Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adri
Én így :van az építésnél olyan hogy magasabban lehet építeni a házat, kilyelõltem vele a ház alapját megcsináltam a falakat meg minden és utánna kitõrõltem alatta azt a megemelést lesûlyesztettem a talajt addig hogy pont aláférjen a fal és illeszkedjen aztán lépcsõ és kész! Remélem érthetõ!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

bazza
Ha nincs crack, akkor CD-RÕL!!! nem fog elindulni!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Devids Pro
hogyan kell?
Adri
Nekem az ikreim egy fiu és egy lány lett melletük alig volt idõm valamire! Ja és télleg lehet pincés házat csinálni, arra már rá jöttem csak még nem építettem, valaki csinált már??

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

grebber
Igen nekem is.

Next PC upgrade: 2022

bodesz
nektek is akadozik a wanadoo warez amikor letöltetek róla?nekem néha 4k néha 50k 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

hi all
én már nagyjábol végigolvstam a forum,ot, és találtam máshol is ezt a hibát, de ûsenki nem válaszolt arra.
szal:
amikor elindul a game, kiírja, hogy a sims2 hibát észlelt, ezért leáll, blablabla...
majd helpeljen valaki please!!!!
már nagyon szeretném kipróbálni!
grebber
Na én most probálom ki,remélem nálam megy.

Next PC upgrade: 2022

Amiga
Hogy fogod élvezni, ha jön a baba!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

The Hedgehog
és ezek még csak az alapvetõ gondok 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

cSuwwi
hehehe, némi alaptudás nem árt a simshez.
ha nem játszottál az elsõ résszel, akkor mindenképp kell learn to play.

shit happens

Slayerboy
Még nem sikerült letltenem!De ahogy ismerem magam...ha minden tizedik embernél nem fut a game, akkor tuti, hogy én vagyok valamelyik tizedik!

Voltam zárás előtt. _______________

ATS: Peelova
summa summarum, majd ha nem pizsibe megyek párézni illetve melózni biztos, hogy lesz szekrényem és boldog leszekj😄
ATS: Peelova
hat en ezt nem ertem. nekem vhogy nem megy ez a gem. a karakterem elmeletileg bulizos tipus, de eddig csak disaster minositesu bulit sikerult csapnom. es akkora igenytelenre sikerultem mint a haz: rohogok a sajat fingasomon, naponta keccer kell furdenem kulonben folyamatosan orditozik, fun-t meg nem sikerult novelnem, nincsenek barataim soot el kellett adnom a tvmet es a dohanyzoasztalomat, mert nem volt penzem hutore, minek kovetkezteben ket napig koplaltam. szekrenyt mar az elejen elfelejtettem venni, ezert miutan eloszor levettem a ruham csak az alsogatya feat bruszvilisz illetve a pizsama jon nalam szoba, mint ruha. penzem meg nincs, mert a melomat rogton ket pihinappal kezdtem. asszem meg kene nezni a learn to play funkciot:/
TopGun
DE! fut xp-n! csak van akinek nem fut! es az 98 alatt futtatja!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ricsik

ricsik
a halál nem játék

The Hedgehog
srácok a kaszást 10-es fight skillel nem tudom kiütni? 😛

Devids Pro
lesz mit olvasni😄
cSuwwi
998 új üzenet 😛

shit happens

Slayerboy
*nem XP-n futtatod, hanem Win98se alatt*
Hm... nem fut XP-n?

Voltam zárás előtt. _______________

TopGun
Aham, ertem, koszi.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

The Hedgehog
de ez nem mindenkinél mûködik. pl nálam sem!

cement
ezt a rewards-nal rakhatod le, ha mar eleg magas poszton van az emberked egy adott munkaban. nekem van mutoasztal, minigolfpalya (business karrierhez adjak ^^), meg ilyen beszelu pulpitusgeci politikusnak

respect to the man in the ice cream van

TopGun
Elofordulhat 😞(

Devids Pro
akkor azt elnézted a fortuna (vagy mi) beállítottságuval sztem
az iylen pénzéhes izé😊
TopGun
Amikor krealod az emberket es kivalasztod, hopgy milyen a csillagjegye es a beallitottsaga, mintha ott lattam volna valahol.

Mike
LOL

füvet is kell nyirni?

nam tudom nálam van-e csak, vagy más is megfigyelte: az 1-ben a kikockázott területen kivül is közlekedteka simek, a gyerekek ott játszottak, stb, most meg az istennek nem lépnének le róla (kivéve az úttest) szal pl. a hintát odaraktam a házfal mellé, és egyszerüen nem tudtalk mellette elmenni, megkerülték az egész házat

erre érdemes odafigyelni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Devids Pro
asszem másra gondoltunk😄
telepíthetõ pázsit hát ha például feltúrod a földet és akkor iylen barnás lesz na és evvel vissza lehet hozni az alap zöld szinre ez a pázsit😄 (asszem)
Sipocz
Mike! Nem pázsit, hanem giz-gaz-dzsuva van, ronda mit a bajverés és az env.érzést nyomja lefelé 1000l. Nálam már volt olyan vendégsim aki nem bírta nézni (gondolom volt vagy 5-7 neat értéke) és neki esett kitépkedni.
Devids Pro! Ez valami telepíthetõ pázsit, merre keressem?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
aha, szal arra a pucér zöld alapra lehet tenni füvet? az tökjó

Devids Pro
sima fû ott van ahol a talajt is módosíthatod
Devids Pro
nekem 4.7-essel tökéletesen megy
Mike
van fû? hol?

Devids Pro
nemtudom😊
minek a legelején?
Mike
ok, 4,9-est az mondta, akinek meg a régivel nem ment, mert csíkosak voltak a karakterei

Devids Pro
aham kössz!
TopGun
Aham, ertem, de en mintha azt lattam volna, hogy meg a legelejen a pacek mindjart bunozni akart, vagy nem jol emlekszem?

Sipocz
Gondolom a szemét hegyekig ér majd és a számlás sem tudja lekezelni a dolgot. Ezt a sims1-ben gyakorlatilag is tapasztaltam itt meg ki sem merem próbálni.

Mike
nem fog többé funkcionálni, azt hiszem

Mike
dehogy
csak már 4 családot kreáltam eddig 😊

Devids Pro
mi történik ha eladom/ arrébb teszem a kukát vagy a postaládát?
Devids Pro
Hát csak megy dolgozni annyi. Kreativitását kell fejleszteni!
Ez egy rendes munka csak ki kell fogni. Betörõ 😊 (elõször)
Sipocz
Lehet-e azért valami spécit tenni, hogy a simek kertjét ne ilyen gyorsan verje fel a gaz. Van bérelve kertész,de csak három naponta jön és az elõzõ nap délután már nem érdemes kerti elfoglaltságot kieszelni mert az env.érzésük rosszabb mint ha bezárnám õket a wc-be. Az nem járható, hogy a sim essen neki a kert rendbetételének, mert erre azért még sincs ideje.

TopGun
WOW!! kiprobalnam en is! elarulod, hogy kell csinalni pontosan?

TopGun
Aham! koszi! megnezem es ovakodok a kuka mozgatastol! 😊

Devids Pro
mi történik ha letörlöm a kukát vagy a postaládát?
Devids Pro
nem kell 4.9-es driver sõtt sokaknak azzal volt panasza én 4.7-est használok és tök szuper😊
Sipocz
Cool, Mike köszi az infókat, sajna nekem még csak kisiskolásom van, úgy látom Ti már igazán elõre vagytok.

Devids Pro
én hapim bûzözõ😄