32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Van egy öreg simem. Utolsó életszakaszának is van egy csíkja, mint korábban valamennyi esetében. Kérdésem: akkor hal meg a sim, ha a csík végig ér, avagy valamikor korábban?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Bugok amelyek a pecselés után/miatt megmaradtak/bejöttek (legalább is nálam):
    -a maid és a mosatlan kávéscsésze esete->a maid képes a mosatlan kv-s csészét végtelenszer elmosni:((
    -a fürdőszoba és kölyök esete->child koru gyerek tiszta tárgyakra és felületekre is végtelenszer megkapja a clean opciót, annyira persze ez nem bosszantó mert én spec. a kölyköket nem nyúvasztom takaritással de öléggé viccos:)
    -karrier reward esete: a tárgy nem a karrier szintjétől hanem az előrelépések számosságától válik elérhetővé (pl: sport karriert futó tinisimem skill pontjai és sikeressége alapján a felnőttkori karrierjét mint allstar kezdte meg és utána gyorsan fellépett MVP fokra, normális kályhától induló karriernél ekora szintre a karrier aspi.reward már elérhető lenne sajnos itt nem az és amire a megkívánt számu előrelépés bekövetkezik a tárgyra csak mint díszre lesz szükség:((.
    Nálatok mi a helyzet?
  • Mike at home
    felesleges hsz-eket kiszedtem
  • PiszkosFred
    Anno osszeszedtunk par infomorzsat a jatekrol, kozte az aspi targyakrol, igy ha erdekel itt nez utana. Remelem segit.

http://www.gumininjahq.hu/modules.php?name=Jatekok
  • 12346
    kösz, ezzel megválaszoltad a még fel nem tett kérdésemet:) én is kivi lettem volna erre, hogy egyszer fiatalított, legközelebb meg bebuktam ezirányú törekvésemet.

ugyanakkor kivi lennék, hogy ezek a cumók mire jók? pénzfa, életlötty vili. de pl a világító szemüveg max arra volt jó, hogy sötétben könnyebben észrevettem emberünket. a sárga bukósatyónál se vettem észre semmi pozitívumot. ezen a 4-en kívül mást még nem lestem meg.
  • PiszkosFred
    Ja ertem. Az hogy tudsz venni Elixirt, az egy dolog. De NEM MINDEGY hogy a simed milyen allapotban issza meg, es ez igaz az osszes aspiration pontbol vasarolhato targyra is. Ha gold vagy platinum moodban (elegedettseg, hangulat, motivaltsag, stb mutatoja, szurkes/feher es arany szinu) hasznalod, akkor hat es a dolog pozitiv iranyban mukodik.

DE

...ha alacsony a mood erteke, akkor bizony a visszajara sul el a dolog, es nem fiatalit hanem oregszik, nem regeneral hanem lefaraszt, stbstb. Figyelni kell arra, milyen "hangulatban" iszod, ennyi a lenyeg.
  • bricsi01
    nem,elején mikor ittam az életviz-ből akkor fiatalabb lettem de mikor másodszór ittam akkor öregebb lettemna akkor mi van??????
  • PiszkosFred
    Mindig oregszik, csak a "hataridok" tolodnak el 3 nappal. Vagy mire gondolsz?
  • bricsi01
    akkor mivan ha iszom élet vizet s csak öregszik???
  • bricsi01
    valakit érdekel hogy hogy kel pandlást csinálni
    az küldjön privatot s elmondom
  • PiszkosFred
    Ja es ha mar itt tartunk, reszemrol gratulalok Gerygrey, nekem tetszik az oldal, mind kulalak, mind funkcioja es mind felepitese alapjan. Ment is a kedvencek koze. ;]
  • Katinagyi
    Köszi a segítő válaszokat,először a memóriát fogom bővíteni,aztán kiderül.Köszi mégegyszer!!
  • PiszkosFred
    Mivel en is, es az asszony is XP alol jatszunk, SP1 es SP2 alatt, nem hiszem hogy azert rossz nala, mert winXP alol probal jatszani es nem WIN98 alol. Igy ez nem az XP hibaja. Miert kell mindent egybol rafogni arra a nyomorult rendszerre, sosem fogom megerteni eheh. Keves a hardver? Rosszul vannak az egyes eszkozok konfigolva. Esetleg meg a jatekban is rossz a konfig? Ennek mi koze van az XPhez? Sosem volt semmi bajunk a jatekkal, amelyet az okozott volna, hogy nem 98 alatt jatszunk, hanem XP alatt.

De ezen termeszetsen ne vesszunk ossze, ezt a heti par hozzaszolast ne rontsuk el felesleges technikai marhasagokkal. Ha 98 alatt neki jobban fog futni, akkor meg is van oldva a dolog, ha pedig nem, akkor mashol kell majd utananezni a problema megoldasanak.
  • Mike at home
    hat szerintem meg az XP problemaja
  • Mike at home
    ujra kell installalni

arra is figyelj, hogy a Win98 szetcseszi a az XP-t
    jobb lenne kulon vinyora, amirol bootolni is tudsz
  • PiszkosFred
    Alaplapi driver(ek), vidkartya beallitasok, jatek ingame beallitasai, esetleg directx, detonator, sok minden lehet, de en is azt mondom hogy memoria mindenkepen keves. De nem kizaro ok.
  • Konyak
    a 256 ram igencsak kevés szerintem mert nekemis hasonlo a configom mint Katinagyié csak 1.9 es proci, a videokártya is egyezik, és perp ill csak 512 DDR ram - amigy 1 giga ram csakmost felét kölcsönadtam - de nekem nemszagattot eddig a jatek még akkorse ha 10 vagy több sim volt eccere...
    amugy szerintem igazából memoria függő a sims2 de piszkosul...
    meg amugyis sosmárt ha sok ram van a gépben :-DDD
  • Katinagyi
    Hi Piszkos Fred!Milyen konfigurációs gond lehetne?Mit értesz ezen?
    A többit értettem.
    Köszi
  • PiszkosFred
    A memoria mindenkepen, de a vidkartyan is lenne mit upgradelni ;] Ennek ellenere futnia kellene ezen a konfigon is, es nem az XP problemaja a dolog. Inkabb valami konfiguracios gond lehet, vagy tul sok a hatterben futo prg, ami megeszi azt az aprocska kis memoriat, amit a 256mb-bol az XP meghagy, mert o is lenyulja alapban majd a felet...
  • Katinagyi
    Segítsetek!XP-m van és igenakadozva megy ajáték.Mire a ház elejére irányítom az egeret,addig leég a konyha.Mire betölt egy családot kifehéredik a hajam.Azt olvastam,hogy a win98-al jobban fut a játék.Fel tudom e tenni a másik particióra (van C és D),úgy hogy az XP is rajta marad.Az XP a C-n van és a játék is.Ha a D-re teszem a Win98-at ,a játékot is átkéne raknom oda?És ha igen, elég ha csak áthelyezem innen oda,vagy ujra kell az egészet felrakni és installálni.VAGY ITT KEVÉS VALAMI?
    ASUS P4S-X 1,8Ghz,256 Mb DDR,64 Mb Nvidia GeForce 4 MX
    Köszi a segítséget

• Devids Pro
    ja csak ennyi meg a nocensor patch :)
  • Gerygrey
    Az oldalamon le van írva mindegyik
  • Gerygrey
    Csak ennyi? :-)))))
  • Devids Pro
    A patch telepítésével problémák lehetnek ha ezek fenn vannak:
    Inge's lockable doors
    Pescado's hacks
    the default nude skin replacements
    Carrigon's hacked PC
    the abduction pie hack
    KE-InSIMenator
    liugnostaylate
    ME_Aspiration Painting
    ME_Energizer Painting
    moveinall
    nocheeringhack
    phonehack
    Power_Expresso-SimCutie (latest version)
    Duddly's nude defaults
    still-life (the latest version)
    Inge's teleporter (the painting and the shrub)
    Voodoobotttle
    weedhack
    PatchesSim2's no abduction telescope (and any similar patches)
    WHooHooteens_4
    Wintermuteai's Myshunocubes (the regular & no join versions)
    zclothing
  • bricsi01
    ezt hogy csináltad
    meg a 10801es csávo azt énis megbrobálom
  • bricsi01
    az nem olyan bizti me én is szeretek medencét szerkeszteni
  • Gerygrey
    Van már valami megoldás, hogy szerkeszteni lehessen a képeket? Mert én még nem találtam meg :-(

Más: (no comment)

• zizzenet
    Azért én sajnálom, hogy a Sims 2 igazából csak úgy játszható jól, ha a belső falakat teljesen eltünteted. Nekem az egyik válaszfalon van egy "SimCity by night" c. nagy keretes kép, amit szívesen nézegetnék a nagytotálok vagy a közeliek során. Szerintem jobb megoldás volt a Singles-ben, hogy a falak automatikusan és fokozatosan áttetszővé váltak, ha mögötte volt valamelyik szereplő. Na mindegy.
  • Gerygrey
    De kipusztult ez a fórum :-( Én szedek itt egyedül Béres cseppet?

[IMG]http://simmetria.uw.hu/letoltesek/hazak/kistehen1.jpg
  • Mike at home
    tessek a faq-t olvasgatni,
    szol mindenkinek aki hianyazt erzi a hsz-enek
  • Duddits
    Én próbáltam megvdinálni de sehogy nem sikerült.

Bakker! Nem nézek be 3 hétig és milyen cuccok lesznek. :-)
  • tmate6
    a letöltésért
  • Devids Pro
    Hát én felakartam tenni de egyfolytában hiányolja a 4. cd-t úgyhogy hanyagoltam (pedig benn volt cd meghajtóba is bemountoltam úgy is próbáltam sehogy se "észlelte")
  • PiszkosFred
    Pincerol mar volt szo korabban, ha jol emlexem a snootyn kulon tutorial van. De teny, hogy eleg sokoldaluan epitkezhetunk.
  • Gerygrey
    Örülök hogy tetszenek :-)
    Van még egy csomó minden, ami nincs fent. Hihetetlen mennyi mindent lehet csinálni, amit nem is említ a Maxis: például pincét, amit én nagyon hiányoltam, meg spirál alakú lépcsőt, íves hidat, medence közepére szigetet és még sorolhatnám...
  • Sipocz
    Helló Népek!
    A patch-elés tapasztalatai Nálatok??
    Ezeket a "moveobjects"-es cumókat hogyan viseli el a gama? Mert szépnek szép, meg érdekes is, no és játszani?(mert szvsz. az nem nagyon megy majd:)!) (http://www.snootysims.com/infocenter.php)
  • Devids Pro
    érdekesek ezek a külöleges tárgyösszeolvasztási meg építési cikkek az oldaladon:)
  • Gerygrey
    A Simkölyköm kapott mikulásra egy ilyen szép kis faházat :-)
    (nem kamu a kép, tényleg a fa tetején van a kis házikó)

• bmffm856
    közben sikerült...mégis csak működik...:-)
  • Gerygrey
    Hogy tetszik az új akváriumom? :-)