32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30016 Ahogy mondod majd nyáron kiolvad magától !! -
#30015 nah hamarabb irtad :D -
#30014 de el is tünt a feje onnan bal oldalról ? :D
lehet csak megfagyott egy kicsikét.. :D
majd felolvad nyárra :D -
#30013 Jah nem sokkal azután miután felolvadt máris kipurcant és jött érte a kaszás !! De azt olvastam hogy ugyanez van ha hőgutát kap a simsünk !!
Na majd azt is kipróbálom ha majd nyár lesz !! -
#30012 mekkorába irjam ki? -
#30011 meghalt? -
#30010 FAIL -
#30009 THX -
#30008 Na ilyet se láttam még !!
Nálam épp beköszöntött a tél a sims csaj már holt fáradt volt annyira hogy hóesés közepette összesett a fáradtságtól mondom én akkor már kinthagyom hadd aludjon csak !! Ja és ami a lényeg pizsamában dölt ki !
Közben meg akkora hó esett hogy simán belepte a csajt mikor a sims csaj már kialudta magát már totál kék volt és elkezdett vacogni hogy fázik aztán mint egy jégszobor eldölt a földön és megfagyott !! És kb ennyi volt neki ENDE FINITO Kaputt !!
-
#30007 :) -
A google csodákra képes..
FC9Z-DSYN-PSY8-FPAV-9MSR
Tessék -
#30005 Sziasztok, nekem meg pár CD Key kéne a The Sims 2 Free Time- hoz.
Nagy szükségem lenne rá, előre is köszönöm a segítséget(ha egyéltalán ír nekem valaki)!
:) -
PiciEri #30004 Sziasztok!
Én még viszonylag új vagyok sims ügyileg és azt szeretném kérdezni, hogy neten találtam külön packokat, amikben kiegészítő bútorok, lámpák, mindenféle ökörség van. Ezeket leszedtem zip formátumban, majd a sim2 mappán belül a downloadsba, illetve a collection mappába kicsomagoltam, de nem mindegyik jelent meg a játékban....kellenne hozzá vmi mesh is... vagy mi. Tudtok ebben segíteni, hogy mi ez, és honnan tudom megszerezni?
Előre is köszönöm!!
Erika -
mariann84 #30003 reinstall -
Alexa87 #30002 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem a gépemre a Sims 2-t.
Szépen indul,betölt mindent. Viszont az embereknél nem látszanak a ruhák sem a hajak.
Illetve ha új családot akarok csinálni és belép abba a bodyshopba v mibe jön a hiba üzenet hogy valami végzetes hiba történt és egyből kilép a játékból!
Mit tegyek? Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi a választ! -
#30001 Valki tudna nekem CD key- eket írni a Sims 2 Free Time- hoz??
Aki ír nekem, annak előr is nagyon szépen köszönöm!:) -
#30000 Tess.
Vagy nem erre gondoltál?
-
SchEszter #29999 Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az alapot, hogy lehet bemélyíteni? Nagyon tetszik az alagsoros ház. -
#29998 Én meg mikor megvettem egy telket, egyszer csak úgy ottvolt :D -
eva9413 #29997 Sims 2 -
eva9413 #29996 Sziasztok! Nézzétek meg! www.tsims2.mlap.hu -
#29995 Na ilyen se volt még !! Túrázás közben találtam egy csodalámpát !!
Erre mire megdörzsöltem a lámpát elöbújt a dzsinn ! És 3-at kivánhatam !
1 a gazdagság 10 ezer dolcsi kaptam ! 2 verje át a kaszást ! 3 legyen sokkal szebb és hosszú életű !
Poénból kipróbáltam a feltámasztást is ugyanis bárkit fel lehetett támasztani aki elhunyt a családban ! Gondoltam feltámasztom az elhunyt feleségemet akit nemrég nyirtam ki mondanom se kell a feltámasztás rosszul sült el ugyanis a feltámadni feltámadt csak hát ZOMBI sims lett belöle !! És ahogy kinézett az nagyon durva volt !! Vérvörös szemek szürke véres arcbőr !!
Na dehogy a dzsinnel azt kivántam hogy verje át a kaszást ! Lett egy halhatatlan sims-em !! Ugyanis 2x-szer próbáltam kinyirni de csak nem sikerült mert a játékban mindig nyert a halállal szemben és sohasem veszit ! -
#29994 Nem hiába ikrek -
#29993 Ez jó nem hiába ikreknek születtek !!
-
#29992 az égési halott meg felgyújtja a házat ? -
#29991 Igen szabadidővel játszok, köszönöm. -
Flora2 #29990 Hosszútávú életcél szint? Ez azt jelenti, hogy fent van a Szabadidő kieg, és aszerint játszol? Mert akkor logikus, hogy lassan emelkedik a szintje, hiszen a Szabadidő-ben a hosszútávú izé szint csak akkor emelkedik egyet, ha valami korszakos esemény történik (első csók, házasság, ilyesmi). A sima napi vágyak teljesítésétől nem emelkedik (ez csak azt befolyásolja, hogy hetente egyszer megjelenik egy kis üzenet, hogy hogy telt a hét, mennyire sikeresen.)
Bár ha jobban belegondolok, ezt azért még én se tapasztaltam ki annyira... -
Flora2 #29989 Nem bevizel, hanem azért csinálja, mert vízbefúlástól halt meg. (Az éhenhalt simek szellemei pl. mindig a hűtőajtót nyitogatják.)
Igen, csak ha törlöd a sírt, vagy át-teleportálod más közösségi telekre, vagy ha egyszerűen beteszed a sírkövet az egyik élő sim inventoryjába. -
#29988 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#29987 Őőő lenne még vmi.
van egy szellmem és egyfolytába bevizel :\
igy tele van a lakás pisivel, a kert meg dudvával..
csak ugy tudom ezt elkerülni, hogyha elszálíttatom a sírt ? -
#29986 láthatatlan gaz ? öö..tettél te le padlót ? -
sikerb #29985 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy telelegyen láthatatlan gazzal a lakás, amitől a sim nem tud mozdulni?
Ez bug? vagy mi lehet ennek az oka?
Előre is köszi! -
#29984 miért van az, hogy hiába hajtom végre a vágyait a simejeimnek, és mégis nagyon lassan halad a hosszutávú életcél szint ? ||vagy mi az|| -
#29983 az igényekkel nincs para. sztem ne eröltessük már a minimumot egy amúgy sem a grafikájával hódító játéknál:) addon cumók meg kellenek. ha nem volnának, nem is lenne már rég értelme a játéknak. legalábbis engem nem mozgatnak a "gyári", igénytelen, ámerikás redneck holmik sokasága. -
#29982 így itt nem beszélünk!
hg -
Coolfire #29981 Igen,csak ha az ember hozzászokik a hipermegaultraüberbrutál grafikához
akkor-ha van rá mód-inkább jobb vasat lök alá.:)) -
#29980 nem a gépigénnyel van a baj, hanem az igényekkel..minimál grafon, letöltött cuccok nélkül kiegekkel is szépen megy gyenge gépen ,) -
SA2B #29979 akko kapják be -
Coolfire #29978 Ez evidens,minél több a kieg,annál erősebb gép kell neki.A hivatalos gépigény meg szart sem ér.Amúgy a játéknak óriási a gépigénye,még szerencse,hogy a motorja remekül hangolható. -
Coolfire #29977 Az biztos.Majdnem megöregedett a sim,mire egy életelixírt meg tudott venni.Az SLI az nem sokat segít a Simsnél,de egy duplamagos AMD proci annál inkább.A Fatal1ty még bírja,de az AMD-s gépben én is gondolkozok egy procicserén.Bár annyira nem szaggat,hogy zavaró lenne.