32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10351 Helló Népek!
Mizujs?
-A "groom" egyik jelentése ápol, kicsinosít; talán ez lehet a megoldás
-A képen látható computer a játékalapban benne van, ez a drágábbik szerkó csak itt kinyított állapotban látszik.
-Sok gondot jelent nálam a gazos kert éa az hogy a gardener csak 3 naponként jön matatni. No mostanság kisérletezgetem az ellenszert és úgy látom a gazt és a rendezetlen benyomást a bokrok terjesztik. A jelenlegi projektemben kizárólag fákat és lágyszáru növényeket használok, eleddig (4 simnap) nem jelent meg a rengeteg dudva és a kert environment szolgálata óriási. Ha tudjátok vizsgáljátok meg Ti is! Sajnos így nem tul szép a kert "tagolása" de ebben a tervben fence-ket használok erre és így az apró korlátra szerelhető lámpákkal a világitást is meg tudom oldani. -
#10350 A képen levő számitógépet még nemláttam, mi a neve, vagy honnan lehet lehuzni? -
kexhunter #10349 Szevasztok!
Tudna valaki segiteni problema van a játékkal nem tudok falat húzni meg egyáltalán nem müxik a build mód,ha tudna valaki segiteni megköszönném. -
mekszp #10348 Köszönöm szépen! -
Katinagyi #10347 Sziasztok!Sims Vacation ami nekem van meg
4501-6556210-7147296-6542
de van egy csomó lap amin töb is van
Üdv. -
mekszp #10346 Üdv! Sims Vacation cd-kulcsot tudna mondani vki?
-
zizzenet #10345 FAQ-ban az áll, hogy a 4.9-es Catalyst sok galibát csinál. Miket? Nekem két hibám volt eddig összesen, nemtom, driver okozta-e, de érdeklődnék, milyen egyéb tapasztalatok vannak. -
#10344 Minden kiegészitőhöz lesz magyarítás? -
snt #10343 Ez igaz, hogy ahány ember, annyi stílus :)
Hát akkor hajrá, drukkolunk! Csak legyen ám kész! :) -
#10342 Ezt az UW-s honlapot már láttam, de szerintem nem túl szerencsés, ha többen fordítanak egy játékot. Mindenki más stílusban fogalmaz, és így nem lenne egységes az egész játék.
Az 50%-osat csak azért nem töltöm fel, mert nem akarom, hogy a "konkurencia" esetleg átvegye az én fordításomban már meglévő, nekik hiányzó részeket, és learassák a babért helyettem, amikor már ennyi munkát feccöltem bele. Úgyis marhára ráérek mostanában, hamarosan elkészülök :-) -
#10341 nem töltöd fel az 50%-osat? -
Zizi4 #10340 A groom ami a flörtök között van, az olyan mintha szöszöket szedne le a másik ruhájáról. -
snt #10339 A Groomot nemtom, de sztem inas felbérlése, de lehet h hülyeség, nemtom..
Sims2 fordítás? Egyedül? Mert már rég fordítják. sims2forditas.uw.hu
Na mivan, 1 napja ez az első új hsz, mindenki NFSU2-zik? :D -
#10338 Sziasztok!
Mit jelent a "groom"? Mert megnéztem nagyszótárban, de szerintem hülyeség ami ott van: 1. a) istállófiú, lovász b) szolga, inas 2. GB királyi udvarban szolgáló nemes/kamarás... stb, meg különféle lovakkal kapcsolatos dolgok. Mit csinál tehát a Sim ha a groom menüpontot választom?
Épp a magyarításon dolgozom a játékhoz amúgy... Kb 50% van kész. -
zizzenet #10337 Valahol olvastam korábban, hogy a Sims 2 első kiegészítőjével a "kisgyerek" korosztályt célozzák meg. Nem tudom, jól értettem-e, meg igaz-e a hír, de ha igen, akkor ez lehet, nem nekünk szól. -
snt #10336 Hmm... Sims2: University. Érdekes lesz :) Vajon az egyetemen sem múlik az idő? Úgy értem ha hazeérsz onnan folytatod? Meg mi értelme lesz? Skillfejlesztés? Remélem terveznek bele még egyéb újításokat, javításokat is.. -
snt #10335 Én nyugodt vagyok, csak már 10000x leírtuk, de látod leírtam még 1x :) Nem arcoskodok, de már több mint 2hónapja megjelent és már vagy 2milliószor írtam h nem kell crack (legalábbis a cd-shez nem!)
Mert megy crack nélkül is, de ha te mindenáron crackelni akarsz és nem akarsz építeni, hajrá! Ajánlom:
http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com
Persze az oldalamon is ott vannak ezek a linkek meg még több de mind1..
Félreértések elkerülése végett, remélen nem keverted a cracket és a mini image-et, mert a 2 tök más dolog... -
#10334 Sims2 kieg infók -
zizzenet #10333 Kösz. Sipocz, nézzünk már neked valami Köztársaság-érdemrendet. -
#10332 (kapkodok) Általában igaz hogy első olyan tárgyra és effektre ami a berakás utáni induláskor új. Mivel itt általános müködésről van szó ezért ez helyből müxik, viszont pl. ha a változás valamelyik tárgy működésében idéz elő változást (lásd. öntisztitó bili) akkor csak az újonnan vásárolt tárgyra fejti ki a hatást (magyarul a régi bilit hagyományosan kézzel kell pucoválni). -
#10331 A package hatása a berakást követő első indulástól kezdve automatikus. -
zizzenet #10330 Sipocz, az imént egy szónoklatba illő leírást adtál a nyomorból a kánaánba vezető útról. Ez szép volt, tetszett. Laikusok számára szerintem kínaiul hangozna ezekkel a kifejezésekkel. Összességében elmondhatom, ilyen módon még soha nem beszélgettem arról, hogyan kell dugni. Isteni.
Kérdés: betettem Downloads alá a Jumping bug package-ét. Kell még valamit csinálnom, vagy azt a program automatikusan beépíti? -
#10329 Lehet hogy rosszul figyeltem, de nálam a köv. sorrend volt a siker útja:
1. friend
(1/b. best friend; azért írom ilyen furcsán mert volt már olyan hogy best friend nélkül woohoo, de szvsz. jó ha ez is megvan)
2. crushed (idevezető legbiztosabb út a flört és megnyitja az utat a kiss-ek elfogadásához)
3. falled in love (mégtöbb flört és kiss együtt alkalmazva, mondjuk piros szivecskéig jobbára csak a puszi, a lágy csók és a romantikus csók a tuti és csak aztán a nyalás-falás, megjegyzem hogy nálam a make out előtt is elcsattan egy nyitó csók mert ált. want is van rá külön; sunyi módon amikor want-ban megjelenik a kiss és a make out külön-külön akkor lockolom a make out-ot és csók (1000 pont) aztán make out (3500 pont) és majdnem biztosra megjön a woohoo (3500 pont) szummárum egy woohoo kiadodik némi flirt és backrub körítéssel ccc. 10000 pontra és ha ez lemegy egy kellemes szabadnapon 3-szor az már egy bödön elixir of file:))))!) -
#10328 Kösz szépen... -
zizzenet #10327 A Dokumentumok könyvtár alatt van egy "EA Games\Sims 2" alkönyvtár. No, ezt a Sims 2 könytvárat másold ki valami biztos helyre. Telepítsd újra a játékot, ez a könyvtár ismét létrejön. Az elmenettel írd fölül. Ennyi. -
zizzenet #10326 A Dokumentumok könyvtár alatt van egy "EA Games\Sims 2" alkönyvtár. No, ezt a Sims 2 könytvárat másold ki valami biztos helyre. Telepítsd újra a játékot, ez a könyvtár ismét létrejön. Az elmenettel írd fölül. Ennyi. -
#10325 Hi!
Figyi! Ujra kell telepítenem a Sims-et, de szeretném, ha minden úgy maradna ahogyan azelőtt MIt kell tennem, hogy ne vesszenek el a dolgok? -
zizzenet #10324 Van best friend, van rózsaszín szívecske. Akkor kell még a piros. Mit csináljak, hogy az is legyen? Csak mert szerintem az első párom rózsaszín szívvel dugott. (Én csak nehéz szívvel szoktam :)). -
#10323 Helló Népek!
Mizujs?
A best friend statusz kevéske a woohoo-hoz, kell még a crushed (rózsaszin szivecske) és a falled in love (piros szivecske). Ennyivel különb a simek világa, érzelmi töltöttség nélkül nem dugnak. -
#10321 udv
takaritottam
oldal megsehol
tudod, Dpro, pffff :)))) -
zizzenet #10320 Vazeg! A simem szingli, úgy kreáltam, és szerelmi beállítottságú. Jóban van már egy Sandy nevű csajjal, állandóan átjön, játszanak, táncolnak, puszizkodnak, és már Best Friend lett. De nem kufircolnak, nincs még ilyen opció. A fenébe, hát szegény simem teljesen ingerszegény környezetben élje le az életét? -
#10319 nyuginyugi :) -
snt #10318 Igen, ott a banner alatt a gyakran előforduló kérdések, de van még 1 oldal, ajánlom nagyon: http://dchelpdesk.fw.hu
Kb. csak 100000x írtuk már le, hogy nem kell és nincs is hozzá rohadt crack... -
#10316 (na eleget szövegeltem mára, hazaballagok és nyomigálok egy kis Sims2-öt:))pá -
zizzenet #10315 Sipocz. Felveszlek a szerethető egyének listájára. -
#10314 ja, védett jószág (faqsg/faqdown) -
#10313 A Maxis sajnos még most is csak itt tart:
"Just wanted to let folks know that we are still working hard on the patch. It will be out soon. I'll post here as news becomes available.
Thanks again,
MaxoidKane ", ezt a percen szedtem le az official site-ról. Nemtom :(((( vagy :))))? -
zizzenet #10312 Jön a láma, fut a láma, sokadszorra láma máma.
Namost én rákerestema VIP szóra, de érdemi választ nem találtam a bennem femlerülő kérdésre: hogy a jó menübe kell belépni a VIP-be? Mármost világosítson fel valaki, azt' közkinccsé teszem a hálószobámban. -
zizzenet #10311 Na, most állt öszve a kép. Köszönöm. -
#10310 Innen a lapról elérhető gyik-ban van lehetőséged letölteni, a vip-ben és ezen belül a game hack-ban létezik. Ezt az egyetlen gyógyszert ismerem, ezt csinálták orosz srácok élükön a Dr.Borisz nevü hackerrel. A file neve 11276_chatbugfix.zip , ebbe van becsomilva egy package file, ő az.