Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paddington
sajna az a gond, hogy amikor kezded a kertészkedést, még nem sok mindent tudsz csinálni...
de érdemes már az elsõ ültetés elõtt komposztot gyûjteni, s ezzel trágyázni a földet a palánták alá
a többi meg már "csak" gyakorlat kérdése😊
(én az elsõ termést általában ajándék címen szoktam elpasszolni, vagy eladom)
gyümölcsfát pedig - szerintem - addig nem is érdemes ültetni, míg nincs aranymedál

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Carlos
Tegnap este sikerült összehoznom nagyon boldog eggplant-et (vagymit). Tök jó. Ott virult a kis növény. Kár volt leszüretelni. Bár lassan már zõccségest kéne nyitnom. Bár mivel megvan ez a kieg is, lehet, hogy lesz belõle valami...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!
Átnézem. Köszi mégegyszer!

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
azt a kiegészítõt rakd fel késõbb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jakecovics
hello lenne egz kérdésem.valaki nem tud egz olzan 4-es cd-t amivel a kiegészitõk mennek?(mikor felinstalálom ay egyik kiegészitõt akkor kéri a 4-es cd-t bár masolt a cd-m) <#email> <#help> <#help> <#help> <#help> <#help>

Mike at home
képet különben nem hisszük el

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
pedig semmit nem kell velük csinálni
trágyázás, ültetés, locsolás
tegyél az üvegházba az ott lévõ lámpákból is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Aha vágom, akkor legyen magyar felirat Magyar országon menyibe, kerülhet, mert én 30eurot adtam érte
Az amit játék közben csinálsz,modjuk a PrintScreen gombbal.Magyar szinkronnal?Ez nekem új..😊Esetleg felirattal,mivel multilangban jelenik meg most már majdnem minden EA játék.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

mi az a screenshoot???
Amúgy meg német országba már lehet kapni magyar szinkronnal
Hát annyi,hogy kertészkedjél szorgalmasan,hogy minél gyorsabban tudd msgszerezni az arany medált,akkor már beszélgethetsz is velük(burjánzó lesz).Meg ugye a vetési és a szüreti idõszak is fontos.Ha nagyon szomorúak inkább komposztáld õket. Ajánlom figyelmedbe a mysims.hu-t,onnan pótolhatod a simsbéli hiányosságaidat.😊)

A hozzászólásodból arra lehet következtetni,hogy neked megvan.Bár ennek kicsi az esélye,de tegyük fel,hogy elhisszük.Egy pár screenshootot lökjél már be.

Hy
Nagyon jó a szabdidõ szerintem ez a második legjobb kiegészítõ
Johhny H
köszi

Carlos
Kéne pár tipp kertészkedéssel kapcsolatban.
A paradicsomjaim állandóan szomorúak. Üvegházban vannak 2x5-ös sorokban és jól lefedett a locsolóberendezéssel. Néha megvagdostam õket amikor hgazosak lettek, estére fényt is kapnak. Mi lehet a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Olcsy
Nah mizu emberek?

BenTen
jó lenne

Már csak pár nap és játszunk legalábis remélem!!!<#email>

Olcsy
Azt h csinálja?O.o

edikee
Dolgozok, dolgozok, 4 emberrel is, de ami kéne azt pont nem oldja fel 😮

Mike
😄DDDDDDDDDDD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Olcsy
Az is feloldaná, ha elmennél ESETLEG dolgozni...-.- XD

karrierjutalmak: UnlockCareerRewards
edikee

Valaki megmondaná, hogy mi is az a cheat ami feloldja a karrier jutalmi tárgyakat ? sehol nem találom :\ és nagyon kéne.. elõre is köszi

Jakecovics
hali

Én egy oldalon olvastam hogy már 22-én meg jelent, sõt álitolag a T....-ban lehet is kapni, de pl. gamespot 26 ir mint olvasom a cd galaxia 29-ét. Lényeg hogy: LEGYEN MÁ MEG!!!!<#nemtudom>

Carlos
Köszönöm!
Este kipróbálom! (Melóban vagyok (játékfejlesztés rúlz (Master)))

Þór vígi þessi rúnar

Mike
a gamespot.com szerint 26-án jelenik meg

hello
start/dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads
ha nics Downloads mappa akkor csináj egyet
Johhny H
hello valaki tud lécci segitsen ea-ról szedtemén le iylen kocsikat...csak az a baj nem tom hova kell berakni a kicsomagolt fájlokat...ha valaki tudja pls help!elõre is köszi a válaszokat!

LeWyTy
jah malyd 1hét mulva kb
deee amúgy malydnem<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

megsem jelent még...

hát már mindenki SZABADIDÕVEL játszik csak én nem!!! Nem ér..<#falbav>

Mike
egy ideje ponotosabban ahogy irta is Cool, vannak ezek a medálok
a jó bennük az, hogy nem csak otthon, hanem közösségi telken is lehet fejleszteni
robotot készíteni pedig a robotkészítõ pulttal lehet, megtalálod a hobbicuccok között
örök platinumban lévõ simet érdemes kitanítani erre
veszel egy közösségi telket, felhûzol rá egy üzletet, kell egy energiafeltöltõ cucc, és éjjel-nappal gyártatod a simmel a robotokat
kb. egy hét és megvan az arany fokozat
a legyártott robotokat meg elkezded árulni, így ha valamelyik sim családnak robot kell, elmehet venni 1-et

edikee
ott van a lónál a 3 pötynél a robot építõ pult, ha jol emlékszem
de azt nem tudom sajnak, hogy melyik kieg kell hozzá :S

Carlos
Akkor mégegy kérdés.
Hogyan lehet robotokat csinálni? Olvastam, hogy lehet épitgetni ilyeneket. Kell valami speckó dolog hozzá (tárgyra gondoltam nem a kiegre) amit meg kell venni?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
oksi, köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Nem kell csalit venned.Ahogy nõ a jártasságod,annál többféle csalit kapsz.

Carlos
õõõ...aha...
oksi. Akkor gondolom a lehet venni valahol csalit is... 😄
Hol találok ezekrõl az újitásokról leirást?
Képbe kéne hogy kerüljek...
Régen sims-eztem már! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hehehh...te aztán nagyon kiöregedtél már a Simsbõl.😊Azok olyan pedál-medálok,mint az OFB-sek.Sokat kell horgásznod,és mindig a legújabb csalival.Van ilyen a kertészkedésnél is.

Carlos
Kérdésem van újabb!
Turkáltam a simem adatlapján és találtam egy pronza fishing pajzsot. Utánnanéztem, hogy miez, de nem találtam meg, hogy ez mire jó?
Mire jó ez a bronze pajzsszerü izé? Gyanitom valami érem akar lenni.
Mivel lehet fejleszteni (silver, gold)? VAnnak még ilyen pajzsok a horgászaton kivül is?

Elõre is köszi a válaszokat!

Þór vígi þessi rúnar

Honnan?Már napok óta túrom a netet:torrent nincs,az egyéb p2p-s dolgok(irc,emule,kazaa 99%,hogy fake),dc-n szintén nem találtam és top ftp-n sem.Ergo:"hivatalos release" még nincs.De ha tudsz egy jó letöltõ linket várom priviben.😊

valakinek sikerült már letölteni?

Carlos
Én autót épitek majd...

Þór vígi þessi rúnar

Hát ha a Szabadidõre gondolsz-az online verzióra-akkor nem.😞Pedig azt hittem,hogy a hétvégén már dzsinnezek.

LeWyTy
max annak a nevével keress valamit a google-val

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
<#szomoru1>
np.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Akkó nemtok segíteni

Carlos
Nem volt fent. 404 error a linken... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Mike
nem jelent még meg?