32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10798 A Sims alapból ott fogja keresni, sőt, minden progi, ami a Dokumentumok mappát használja, meg az asztalon levő rá hivatkozó parancsikon is átáll. Például nekem a digitális fényképezőm progija is oda menti a képeket, és amikor áttettem a C:-ről az E: particióra, automatikusan rögtön áttért az új helyre.
PF: engem azért zavar a kockásság, mert pl ha fürdik a Sim akkor a fürdőszoba fala is kockásodik, amikor a falon át nem is lehet egyáltalán látni a Simet. -
#10797 Hagyd ezt a kockazaseltuntento akarmit, nincs ertelme. Helyette hasznalj nude skineket, genetikakent. Igaz ezeket csak uj simnel/krealaskor/ lehet aktivalni. Google: sims 2 nude patch es kapsz annyit, hogy reggelig sem birod vegignezni oket. -
RSC #10796 Hellóka!
Nem tudja valaki hol találom a játékban lévő zenék eredeti változatát? (jó a szám, csak nem tetszik a halandzsa... :))
Főleg a második hip-hop szám! :P -
#10795 Koszi Gery. A Sims alapbol mar ott fogja keresni vagy esetleg ujra kell installalni? Azt hittem neki is meg kell mondani vhol hogy hol keresse. -
#10794 Mármint a letöltésért nem kell fizetni, vagy a Simnek a házért? -
#10793 Simán Sajátgépben kiválasztod a C meghajtón a Dokumentumok mappát, CTRL+X kivágod, majd egy másik meghajtón a gyökérkönyvtárban CTRL+V és kész -
#10792 No censore patch nekem meg valami vsmbvm6.dll vagy ilyesmi nevű fájlt hiányol és nem lehet feltenni :-( -
tmate6 #10790 "Make sure you copied this file into the The Sims 2\TSBin folder where the Sims2.exe is located"
Ezt írja ki mikor a no censore patchet akarom feltenni...
Jah és:
File: OK
File size: Bad
Overall: Bad
PLS segítség ert nagyon zavarnak a kockák :P -
#10789 sziasztok! lenne egy problémám. nekem nem igazán jó, hogy a dolgokat a Documents and Settingsbe menti a játék, mert azon a partición nem igen van hely. a kérdésem az lenne, hogy át lehet-e állítani ezt útvonalat pl. másik particióra? ha registryben való átírással megoldható, akkor az is érdekel. köszi előre is! -
#10788 köszi szépen...de sajnos nem működik.....vagy van valami kritérium, hogy mikor lehet? -
#10787 Végre megtaláltam, hogy milyen horoszkópú Sim milyenhez illik és milyenhez nem. (nincs valami hack/cheat, hogy a horoszkóp feature-t úgy ahogy van, letiltsam?)
http://www.snootysims.com/zodiac.php
-
tmate6 #10786 Aha köszi
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan lehet faja házakat leszedni és még fizetnisem kell érte? :P -
#10785 Vásárolj ruhát, és öltözz át. Vásárolni a Community lotokban lehet, átöltözni pedig ha veszel egy szekrényt, ott: change to ......
Ha van szekrény, a Plant Outfit-tel divatdiktátorkodhatsz, az eddig megvett ruhákból összeállíthatod a mindennapi ruháikat. -
tmate6 #10784 Most jáccogatok a játékkal és az hiányzik nekem személyszerint a játékból hogy pl. hogy minden nap ugyan abban a ruciban virítanak... -
#10783 dokumentumok/ea games/the sims2/downloads mappába tedd be -
#10782 innen szedtem le.....egy .package file, amit nem tudom, hogy hova kell berakni..... -
#10781 Sajnos nem, majd megnézem. -
#10780 köszi. azt néztem. ott télleg van pár jó cucc....:-) a tini woohoo patchben tudnál segíteni? -
#10779 Az előbb említett "Simmetria" oldalon van pár dolog :-) -
#10778 még valami lenne... a tini woohoo patchet hova kell beilleszteni? -
#10777 hello. tudnátok mondani olyan oldalakat, ahonnan ingyenesen lehet cuccokat, elsősorban skineket, és bútorokat letölteni a játékhoz? mer a simsresource-on egy csomó minden pénzes....köszi.hello. -
#10776 Jó magyarítás még nem létezik, viszont van 3 helyen is készülőfélben levő:
Simmetria
Simsketto
Sims 2 fordítás -
tmate6 #10775 Honan tok egy jó magyarosítást szerezni? -
#10774 de jó lenne ha kijönne egy kieg amiben állataink lehetnének
már nagyon hiányolom öket :( -
#10773 valamelyik nap újra fel kell tennem mert új wincsim van -
#10772 télleg jól néz ki -
#10771 Sziasztok! Egy vadállat jó dolgot találtam, töltsétek le innen a "Waterworld" nevű közösségi telket, és próbáljunk meg rájönni, hogy hogyan lehet ilyen brutális úszómedencét megcsinálni?! Az agyam eldobom tőle...
-
#10770 szal azzal nem lesz ilyen, hogy nem lehet építeni stb? -
#10769 Magyarosítást honnan tudok leszedni? -
tmate6 #10768 Oké köszönöm a segítséget remélem müxik majd
És aztis hogy még ma lejön -
Mat #10767 Nem! Elég ha Daemon Tools-ba vagy amilyen Virtuális meghajtót használsz Mountolod! -
tmate6 #10766 Oké, és ugye nem feltétlenül szükséges kiíri DVD-re? -
Mat #10765 A dvd-s verziót kell crack-elni, de ahhoz már ott van a dvd-n a crack és azzal minden műxik. Tehát az egy teljesen jó crack! Szal nyugodtan töltsd! -
tmate6 #10764 Hi most töltöm a dvd-s verziót a wanadoo-ról de ugye nem kell majd crackelni? -
blazini #10763 Ha töltök le számítógépet azt melyikbe kell belerakni?
-
blazini #10762 Hi!
Valaki tudna nekem írni pár letöltési helyet ahonna ruhákat tárgyakat lehet letölteni?
Olyan létezik ami .exe fájl-ban van és csak installálni kell és fölrak egy pár dolgot ?
Ha nincs akkor csak oldalakat.
Köszi előre is! -
#10760 Az attól függ hogy honnan költözik:
1.townie->a gama sorsol neki egy kis simot
2.más faluban élő családból->a családja aktuális kp. készletét (csak a kp.-t) elosztaj a tagok számával és egy rész a simé
3.egyedül él a faluban->az összes ingatlan és ingó vagyonát hozza magával kp.-ben kifejezve (figyelem a nem kp.-ban lévő vagyon folyamatosan amortizálódik abban az ütemben ahogyan látod amikor egy használt cumót el akarsz adni). -
#10759 Helló!
Vajon mi lehet az oka annak, hogy beköltöztettem egy nőt Move In-nel, és csak 46(!) pénzt hozozz a konyhára? (olyan mérges lettem rá, hogy rögtön meg is csaltam) :-)) -
#10758 Ez egyáltalán nem biztos, ezért várok Tőletek megerősítést. Én használok még 2 modot a stargaze-re meg a cloud watch-ra is, bár csodálkoznék ha ezek okoznák és nálam a jelenség a patch előtt nem volt. -
#10757 Szoval most ujabb bugok jottek elo? :(