32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Pirlipát
    Hát nekem nem jött össze a patchölés :-(( Pedig 4. CD-t beraktam, de egy ideig fut, aztán hiba. Fent van censor patch is, lehet, hogy attól, vagy hogy mountolva van?? Nem nagyon mertem kisérletezni vele, gondoltam inkább meghalgatnék elötte egy-két tapasztalatot!!!
  • rage
    Igen
  • GTi Gaga
    és nem az a baja! vissza raktam a fájlokat, és ugyan ugy nem megy!

rage te image fájllal játszol?
  • GTi Gaga
    és ahogyan sokak megjosolták a magyarositás teszt verziója kinyirta a patcholt gamet! felraktam a magyarositást, a bejelkentekezö logoik elis jutott, ám végzetes hiba miatt leállt!

számomra öreg hiba! igaz tudok angolul, de feeling volt hogy magyarul irta ki a dolgokat! kár érte!
    igy válsztani kell, inkább legyen jobb a game futása, vagy legyen magyar! hát nem tudom...

lehet felrakom inkább a nsfut megint az nyomom azzal! :(
  • GTi Gaga
    jó már megvan!

valószinüleg a magyarositás nem tetszett neki!
    leszedtem a gamet! felraktam ujra! patcholtam, és zsir
    a mentést most másolom vissza a nyomom is4

köcce Rage
  • rage
    FAQ-ba be lehetne írni, hogy a játék készítők ATI esetében
    a 4.10-es drivert ajánlják.
  • rage
    Franciául megy, de hiba nélkül megcsinálta
    (Előtte be kell tenni a 4-es CD-t)

Elindítottam a játékot próbaképpen, működik rendesen
    (Első CD Alcohollal mountolva)
  • GTi Gaga
    na leszedtem, a patchot!

neketek sikerült patcholni?
    nekem szépen elkezdte, kiirta valami nem angolnyelven hogy hiba!

ez mitöl lehet?

• Amiga
    Az eredetit én is imádtam, csak nagy a vonzása a Vampirenak... a Firaxis gameknek meg elég szépen le szokott menni az ára, félek az agyonhypeolt Bloodlines sokáig top árkategóriában marad...
  • Curze
    Pirates!-t, ez nem kérdés. Minden idők legjobb játéka volt az eredeti, az Elite mellett.
  • PiszkosFred
    Már leszedtem.

Pirates-t pedig részemről csak ajánlani tudom - de nem akarok más játék topikjában reklámozni, úgyis ismered az alapjátékot, ez csak jobb. December 3tól lehet majd kapni itthon a Tescoban, 10.900 HUF.
  • Amiga
    http://thesims2.ea.com/

Csak innen érhető el, a jobb oldali linken keresztül.

Én most vacillálok, mert a Vampire Bloodlinest kértem karácsonyra, lehet, hogy a Piretes!-t kéne?
  • PiszkosFred
    Szép kis javítólista, részemről köszi hogy szóltál.
  • PiszkosFred
    Párom játszik még vele, én tengerre szálltam, és a Pirates!-szel szelem a habokat, és kaszabolom a jónépet. Nálam a Pirates! az első nagy szerelem (játék kapcsán), és immáron félretéve a c64et, ismét minden időmet az tölti ki. A sims családjaim sincsenek elfelejtve, csak most mondjuk úgy hogy nyaralni mentek ;]
  • Teperinke
    Miért, máris meguntad az alapjátékot? Vagy várod már a "hogyan kell fölrakni a university kiegészítőt mer valamit kiír a gépem" típusú hozzászólásokat megint?
  • Amiga
    http://thesims2.ea.com/update/

Patch!!!
  • TopGun
    Sikerult megoldani a file vedelmet?
  • PiszkosFred
    Par udito kivetelt leszamitva, tavaszig nem is nagyon lesz, attol tartok...
  • Riana
    örömmel látom hogy továbbra sincs szinte semmi értelmes hozzászólás
  • PiszkosFred
    Én nem mertem lehülyézni, mert azt hittem lemaradtam valamiről, ami miatt ezt írta. (Pirates miatt az asszony simsezik már csak) De látom hogy nem, egyszerűen csak lassú a srác. De nembaj, ők legalább boldogok.... ;]
  • Gerygrey
    Jó hogy 693 hozzászólás után feltűnik, hogy elértük a 10000-t :-))))
  • Devids Pro
    Leggyakrabban előforduló kérdések

mond valamit?
  • Csu71
    Szasztok!
    Nekem lenne egy olyan problémém, hogy mikor elíndítanám a játékokt ezt írja ki:

Failed to finder any DirectX 9.0c compatible grapics adapter in this system! Please make sure you have DirectX 9.0c compatible grapics adapter and have installed the latest driver provided by the manufacturer. The application will now terminate.

Leszedtem a legújabb nvidia drivert + a directX9.0c is, de ugyanezt írja ki.

PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ

Aki tud segíten az írjon vagy ide, vagy [email protected] e-mail címemre!

Előre is kösz!!!
  • Roland 92
    10000!!!!!!!!!

Beírod a jelszót! (használd a kersőt a lap alján avval hamar megtalálod)
    (Ték!És megértük a 10000. hozzászólást

• Sipocz
    Nálam a sakkozás a legnagyobb "barátcsináló" elfoglaltság, egy-egy party olykor 3-4 óra és ez alatt feldumáljak magukat akár 50-80 ponttal is, mondjuk azt nemtom hogy az ask to join-t elutasítják-é ilyen megzuttyant hozzáállással.
  • Sipocz
    Nálunk meg van olyan hogy egy townie-t szoktam felpofozni ha megjelenik a com.lot-on. Ez egy faszi az első faluban akinek az volt a kedvenc szórakozása, hogy bármelyik simünk belátogatott a faluba és ő ott volt akkor feszt inzultálta a mieinket és az összes többi npc simet is. Aztán egy ideje az van hogy bármelyikünk a családban játszik a gamával és a com.lot-on megjelenik a fazon kérdezés nélkül verjük:)), nem szép dolog de ő kezdte és sapka sincs rajta:)).
  • zizzenet
    Király. Már csak az a bajom, hogy flirt, backrub, gossip, play&entertaintt nem működnek, mert elutasítanak egymástól mindent. Kicsit kórosan bepipultak egymásra.
  • Teperinke
    jav.: távcsövezik valaki
  • Teperinke
    Hehe, a múltkor valamelyik nővel beköltöztettem Consortot (az öreg faszi a harmadik faluban aki mindig átjön ordítani, ha távcsövezik).
    Az asztán felváltva bunyózott 3 fickóval is. A köztes időkben meg sírt. Ha otthon volt valaki mindig bunyózott Consorttal, így megoldódott a testmozgás kérdése is.
    Szegény öreg egy hétig bírta aztán megsajnáltam és find own place lett a vége.
  • Sipocz
    Nem,nem! Nálam egekben van a happy és csak vigyorgok amikor ilyen fear-ek vannak hogy "fight with relatives" meg "refuse wh with ..." mert ezeknek semmi alapja nincs és nálam semmiféle keresztbe izé sincs:))!
  • Teperinke
    Ja, úgy értettem hogy a családdal együtt sims2package-ben.
  • Sipocz
    Nem kell ehhez faq lehetőség mert magán a fórumon is létrehozhatsz galériát ahova felteheted a képeidet vagy akár linkelheted a szövegbe (bár ez utóbbi szvsz. nem javalt sűrün mert ne lenne célszerü agyon verni képekkel a fórumot). Sokunknak van ilyen képsora fent.
  • Teperinke
    Látom nem vagy híve a családi viszályoknak. Nálam volt már olyan családszerkezet, amit még a mónikasóba se láttál. Ott aztán vagy 6-an mindenki mindenkibe szerelmes volt, nemre tekintet nélkül, persze kivéve a vérrokonokat...
  • Sipocz
    Ahogyan nézegettem a com.lot-okon elmegy ez a bingós valami mert hírtelen felnyomja a jelenlévő jónép fun-ját és utánna már nem csupán a szórakázást keresik, de pl. főznek (itt igazán csak a saját simjeink jönnek számításba akár a fókuszban lévők akár az npc-ként megjelenők mert sajnos a townie-k egyáltalán nem tudnak főzni:(() úszkálnak, párolódnak a bödönben és keresik az egyszerű szociális kapcsolatokat.
    Magát a játékot meg egyáltalán nem vagyok képes megfejteni, azt látom hogy van egy un. hívó ember meg a többiek a játékosok, de az hogy miről szól az egész kész rejtély.
  • Sipocz
    Szvsz. a gyerektelen nővel csináltass egy find own place-t és a visszamaradt pár "tutujgassa" egymást (ez nem csak wh. lenne hanem sok-sok törődés->flirt, backrub, gossip, play&entertaint) és hagyd hogy a távozó um. magától nullázódjon a visszamaradt párnál.
  • Teperinke
    Ha az egyik nő alszik, a másikkal simán lehet woohoozni a jakuzziban vagy a másik szobában. A legegyszerűbben úgy lehet megoldani, hogy más időpontban dolgoznak (vagy az egyik dolgozik, a másik otthon háztartásbeli gyereknevelő...)
    Nekem volt ilyen 3 nővel, egész jól elvoltak, a pasinak a végén olyan igényei voltak, hogy woohoo 10 különböző nővel...
  • zizzenet
    Valaki lásson el jótanácsokkal, legyen szíves. Van egy love-os pasim, beköltözött hozzá két love-os csajszi. Egyiktől lett gyereke. Élnek négyen, de nem túl szépen. A három felnőtt páronként rosszban van egymással. A pasi meg wantolja a két nővel való jobb nexust. De hiába próbálkozom, chatelni sem bírnak, mert hamar megunják egymást, a többi meg kizárt. Egy kis segítség kellene, hogyan lehet improválni a szituációt?
  • Teperinke
    Nem lehetne a faqoldalon olyat csinálni, hogy mindenki feltöltené a kedvenc családját csomagban? Persze valami képpel együtt kéne. Szépen be lehetne rendezni velük egy falut hamar.
  • Teperinke
    A tinigyerekem most lett felnőtt. Az npc barátnője akibe full szerelmes volt, meg még mindig tini. Nem lehet megoldani, hogy az is hozzáöregenjen? A kisiskolás kislány kisbarátnője is még mindig hívogatja, ez már olyan ciki...
  • Teperinke
    Azt a bingót én is használtam egyszer, de aztán eladtam, mert mást se csináltak utána, csak bingóztak. (kisgyereket elhanyagolták stb.)
    Mindenki állandóan csak bingózni akart.
    Én is vettem klassz ruhákat a simgyereknek aztán sehogyse tudtam neki plan outfitolni.:-(