Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
jah! haver most nézte meg és nála ezzel már megy a cucz!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Tatyla
Most irták a többiek hogy nem jó!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bon
Üdv ez érdekelne: The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX* STARFUCKERS 01x05 MB Köszi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mondjuk a mûködõ cracknek azért örülnék jobban,mert nem kéne a játék alatt a DT-nak futnia.Így is kevés a memó.1GB-nél viszont szarnék rá.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ja,tenyleg nagyon fasza es csak masfel mega.Nagyon kiraly!😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Hmm..jól hangzik!.Fõleg nekem akinek minden megácskára szüksége van.😊

Mondjuk ezt a fórumon írták,nuke-ot még nem kapott.

Alcoholos CD kep amibol "mindent" toroltek kiveve a vedelmet. Igy 1.5 megas cuccost kell emulalnod 700 mega helyett!😊

Tatyla
Megerösitem tényleg müxik! Ezt illeszted be a cd kép helyett és tadam!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ennek mi a lényege?

Arra.Valóban nem megy..😞

Ez viszont tenyleg mukodik!

The Hedgehog
nem erre gondoltam 😊 ezt én is láttam! 😄

The Hedgehog
navazz az komoly...

Sims2v1.0MiniBackupImageEng.zip: #5190

En meg nem probaltam de a fileforumon irtak, hogy a "build optio" evvel sem muxik.

STARFUCKERS fele crackre gondolsz,igaz?

The Hedgehog
igenigen! köszi!

The Hedgehog
de hol lehet lehúzni? van vmi link?

Pill. és megkeresem.Ha megvan akkor belinkelem.Ez a minidisc a javított .mds amirõl az Nforce-on is írnak?

A Starfuckers-esek csinálták.A CoD-hoz jó fixet csináltak,tehát ez jó ajánló.Értenek a fiúk a SafeDischez..😊

The Hedgehog
holhol?

The Hedgehog
az egyetlen crackel ami van nem megy...

ajánlom hogy ne írd ki a letöltött image-eket, hanem mountold õket Daemon tool-al és úgy telepítsd majd az egyes cd-t mountolva futtasd úgy, hogy a safedisk opció be van kapcsolva. így állítólag megy!

Háj!Valaki próbálta már? The Sims 2 (c) Maxis *Working* *CRACKFIX*.

Slayerboy

Voltam zárás előtt. _______________

Peppuu
Hát naon cépen kötönöm a tippet... Ez hasznos volt... Köszi... És mi van az építéssel???

Hosszú és eredményes életet!!

The Hedgehog
ennyire lusta nem lehetsz a visszaolvasásban 😄 #5190

Slayerboy
Köszi!Nem tudod, honnan lehet letölteni ezt az újat?

Slayerboy
Elõször a beállításokban van egy olyan menü hogy "kapcsolódás" és azon belül egy 'határ' nevû rész.
Ott az egyidejû letöltésnek (max.) válaszd ki az egyet!
És amikor elkezded tölteni a fájlokat (minden letöltése flashgettel) ott be kell állítani, hogy csak egy részt töltsön egyszerre, különben 503-at dob minden fájlra!
Nekem is egész nap meg éjszaka megy a flashget 😄

The Hedgehog
rossz az egyetlen crack ami kijött! Elvileg kiírva nem megy csak ha Daemon-al imagebõl mountolod oszt onnan futattod safediskel az egyes CD-t eredeti EXE-vel. De nekem így sem mûködött. Most kijött valami új image amivel állítólag megy... majd otthon prószálom!

The Hedgehog
Flasgget fel. Maj jobb klikk az oldalon valami üres részen ahol a fájlok ki vannak listázva. Válaszd a Mind Letöltése FlashGet-el opciót. Jelöld ki a fájlokat, állítsd be a jelszót és az azonosítót oszt megy. 😄

Slayerboy

Slayerboy
Sziasztok!
Lehet,hogy már kérdezték párszor, de nem volt kedvem visszaolvasni!
Láttam már, hogy írkáltatok, hogy nem tudtok építeni... miért van ez? Van rá valami megoldás?

Peppuu
Helló.

Én most kezdtem el leszedni, nincs vmi gyorsabb módja hogy leszedjem én a http://wanadoo.atw.hu/ oldalról szedem le de itt az a baj hogy 1ccere csak 1 fájlt tok szedni. Nem tudtok vmi oan progit amivel bedobálom letöltési listába és az szedi szépen lassan??? Mert hogy folyamatosan itt kell ülni ez nem a legjobb.

Hosszú és eredményes életet!!

The Hedgehog
Mivel nekem még sehogysem megy az építgetés, a tegnap leírt módszerekkel sem 😞 ezért fogtam egy már kész családot és gondoltam ismerkedem egy kicsit a játékkal így, legalább rögtön magára az életre tudok a gaméban koncentrálni...

huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idõs szülõ, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nõcsábász is, a neve Romeo 😊 A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverõ 😊 A szülõk pedig már nyugdíjban vannak...

Szal az észrevételeim:
Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülõhöz. Ez tetszett!

Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom 😄) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nõk járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.

Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az õ nevét nem tom sajnos) egy bulit 😄

Ohhhhh ehhez mar faradt vagyok....

1.)Nincs masmilyen mukodo krekk!!!

2.)Dontsd el, mountolsz 1.5 megat vagy 700 megat!?

rage
A második link OK
Amúgy ha tõled nem kéri az applet letöltését az elsõ helyen, ez attól lehet, hogy te azt már installáltad...

Szerintem õ nem ilyen NOCD crackre gondolt, ezt ugyanúgy mountolni kell

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hello,

Hogy lehet olyan belsõ lépcsõt csinálni, mint amilyen pl. a lépcsõházakban van? Tehát nem egyenesen fel, hanem négyzet alakban felfelé. A legegyszerûbb úgy lenne, ha lehetne egymásra tenni két FOUNDATION-t, vagy DECK-et, de nem lehet csak úgy, hogy baromi magasra ugrik (SHIFT+Click). Van valami megoldás? THX.

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Nemkell feltenni semmit leirtam hogy lehet letolteni. De ha adsz email cimet atkuldom!

rage
35MB.COM Download Applet

Ennek az installálása nélkül nem lehet letölteni, márpedig hogy ilyet fel nem teszek , az is biztos
Talán valaki akinek megvan feltehetné normális helyre

Ha nem fake az egész...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szia!
Innen lekaphatod:
Sims2v1.0MiniBackupImageEng

Explorerben nyisd meg a linket,majd klikk "Download File"...

rage
Mondjuk, közzétehetnéd, hogy honnan szedted, hátha megoldja a fagyás problémát...

Duddits
Na mim van? Egy müködõ crack-em ami nem kér CD-t és még építeni is lehet.

Omlás
Nekem CD n van és müxszik!nem is próbáltam mountolni!Le sem szedem image-ba mert nem akarok és nincs is idõm ezzel bajlódni mivel átkozott lassan szedi le a CD rõl 😞!De legalább hibamentessen müxik.Szal szerintem eccerübb ha ki írod Alcohollal !Akkor még a Clone CD-t sem kell letörölni!Lényeg hogy a CD íróba tedd a lemezt mert nekem pl máshogy nem fogadja el !Érdekes.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

#5167-re senki?
Na jóccakát all!

Live your life like it\'s your last day...

clio1616v
na látom kezdik elhagyni a nemmegyajátékmicsinájjak-ot 😊
cuccokat kellene keresni, mert régiben volt infrás klotyó itt meg a standard van csak 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

cement
legjobb uzlet az ha csak kihasznalod a gazdagot, bekoltozteted, hozza a zsé-t, és masnap elkoltozteted. nem viszi el a hozott lóvét 😄

respect to the man in the ice cream van

clio1616v
odadod a havónak a cdn a gémet és utánna majd õ berakja isoba decrypterrel. YEAhhhhh

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
gazdag ribancot vegyél el gecc ne a bejárónõt 😊))))))
-én egy gazdagot vettem el és hozott 50k-t