Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen..nagyon rímes lett.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát igen viszonylag alacsony a sims 2 gépigénye, de nem 3-as fokozat alatt egy party közepén, viszonylag magas grafikával...
Csak az alap cuccai.Se az új melók,se atárgyak.

ricsik
ezt hívják megalómániának

Hmmm...pofás ki kecó..😊De arra nem gondolsz,hogy ha ezt az ólat megtöltöd emberekkel,fog szaggatni mint az állat!Én nem is építenék ilyet.

hoppá.. kész költõ vagyok 😊)
Én úgy emlékszem pár bejött de csak nagyon kevés és nem használtam törést.
ricsik
mondjuk belegondolva érdekes h amcsi játék révén nincs benne 2 ajtõs jégadó, szódaadó szuperhiper hûtõ...

The Hedgehog
nah valami ilyet akarok én is 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Az a Livin Large volt.Abban a védelemtörés hibája miatt be se jöttek az új cuccok.Késõbb azért korrigálták ezt a bakit.😊De az is kijavította,ha a következõ ep.-t rárakta az ember.😊

ricsik
én is ilyet saccolok, de várjuk meg a screenshotot....

hát remélem, bár az elsõ rész valamelyik kiegészítõje is elindult másoltan csak kevesebb tárgyat lehetett használni.
The Hedgehog
én is nagyon keveslem a tárgyakat! de remélem a modderek már dolgoznak az újakon 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Mind1.😊

nem haver hanem srác 😊)
A tárgyak valóban kevesek,de ez szvsz nem az erdetiségtõl függ,hanem a közeljövõben megjelenõ expansionok számától.😊

Tumor
téényleg ! ezt el is felejtettem 😊 ... de a tûz látványosabb volt 😄
ricsik
ezért szoktam én már minden gamét iso-ban kiirni DVD-re. Több game ráfér ált. és nincs vele ilyen probléma.

Majd,ha errejár Amiga megkérdezzük neki mennyi hûtõje van.Sztem kamuzik a haverod.

Még mindig nincs.Vagy nem foglalkozik vele senki,vagy-és ettõl tartok-nem tudják a SafeDisc legújabb verzáját feltörni.

oh, elolvastam elikszír törölve...
Hát igen..az a 2-3 nap terhesség hosszúnak tûnik.😊Az enyém is okádott,büfögött,fingott..😊)Ráadásul(ugye akkor még nem volt full cooking)állandóan eteni kellet,mert amit akkor tudott csinálni,a tized fogára sem volt elég.😊

I.C.ram
A gyilkolásra a legjobb módszer, ha berakod az úszómedencébe, majd törlöd a letrát. Megfullad pár óra alatt.
Még mindig nincs rendes crack? NEkem is megy virtualban de úgy érzem jóval kevesebb tárgyat tudok így használni. Például csak 2 hûtõm van, egy srác akinek eredetin van meg azt mondta neki minimum 5 továbbá nincs rendes ebédlõ asztalom se. No meg az öregségelikszírt se találom sehol 😞(
TopGun
Koszi! megnezem ma delutan, mert nekem sem tetszik a haziko!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tumor
Még nem jött le a játék:S, de az elsõ részbõl kiindulva nem lehet felgyûjtani ? Akit utáltam, annak építettem egy kis kijárat nélküli épületet kandallóval és tele raktam mindenféle lommal. 1 nap alatt garantáltan szétégett bent minden, a nem kívánt személlyel együtt ! Idõvel már nívós kis sírkertet alakítottam ki a kert végében ! 😄
Hentes Bill
5000.

Boldog Karácsonyt!

Sipocz
Az én kismamám szegény feszt hányt és ráadásul néha ez volt a fear-je is. A reggeli tájékán már engem is a frász kerülgetett, az volt a stratégiám hogy vacsira mindig jól megetettem, így lunch-ig valahogy kihúzta. Aztán amikor már fixálódott a baba akkor bepótolta a zabálást, napi 16 órákat aludt és 2-3 órákat evett😊, éppen csak papussal puszilózott egykicsit nehogy a "borjúkötél" túl szorosnak tünjön😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

A Crack miatt van. Az eredeti exe-vel engedi. Nekem virtualdrive-bol megy crack nélkül viszont ha kiírom cd-re és onnan rakom fel akkor kell a crack

Sipocz
Lássátok! ez is szuper a Maxistól, hiszen egy helppel támogatott nyilvános cheattel be lehet állítni az statikus vagy dinamikus idõ lehetõségét, kinek mi a stílusa dönthet. A sebességváltás nálam ismeretlen dolog, kizárólag a megy/nem megy lehetõséget használom. Még most is (pedig már az elsõ utód szépen növekszik) vigyorogva emléxem a start-simjeim szédületes kanapé-akcióira, vagy éppen egy rafináltan felépített vacsorameghivásos társalgásra közöttük amikor az ismerelenség homályából kikeveredve elsõ alkalomra egy apro, félénk puszi is elcsattant már. Kb. a valósidejü 1 órából min. 30 percet pause-ba volt a gama.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
építési mód, fal, kattintasz, egér nyomvatart, húzod a falat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Vszeg en vagyok az extre bena, de nem tok epitkezni...
Kijelolom a dolgokat de 1 sor falat se 1 ajtot, semmit nem tudok krealni!
Vki mondja mar el hol benazom el a dolgokat!

Mike
spec én is siránkoztam. ugyanis most megmondom neked, hogy pl. sim1-ben a hapimból sosem lett volna sims2 öregedési metódusával 5 csillagos szupersztár, mert már az unokája is meghalt volna, amikorra elérte, és mindezt pörgetés nélkül. ez van, el kell fogadni, hogy valaki fél évig is képes elszöszmötölni akár egy karakterrel is. (és még gyereke sem volt, felesége sem, igaz volt 2 kutyája, 3 macskája, konyhakertje, kiválóan zongorozátt volt szép háza, stb. néha csak úgy elnézegettem mit csinál, cél nélkül)

Jól mondod.Én se voltam az öregedés dologgal kiegyezve,de a lánygyerek ugye most külön él,és már rengeteget visszafiatalítottam.Rengeteg aspirációs pontja volt,mert mindent megtanult/kapott amire a felnõttkoráig vágyott.Sõt még most is.Az elõbb megcsináltam egy fickóval,move in,try for baby,majd kiköltöztettem.Kíváncsi vagyok a gáré teherbe esett-e.😊

Mike
szerintem mindenki úgy játszon, ahogy neki tetszik.

ricsik
egyébbként mielõtt elvennél egy csajt, meglehet tudni hogy milyen karakter? mert ezzel a nõvel befürödtem.
Ha nem lehet, akkor marad az, hogy kreálok egy istennõt, berakom egy üres lakásba, majd elcsábitom és elveszem...

Mike
én kikapcsoltam az öregedést, de ez az én egyéni szoc problémám, ugyanis jelen pillanatban ezzel a családdal, ezekkel az emeberekkel szeretnék játszani egy ideig, nem a leszármozataikkal. aztán ha majd úgy döntök, öregedjenek

ricsik
na akkor anyuka ugyis nagy sexmasina, berakok mellé a jakuziba valami néger nagypöcsût, akivel majd..., apuka meg majd "veletlenül" arra jár...

Bakker....ezért nem vették fel a kölköt magániskolába..😊

Mike
jaja, a pasi már nem fexik a nõ mellé

ricsik
igen érzetre olyan
viszont én nem birnám kivárni, hogy fél percig fürdik, aztán 1 percig kaját csinál, stb. viszont igy biztos le leszel foglalva 4-5 évig

Mike
van ilyen asszem. nálam az egyik család anyukája simán smárolt egy pasival a férje elõtt, mitõl apuka rendesen bepörgött, többször is felpofozta az asszonyt, aztán összeverte a csábítót. Az aszonnyal a viszonya csúnyán megromlott, 100-ról lemet minusz 85-re, és mintha láttam volna vmi olyasmit, hogy válás... majd megnézem.

vicces egyébként, mert ha más családdal játszom, és ezek ketten átjönnek, folyton veszekednek 😊

Omlás
egyébként ok hogy a fürdés így is úgy is ugyanannyi idõ a játékban.De ha felgyorsított idõvel jáccasz akkor úgy érzed hogy semmire nincs idõd és mijen gyorsan öregszenek azt hipp hopp mennek a vázába virágföldnek 😊!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Mike
én csináltam egy új házet, mert a régit, elég körülményes lett volna átalakítani

aztán a falu képernyõn, az elsõ emberek ikonra kattintva van olyan hogy move to na azzal költözhetnek

Omlás
Jah így már ok!Csak azért írtam mert visszább olvastam hogy sokmindenki siránkozott hogy mijen szar hogy gyorsan öregednek semmire nincs idõ.Szerintem aki körültekintõen játszik annak ilyen problémái nincsennek.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ricsik
Ha pörgeted az idõt, attól még nem lesz kevesebre idõd, pl. a fürdés ugyan annyi idõ alatt megy le pörgetve, mint nem pörgetve.
A pörgetést meg nem ugy értem h ha kell ha nem megy,, hanem pause, beadok 4-5 féle teendõt, zt pörgés, ha kész pause... és igy tovább...

Omlás
jah el is felejtettem Magyarosításról lehet tudni valamit készül vagy tervben van?

Omlás
Hidd el negyed annyira nem élvezed a játékot ha pörgeted 1000 el mintha nem pörgetnéd. próbáld ki.Igaz ha türelmetlen típus vagy mint az öcsém akkor úgy is pörgeted az idõt de akkor ne csodálkozz hogy hamar pusztulnak a emberkéid vagy netén gyorsan nyugdíjazzák és szinte nem is lépppett elõre a munkában gyerek még felse nõ azt az õsök meg már aaz urnára gyüjtenek ebben mi a jó?
nem kötekedni akarok csak egy véleményt mondtam.

ricsik
vagyis szimeknél 4*5*3 nap fiatalodás
most azt csinálom, hogy csak a fickó iszik, a csajt meg majd elviszi a kaszás

ricsik
émmeg pörgetek mint állat, egy nap allatt már a 4. lixir üveget vettem meg (4*5*3 év)