
#10141 Én telefonnal csinaltam.: Work>Retire... -
#10140 Ja és ugyanabban a házban fognak élni? szoval nem költözik át a férfihez?;) -
#10139 Nálam még nem volt ilyen. Talán a cheat segit, amivel ki tudod torolni a targyakat: move_objects on -
#10138 van crack, vagy patch az építkezési gondra? -
#10137 Hali!
Van egy lánnygyerekem. Ha megnő és lesz férje, akkor a vezetékneve a sajátja marad? -
Matevs #10136 Sziasztok!
Előfordult már vkinél, hogy bizonyos bútorok, főleg ülő alkalmatosságok, használhatatlanná váltak? Rájuk ülni nem lehet, eladni sem lehet őket, mert amikor buy mode-ban vagyok az van rájuk írva, hogy "object in use". Iszonyú bosszantó, már a székeim több mint fele "tönkrement"!:( Ha van vmi tipp ne kíméljetek! Vagy várjunk a patch-ig???
-
Coolfire #10135 A város nézetből ki tudod őket a placcra rakni. -
Coolfire #10134 Vazzergh...nem is vagytok igazi Simsesek..:))Hogy lehet megunni ennyi idő alatt?Én az egyet több mint 4 évig nyomtam(igaz 7 kieg. is segített).De azért az alappal hűségesen jáccottam a livin large megjelenéséig.:))Ezzel a kettővel meg sosincs sok időm játszani ,tehát nekem még remélem sok újdonság lesz benne.Pölö nyugdíj.Azt magától adja v. igényelni kell?:) -
Coolfire #10133 Azzal a money-s dvd crackkel egyetlenegy probléma van-legalábbis nálam-dvd olvasó/író nélkül nem megy.Úgyhogy az sem tökéletes.Majd az updatet megcrackelik,addig elvagyok a kiírt cédével.:) -
#10132 szép volt -
#10131 Nekem is az lenne a gondom hogy nem tudok költözni.Max azt tudom csinálni hogy a házzal együtt a családot is kivágom, aztán akármikor visszatehetem őket, pedig én csak a családot szeretném kiköltöztetni és új házba tenni őket! Légyszi segítsetek ha tudtok!! -
#10130 Nekem is az lenne a gondom hogy nem tudok költözni.Max azt tudom csinálni hogy a házzal együtt a családot is kivágom, aztán akármikor visszatehetem őket, pedig én csak a családot szeretném kiköltöztetni és új házba tenni őket!Légyszi segítseteg ha tudtok!! -
#10129 van ahoz is egy kollekció amiben meg leeht venni az autókat -
jboones #10128 Top Gun, azzal kezdtem, de nincs benne...
zizzenet, thx...
ja, autóhoz vkinek vmi hozzáfűznivalója? lehet-e, nem-e, hol lehet szerezni, stb? -
#10127 Olvasd el a leggyakrabban elofordulo kerdeseket itt a banner alatt!!!!