32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10391 Udv!
A koltozes segitett.
es ami a plane, semmi nem veszett el, meg a kapcsolatok sem :) -
#10390 "egy-másfél múlva elkészül"
-
#10389 Szerintem ha alsógatyában kimegy az utcára, vagy ha mondjuk egy Community Lot-on összefut egy beteg Simmel, akkor megfertőződhet. Én a múltkor csótányt írtottam az utcán félmeztelenül, és akkor lett beteg. De ha utána nem csinál semmit csak lefekszik aludni, akkor hamar meggyógyul.
Magyarításról: ha így haladok ahogy most, egy-másfél múlva elkészül.
A tányérnyalás tényleg jó móka, én is felfedeztem :-) A romlott kaja meg gyomor kérdése, nekem szokott tőle öklendezni a Simem. -
zizzenet #10388 Bocs, de hogy fázik meg a sim? -
#10387 biztos x-men volt -
#10386 megeszi, és utána rögtön el is nyalja
egyébként volt nálam egy falusi fickó, akinek a gyomra olyan volt mint a vas, módszeresen ette a romlott kaját, de semmi baja nem volt tőle soha -
#10385 sajnos egyik sem talált
moveobjects csítet nem si szokásom használni, max az aging-ot
azt még megnézhetem, ha azt ki-be kapcsolom, hátha történik vmi -
#10384 Hát igen csak az a baj hogy nálam a mosira már elromlik a kajamaradék és talán a legrohadtabb dolog a gamában az ételmérgezés romlott kajától. Sőt nálam volt olyan hogy az egyik sim a másiknál romlottat zabált és amikor átkapcsoltam az ő családjára már ott volt nekem elkészülve betegen. Meg ajánlom ha van türelmetek -még a legslamposabb simnél is bejön- várjatok egy kicsit a kaja végén és akkor magától elkezd mosogatni. A betegséget meg roppant módon szívtam a hétvégén, történ hogy a többgyermekes családapa megfázott (ez már önmagában is maga a rejtelem, mert mindezt egy 10 body skillel bíró edzett fitnes státuszban lévő katonaember kapta meg), aztán -noha gondoskodtam direkt hogy kerülgessék egymást- elkapta tőle a neje, aztán az egyik épp felgyógyult mire a másiktól megint visszakapta és így tovább végtelen ciklusban a csendes, de biztos idegbaj felé..... -
#10383 2 dolog lehet az illeszkedésre:
1. a teleknek van definiált, bár forgatható utcafrontja, amikor felveszel egy üres telket akkor ezt ki is jelzi és ennek rá kell stimmolnia az útra
2. az útszakasznak ahova a telket raktad részének kell lennie a falut úthálózatát alkotó útrácsnak (nyílván ha a Maxis made falvakkal nyomulsz akkor ez így van, esetleg a letöltött v. kreált falvakban lehet baj)
Csak tippelek arra hogy ha a moveobjects véletlen bekapcsolt maradt a falunézetben és egyébként is "tetszőleges elhelyezésre" szolgál nem-e okozhat galibát. -
#10382 ja és találtam vmi nagyon vicceset tegnap:
mosogatás helyett a tányérokat el is lehet nyalni -
#10381 elvileg igen
vagy nemtom
az honnan látszik?
út mentén van, az biztos
szerintem egyszerüen elcseszte a mentést :(
marad az agymosásos költözés :(((((
csak tudnám miért nem backupolja a mentéseket a program -
#10380 A telek önmagában rendben van a faluképen? -
#10379 nem mozgattam el semmit
csupáncsak egyszer nem ment a kölök iskolába, másnap meg nem jött érte a busz
hívtam taxit, a taxi nem jelent meg, de a kiirás, hogy el akarok-e vele menni, végtelen ciklusba került (vagyis az igent nem fogadta el) aznap nem jött takarítónő, nem jött a munkásautó, és sneak outnál megjelent 1-kor a haver, és leállt a sráccal tréfálkozni -
#10378 A moveobjects-ről meg az jut az eszembe, hogy a snootysim-ről indulva Mr. Inside lapjára lehet tévedni, ahol ötletek vannak ezen cheat-nek a felhasználására tárgyalkotási célokkal. Ha valaki szereti az agyamenéseket ajánlom szíves figyelmébe.:)) -
#10377 Sajnos nem tudok hozzászólni:(. Az a legelképesztőbb, hogy a gama lekezelte a gyalogos sneak out-ot. Lehet hogy képes erre is? Talán a járműveket animáló package sérült volna meg? Viszont ez esetben miért nem adott egyértelmü hibajelzést? Eleddig a járművekkel kapcsolatos legbrutálisabb élményem az volt amikor eltüntette a családtaggal együtt hazaérkező vendégsimet a helikopter animációja. A fix telek-tárgyakat (postaláda, utcai kuka) nem mozgattad el a helyéről? A faluképen az utcaszakasz amin a telek áll rendben, a telek úthatárra illesztése OK, nem volt közben bekapcsolva a moveobjects? Ezek csak találgatások:(. Meg furcsa, hogy mint mondod egyéb telkeken meg minden OK. -
#10376 Sipöcz kolléga!
10359-re véleményed? -
#10375 pontosabban 1000-et akartam irni -
#10374 100. vagy aki megkérdezte a magyarítást -
#10373 kiabálni sem kéne, mert ezeket a hsz-eket egyszerüen törlöm
úgyhogy ha kérhetlnélek, kicsit higgadj le -
zizzenet #10372 Szerintem nem azért "ugrottak neked" (bár én nem vagyok dühös a kérdésed miatt, sajnálom, ha így érzed), mert maga a kérdés bosszantotta őket, hanem azért, amit az előbb leírtam. Ez egy akadémikus kérdés, senki sem tud pontos választ adni. Meg mondom, nem is illik, de ez már mentalitás kérdése.
Szerintem az előbbi hozzászólásommal már választ is kaptál a kérdésedre, sőt, még előttem maga a fordító srác válaszolt rá. Na, zárjuk le a témát. Lesz majd fordítás, látogasd a fórumokat és a vonatkozó oldalakat. A téli szünetben például van esély arra, hogy meglódul a munka. -
#10371 Igy van! en nem surgetem! csak kivancsisag, szintjen mozgott a dolod! ERDEKES, HOGY MINDENKI, HOGY NEKEM UGRIK AMIERT EZT "MEGMERTEM" kerdezni! bezzeg aki 5000x-rre kerdezi, hogy miert nem tud epitkezni annak siman valaszolnak! :(((( -
#10370 Mondtam, hogy ne cseszegess jo! LEGYSZIVES!! ha barki mas meg most is azzal, jon, hogy miert nem tud epitkezni, meg hol a crack es neki is valaszolnak akkor nekem ne gyere avval, hogy ne kerdezzem tobbet!! -
zizzenet #10369 Értem. De szerintem nem szeretik az ilyen kérdéseket, hogy mikor lesz kész. Valaki erre egyszer azt írta, hogy majd amikor az utolsó fájl is le lesz fordítva.
A srác, akiről beszélsz, aszonta, ugye, most van ideje, biztos kicsit felgyorsul. De egyik sem profitál ebből, szóval szerintem max. hálásak lehetünk, de nem sürgethetjük őket, és ilyen kérdéseket sem illik feltenni, még akkor sem, ha nem sürgetés a célja. -
#10368 figyelj, játszd angolul. nincs jobb mint egy játék segítségével szert tenni némi ismeretre -
#10367 ott van egy kép is, szal láthatod
még nincs magyarítás, és ne kérdezd meg újra -
#10366 Ez ok. de en azt keresem amit a #10338-ban leirt, nem masok magyaritasat erted? szeretnem osszehasonlitani a tobbivel. -
zizzenet #10365 TopGun: alul írd be a keresőbe, hogy "magyarítás" vagy "magyar" (mert van, aki rövid i-vel írja), és könnyebb lesz a dolgod. -
#10364 MEDDIG olvassak vissza? :(( Ugyanis visszaolvastam a #10338 es a #10342hoz es ott sem irt konkret datumot! NEKEM szokasom vissza olvasni! tehat legyszives ne cseszegess :(((( -
#10363 Nahogymegmikvannak:))!
Tegnap lettem rá figyelmes és egyformán fordul elő velem meg az asszonyommal a gamával kapcsoltaban. Történt, hogy az utóbbi időkben 5 vagy 6 olyan pár keletkezett ahol az egyik fél a nejem a másik az én simcsaládom utódja és persze egy részükkel ő más részükkel én szoktam bíbelődni. Hogy mennyire kötődik a játékos a simjeihez->a saját családjaink betöltése előtt nem általunk bekukkantani a másik családjához ahol az egyik felet mi neveltük, hogy jól megy-é a sora:))))! -
#10362 milrt nem lehet visszaolvasni? -
#10361 Hát igen! Azért én megnéznék egy Szilveszteri bulit egy ilyen cégnél. :-D -
zizzenet #10360 nem értem egyébként az AE miért nem képes tenni vmit...
Hehe. Amiért a CA sem a Rome-mal. Bár az EA kicsit vásárló-orientáltabb, egyrészt, mert a kiadott programjuk hibái ellenére is sokkal jobb állapotban van, mint a Rome, másrészt mert a Sims 2 tényleg naygjából azt hozza, amit ígértek, harmadrészt, mert benéznek a fórumokra és néha válaszolnak.
Amúgy szerintem mind a CA mind az EA hátradőltek, hogy kiadták a játékukat, kikapcsolták a gépeket, készülnek a karácsonyi útjukra. Aztán majd jövőre, ha kiheverték a szilveszteri mulatságokat is, meg ismét jól megveregették egymás vállát, hogy a 2004 milyen jó kis esztendő volt, dőltek a nagy lóvék, talán február-március környékén leülnek, hogy akkor mit is kéne csinálni a programjukkal, meg mi a baj, egyáltalán mi van.
Hehe, cinikus vagyok. -
#10359 Hali
némi kihagyás után tegnap újra előszedtem, és kellemes 4 órácskát töltöttem el egy vadi új családdal, sajnos azonban részint feleslegesen, mert egyik nap eltüntek az járművek. nem jött az iskolabusz, a bejárónő, a taxi, a sneak out-hoz a haver is csak gyalog jött :((((
persze a program újraindítása sem segített, más háznál is minden ok.
volt már vkinek ilyen?
gondolom csak a költözés segíthet
nem értem egyébként az AE miért nem képes tenni vmit, ha tudják, hogy beszarhat a mentés, mondjuk egy ellenörző rutinnal ami kiszűri az anomáliákat, vagy a mentés több szintű backupolásával -
#10358 nekem meg nincs kedvem válaszolni -
#10357 Hi! kb. mikorra lesz 100% a magyaritas? mert mar nagyon szivesen nyomatnam magyarul! :) -
Laacaa #10356 Hi!
Biztossan irta már valaki, de mi a kulöbség a normal meg a special edition között?
Nincs kedvem 10000 hozzászólást átnézni.
THX -
#10355 ok azé adott hozám 36000 pénzt :D -
#10354 Move in, összeköltözés. Nem házasodtok össze, csak együtt laktok (és a csaj pénze hozzáadódik a tiedhez) -
#10353 Ez a számítógép gyárilag benne van (ez a legdrágább)
Egyébként tök jó dolog történt velem: egyszer magamhoz költöztettem egy csajszit, és kaptam 20ezer Simoleont (abból lett legdrágább gép + plazmatévé), aztán megcsaltam a nőt, elhúzott, majd most kibékültünk, visszaköltözött és megint hozott 20 rongyot! Jó biznisz a csajozás :-)))) Most ott vagyok hogy van 30 rugó KP-m és nem tudom mire elkölteni :-))
Sipöcz, köszi a segítséget!
Kexhunter: valószínüleg crackelted a játékot, emiatt nem működik. Itt a fórum tetején van egy link, ott a FAQ részben le van írva mi a teendő, nekem is úgy működik - jogtiszta a game, csak megpusztult a CD olvasóm :-((( de így megy CD nélkül is. -
#10352 a move on az mit jelent? csak annyit hogy velem lakjon vagy mi?