Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem érthetõ!!
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
én már nagyjábol végigolvstam a forum,ot, és találtam máshol is ezt a hibát, de ûsenki nem válaszolt arra.
szal:
amikor elindul a game, kiírja, hogy a sims2 hibát észlelt, ezért leáll, blablabla...
majd helpeljen valaki please!!!!
már nagyon szeretném kipróbálni!
ha nem játszottál az elsõ résszel, akkor mindenképp kell learn to play.
shit happens

Voltam zárás előtt. _______________
Mail to: [email protected]
Mail to: [email protected]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hm... nem fut XP-n?

Voltam zárás előtt. _______________
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
respect to the man in the ice cream van
füvet is kell nyirni?
nam tudom nálam van-e csak, vagy más is megfigyelte: az 1-ben a kikockázott területen kivül is közlekedteka simek, a gyerekek ott játszottak, stb, most meg az istennek nem lépnének le róla (kivéve az úttest) szal pl. a hintát odaraktam a házfal mellé, és egyszerüen nem tudtalk mellette elmenni, megkerülték az egész házat
erre érdemes odafigyelni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
telepíthetõ pázsit hát ha például feltúrod a földet és akkor iylen barnás lesz na és evvel vissza lehet hozni az alap zöld szinre ez a pázsit😄 (asszem)

Devids Pro! Ez valami telepíthetõ pázsit, merre keressem?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ez egy rendes munka csak ki kell fogni. Betörõ 😊 (elõször)