Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Sorry a láma kérdésért lehet hogy már volt rola szó. A játékból a házamat a lakóival 1üt hogy tudom elmenteni ugy hogy azt át tudjam vinni 1 másik gépbe? Holnap a mmunkahelyen folytatni akkarom, de az istenért se találtam meg hogy hova menti el. Köszönöm a türelmeteket Bye
mondasz egy ftp-t atfxpzem ...
oregedes ellen lehet vmit tenni?
sport stb hasznal ?
Hello!

Pár file hátra maradt
sims2_3.r46
sims2_3.r47
sims2_3.r48
sims2_4.r34
sims2_4.r35
sims2_4.r36
, mert behalt az atw, valaki tudna segíteni ?

Thx.

Hentes Bill
kösz szépen, most sokkal okosabbnak érzem magam

Boldog Karácsonyt!

I.C.ram
Illetve az élet elixírnek van haszna, mert az fiatalit.
I.C.ram
Nemsok hasznuk van inkább csak fun.
Hentes Bill
reward-nál ezek a tárgyaknak milyen jelentõségük vannak? 😊

most kaptam meg a 2. tárgyat, fingom sincs mi az, és mire jó 😛 (Noodlesoother). meg az a "pénzfa" mire jó? 😊 azonkívûl, hogy néha leszedem róla a zsetont sry, ha nagyon lámer kérdés, nem vagyok egy sims-buzi

Boldog Karácsonyt!

I.C.ram
Van egy idegesítõ dolog, hogy állandóan ellopják a szomszédok meg a barátok a kerti törpéimet! Nem tudok mit csinálni, hiába rakom le õket mindennap, mindig ellopják. Mi a fenét lehetne csinálni, hogy ne tegyék? Rajtakaptam õket párszor, de ugyanúgy eltünt.
I.C.ram
Ja.... hogy az számítógép??? Azthittem, hogy projector, én is 😊
De van egy másik,olyan egész érdekes formájú.Ha bekapcsood akkor kijön a képernyõ,egér,bill.Én elõször asszittem vmi. projektor.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

I.C.ram
Hol lehet kapni 2000 kredites számítógépet? Ezt kérte múltkor a Watnsban, de nem lehet ilyet kapni a shop mode-ban.
De az is csak 5 töltésre elég.

Ez az egyik aspirációs díj.

Lehet.Vagy két napig a fejemen volt+platina mód,majdnem minden skillem fullon van.😊Ja meg közben töltöttem állandóan magam fel azzal a mittoménmivel..😊

Devids Pro
ja lehet én másra gondoltam mint ti :/
I.C.ram
Elvileg gyorsabban nõnek tõle a skillek.
Devids Pro
😄D
ja akreativitást fejleszti
Fejleszti a kreativitást?Én novellaírással szoktam.Az elõbb áttávcsöveztem Mortimerhez,õ meg nagy elánnal átjött és leverte a vendégeim,én ugyanis közben elmentem melcsibe.😊

Devids Pro
creativity (vagy hogy kell írni)
Itt még nincs Maxis-cucc,csak rajongók által készített.

Télleg az a villanykörtés sapi mire jó?A többit már nagyjából tudom.

Azóta teljesen önálló életet él orvosként,full skillel.😊Csak az a baj,hogy tiszta néger a környék,egy normális kandúrt nem tudok neki szerezni.Pedig már hogy akarna gyereket.Átjött a néger és nem vettem észre este az udvaron.😊

A hûtõt telcsi(delivery),v. számitógép segítségével,v. személyesen elmégy vásárolni.Kirakni valakit pedig újság v. számítógép(find own place)segítségével lehet.Csak ne jelölj ki mást is,mert õk is mennek.Nekem a lányom így hagyta el a meleg családi fészket.😊

Devids Pro
Valaki nyomja már fel valahova a hivatalos oldalon lévõ tárgyakat!
Adri
fedd fel az ujságot és ott van olyan lehetõség hogy kitedd!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Dave000
megkéred, hogy maradjon ott estére és felmész az ágyra relax, utána a csajra kattintasz és ask to join vagy vmi ilyesmi, lefekszik melléd az ágyba utána ráklikkelsz és woohoo

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

I.C.ram
Hûtõt vagy telefonon keresztül tudod feltölteni, úgyhogy házhoz hozzák a kaját, vagy bemész az egyik community lotba, ahol van zöldséges, és vásárolsz. Egy feltöltés kb 500 credit, ha teljesen üres, ha van benne valami, akkor fordított arányosan csökken az ár nyilván.
I.C.ram
Másik kérdésem meg, hogy van valahol több tárgy? Mert Wantshoz olyat írt, hogy vegyek egy PC-t legalabb 2000-ért, ami eleve lehetetlen, mert az egy darab számítógép, ami van, az is csak 1k körül van. Hol lehet venni jobbat?
I.C.ram
Nekem arra csak annyit csinál, hogy ott marad az este. Eddig csak a Hot Tubeban tudtam ilyet csinálni, hogy WooHoo... és akkor ment az eksön.
fitutufi
hogy kell akkor a hûtõt megpakolni meg egy családtagot kitenni azt a szõkét akit régebben mondtam ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dave000
Nah, hát mégiscsak megcsináltam a belsõ medencét. Az a baj hogy a jacuzzi már nem fért be mellé, több falat meg nem akartam bontani, de majd annak is találok helyet 😄DD

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

csak az a baj, hogy akkor a stay the nightnak nincs semmi értelme így, ha csak woohoo után mûxik rendesen, azért thx a segítséget, és további jó szépítést a házadhoz
Dave000
hát woohoo után automatica aludnak, gyorsan le kell fektetni aztán a többi magátol jön 😄DD

Dave000
hát belülre még nem jutottam 😄D még festés sincs, még azon gondolkozom, hogy csinálok egy belsõ medencét is 😄

Garcia
jahh😊

én viszont majd este rakok fel képeket a házamról... lessz belsõ nézetes is

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

bár tény hogy ott maradt éjszakára
Addig eljutottam, köszi, csak az a gáz, hogy nem fekszik le aludni, egész éjjel ébren van, kora reggel meg panaszkodik, hogy nem hagytam aludni, és lelép...
Hentes Bill
kívül csili-vili, belül meg üres a ház 😄

Boldog Karácsonyt!

Garcia
nah belsõ

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
belsp képeket is mutass

Dave000
Propose és az alatt van vmi olyasmi, hogy stay for night

Hentes Bill
honnan volt rá zsetonod?

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok!

Ha megkérek a játékban egy leányzót, hogy maradjon éjszakára, akkor hogy lehet rávenni hogy aludjon, azonkívül hogy elõtte woohoo lett volna, mert így korareggel arra panaszkodik, hogy nem hagytam aludni és elvuharzik... Pls help, ha tudtok.
Dave000
Egy kicsit kiegészítettem a kertet:

a francba véletlen kitöröltem azta ufos várost, hogylehet visszacsinálni? ha nemlehet, akkor vki eltudja küldeni?

I.C.ram
Hogyan lehet ágyban kufircolni? 😊
Ment privatban a segitseg!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

mountolva megy, de kíírva nem, és ha a cdrõl töltöm fel a gépre, és úgy mountolom, ugy se megy. Miért?

Netbirkozik meg v2.72 ota a safediskel.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/