Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Maxa konverzióval, más a graf.engine!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Nálam is fiú van, Mátyás a karizmatikus😊), mindene a beszélõ nyuszijáték volt és 5 nap alatt (1 ebbõl cheat😞() 4 karizmapontot csipegetett össze.

The Hedgehog
Vagyis akkor a szomszédok nem öregszenek? Nemár! Az tényleg nagyon illúzióromboló!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Amiga nem nézted meg a hûtõket? 😛

Igen.Hozzám már 2 generáció óta jár pofozkodni a kukkolás miatt..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sipocz
Jaja, a toddler igencsak zsufi már egy kölyöknél is és bevallom 1 napra én megállítottam az idõt mer a srác nem nagyon akart járni tanulni (lehet azért mert mindkét szülõje a világlustája és ez már a beigért genetikai programozás?😊 és már a negyedik napon járt az idõmutató. De aztán tök aranyos volt a kölyök amikor mondtam neki, hogy akkor most lépdelj oda és bilizzél, aztán meg szólj apádnak hogy éhes vagy😊))!

Mike
szerintetek mennyire kompatibilisek a sims1 tapétái a 2-vel? mert párat szívesen áttennék onnan, a 2-ben lévõk java sajna elég ocsmány

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Akkor megnyugodtam.😊

Amiga
Kérdés: ha az én családom öregszik, akkor a többi szomszédságban nem telik az idõ? Tehát ha egy családdal játszom, akkor lehet, hogy generációkon keresztül ugyanazokkal barátkozom, és az idõs Mortimer Goth túléli a saját unokámat is?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Beletelt egy pár napba az biztos.😊De már minden skillje szinte fullon van,sok haver(neki is meg az embernek is),és majdnem mindig platinában volt.Ja és fiatalítom non-stop.😊)

Amiga
Nekem fiú jött... (Sebastian).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

The Hedgehog
aha ok! mert nem akarok abba beleszaladni, hogy Mick Jagger módjára falja a nõket a srác (mint most). A jelenlegi 4 wants nála (ha jól idézem fel):

- randizni Juilette-el
- féltékennyé tenni Monique-ot
- megcsókolni 3 lányt
- (ez meg valami általános... nememléxem)

Szal' izgalmas napok elõtt állok 😄

Állítólag(újság,fórum)ismeri a game a hármasikreket is 1:10000 eséllyel..😊Na az lenne érdekes a kettes után..😊Nektek is csak lányokat szülnek?Vagy fiú sikerült már valakinek?

Sipocz
Ilyet én sem tapasztaltam, nálam a pure házasságkötést nem kisérte átvezetõ animáció csak simán bejelentették a vagyon és életközösség tényét amit a két karika jelez, Nálad õk már házasok. Animáció nálam a jegyességnél volt, de azt az ékköves gyûrû jelzi és nem a karikák.

TopGun
HUH! vazz! mennyi ido alatt erted el ezt a finom kis napi jovedelmet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ne akard..egy fiúban reménykedtem,és két lány lett..😊Átjött a nagyi is a szülés napján,és segített gondozni õket.Amúgy át lehet move innel ideiglenesen hívni,ha rávisz a kényszer.Jobb,olcsóbb mint a dadus.😊De a 2 gyerek lenullázza a szülõket teljesen.Vettem az aspirációs pénzbõl feltöltõt,de mivel nem aranyban voltam,leszívott.Még jó,hogy utána 2 vágy teljesült,felugrott aranyba,és a kaszás nem tudott elvinni.2 napba telt mire regenerálni tudtam teljesen.Szóval nem egy leányálom az ikrek..😊Most léptek toddler-korba,na ez lesz még érdekes..😊)

Sipocz
Úgy tudom, hogy a wants-fears system adaptálódik, de a karakterisztikáját nem nagyon tudod átváltani, maxi. annyi lesz hogy picit ezek a dolgok háttérbe mennek, de továbbra is meghatározók és vszinü hogy a magas aspi.pontokat innen lehet megjátszani. A szeretõ férj és apa az szerintem tutira meglesz ezzel nincs probléma!

cenobite
Az elsõ mondat után természetesen "?" kellene hogy legyen. 😊

gamertag: kenobita

Sipocz
Huapám, IKREK?!? Gratula, sajnos nálam odahaza csak a feleségem simjeinek sikerült és õ úgy meglepõdött hogy visszatöltötte a mentés elõttit. Én meg bánkódok hogy az enyémeknek nem sikerült😞(!

Az én emberem nagyon pénzéhes.Igaz csak az alapembert indítottam én,a többi(feleség,gyerek,unokák,võ)ezt már mind a játék generálta le nekem.😊Állandóan az a vágy/félelem:új dolgot venni,nem elkésni a melóból stb..csupa lével összefüggõ dolog.

cenobite
A házasságról tud valaki infot. Csajomra ha kattintok, az infojában ott van két karikagyûrû, de még nem volt olyan "igazi" lagzi. Lehet ilyet csinálni, vagy ha már van "try for baby" opció, akkor az azt jelenti, hogy házasok?

csak mert láttam már olyan screenshot-ot, ahol a csaj+a faszi áll a pap elõtt, hátul a barátok, szóval tiszta esküvõ feeling volt.

gamertag: kenobita

The Hedgehog
na akkor ez valami magamfajta gyerek lesz 😊 mindegy! az elsõ résszel nem nagyon játszottam csak néhány napot így most nekem ez a Sims2 ilyen téren (nevelés stb.) nagyon új.

Nem tudjátok, hogy mennyire lehet egy sim jellemét megváltoztatni? Mondjuk egy csajozós kamaszból lehet késõbb szeretõ és hûséges családapa?

Sipocz
Annyira bele vagyok feledkezve az újdonságokba, hogy igazán még nem figyeltem a karriereket jövedelmezõség szempontjából, amikor kiválasztattam velük a szakmájukat az want szerint történt. Az egyik orvos (rengeteg mecha és cleaning), a másik üzletasszony (rengeteg karizma és némi kreativitás) kb. a karrier közepén állnak (sajnos az asszonyt eddgi 2* minõsítették vissza, mindkét alkalommal a fõnökkel szembeni ellentmondás miatt{ajóannyátneki😞() és 5-5 napi munkával megkeresik a szolid mindennapit, továbbá jut a fejlesztésekre is (no nem vastagon és ráadásul a gyerek növekedésével kapcsolatos beszerzési kényszerek lenyúljék a lét). Láttam még hogy a tudós aránylag jól fizetõ és mindenképp kényelmes meló.

Hát most a karrierem szülésin van,de a napidíja 1356 simoleon.Most kutatóorvos.De még hátravan a klinika igazgatói posztja,de majd csak az ikrek felnevelése után.Addig mindennap megkapja az 1356 pézt..😊

TopGun
Hi! ezt eltudnad kuldeni nekem mailban? nalunk tiltottak az olyan oldalak amiben a jatek, vagy game szerepel! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
Szvsz. a mama családcentrikus beállítottságu Nálad alapban és az természetes, hogy jobban igényli a gyermekei szeretetét. A 2 srác közül lehet hogy a bulizós megjátszása lesz a nehezebb, pl. nálam a szerencsefi+családcenter házaspár könnyedén elvan néhány baráttal (épp amennyi a karrierhez kell) de tudom hogy egy társaságcentrikus simnél pl. van olyan want ami 30 barátot irányoz elõ (igaz 15000 pont!).

Aschil

.:asChil:.

Aschil
http://dl.gamecopyworld.com/?f=The.Sims2.CD1.PlayDisk-RIP!zip

.:asChil:.

TopGun
Az gaz, nekem alcohollal siman, megy, ill. neha akad kicsit mikor zenet tolt, de egyebkent mukszik es epiteni is lazan tudok.

TopGun
Sokat lehet keresni orvoskent? uj figurat inditottam es nem dontottem meg el, hogy egeszsegugyi palyan induljak vagy kutatokent? melyik jovedelmez jobban? mik a tapasztalatok? Sipocz, Coolfire?

The Hedgehog
nem nagyon olvastok vissza ezért még1x beszúrom ide én miket vettem észre a játékban:

"huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idõs szülõ, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nõcsábász is, a neve Romeo 😊 A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverõ 😊 A szülõk pedig már nyugdíjban vannak...

Szal az észrevételeim:
Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülõhöz. Ez tetszett!

Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom 😄) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nõk járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.

Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az õ nevét nem tom sajnos) egy bulit 😄"

The Hedgehog
nekem nem megy a daemon-os mountolási módszerrel sem! de talán majd most ezzel az új másfél megás image-el!

Sipocz
A karrier ajándékok azt a skill támogatják ami az adott szakma szempontjából legfontosabb és ahol a sima pénzért vehetõ taneszköz nem ad fun-t azt is adnak-> pl. orvosnál a mecha tanulása könyvbõl nem ad fun-t és ezért a mûtõasztal szimulátor funt-t is ad, a kutatónál a sakk ad fun-t ezért ez a "gyógyszermachináló" kütyü nem. Viszont ezek használatával a magasabb szintü skillek elérése gyorsabb.

TopGun
Nah ezt szedtem le en is, meg ami meg hozza tartozik! miert nem tudsz epitkezni? 😞

The Hedgehog
a katonaság árt a nemi identitásnak 😄

The Hedgehog
jah de egyelõre nem tok építeni 😄

na ez is komoly 😛

TopGun
A masikat is leszedtem, aminel elol az a kis to van, az is jo draga! 😞( csomo cumot le lehet ott szedni, csak nem minden haz jon le es eleg dragak is. Talan jobb ha te epited meg es kesobb berendezed, esetleg ugy olcsobban meguszod nem?

Nekem mûtõasztalom van(orvosi-karrier).Hát valami félelmetes...😊))

The Hedgehog
hmm... mindegy lezúzom oszt megcsacsolom!

The Hedgehog
kira! akkor be kell szereznem a kölyöknek egy részecskegyorsítót... bár a Doki a fluxuskondenzátort ajánlotta 😛 LOL!

TopGun
Aham. ok. koszi! es evvel otthon szorakozhatsz?

Sipocz
Helló Népek!
No ez nem biztos hogy melóbeli kép ugyanis ez a kütyü ugyan az mint a kutató-tudós karrier aspirációs ajándéka amivel odahaza lehet veszkõdni és logic skillt nyomigál.

TopGun
Francia szobalany ruha, meg ezustos hosszu estelyi ruha, most toltom oket...

TopGun
Aham! mondom, hogy letoltottem ma reggel, de ahogy nezem az erteket egy nagy kalap penzbe kerul! 😞(

TopGun
Nah! talaltam ezt a kepet egy leirasban, ugynezki, hogy melohelyen van a csajszi, de ha nem mehetunk vele a meloba akkor hogy lehet latni mit csinal?

Híjnye!Nem,de még nem is próbáltam:de aszongyák itt a tanult kollégák,hogy lehet.

The Hedgehog
le lehet tölteni?

Aki megprobalta ezt a masfel magas image fajlt, es nem tud epiteni az masolja vissza az eredeti exet es ne a krekkeset hasznalja mert ugy nem fog tudni epiteni!!!!

Egyebkent rajott mar valaki h h lehet pincet epiteni?

TopGun
Na! en ezt ma reggel letoltottem, csak kb 100 ev mire annyi penzem lesz, hogy megvehessem! 😞(

The Hedgehog
jah ezzel sem lehet építeni 😞