Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
STARFUCKERS fele crackre gondolsz,igaz?
ajánlom hogy ne írd ki a letöltött image-eket, hanem mountold õket Daemon tool-al és úgy telepítsd majd az egyes cd-t mountolva futtasd úgy, hogy a safedisk opció be van kapcsolva. így állítólag megy!
Hosszú és eredményes életet!!
Ott az egyidejû letöltésnek (max.) válaszd ki az egyet!
És amikor elkezded tölteni a fájlokat (minden letöltése flashgettel) ott be kell állítani, hogy csak egy részt töltsön egyszerre, különben 503-at dob minden fájlra!
Nekem is egész nap meg éjszaka megy a flashget 😄
Voltam zárás előtt. _______________
Lehet,hogy már kérdezték párszor, de nem volt kedvem visszaolvasni!
Láttam már, hogy írkáltatok, hogy nem tudtok építeni... miért van ez? Van rá valami megoldás?
Én most kezdtem el leszedni, nincs vmi gyorsabb módja hogy leszedjem én a http://wanadoo.atw.hu/ oldalról szedem le de itt az a baj hogy 1ccere csak 1 fájlt tok szedni. Nem tudtok vmi oan progit amivel bedobálom letöltési listába és az szedi szépen lassan??? Mert hogy folyamatosan itt kell ülni ez nem a legjobb.
Hosszú és eredményes életet!!
huh most így hirtelen nem tudom melyik családdal nyomultam. 2 idõs szülõ, 2 kamasz fiúval. Az egyik srác egója az egekben, szerelmes, de mellette nagy nõcsábász is, a neve Romeo 😊 A másik inkább amolyan bulizós fajta. Haverkodni akar, házibulikat tartani szal' igazi bajkeverõ 😊 A szülõk pedig már nyugdíjban vannak...
Szal az észrevételeim:
Érdekes mód valamiért az volt az érzésem, hogy - lehet csak ebben a családban - a fiúk nagyon anyásak. Az anyjuk igényli, hogy többet beszélgessenek illetve együtt legyenek az vele. Ha mondjuk nem nagyon kommunikálok a srácokkal, akkor elhidegülnek az anyjuktól. Az apával nem így van. Vele még ha hetente 2x nyomok le egy beszélgetést a két sráccal akkor sem vészes. Máshogy állnak a két szülõhöz. Ez tetszett!
Na és ott van a szerelem és a csajozás. Romeo a suli szépfiúja. Jó tanuló, mégis amikor elkezdtem teljesíteni a wants-okat, vagyis hódítani (mert legtöbbször ezt akar a kis majom 😄) az rögtön a tanulás rovására ment. A házi feladatot például sokkal lassabban csinálja meg pontosan azért mert a nõk járnak az eszében. Szép dolog ez a kamaszkor.
Na meló után asszem csinálok a másik gyereknek (az õ nevét nem tom sajnos) egy bulit 😄
1.)Nincs masmilyen mukodo krekk!!!
2.)Dontsd el, mountolsz 1.5 megat vagy 700 megat!?
Amúgy ha tõled nem kéri az applet letöltését az elsõ helyen, ez attól lehet, hogy te azt már installáltad...
Szerintem õ nem ilyen NOCD crackre gondolt, ezt ugyanúgy mountolni kell
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hogy lehet olyan belsõ lépcsõt csinálni, mint amilyen pl. a lépcsõházakban van? Tehát nem egyenesen fel, hanem négyzet alakban felfelé. A legegyszerûbb úgy lenne, ha lehetne egymásra tenni két FOUNDATION-t, vagy DECK-et, de nem lehet csak úgy, hogy baromi magasra ugrik (SHIFT+Click). Van valami megoldás? THX.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Ennek az installálása nélkül nem lehet letölteni, márpedig hogy ilyet fel nem teszek , az is biztos
Talán valaki akinek megvan feltehetné normális helyre
Ha nem fake az egész...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Innen lekaphatod:
Sims2v1.0MiniBackupImageEng
Explorerben nyisd meg a linket,majd klikk "Download File"...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Na jóccakát all!
Live your life like it\'s your last day...
cuccokat kellene keresni, mert régiben volt infrás klotyó itt meg a standard van csak 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
respect to the man in the ice cream van
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)