Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már elnézést, hogy én is csak kérdezek, de lehet költözni a játkban? Pénzem van már dögivel (hozzámköltözött egy szõke csaj, "feleségem" egyik barátnõje, hozott 60 rongyot 😄), sz'al jól jönne egy kis kastély 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

na mind...és a szellem ellen van valami tipped?
Adam5
csor=consor

Adam5
csor nemtom hogy ki de nézz körül a ház körül hogy van-e urna ha vanakko add el.

oregedest az elixirrel siman ki lehet vedeni, en idaig csak egy simmel nyomom😄

Carlos
Sose láttam még iylet...
Egyszer jött egy nyúl, amikor nagyon leesett a szociális értékem, de más nem volt...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi, szétnézek majd... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
Biztos lesz.

Ez a TS egy könyvtár a feltelepített Sims-nél.

van egy hapi...úgy hívják hogy "consort"...tudja valaki hogy ez ki?
mert egyszer csak megjelenik és leordítja a sim-emet!
de miért?
vagy nálatok nincs ilyen?
mert már kibaszottul idegesít hogy szarás közbe bejön azt leórdít...na meg ha meghal egy sim...a szellemével mit lehet csinálni?
állandóan riogatja az új simeimet 😞
szegény csávókám egymás útán 3szór lett depis 😞
igaz hogy jön az repülõ emberke azt helyre rázza...de akkor is idegesít hogy állandóan megijeszti, lehet valamit tenni ellene?
Carlos
A skineket tudja valaki hol találom?

Þór vígi þessi rúnar

Hentes Bill
biztos lesz. csak ne kérdezd mikor

Boldog Karácsonyt!

Carlos
Jönnek random emberek.
Én kitelepítettem mindenkit aki a városban és benépesítettem 3 családdal, akik a haverjaim ilyesmik.
De jöttek random sim-ek, amit a játék generált a házam tájára.

Þór vígi þessi rúnar

Helló! Lesz a Sims2höz magyarosítás?
Adva van egy SC4-bõl importált város. Ez eddig szép és jó, csak tök üresek a házak, egy gramm szomszéd nincs. Valahogy rá lehet bírni a programot, hogy magától automatikusan és véletlenszerûen szomszédokat telepítsen? Ja, jönnek néha új lakók egy játék folyamán?

Van egy gondom. Daemonnal mountoltam mind a 4 cd-t. Fel is raktam és amikor el akarom índítani bejön egy kék képernyõ 2mp-re (valami windowson dumával) és újraindul. Mit csináljak?????????
Carlos
TS? Az mi is?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
Valamelyik TS-ben van. Csak rosszúl írtam.

Duddits
Vaa elyik TS-ben vannak a cuccok.

Carlos
Rájött már valaki, hogy hol tárolja a program a skin-eket?????

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
DLH -n nézd meg

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mondjatok kodokat!!!
thx

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond?

PTW
heheh akkor rosszul emléxem... sebaj
8)

A rendes fanszájtok paráznak,csak linket raknak ki.A rendetlenektõl viszont lokálból lehet leszedni a motyót..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ácsika!Az egyhez sem tudtál serial nélkül tölteni a hivatalos oldalról semmit.Én is máshonnan szereztem be az összes maxis-cuccot.😊

PTW
jó oké teljesen megértem ...
csak csak szemétség hogy az 1 hez még nem kellett regelni simán lehetett töltögetni a cuccokat...
most meg már nem....
ez van be kell érni ezzel a kevés vásárolható cuccal.. hehe
de szerintem fansitekon úgyis megfognak jelenni majd...
meglássssssssuk

Esetleg olyannal privibe,akiben megbízol,hogy nem dobja be a közösbe.Gondold el,egy pár emberke különbözõ ip-rõl egyidõben ua accal...

Addig amíg nem jelennek meg az igazi frankó hiv. cuccok.Utána a qrva életbe se tudnál újra belépni,sõt regelni sem.Van vennél egy másikat?

Duddits
Valaki nem tudja véletlenül mi Wandoo Warez e-mailje?

PTW
miért?.. semmi hátrányom nem származna belõle ha megosztanám valakivel

igazából tökmind1
nem olyan fontos

bazza
http://modthesims2.com/

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
MIKE!!!Találtam egy .package kicsomagolót!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hmuda
Nem. Miért töltõdne újra?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

letöröltem clonecd-t, de mostmeg aztiraj ki hogy az hábit észlelt a jték ezért leáll...miért van ez?

Garcia
nektek újratöltõdik az elixires tartáj??

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Magyarul Amigát kell megfûteni,neki van hiv. acca..😊)

Szerintem te sem tennéd közkinccsé,ugyanúgy ahogy én sem,meg senki.Esetleg úgy,hogy valaki accal letölti és felrakja valahová.

Devids Pro
clone cd-t töröld le
Hi!

Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond?

Hmuda
Mert szerintem senki se olyan hülye, hogy nyilvánosan megosszon akárkivel egy kemény pénzeken vásárolt játék egyedi termékkulcsát. Max haverok között, de még ott se túl valószinû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Devids Pro
lol mindenki kuynerbál meg segítséget kér😊
-mi ez a package?
-nemtudom hogyan lehet resetelni
-nincs eredeti serialom😊
PTW
ez miért lol?

I.C.ram
Légyszi valaki segítsen.
Hmuda
Eh, lol.

Garcia
mert nem nevelted rendesen... 😉

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

jAsOn VoOrHeEs
lécci valaki egy linket plíííz, hogy honnan lehet leszedni a package packot !

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Hogy lehet mindent visszaállítani az alapra? Letöröltem véletlen pár házat, meg családot, és szeretném resteleni a játékot reinstall nélkül. Van rá valami ötlet?
PTW
tudna valaki dobni egy EREDETI cd kulcsot mert regisztrálásnál a krekkeltet természetesen nem fogadja el, az oldalról letölteni pedig csak ezután lehet

köszi

jAsOn VoOrHeEs
gyámügy volt ?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century