Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
A banner csodás, csak nekem az a kék paca a kettes és az utsó S között nem gyere be. Tettem egy próbálkozást, és kiszedtem onnan, s átalakítottam a bannert (a bannerkészítõ utólagos engedélyével) ... ez lett belõle :

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Davidka
én úgy vettem észre, hogy csak sima széket viselnek el, tehát fotelt nem lehet, és amikor lerakod a táblát, akkor alatta a nyíl a zöld keretben az egyik szék felé mutasson

Capovics
Sziasztok!
Vettem egy sakk táblát hozzá bármilyen széket, fotelt rakok, mindíg csak ordibálnak a simjeim.
Valami nem tetszik nekik a székkel kapcsolatban, de mi lehet az?

Nekem az a helyzet, kiirtam cd re mindet, feltettem, de nem mûködik, ha daemonnal emgnyitom az elsõ CD-t, akkor müxik, de hogyha meg a CDrõl felmásolom alcohollal a gépre, akkor ugy meg nemmüxik. Akkor most hogyan tovább?

berczy
Hi!

Tudja valaki, hogy hogyan lehet a telek méretét megnövelni?
Csak azért mert szeretnék medencét és nem lehet, mert kicsií!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Igen,csak alkohollal csinálja.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

és akinek eredetirõl les másolva a game, nah annak hogy fog futni ? mert nekem ien lesz és izgulok hogy futni fog-e úgy ahogy mondtátok, szerintetek futni fog?
Az igaz, de nincsenek a számítástechnika magaslatán, azért kérdeztem, mert ha megy akkor beleölök egy kis idõt hogy elmagyarázzam😊

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Adri
már leírták egy jó párszor!!csak telepíteni kell imagebõl és az 1-es cd-vel meg indulnia kéne!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

jAsOn VoOrHeEs
3.47-es verziójú Daemon Tool-lal mountolsz !
Crack meg nem kell hozzá egyáltalán 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Adri
szerintem nev veszt vele ha kiprobálja

Malakai
Tényleg leírhatná valaki, hogy a hibás crack nélkül hogyan lehet beüzemelni a warez verziót!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hi!
Amikor az alcoholclone-os sims képfájlokat bemountolom daemontols(3.47)-el és neroval a virtuális meghajtót ki akarom másolni cd-re akkor helyreállíthatatlan olvasási hibát ír ki. Mit csináljak?

\"Hard to see, the dark side is.\"

jAsOn VoOrHeEs
Ejj vazz a csavókám elment dolgozni, aztán a csaj meg Hot Dog-ot akart enni. ( lehet, hogy a grillezõt a szabadba, mintsem a konyhába kellett volna tennem )
Na szal a grillezõm az kigyulladt a konyhában, aztán átterjedt mindehova én hülye meg elfelejtettem a konyhába füstjelzõt tenni amire kijöttek volna a tûzoltók.
A telefonhoz sem tudtam odamenni, mert a csaj csak azért is a tüzet akarta eloltani akármit is csináltam így hát szegényke a tûzben égett, mivel átterjedt mindenre a konyhában a tûz. 😄 Még jó, hogy volt egy elõzõ mentésem is

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

oladlt = oldalt
jah ... csak havernak meg nem mûxik krekk nélkül, krekkel meg ... 😄, nah szal mi is a megoldás? autorun.exe-vel indítani?
Nekem is a futtatásról lenne kérdésem: egy ismerõsnek átvettem cd-re ezt a játékot, aztán panaszkodott, hogy nem megy neki, átolvastam itt a forumot és láttam a megoldást. Az lenne a kérdés, ha õ a cd-rõl csinál egy image fájlt akkor mountolva el fog neki indulni?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

csak letölteni nem lehet, vazzer ... valaki nem tud oladlt ahonnan le lehet szedni?
Adri
Szerintem mindenki krekk nélkül játszik

jah már látom, rákerestem google-n megnézem mi ez, de télleg, ez a game hogy megy krekk nélkül, PLZ vki írja le .. mert valahol hallottam hogy meg lehet csinálni így is
én is felteszem a kérdést ... mijez a package, vagy mi?
az tudom, de cdrõl miért nem megy, és mountolva miért megy?

Stotoo
nekem a 4.1es nagyon bevalt

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

mert nincs krekk

a cdrõl aztirja hogy a sims 2 hibát észlelt, de mountolva elindul. Miért nem megy cdrõl?

na ,elindult, mikor bemountoltam, de a kiírt cdrõl vmiért nem megy, miért?

Devids Pro
mi ez a package fájl?
Devids Pro
én 4.7-est avval megy
Adri
Ha van fent cloncd akkor töröld le!!

nem megy így se😞

csináld azt hogy a daemoon toolssal megnyitod az 1-es cd-t,várj egy picit és magától elindul.Ha nem,akkor indísd el a cd-n az autorun exét.

Hi!

Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond?

asysoft
Én azt a Gef4MX420-t cserélném le (ha jól emlékszem 64 bites memóriabusza van), de ahogy hallom, szinte nincs olyan gép, amin a Sims2 ne szaggatna Azért érdekes, hogy HW-gyilkosabb, mint a Doom3, az ID nem érte el a célját

/*WTF?!*/

bon
Alcohoal 120%-al kilehet irni. Nálam nem fagy a játék tehát nállad a próbléma. A teljes géped cseréld le. Ha azt akarod, hogy ne szagasson. Nekem: P4 2.4ghz 1gb ram Fx5900-as kártya és szokot szagatni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

takraj
Mivel lehet kiírni az alcohol clone-s változatot? (CloneCD lefagy, Alcohol azt írja, hogy hibás...)

Miért van nekem letiltva az az opció, hogy "Special Event Camera"? Mire jó egyáltalán ez? A bejátszások lennének?

Miért van az, hogy, ha visszajövök a városból egyszerûen lefagy a játék, és utána az istenért sem akarja betölteni azt a családot, amivel hazajöttem? Egyszerûen lefagy!

Még valami: Mekkora gépen menne ez szaggatásmentesen? Mit kéne vennem, hogy ne szaggasson ennyire?
Config:
Celeron 2000Mhz
384Mb 133Mhz RAM
ABIT SA7 Alaplap
GeForce 4 MX 420 64MB
stb....
Na?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Szóval senki sem telepítette fel a Gamespot ill. az IGN Pack-et? 😞

Thadius
kössz

sk8 4 fun

takraj
Kaching

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Thadius
hi

nemtudja valaki hogy mi a pénz kód?

sk8 4 fun

berczy
Hi!

Most komlyan nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a letöltött package file-t importálni a gamába?
Nekem sehogyan sem sikerült.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

haver azt mondja, hogy krekk nélkül neki nem megy ... (azzal meg ugye nem lehet építeni, mert hibás a krekk), nade én itt olvastam valami, megoládst csak nem emlékszek, rá, valaki leírná még1x, hogy kell azt megcsinálni, hogy krekk nélkül is menjen?
a #4680-as kérdésre ha tud valaki választ ...
Hmuda
Gondolom be lehet nyalni nála, hogy legyen rendes a gyerekkel

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Úgy néz ki, hogy lesz HIVATALOS magyar változat is, úgyhogy azt (vagy cáfolatát) mindenképp érdemes megvárni a fordítással...

Háj!Az a headmaster mi a pitlire jó?Áthívtam lefikázta a családot,a fõztöm és a kecót.Van ennek vmi értelme?90 pontbó kaptam tán 30-at..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

PLZ HELP
itt valahol említették, valami packagot, azt hol lehet leszedni ? mert ott nem írták le
Adri
Lehet hogy nem jól tetted le a sakk táblát borobáld meg egy fél fordulattal elfordítani!

Hmuda
Dokumentumok, eagames-sims2-music-ahova tetszik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Garcia
én meg az emberemmel elvettem feleségül az egyik szomszéd csajt, azmeg olyan bûnronda gyereket csinált, hogy rossz ránézni😄DD

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!