32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Rafaelo
    pedig volt olyan hogy kigyulladt a retkes konyha bár valami efekteket én lekapcsoltam benn lehet azé nem szolt
  • snt
    Messzíről? Érdekes, akkor nálad még nem is riasztott sztem.. Azt nem meghallani Borzasztó hang...
  • Rafaelo
    én nem is hallottam még sose pedig szól biztos messzebről néztem
  • snt
    Csak h a témánál maradjunk: titeket nem idegeít rohadtul a tűzriasztó hangja a játékban? Ezt vmi olyan kurva szar lett, sípol aztán még élesebben... ehh, javítsák ki a patchben!
  • Devids Pro
    szép nagy betükkel a banner alatt ki van írva "Leggyakrabban előforduló kérdések
  • Pirlipát
    Akkor jól láttam tegnap, hogy joinozta a táncot a kis töpszli. De ezt csak tegnap vettem észre. Akkor majd szolóztatom is :-)) És persze közelről. Egyébként a gyerköcök sem semmi amit tánc ürügyén müvelnek. Gyorsan meg is öleltettem az anyukájával ( ha már én nem tehetem ugye) De mindnek baromi jó képe van tánc közben. Ez a félig felhúzott szemöldök negyon komoly.
  • Sipocz
    No meg ezt próbáld ki ha még nem volt meg Nálad: a toddlernek programozd be hogy "dance solo" valami rádió közelében, szédületesen aranyos!
    A grószok:)->van nálam is kettő, de külön-külön családnál (direkt generáltam őket hogy megvizsgálhassam az elder működést) és persze a nagy egymásratalálás nem maradt el, itt is mindkettő egyszerre akar eljegyzést és unokát (a mamus mostanság a harmadikat is), tök fitos amikor nyögve-szuszogva-motyogva bemásznak az ágyba vagy a hottubba és ott aztán már csak ami a csövön kifér, és ráadásul ez mindkettő 3500 pontos wantja:)))!
  • Pirlipát
    Na ezeken már én is fennakadtam. Pont a kismamánál lepödtem meg legutobb, hogy adoptálni akar, mikor már van két gyerköc ( akiktől már igy is kivan) plusz ép állapotos. De muris az is, amikor az idős házaspár, akik egyébként vigan woohooznak és roppant szerelmesek egymásba, hogy eljegyzést akarnak illetve házasságot. Persze közben unokát is. Szóval elég érdekes.
  • Sipocz
    Rendszeresen visszatérő "gondolata" (memóriabuborék a feje felett) a családcentrikus simjeimnek az örökbefogadás -állítólag a cumi+telefon jelek ezt takarják- ; a dolog érdekessége hogy akkor is előjött pl. egy nőnél amikor épp áldott állapotban volt:))! Érdekes want/fear páros a gyermekvárás/ettől való félelem egyszerre, vagy pl. egy nagymamánál fordult elő a szülinapi buli az unokának/a party rendezéstől való félelem vagy akár az email küldés/emailezéstől való félelem szintén azonos időben, de eleddig a legröhejesebb amikor egy toddler wantjai között megjelent a "szerelő szerződtetése" :))).
  • Pirlipát
    Ja és a multkor írtam, hogy elment a gyerek vagy mi a szösz történt. Hát tuti, hogy az volt, mégpedig azért, mert a csajszim megöregedett, és gondolom a gép kiszámolta vagy mi, hogy mire szülne öreg lenne, igy ejtette a babyt. De visszavágtam és örökbe fogadtam egy kisbabát. Szegény nöci, olyan boldog lett, hogy teljesen kifehéredett!!! Igy a gyerekholmik sem mentek kárba.
  • Pirlipát
    Nem tudom, hogy annyira akarom-e, hogy elvigyenek, de pont ezért lehet, hogy jobb lenne egy ilyen állítható teleszkóp, mert akkor egy kevésbé kedvelt simet küldenék "odaátra". Mert, hogy azért kiváncsi vagyok ám!
  • Pirlipát
    :-)) Ez a mac&cheese ez nagyon jó!!! Ezek szerint nálatok sincs topzódás ikrekben. Egyébként ahány képet én ikrekről láttam, azon mind egy fiú -egy lány volt, és nekem is igy születtek. Szóval... Persze ez csak véletlen gondolom.
    És igen szerintem is a full in love a tuti, ha gyermekáldásról van szó.
  • Sipocz
    Az a pletyó a csíkon, hogy rengeteg mac&cheese-t kell kajáltatni a népekkel mert attól jön az ikergyeremekáldás. Nyomatom a simekbe a m&c-t és sajnos semmi, pedig a falunak pontosan egy leány ikerpárra lenne szüksége az egészséges "ivararány" fenntartására. Elküldtem a FAQ-nak egy patch-ot amivel a teleszkóp átállítható "namostvigyenekelazufók" módba állítólag.
    Valóban a "try for baby"-hoz felnőtt különböző nemü egyénekből álló pár szükséges piros szivecskével (nekem a piros szivecske nélkül nem jött a "párzási" sansz) és persze a nőnek nem szabad terhesnek lennie.
  • Pirlipát
    Ja, az UFO pedig még egyszer sem vitt el!!!
  • Pirlipát
    Már megakartam kérdezni, hogy Nektek milyen gyakran születnek ikreitek? Mert nekem a legelső gyerek illetve gyerekek azók voltak, amitől majd kihullott a hajam, de azóta semmi, pedig egy-néhány terhességet végig csináltam már. Ti hogy áltok ikerileg???
  • Pirlipát
    Hát pont ezt mondom!!! Aztán esküvöt is csnáltam nekik, hogy már mégsem leányanyként szüljön szegényke, ugy hogy szép nagy pocis eskövő volt, ami egyébként jól sikerült, azt leszámítva, hogy alig vártam, hogy elvigye végre őket a limuzin, pont a kismamára gondolva, hogy felturbozzák egy kicsit, de ez pofáraesés volt, ugyanis a kismamák nem mehetnek nászutra, a pasi viszont elment egyedül ;-))
  • Devids Pro
    és terhes lett?
  • Pirlipát
    Csak ugy olvasgattam a faq-ot....mert tök jó, de nem birom ki szó nélkül, hogy meg ne jegyezzem, hogy egy ponton javítani kellene. Szóval, hogy : "A Try for baby kizárólag az összeköltözés(Move In)után érhető el." Hát ez nem igaz. Azt hiszem már írtam is itt, hogy egy családomnál kipróbáltam a gyermekcsinálást esküvő elött, nem együtt lakva, ráadásul egy próbafülkében, és sikerült. A pasi ezek után nagyon példamutatóan viselkedik, mert minden áldott nap megjelenik a csajszinál, ott tölti a napját, majd hazacammog. Szóval többet tud a játék mint gondolnánk.
  • Devids Pro
    "Képzeld Sipöcz A Snooty-n van egy pach a jumping bug-ra"...
    Snooty
  • TopGun
    Szia! honnan szedted le a jumping bug patchet?
  • Pirlipát
    Vagy egyszercsak nem ismerné fel a családtagjait, elfelejtené, hogy kel cereal-t készíteni, meg ilyenek ;-)
  • Pirlipát
    Ja a jumping bug. Hát ha még nem tapasztaltad, akkor biztos nem játszottál túl sokat. Ez egy NAGY hiba a játékban: Ha már túl sok emléke van a muksonak, egy idő után nem tud többet befogadni, és kimerevedik, az akció nem történik meg. De ha nyakalják az elixirt, tuti hogy belefutsz a dologba.
  • Pirlipát
    Én is pont arra gondoltam, hogy tök vicces lenne, és ráadásul még életszerű is :-))
  • Sipocz
    Körbenéztem a hack&patch dolgokban és töltöttem egy rahedli cumót, persze egyik sem un. official massza viszont ha van hozzá vállalkozókedv hát uccuneki. Van benne teleszkóp meg felhőnézegető patch, öntisztitó bili, csak a család által használható ajtó(a vendég nem tudja leszedni a pénzfát:), tini woohoo és woohoo videó patch. Ha kapok cimet akkor fel lehetne tenni a FAQ site-jára.
  • PiszkosFred
    Aztan elmenne egy community lotba, es sosem talalna tobbet haza... ;]
  • Coolfire
    Ja tök király lenne benne az Alzheimer kór is.Gondold el,mindennap új embereket ismerne meg..:)))Ez főleg a popularity-s beállítottságúnál lenne hasznos..:))))
  • bumbi
    Má bocsi, de én itt olvasgatok, és fengom nincs, h mi az a "jumping bug". H az öregedésröl van szo, én nyakaltatom vele az elixirt, es él
    + nyulazik
  • Pirlipát
    Na én tegnap ki is próbáltam, tökéletes. Viszont a probléma megoldását ugy látom az adja, hogy egyszerüen nem történik több bejegyzés a memoárba. Se baj addigra mire elér a sim a jumping bug-ig már van emlék doszt. Viszont nekem volt egy olyan elképzelésem, hogy az öreg kór mintájára talán törlödhetnének is az emlékek. Tehát amikor jönn egy új, és nem fér kitörölne véletlenszerüen egy másikat. Ez olyasmi lenne mint az idöskori szenilitás vagy hasonló. Szerintem ez jobb megoldás lenne, de igy is jó. Miközben írom, jut eszembe, hogy nem néztem meg, hogy a többieknek megy-e az emlék. Mert ha mindenkiét blokkolná, az nem lenne túl vidám. Na ma majd tovább tsztelem.
  • Sipocz
    (persze nem szeniális, hanem zseniális:))
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Ha úgy van a jumping bug patch-csal ahogy ott a site-on a fórumban a srácok lelkendeznek akkor naccerű. Sajnos tegnap elvoltam távol és csak most láttam a jegyzésed, már le is töltöttem ezt a szédületes 400 byte-nyi cumót (:)))!! Már korábban is mondogattam: ha az oroszoknak lenne hozzá pénzük akkor a Silicon Valley Moszkva alatt terülne el, szeniálisak az orosz programozók (igaz nagyon sok feketedobozos alapon nyomul, node a pénz kell kenyérre)!! Persze ez csak az a patch egyik, de szvsz. mindenképpen a legnagyobb problémát oldja meg a többi vár a Maxisra.
  • Ettele
    Ja bocs, hülyeséget írtam, most megnéztem és azt írták, hogy, a másodunokatestvérek már tudnak házasodni.
  • Ettele
    A hivatalos oldalon, volt valami nyilvános chat a készítőkkel, ott is volt téma ez a vérfertőzés, és ha jól emléxem, akkor a második generációig még rokon, de az utána következő már nem.
  • snt
    "5. Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
    Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az"

Ha beta release, akkor LEHET gond...
  • Devids Pro
    de az úgy működik
    DVD-s verzióhoz van crack vagyis mindent jól csináltál
  • Mike
    látom már megint munkát adtatok nekem
  • Mike
    lásd pl. ezt

• Mike
    kimented, átszinezed
  • Pirlipát
    Képzeld Sipöcz A Snooty-n van egy pach a jumping bug-ra. Nem tudom, hogy milyen, de biztos érdemes kipróbálni. Én minden esetre letöltöttem, majd megosztom a tapasztalatom! Ha esetleg már valaki próbálta ne fogja vissza magát!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    (ne egyétek már egymást! főleg ne félreértések alapján!)
    Lehet hogy nem mondok újat, de csak most lettem figyelmes a dologra: ha az utódok korszakváltása előtt bevásároltatsz a simmel a gyereke (testvére, unokája....) számára ruházatot akkor nem a gama default cuccát adja fel rá a váltáskor, hanem a megvásárolt holmi egyikét.
    Tök kicsinálja a lelkem a jumping bug; pedig akik mostanság elkapják 1 sec.-et sem töltöttek aging off-ban; franc, francabb, legfrancabb.....
    Még mindig nem tudom hanyadik generációig vizsgálja a rokonságot a gama, mármint a "vérfertőzés" szempontjából, akinek van tapasztalása az szóljon.
  • Bitbull
    Sziasztok!

Nem tudnátok kisegíteni abban, hogy hogyan lehet custom hajszíneket (csak színt) kreálni és betenni a játékba? Vagy egy leírás linket tudnátok adni? Előre is köszi.