32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #10555 Hát azért sok olyan magyarítás van ami patch miatt nem műxik,hiába nem változik a szöveg. -
Coolfire #10554 Hát akkor hajrá.Tehát 3 magyarítás készül,ami nem rossz,ha legalább 1 használható lesz.Akkor le lesz az object leíráson kívül minden(előléptetési üzik etc...)fordítva? -
#10553 Re All!
egy nagyon nagy kérésem lenne. Aminek nem teher és ráére... ( és eredeti sims kettöje van ! ) szedné innen http://thesims2.ea.com/exchange/ a játékhoz a butor elemeket, stb ekt! és vagy emailba ( hiszen kb 1 kb os dolgokról van szó ! elküldené nekem ( [email protected] vagy gagapostavhotmail.com - msnen átküldené) vagy felrakja vhova ahonnan lelehetne szedni. Nagyon meghálánám!
nem szeretnék kuncsurogni, de ha vkinek kell, vagy megvan ténleg megköszöném eme gesztusát!
Köcce elöre is!
néztem a magyarósitás olkdalakat, szuppik! sok sikert hozzá, godolom nagyon népszerüek lesznek.
még1x Thx elöre!
bye All! -
#10552 ez kicsit elfogalmaztam :D
szóval szövegbelileg nemhiszem hogy a patch hatására változni fog, mivel ez "csak" bugokat fog javítani. -
#10551 Gondolom szövegbelileg nem fog nagyon változni a magyarítás.. -
zizzenet #10550 Jaja. Hivatalos honlapon hirdetik, hogy nagyon-nagyon hamarosan megjelenik egy patch. Már a javítások listája is kint van. -
#10549 Miféle patch? Lemaradtam valamiről? -
zizzenet #10548 Ennek mi nagyon fogunk örülni. Egy kérdésem volna: a kiadandó magyarításod igazodik majd a patch-hez? -
#10547 Erről van szó...
Agybaj lezárva. -
#10546 Nem, a simsketto.uw.hu egy másik fordítás oldala. Meg van egy harmadik is, a sims2forditas.uw.hu az enyém pedig www.simmetria.tk(pár screenshot a magyarított játékról: itt vannak)
Az előbbi eszméletlenül isteníti a magyarítását (és fikázza a többit), de semmit nem mutat belőle. A másodikról vannak képek + tesztverzió, de lassan másfél hónapja semmi változás. Mindezekalatt az enyém szép lassan, úgy 3-4 nap múlva el is készül és letölthető lesz (a vásárlás üzemmód objektumleírásain kívül minden -
#10545 ezt NEM itt kell megbeszélni -
#10544 ez üzlet, máskor legyél gyorsabb -
#10543 OFF
Abban igazad van, hogy legalabb jelezne vissza, hogy "haggya' beken nem adom el hulyebarom!" ;] vagy "parancsolj, XY ft es viheted is". Ez a morgolodas jogos. -
#10542 OFF
Nem, megelozott vele ;] Tervben volt hogy csinalunk egy sims-es portalt, de sajnos ido hianyaban letettunk rola. Domaint nem foglaltunk le ez esetben, igaz ez is a gHQs oldalak koze ment volna. (vagy majd egyszer talan menni is fog, meglatjuk)
Viszont - es ezert sem tartom elitelendo "kocsogseg"-nek a dolgot - nem egy olyan uzletunk volt mar (ceg szinten), amikor is egy jol hangzo domaint majd 10x aron vett meg tolunk egy masik ceg, vagy maganszemely. A tengerentulon erre tobb millios koltsegvetessel mukodo cegek alakultak, es a kreativ munkatarsaik folyamatosan probalnak hasznalhato domaineket kitalalni, majd lefoglalni. Azt hiszem Madonna (az enekes) kapcsan indul az egesz (valaki levedett egy domain, es az enekesno soksok ezer dolcsiert vette meg tole). Hazankban volt hasonlo azt hiszem valami mszp-s domainnal is, amely nagy hirt kapott. Egyszoval 3000 ft egy domain, 2 evre megkapod, es ha szerencsed van, el tudod adni ha akarod. Ha nem, akkor 2 ev mulva majd megveszi valaki mas, ha visszaadod es nem hosszabitod meg.
Az egesz folyamat megitelesenel sokat szamit, hogy a folyamat melyik oldalan allsz ;] Ahol jelen esetben te allsz, onnan mocsok dolog, ahol viszont a "vicc.hu" vagyki, onnan pedig egy lehetseges uzlet. (de az is lehet hogy o is csinal egy sim oldal, amire szinten minden joga megvan.)
ON -
#10541 Helló Népek!
Mizujs?
Öröm és csalódás ez a Sims2 kieg. beharangozás: öröm mert bármi ami a simsogásban új az nagyszerű és szórakoztató, csalódás mert azt gondoltam, hogy az alapjáték kibővítésére kerül majd a nagyobb hangsúly; pl. a sims1-ben is jobb szerettem az Unleashed kieget mint a Superstar-t. No mindegy, fő a jókedély:)!
Aprók:
- ha a headmasternek mutatod be a kéglidet, akkor praktikus hogy az utolsónak bemutatott helyiség az legyen ahol a hottub van, sőt a hottub közvetlen közelében mond, hogy show room, általában ez a 3. helyiség (nálam spec mindig a kert) mert akkor sansza van hogy a pasas bemászik a bödönbe és ez további 10 pont
- szvsz. a toddlerek legfontosabb játéka a beszélő (beszóló:)) nyuszifej, sajnos child-korban semmiféle char.növelő eszköz nem áll rendelkezésre -
Coolfire #10540 Ez a tied? http://simsketto.uw.hu/ -
#10539 Egyébként kedves Piszkosfred, nem te vagy véletlenül az említett domainnevek tulajdonosa, hogy így véded az illetőt? :-)) -
#10538 Ezt én teljesen értem. De ha bagóért lekötök jó domainneveket, akkor legalább böffentek valamit annak, aki e-mailben érdeklődik hogy esetlegesen megvásárolja tőlem azt. De amúgy most már mindegy, Sims2.hu helyett Simmetria lesz az oldalam neve, és ha lefoglalják előlem a .hu-t akkor is ott van még a .tk ami ingyenes. -
skristof #10537 már van is topigja....
linkelni az [ url ] gombbal tudsz, beírod a hivatkozást, utána ok, és aztán vmi nevet, pl.: 'link'
ennyi.. ;) -
Coolfire #10536 Na csak jövő márciusban lesz University kieg(ez bizti,az EA az expansionoknál nem téved).Itt van róla cucc:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=21599&mode=thread&order=0
(meg kéne már tanulnom linkelni) -
#10535 Oks, latom nem vagy meggyozheto. Majd ha esetleg hasonloan cselekszel - eszedbejut egy jo, meg szabad domain - es ezt kemeny penzekert megveszik toled masok, akkor rajossz hogy nem is olyan rossz befektetes 3-4000ft-ert lekotni hangzatos es jo domainneveket. Ha okosan csinalod nem sokat kell dolgozni ;]]
www.simsonline.hu
www.simsportal.hu
stbstb. van meg szabad domain dogivel, emiatt kar idegeskedni (foleg hogy nincs igazad sajnos) -
#10534 Farkastörvények? Ehhh...
Akkor is köcsögség. Attól, hogy a Tescóban akciós a motoros fűrész, nem fogok csak azért venni egyet, hogy nekem legyen, és másnak ne jusson. De nem is ez az én nagy bajom, hanem hogy a lehetőséget sem adja meg rá, hogy megvásároljam tőle a domaint, egyszerűen b@szik válaszolni nekem.
Flame és hajtépés OFF. -
#10533 köcce a segitséget, a faqban talált image fájllal és a censor patchel minen jó!
köcce srácok
-
#10532 bocses , elöttem van kiirva szép nagy kék betükkel. kicsit vaksi vagyok. sorry! -
#10531 hol találok FAQ a gamehoz? -
#10530 Ja, ahogy Mike mondta, FAQ.
"Hasónló" nincs, de ha beírod a googlebe is amit itt megkérdeztél - "sims 2 uncensored patch" - akkor te is találni fogsz tonnaszámra...
Apropó Mike: te mint házigazdi ebben a topikban, kérd meg szerintem valamelyik admint, hogy írják oda a banner alá, a "Leggyakrabban előforduló kérdések" linkje mellé, hogy NEM ELÉG ELOLVASNI EZT A HÁROM SZÓT, HANEM RÁ IS KELL KATTINTANI HOGY "HASSON" ;] -
#10529 elso korben a faq olvasgatasat ajanlanam -
#10528 Respect for All! :)
egy nagy nagy problémám van a játékkal... Megy a game rendesen, küldöm ezzerrel, van pici család, anya, apa, kislány. igy indultam neki a játéknak. vettem házat, minden szupii volt, ám ugy tünik a simeket nem a golya hozza, és csináltak maguknak bébit. : ) nincsis ezzel emmi gáz... :) ám kicsi lett a kéró nekik. a megvehetö házak gagyik, gép által megépitett és lehejezhetö házak megint csak gagyik... HÁZAT KÉNE ÉPITENI... DE NEM MEGY! lehet én vagyok a béna. végig néztem a tutoriált is, de sehogy se tudok kérót épiteni... elárulná vki hogy hogy kell? ne mondjátok hogy rámgyek a falra és kész, mert nem történik semmi... PLS help. ( eredeti cdröl másolt eredeti keyyel telepitett crackolt Simsem van! ) mondjátok azt hogy én vagyok a béna, és PLS tanitsatok meg házat épiteni... A simeim nevében kérlek benneteket :)
elöre is köcce.
Akinek van ideje és tud segiteni:
[email protected] msn cimen eltud érni. nagyon nagyon megköszöném a segitséget.
még1 dolog: uncenzored patch nincs a gamehez... ? vagy valami hasónló?
Segitségeteket elöre is köcce!
tsoki all -
#10527 Ha ad valaki gyorsan egy helyet, feltöltök egy nagyon dögös magyar mp3 mesét amit az office lapról töltöttem le (csak azóta nem találom) -
#10526 Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
MPEG Layer-3 audio coding technology licensed from Fraunhofer IIS and THOMSON multimedia -
zizzenet #10525 Hamarosan patch. Láttam a részletezést, sok bugot javítottak, de a jéték teljesítményét alig-alig növelték, csupán a Radeon X800-as kártyával rendelkezőknek kedveskedtek javítással. -
#10524 vagy a pénzkódra gondolsz?
az pedig: 1000$ - kaching
50000$ - motherlode
hello.bmffm. -
#10523 THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS -
NecroGRINDER #10522 udv! nem tudtok sims2--hoz kodot veletlenul? minel elobb kene! koszi! -
ViccS #10521 Sziasztok!Nem lehet valahogy betolteni mp3 a jatekba,hogy a radioba ne csak ez a ket uncsi szam menjen?? -
#10520 :DDD
érdekes, használj régebbi catalystot. Újabbak nem olyan jók. Én 4.7-est használok avval minden tökéletes:) -
zizzenet #10519 Említettem volt, hogy az egyik C.L.-ban többször előfordult, hogy baromi nagy fa textúrák lepték el a képernyőt. Frissítettem a Catalystot 4.10-ről 4.11-re. Bementem az átkos helyszínre, és tényleg változott a helyzet. Most hatalmas vibráló fű textúra lapok lepik el a teljes talajt, nem nézve medencét, padlót, embert vagy istent. Jó ez, csak így tovább. -
#10518 Útálom amikor kiszedi a spaceket a site, bocsi nem is szóltam! -
#10517 ----b----I b:belső ajtó
b f **I k:külső ajtó
I I-b- a:ablak
I I f:folyamatosan világító lámpa
k a Lehet hogy felesleges, de csak bemutatom itt
I a 3 napi szívásomat, ez egy szoba alaprajza lenne
a I a **-gal jelolt sarok miatt, azzal együtt hogy
I a tényleg világos volt a szobában a simek env. érzése
I-aa--a--aa-I folyamatosan 50% alatt volt.
Ahogyan a jelzett derékszögü sarkot ferde fallal kikajszítottam 90%-os env. nedd keletkezett! -
#10516 Semmi nem bizonyítja jobban azt, hogy a dohányzás káros az egészségre! A faq-ban van olyan patch ami elintézi hogy a simet kizárólag szándékosan tudja agyoncsapni a cumó ha csak úgy egy kicsit kiül ábrándozni és felhőket nézni magától nem lehet baja.
A nyugdíj az viszont jó hír, az én 2 um. "csinált" öregem novella irással támogatja a családi kasszát mert sajátjogu nyugdíjuk az nincs. Lazára fogva 5-8 naponta így betermelnek 2000-3000 simót, ami nem rossz. Ahogyan figyelgettem az elderek "életciklusai" leginkább a toddlerekéhez hasonlít és nálam gyakran vannak fent éccaka, na ilyenkor a leghasznosabb időtöltés egy kis novellaírás.