32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10756 Helló Népek!
Lehet hogy a patch hibája????->amióta lepecseltem a gamát -amellett hogy a bugok eltünedeztek- jelentkezett egy új effekt: a maid képes ugyanazt a kávéscsészét a mosogatógépbe berakni végtelenszer és csak az segít ha az animációja ismétlését megelőzően a mosogatógépet buy módban sikerül gyorsan egy másik counterbe átrakni, ekkor kijön a végtelen ciklusból a fazon és folytatja a munkáját tovább. Nálatok jelentkezett-é ez a dolog?
A másik dolog: említettem már hogy gamánkban olykor eltünedeznek a házifeladatok, ennek megvan az eredete: ha használod a FAQ-ból is elérhetó modot ami megakadályozza az A+ iskolai minősítés sokszori lejegyzését a sim memóriájába akkor bizonyos iskolából való hazatérési eseménysornál adódó animáció torlódás illetve ha ekkor nincs odahaza a családból másik sim (akinek ugye el lehet újságolni hogy milyen csácsik vagyunk a suliban) alkalmával a hf. egyzserűen eltünedezik és olybá van véve hogy kész. -
#10755 Leszetem az alcohol 120%-ot és ő se tudja megnyitni! -
#10754 Nincs cue csak mds és a daemontools(v.3.47)nemtud vele semmit se kezdeni!
Nemszeretném mégegyszer leszedni a progit(Alcoholclone verzio)úgyhogy légyszives segítsetek!
Az Alcohol nekem nincs meg! -
#10753 Amúgy van egy-két kérdésem.
1.A Sims 2 ben a Simekenek lehet saját kocsijuk??
2.Bellát meg lehet találni?
3.Hogy rakjam föl a patchet??
(Nekem már eredeti van) -
#10752 JAja! Nekem is hasonló volt!
Én úgy csinálta mmeg hogy Alcohollal felraktam és az 1-es CD-t mountoltam Dameonba Mert Alcohollal ne megy (Amúgy). -
Gary #10751 Nem tudja mountolni az image file-t, mert nem elfogadható.
Én a Daemon-t használom, sz'al ha a beolvastatni akart file nem cue, iso, bwt, cdi, b5t, ccd, msd, nrg, pdi formátumú, akkor nem fog menni. Az Alcohol-t nem ismerem. -
#10750 Ilyenkor mi a baja?
unable to mount image.File not accessable. -
#10749 písz!
most tartok ott, hogy tényleg megkukkoljam ezt a gamét.
nagyjából próbáltam követni hány verzió van, meg melyiknek mi a hibája, de egy idő után elvesztettem a fonalat.
na szal ahogy eddig követtem ugye van a MONEY féle CD/DVD, az EAG féle állítólagosan normálisan crackelt és a clonecd-s.
na most ezek közül a klónos megoldás tűnik a legbíztatóbbnak.
MONEY félénél van már olyan crack, amivel építeni is lehet? meg egyáltalán mizó van vele? az EAG-ról meg semmit nem tok.
előre is kösz a felhomályosítást. -
Gary #10748 Én a CSALÁD túlélésére gondoltam ezzel a tippel, nem a potyázó szomszédokra :)
Ha már mindenki evett, akkor meg el lehet takarítani az egészet, nehogy a tömeges ételmérgezés miatt karanténba kerüljön a város. :)
Az utcákat elözönlik a KÖJÁL... akarom mondani az ÁNTSZ emberei és... de ez már egy másik történet... :) -
Pirlipát #10747 Aha, köszi. Bár most inkább szeretném meguszni reinstall nélkül ha lehet. -
#10746 Ha warezol az ember, akkor celszeru krekkeles elott az eredeti .exe-t elmenteni, pont az ilyen esetek miatt. Ha minden kotel szakad, reinstall segithet, de ezuttal az eredeti exe-t tartsd meg - nevezd at barminek, es a helyere masold a krekkelt exet, ne ird felul. Ez a jatekok 99%nal igy van, illetve ez az ajanlott folyamat... -
Pirlipát #10745 Ja és ha CD-ről rámásolom az eredetit? Az nem jó? -
Pirlipát #10744 Ez most arra vonatkozik, hogy hogy távolítsuk el a censor patch-et? És mi az, "hogy sims2.exe-t valhová elteszed" , ez az jelenti, hogy törlöm? Kuka? És a bat-ból lesz az exe? -
#10743 Erről meg az jut eszembe (mármint az előtörő zold füstről) hogy van egy régi rossz beidegződésem még a sims1-ből: ott az volt hogy ahogyan megjött a vendég a házhoz egyből ment zabálni (már ha volt kaja éppen, de ahogyan elkészült rögtön), itt meg először megy és kitombolja magát valahol (hinta, ázatató, tv......) és nálam sokszor csak nagysokára megy tápolni. E miatt gyakran fordul elő hogy a már elromlott kajának esik neki és momentán is van a faluban 2 emberke aki e miatt kapott ételmérgezést:((. -
#10742 Ez valószinü, de szvsz. nemsoká megjelenik a patch-olt exe-re alkalmas nocensor. (már ha ennyire ragaszkodsz hozzá:)) -
#10741 Persze itt a melóban nincsenek nálam a CD-k de lehet hogy valamelyiken kicsomogálva ott az eredeti exe (nemtom biztosra mert nem autostartra szoktam felindítani). -
Zizi4 #10740 és a cenzort utánna se lehet használni?
-
Zizi4 #10739 akkor ha nincs meg az eredeti exe akkor reinstall?
-
#10738 Helló Népek!
A patch király!(csak sajna késett min. egy kerek hónapot, de most már mindegy:)) Csak az eredeti komponensekre müx. hibátlanul, a nocensorra biztos rossz. A nálam eddig előjött igazán kellemetlen bugokat kikapta, legalább is a tegnapi tesztek során nem állt elő olyan helyzet amire ne adott volna jó megoldást (nincs a továbbiakban: jumping, vízesés, direkt hagytam hogy a vendég felvegye a baby-t és lám mielőtt elkotródott volna szépen visszarakta az ágyikóba, lehet ruhaviseletet újratervezni,a censoros "kikockázás" nem jön keresztül a takaró texturákon......) Amit még nem láttam és nálam már volt az a helikopterrel kapcsolatos eltünések, azt megoldotta? -
Gary #10737 Vegyél "terülj-terülj" asztalkát, azaz party asztalt és azt terítsd meg, az levonja a pénzt, lesz kaja is míg zöld füst nem tör elő belőlük. Talán költséges, de a túléléshez megteszi :) -
#10736 nem tudom
a költözés segített -
Pirlipát #10735 Pufff. Hülye vagyok, akkor marad az új hűtő. De ez akkor is gáz. Nem akarod kipróbálni, hogy esetleg megjavítaná a patch? -
#10734 ha nincsenek járművek nem tudok bemenni a városba, kaját sem tudok rendelni, mert nem hozzák ki -
#10733 irja
a sims2.exe-t valhová elteszed, a sims2.bak-ot átnevezed exe-re, aztán mehet a patch
vagyis az eredeti exe kell -
Pirlipát #10732 Na látod ezért kel az a patch. A francba pedig pont ez a jelenlegi kedvenc családom. Tisztára zsenik, valahogy minden sikerül nekik. Van már gyógyszerkészitő, és bon-bon készítő műhelyük is. Ergo ha költözni kel elveszitek mindent. NEM AKAROM! A kajára csak annyit, hogy menj a városba és vásároljál be ott, vagy vegyél új hűtőt. -
Zizi4 #10731 Hogy tudom leszedni? Az gondolom nem elég ha kiveszem a bm exe-t
-
#10730 pontosan azt irja, hogy szedd el a cenzort -
#10729 az gáz
nem szabadna eltűnnie
nálam a járművek tüntek el
ez csak azért baj, mert a gyerek nem jár suliba (igaz nem viszi el a gestapo sem)
de a nagyobbik baj az, hogy elfogy a kaja, és éhenhalnak -
Zizi4 #10728 If you get an error while installing, this may come from having the censorpatch. Move the sims2.exe somewhere else and rename 'sims2.exe.bak' to 'sims2.exe'.
I've placed a startup.cheat file in the mods section to get rid of the censor.
A Snooty-n ezt írják a patch-hoz, de én sajna nem tudok ennyire angolul. Valaki lefordíthatná ..... köszi
-
#10727 :DDDD -
#10726 mountolva
nem raktam fel
a cenzort sem
ha rage aszondja, fel lehet tenni a patchet, akkor az úgy is van -
Pirlipát #10725 Ja és még egy kérdés: Ha elérünk a munka csucsára eltünik a postaládánk? Mert az enyém eltünt, és most nem tudom, hogy ez OK, vagy esetleg én töröltem ki véletlenül, hogy észre sem vettem??? -
Pirlipát #10724 A multkor egyébként egy elég érdekes dolgot tapasztaltam a játékban. Nem tudom, hogy Nálatok volt-e már ilyen, de én csodálkoztam. Szóval a játékosom kiruccant egy kicsit a com.lot-ra ott próbáltam beszélgettetni egy hozzá illő mukival, de az sajnos nagyon unta a dumáját szóval nem jött össze, pedig az én emberem már nagyon vágyott egy kis csevejre legalábbis gondolom mert szociálisan eléggé padlót fogott. Na végül kinomban az eladóval csevegtettem, mert az legalább vevő volt rá. Erre egyszer csak fogta magát a simem, kirohant az üzletből, odaszaladt egy addig tök ismeretlen mukihoz beszélt vele, de az is unalmasnak találta. Jött egy másik, ahhoz is odaszaladt, de az is unta, erre fogta magát megállt kifehéredett a kívánság métere, mint ha minden vágya teljesült volna. Én meg csak néztem mind Rozi a mozban, hogy mi a fene. De a vágyai között semmi ilyesmi nem volt, hogy mondjuk "öt ember unja a dumámat" vágy. Szóval haláli. -
Pirlipát #10723 Köszi! Én is arra gondoltam. Akkor törlöm a censort, és megpróbálom még egyszer. Szerinted ha aztán visszarakom jó lesz? Vagy inkább hanyagoljam? Egyébként Te felraktad? És mountolva vagy? -
#10722 inkább a cenzor -
#10721 Sid Meier féle? már kijött? wow! -
#10720 de ezt is -
#10719 no problémo, úgyis kitörlöm -
#10718 nálam a következők váltak be:
- maratoni sakkjátszmák
- kanapéra házigazda leül, majd odahívja azt, akivel össze akar haverkodni, pofázás
- telefonon való pofázás -
#10717 nem lehet. az npc-k nem öregednek.