Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de érdemes már az elsõ ültetés elõtt komposztot gyûjteni, s ezzel trágyázni a földet a palánták alá
a többi meg már "csak" gyakorlat kérdése😊
(én az elsõ termést általában ajándék címen szoktam elpasszolni, vagy eladom)
gyümölcsfát pedig - szerintem - addig nem is érdemes ültetni, míg nincs aranymedál
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
trágyázás, ültetés, locsolás
tegyél az üvegházba az ott lévõ lámpákból is
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amúgy meg német országba már lehet kapni magyar szinkronnal
Nagyon jó a szabdidõ szerintem ez a második legjobb kiegészítõ
A paradicsomjaim állandóan szomorúak. Üvegházban vannak 2x5-ös sorokban és jól lefedett a locsolóberendezéssel. Néha megvagdostam õket amikor hgazosak lettek, estére fényt is kapnak. Mi lehet a gond?
Þór vígi þessi rúnar
Valaki megmondaná, hogy mi is az a cheat ami feloldja a karrier jutalmi tárgyakat ? sehol nem találom :\ és nagyon kéne.. elõre is köszi
Este kipróbálom! (Melóban vagyok (játékfejlesztés rúlz (Master)))
Þór vígi þessi rúnar
start/dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads
ha nics Downloads mappa akkor csináj egyet
deee amúgy malydnem<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a jó bennük az, hogy nem csak otthon, hanem közösségi telken is lehet fejleszteni
robotot készíteni pedig a robotkészítõ pulttal lehet, megtalálod a hobbicuccok között
örök platinumban lévõ simet érdemes kitanítani erre
veszel egy közösségi telket, felhûzol rá egy üzletet, kell egy energiafeltöltõ cucc, és éjjel-nappal gyártatod a simmel a robotokat
kb. egy hét és megvan az arany fokozat
a legyártott robotokat meg elkezded árulni, így ha valamelyik sim családnak robot kell, elmehet venni 1-et
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de azt nem tudom sajnak, hogy melyik kieg kell hozzá :S
Hogyan lehet robotokat csinálni? Olvastam, hogy lehet épitgetni ilyeneket. Kell valami speckó dolog hozzá (tárgyra gondoltam nem a kiegre) amit meg kell venni?
Þór vígi þessi rúnar
oksi. Akkor gondolom a lehet venni valahol csalit is... 😄
Hol találok ezekrõl az újitásokról leirást?
Képbe kéne hogy kerüljek...
Régen sims-eztem már! 😊
Þór vígi þessi rúnar
Turkáltam a simem adatlapján és találtam egy pronza fishing pajzsot. Utánnanéztem, hogy miez, de nem találtam meg, hogy ez mire jó?
Mire jó ez a bronze pajzsszerü izé? Gyanitom valami érem akar lenni.
Mivel lehet fejleszteni (silver, gold)? VAnnak még ilyen pajzsok a horgászaton kivül is?
Elõre is köszi a válaszokat!
Þór vígi þessi rúnar
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?