32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10920 Igen, amennyiben a DVD verzióval rendelkezel
De ahhoz nem csináltak törést.
Viszont ha Alcohollal emulálod, mindenféle crack nélkül,
akkor a patch is tökéletesen működni fog -
#10919 figyelj, viselkedjél normálisan, ok?
nem kell gúnyolódni -
#10918 akkor valszeg kell, hacsak a peccsel ki nem szedték a másolásvédelmet (más fejlesztőknél volt már erre példA) -
#10917 a következőképpen:
a program egyetlen helyre ment
a Dukomentumok/EA Games könyvtárba
telkenként
ha adott telken vmi történt, kilépéskor (kérdezve), illetve a save nyomogatásakor ment
előfordul, hogy egy telek mentése beszarodik (ez a többi telket nem befolyásolja) tehát a következőt ajánlom: indíts egy új mukit/nőt, költöztesd be egy házba, vegyél neki 1 darab valamit, ments, és lépj ki a falu képernyőre, majd vissza
ha ez ok, akkor lépj ki a porgramból, és ellnőrizd úgy is, ha minden opk, akkor a selejtes mentésü telken élő családdal költözz ki, a telket bontsd le, és költözz vhová máshová
ha enm oldja meg, akkor a reinstallt tudnám lewginkább javasolni -
#10914 a patch-hez kell crack, hogy haladjon a game? csak mert olyat eddig nem láttam.
money féle dvd van. -
Foglaltnick #10912 mármint nem egynás után többször, hanem a játék folyamán, na -
Foglaltnick #10911 Ja a mentés gomb nyomogatásával nem volt gond, másodszorra is nekifutottam, már tudatosabban, és akkor ötször-hatszor rányomtam...
Igaz nem csinált semmit, csak rányomtam oszt kész... -
Foglaltnick #10910 Hely az van...
Hogy kellene működjön a dolog? Csak rákattintok a családra, és onnan kellene folytassa, ahol utoljára mentettem?
semmi load rituálé, meg állás kivlasztása, meg stb? -
zizzenet #10909 Kétlem, hogy a szabad hely lenne a probléma, hiszen akkor már azt sem tudta volna megjegyezni a program, hogy az ürge beköltözött valahova.
Sokkal inkább gyanakszom arra, hogy az utolsó mentés emberi okok miatt nem sikerült. Ilyen velem is volt, aszittem, hogy mentettem, azt' kiderült, hogy nem - és tényleg nem, egyszer rossz gombra kattintottam, máskor pedig csak meg akartam nyomni a mentés gombot, de valójában elfelejtettem.
Azért nézz utána a "<Dokumentumok>\EA Games\Sims2 mappának". -
#10908 értem
hát, ez bizony roppant furcsa
valszeg vmit nem tudott létrehozni a dokumentumok mappában ahová ment
mernnyi szabad hely van? -
Foglaltnick #10907 Elkezdem a játékot. Először.
Üres város.
Klikk a sim készítésre. Sim elkészít.
Klikk egy házra a városban, ház megvesz, házba beköltöz.
Házban alapból a következő felszerelések vannak: sütő, hűtő, retyó, zuhany.
Indít játék, vásárol különböző tárgyakat: ágy, könyvespolc, asztal, fotel.
Maszatol a simmel: munkába küld, csajt felszed, megtanít pár dolgot.
Állást ment.
Kilép.
Programot bezár.
Programot elindít.
Rákattint város, rákattint ház, amit előbb megvesz.
Bent ember, nulla képességek, házban csak sütő, hűtő, retyó, zuhanyzó.
Teccikérteni?
Szeretném onnan folytatni, ahol állást mentettem. Hogy legyen ágy, könyvespolc, asztal, fotel, munka, csaj, megtanult pár dolog.
-
#10905 mind1, törölve lesz
nem kell feleslegesen sértegetni itt senkit, erre van éppen elég topik az sg-n, kiélendő az ilyen jellegü vágyakat -
#10901 mi az, hogy benn ül a házban, de ha jjátszol vele, minden alapról indukl -
#10900 ezt a kérdést sem értem -
Foglaltnick #10899 Sziasztok!
Lehet hogy bődületesen nagy idióta vagyok, de nem tudok ebben a játékban állást tölteni. A mentés gombot rendszeresen nyomogattam, ok. Amikor indítom a játékot, load nincs, ha meg simán csak elkezdek játszani, akkor nem folytatja onnan ahonnan abbahagytam.
A szitu a következő:
Csináltam egy simet, berendeztem a házat amit vettem, elkezdtem játszani. Mentegettem.
Játék újra elindítása után a sim megvan, benne ücsörög a házban amit vettem neki, de ha játszanék vele, akkor totál alapfelszereltség a ház, és nulláról indul...
Mit baszok el? -
#10898 számomra felfoghatatlan mit is szeretnél valójában -
#10897 tudomásom szerint nem fix hosszúságú egy sim élete, hanem számít mennyire teljesültek a vágyai, stb -
Pirlipát #10896 Én úgy tapasztaltam, hogy a simek, akárcsak mi hús-vér emberek nem tudhatják, hogy mikor jönn a kaszás. Szóval itt nincs csík vége! Meg van határozva ezt valahol olvastam annyiban, hogy pl.: öregkórának 3. napjától- gondolom a csík végéig maximum. De ebben az intervalumban bármikor!!! Remélem kimerítő választ adtam :-)) -
zizzenet #10895 Ennyire fogas kérdést tettem föl vagy egyszerűen csak a kortárs érdektelenségbe fúlok magam is, mint megannyi géniusz? -
#10894 Olvasd el mégegyszer az FAQ-t! Mostmár nyitott szemmel!! Mellesleg van 1 kereső is a lap alján, ha most sem látnád az FAQ-ban! -
Bandy11 #10893 figyi nagy segítség kéna 9 éves tesom nyom ja a játékot és azt kéri tőlem hogy szerezzem meg nekei valami különleges tárgyakat megtaláltam de látom hogy kell hozzá lóvé vagy valami hasonló elolvastam a faq-t és rájöttem hogy kell hozzá lóvét gyűjteni ez mind szép és jó de ezt a 9 éves tesómnak hiába magyarázom utálok ilyet kérdezni de nincs hozzá cheat? -
#10892 Már mindegy....rájöttem, hogy ételmérgezést kaptak a hülye simjeim,
mert önhatalmúlag megették a zöld kaját. (wc-re rohangáltak hányni) -
zizzenet #10891 Ha #10886 nekem szólt, akkor aszondom, olvastam, de számomra nem lett egyértelmű a dolog, azért kérdeztem. Szóval ha a csík az öregkorra is érvényes, akkor:
1. hogyan számolja ki a program az öregkor napjainak a számát?
2. miért azt írja ki, "hány napos" a sim, és miért nem azt, hogy mennyi ideje van még hátra (ahogy más életszakaszokban teszi).
Avagy nem akkor hal meg, amikor a csík végig ér (feltéve, hogy semmi baleset vagy betegség nem segít rá)? -
#10890 remelem meg vagy elegedve :) -
#10889 ne rakd fel ezeket, az a gond -
#10888 magyarul probalj meg beszelni -
#10887 Te vagy a hazigazda, a dontes joga a tied. -
#10886 no nezzuk:
[b]mielott vki kerdezne, olvassa el a faq-t
mod
-
#10885 torolgessek? -
zizzenet #10884 #10861 -
#10883 jut eszembe.. zenét, videót be tok vhogy rakni? mer mintha ezeket meg tömörítve láttam volna. -
#10882 képet hogy tok exportálni? mer ugye az előző rész, ha jól emlékszem kapásból jpg-be mentette, ha fényképeztem. ennél meg nem találtam sehol képeket. -
#10881 Köcce szépen! -
Szaszi #10880 Hi, help, mi lehet a probléma? feltettem sims2-t magyarosítás, crack, és mikor elindítanám ,csak egy üres ablak ugrik be, azt tilt. volt vkinek hasonló problémája?? -
#10870 hozzatok az ágyba relaxálni, aztán utána lehet nyomkodni az egyéb opsünöket. -
#10866 jól nyomod. dugtak már tegnap óta?:)) legalább utánpótlás legyen hö. -
#10865 hi!
Akkor mizu van, ha a simem kb. 5 percenként jár csandázni???
Megfog reccsenni?
htx -
#10864 nem kell tinedzserkent dolgozni :) -
#10863 pedig a kis hazirabszolgak... :)))) -
#10862 feltettem a peccset
sajna semmit nem segitett az eltuno jarmuvek problemamon :((((