32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #10309 Sipocz kolléga. Kicsit összezavarodtam most már. Végül tehát honnan érdemes a melyik változatát letölteni az Ugróbogár (alias szöcske) likvidálását megcélzó patch-nek? Említettél valami oroszt mások meg mást, ismeretlen nemzetiségűt. Szóval mit tegyek, hogy jól tegyek? -
#10308 Hi! Létezik már valami használható magyarítás a game-hez? Az utolsó 3 oldalon nem találtam róla infót. -
#10307 mostmár vanank jo hitelek aztán 100 évig kell törlesztened
huuuááá -
zizzenet #10306 Hogy kell házat építeni?
Tégla, malter, hitel... -
#10305 Ha még soha nem csináltad akkor javaslom:
1. falunézet kiválaszt
2. építésmód kiválaszt (asszem lots&houses)
3. üres teleket vegyél cursorba
4. helyezd a térképen úgy hogy az útilleszkedése stimmoljon, ekkor zöldszinü a telket jelképező rács (a méret szerinti 2. telek ideális residental telek)
5. ebbe az üres telekbe kattints bele válaszolj a feltett kérdésre (residental/community) és elkezdheted az építkezést
6. maga az építkezés egy türelmet és próbálkozást igénylő hosszadalmas folyamat
Persze lehet úgy is választani hogy az üres lot-ra karrintás előtt felveszel egy simet/simcsaládot a cursorba, de ezt igazán már csak nagy gyakorlat esetében ajánlom.
A ház berendezési tárgyait (azokat amiket vásárlás módban lehet bepakolni) már érdemes egy konkrét simmel/családdal együtt csinálni mert maga a vásárlás itt-ott wantokat is teljesíthet. -
#10304 Azt viszont tudom, hogy nem te vagy az egyetlen aki nemtud, mert már az osztálytársam is kérdezte. -
#10303 Szívesen megmondanám, de nem tudom mert én mindig házat veszek. -
#10299 (csak pofázok,csak pofázok)
Nemtom figyeltétek-é de a chat a legjobb interakció a szociális hozzáállás felnyomására. Még a gyerekek önfeledt rabló-pandur játékát is meg szoktam szakítani egy kis csevegéssel mert sajnos a "hozzáállás pont hozama" nagyon alacsony magának a tevékenységnek a időtartamához képest és persze nem csupán a rabló-pandurra igaz ez. A jumping bug a számomra éppen azért volt roppant nyomasztó mert ezt a leghatékonyabb szoc. lehetőséget tette tönkre. Mike-nak volt régebben egy jegyzése, ami tulajdonképpen tök jogos, miszerint hagyni kell a simet hogy a sok-sok szoc.partner lehetőségből u.m. "kiválasztódjon" az a csoport amivel a közös érdeklődés alapján szorosabb kapcsolata lesz. -
#10298 Két megoldás van igazán az eféle "érdeklődésikör eltérés" oldására:
1. megvizsgálva az interest-összetételt magazinok olvastatásával fel lehet javítani a nagyon alacsony pontszámu témákat
2. indirekt chat helyzeteket kell teremteni (pl. közös játék, hottub, kajálás) és itt akár a change topic segítségével közvetlen váltogatni a témákat az első közösig
Sajnos a direkt chat nagyon hamar leáll, már az első szóló (tiszta Alapítvány:)) bekezdhet egy olyan témában ami full kudarc lehet. A Sims1-ben azért ez nem volt ilyen hamari, ott (ha jók az emlékeim) a nem kívánt téma helyett a második szóló javasolt egy másikat és csak a két egymás utáni kudarc állitotta le a csevelyt véglegesen.
Nagyon ajánlott még a charisma skill magasra nyomigálás, a megfigyelésem szerint ez mérsékli az interest eltérések hatásait és a magas char.-ás tag hamarabb reagál a témaváltásra. -
Pirlipát #10297 Hát ez nem túl jó hír, már mint, hogy nehéz ujra barátkozni az anyuka miatt, de próbálom persze amit írtál is, hogy a családtagok barátkozzanak. De bevallom, hogy ilyen népes családban már nehéz a maximumra törekedni, örülük, ha a depressziot valahogy megusszuk. Tele is pakoltam a házat, kertet mindenféle fun-os dologgal, de még igy sem tuti. És ahogy még sose jártam szegény kis totyogos ikremnek pirosba mentek a vágyai. Ugy sajnálom azt hiszem előszőr ezt kell rendbe tennem. Szerencsére az anyukának rengeteg szabadnapja van, ugy hogy ráuszítom a gyerekre. -
zizzenet #10296 Nekem olyan volt, hogy elmondom. Kreáltam szingli simet, gány kinézettel, szerelmes beállítottsággal. Tipikus nyálas kinézetű szépfiú, kis borostával, bölcsész aurával. Nos, elég nehezen boldogulok vele. És az érdekesség: el-elbeszélget az emberekkel, még a csajokkal is, ráadásul jó a viccelője is, de abban a pillanatban, hogy Share Interests-be kezd, mindig elfordulnak tőle. Szóval, asszem, az érdeklődési köre valami nagyon extrém vagy unalmas lehet. Emiatt sokszor kellett tepernem, hogy helyrepofozzam az amúgy is pengeélen bimbódzó kapcsolatokat (ezt a képzavart teljesítmény volt kihozni :)) -
#10295 (be nem áll a szám:))!
Nemtom figyeltétek-e hogy ha valamelyik sim egy másikkal való viszonyában elveszíti a "jóbarát" státuszt azt mennyire nehéz összekaparni újból? Van-é tapasztalatotok egyéb nem direktben tett ajánlat (eljegyzés, házasság persze direktben tett és nem spontán szvsz.) vagy cselekvés alapján keltetkezett viszony (crushed, falled in love) megszünésére vagy egy megszünt viszony felélesztési sanszára vonatkozóan? -
#10294 Olykor meg azt gondolom, hogy a hosszú és némileg feleslegesnek tartható tini időszak az ami igazándiból a barátszerzés-időszak, persze nem csupán a szexuális partner kiválasztása célból hanem a "barát" barátok és barátnők beszerzéséé is.
Más! nem tudtok-é egy olyan "monitorozás" lehetőséget amivel az un. townie simek (tehát a Maxis-made nem játszható) pillanatnyi hozzáállás értékeit lehetne kitudni valahogy. Mert azt pl. látom hogy az én simemet kedveli mondjuk 85/70-re, de el nem tudom képzelni hogy akkor miért nem barátja? Persze ha a faluhoz tartozó vmelyik játszható pajtás érdekel azt egyszerűen fókuszba rakom és megnézem, de a townie-nál hogyan lehetne ilyet tenni? -
#10293 Hát akkor igaz a pletyó!, hahh és hahh! Szerintem nem veti vissza a karriert, esetleg késlelteti. Lehet hogy a szükséges barátot majd valamelyik gyerek fogja éppen beszervezni. Nálam pl. tegnap a headmastert a gyerek segített befűzni, mert a közös dartozás közben összekapart nála 22 dumcsi-pontot.
Lehet hogy a "túllőtt" simeknél leáll az emlékgyűjtés, nálam fókuszban most éppen még nem "fertőzött" családok állnak (ezeknél egyes tagok esetén már tapasztalható volt az ugrálás), de az asszonyom is jó tapasztalatokról számolt be (ő az első simjeivel már hetek óta ezért nem játszott) és én is hívogattam a falu eddigi legnagyobb "ugróbajnokait" akik most tisztes-sim módjára viselkedtek. -
#10292 Remélem egyszer lesz egy kiegészítő vagy egy Sims3(?:), inkább ez a valószinü) ami előad egy ilyen lehetőséget. Szvsz. ekkora AI-t leprogramozni sem semmi és hogy mekkora proca és memória kapacitás kellene hozzá abba még bele sem merek gondolni. Pedig eféle "házigazda simek" viselkedését a gamer agya szinte rutinból képes optimalizálni, sőt a változásokra reagálni és ezeket jó előre megtervezni elfogadható hibalehetőségek mellett. -
Pirlipát #10291 Érdekes én ugy láttam, hogy nem jegyezte be az akciót, de majd jobban megfigyelem. Minden esetre örülök neki. -
Pirlipát #10290 Ha egy másik sim hívja át Őt, akkor Ő ott vendég lesz, és sajna nem tudod írányitani csak azt aki otthon van. -
Pirlipát #10289 Hát ebben a mac&chees pletyoban lehet valami, mert a kismamámat megetettem vele és csodák csodája IKREK lettek!!! Persze lehet, hogy csak véletlen, vagy a gama akart kicseszni velem, mert már a három lány mellé még utoljára egy kisfiunak örültem volna a nemi arányok miatt, erre két kisfiút hozott a gólya!!! Na most aztán nem semmi volt a headmaistert is kielégíteni meg a gyerekek házi feladat- vidámság menedzserése meg a többi, de hál istenek sikerült a project. Igaz szegény anyuka munkelőmenetelét kicsit megviselte a dolog, mert már csak a barátokat kellett volna szinten tartani a polgármesterséghez, viszont erre már tényleg nem jutott energiája. Ugy, hogy most a gyerekek mellett megpróbálom a barát beszerzést remélem sikerül anyút a csúcsra jutatnom! Szurkoljatok! Ja és köszi a mac and cheese ötletet. Nekem bevált. -
zizzenet #10288 Van-é olyan, hogy a Simemet áthívja valamely másik Sim magához. Ebben az esetben abban a másik lakásban felügyelhetem az én Simem? -
#10287 (nem írtam, de biztos ami biztos most mondom és persze elnézést a szájbarágásért minde tudótól és értőtől: természetesen a tömorített fileból kiszedhető sims2 package állományok tartalmazzák a patch-okat és ezeket kell bemásolni a downloads-ba) -
#10286 A profilodhoz tartozó Dokumentumok könyvtárban van egy EAgames és ezen belül egy Sims2 directory csoport (végsősoron minden gamához tartozó változó adat ide kerül) itt található egy Downloads könyvtár. Na oda bele bumm! Javaslom mindenkinek, hogy egyszerre mindig csak egy-egy patch-ot vagy mod-ot rakjon fel és tesztelje őket, ha nincs gond jöhet a következő (Dr.Bubó:)))! -
bumbi #10285 Es ezekell mit kell csinalni, v hocva kell masolni? -
#10284 Jaja, most látom csak Devids Pro helyérekalapálta a feltöltéseimet. Nálam egyik sem okozott gamecrash-t, de még nem volt időm alaposan megvizsgálni a hatásokat. Hál'Isten a legfontosabb hogy a jumping-olás abbamaradt és ennek a modnak semmi káros side-effektjét még nem tapasztaltam (éljen soká és persze munkálkodjon az érdekünkben Dr.Borisz és csapata:)! -
#10283 Helló Népek!
Mizujs!
Jó megoldás, nem jöttem még rá hogyan müxik pontosan de az ugri-bugri tünetegyüttes megszünt akár direkt programozott chat, akár indirekt -egyéb tevékenységhez tartozó- chat esetén. Az emlékfolyam regisztrálása sem állt meg. -
#10282 Sipöcz kolégától kérdezném a jumping bugra a "11276_chatbugfix.zip" a jó megoldás? Ha nem, akkor kérhetnék egy linket? -
bumbi #10281 kösz, találtam:) -
#10280 A video, inkább mozi patch minden woohoo-hoz berakja azt a tipusu animációt amit egyébként csak az elsőhöz tesz be (a két ember fogdossa egymást és erőteljesen vigyorog:)), a tini woohoo meg talán a tinik egymással való csintalanságát engedélyezi. Nem teszteltem egyiket sem, vszinü nem is fogom mert elfogadom a Maxis eredeti álláspontot. -
Attiska #10279 Sipőcz,
Oké, köszi. Amúgy a wohoo video patch mit csinál, azt megnézted? -
#10278 Én már felraktam a cumót, Devids Pro bekalapálja a helyére aztán már lehet nyomigálni. Azért mégegyszer: nem hivatalos dolgok, nem teszteltem le mind, erősen cheat elemek is vannak benne amik felszámolják a játékélményt, nem garantált a hibátlanság sem, úgyhogy csak óvatosan! -
Attiska #10277 Sipőcz,
A tini wohoo és a wohoo video patch-et fel tudnád nyomni a faq-ba? -
Coolfire #10276 Ja a #10275 neked ment..:) -
Coolfire #10274 ámen...:))) -
bumbi #10272 ja, azok a piros smilek a kiadokh akartak menni
4. HSZ a forumokkalkapcs. itt van a legelenkebb forgalom, ez a legertelmesebb oldal, mert itt tényleg foglalkoznak a forumozokkal, megosztjak egymassal a problemaikat, es segitenek 1mason. -
bumbi #10271 1. HSZ ez nem nekem szolt, de nagyon ketlem h a jatekosok többsege eredeti jatekokkal jatszana, megis vannak akik megveszik, és ebböl a kiadok k*rva nagy hasznot húznak.
2. HSZ en is sokkal szivesebben jatszanek eredeti jatekokkal, de kinek van arra pénze h havonta 4-5 jó játékért, amivel szivesen jatszana, kiadjon 60.000 ftot, mer a magyar keresetek mellett ez nem igazan kivitelezhetö.
3. HSZ en warezolok, es nekem a polcon nem igazan akad Redeti jatek, max amit az ujsagokh, adtak. -
#10270 OFF
A jatekkal kapcsolatos kerdesekre mindig kapott mindenki, igencsak kimerito valaszt. Belepillantok neha a tobbi sims2 forumba, es meg kell mondjam hogy a legreszletesebb es legjobb magyarazatok itt hangzanak el. Ugyhogy ennyit a "segiteni szokasrol".
Amit te kerdeztel, annak SEMMI KOZE a sims2hoz! (az megint mas kerdes, hogy millioszor szajba lett mar ez a ***** krekk ragba, csakhat lusta az ember ugyebar, aztan meg sir) Daemon Tools, Alcohol es egyeb marhasagok kerdeseit tedd fel egy masik topikban (biztos talalsz ilyet a gumiban vagy a szoftverek kozott) es ott tuti elmagyarazzak neked reszletesen. Nem beszelve arrol hogy a FAQ oldalan kivul snt oldala is reszletesen leirj a dolgokat.
Azt meg ne vard senkitol se, hogy elkezdjen tanitani, erre ott vannak a tanaraid, nyaggasd oket. Gondolom "a szines doboz gyerekek, az a monitor"-t mar tanultatok, mert ha nem, akkor nehez lesz warezolnod...
De ha azert nem tudsz DTvel banni, mert eddig minden jatekod eredeti es nem volt meg ra szukseged, akkor megkovetlek, es emelek egy szobrot neked (is), mert egyike vagy azon keveseknek, akik ezt az elvet kovetik. De - ne haragudj - ketlem hogy ez utobbi lenne a helyzet...
ON -
bumbi #10269 na
olvass vsza kb a 8500hsz körüli oldig és ott megmondják.
h+nem megy akko install/asztal ikonon jobb klikk, mount image1 virt +hajtóba/utána+ amit kibont masold bele a fömappaba.
ennem jobban nm tom Lmondani.
Ja, és NINCs vaze! -
zizzenet #10266 Köszi a segítséget. Valszeg ez a kedvetlenség lehetett a görnyedés oka, merthogy az én simem kicsit luta, n meg dolgozni küldtem. Jaja.
Más kérdés. Tapasztalt-e más is ilyet. Másodszor történt meg velem, hogy ugyanabban a community lotban, ahol zajlott az élet, bekrepált a grafika. Nagy barna textúralapok villództak a képernyő felén. Ahogy mozgattam a kamerát, találtam egy pontot, ahonnan kiindult az egész, valamelyik sim fejéből sugárzott ki ez a furcsa, oda nem illő matéria. Radeon kártyám van, lehet, emiatt történt? Szóval, tapasztaltatok már hasonlót? -
#10265 Hipp-hipp és hurrá! az orosz srácokk jumping bugra adott patch-ája kíválóan működik!!!! Újra nagy kedvem van Sims2-őt játszani, a simek a faluban azzal barátkoznak akivel jólesik, az összes tárgy és társasági helyzet korlátozás és ugra-bugra nélkül elérhető! Szóval gyönyör a köbön!! Képzeljétek el amikor a gyermek és az unoka a saját apjával illetve nagyapjával korlátozás nélkül tud beszélni, játszani, együtt étkezni és hancúrozni! Istenbizony felemelő dolog!!! -
#10264 Helló Népek!
Mizujs?
Ez a görnyedt járás nálam akkor jön elő amikor az óhajaival és a statisztikai értékeivel nagyon ellentétes dolgokat csináltatok a simmel (pl. egy roppant trehány simmel mosogattatom el a koszos edényt vagy egy nagyon lustát küldök el ugra-bugrálni). Komolyabban beteg simem még nem volt, pár megfázás esetleg meg egyszer egy ételmérgezés, de ott sem görnyedeztek látványosan. Ezzel együtt lehet hogy beteg a simed, bár ezt nálam mindig írásban is közölte a gama. A remegés nem biztosan animált mozgás, van amikor a látószög, a nagyitás, a sim térbeli poziciója miatt bizonytalan a textura illesztése a simet alkotó térrácsra és ez jelenik meg így. -
zizzenet #10263 Kérdésem teszem fel most. Függ-e valamitől a sim testtartása? Mostanában elég görnyedten jár. Nem, nem öreg, frissen kreált, öt-hat napos felnőtt, egyelőre szerény munkával és egyedül. Tehát mostanában gyakran látom, hogy görbe háttal áll, beszélget stb., de egyszer, amikor felébresztettem, mert munkanap volt, valamit nyögött, és a lépcsőn valami hihetetlen görbén jött le, szinte derékszögben.
Egyszer meg elkezdett remegni. Nyugi volt, épp egy kávét ivott meg, ült, de remegett a törzse, a kezei meg a feje, tehát az egész teste. Amolyan kicsit tikkes-idegbeteg jelenség volt. Ez bug vagy ez is jelent valamit?
Szóval görnyedés és remegés. Segítségetek előre is köszönöm.