32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #10966 -
#10965 remélem azért lehet vele angolul is játszani
[sznob] -
#10964 valaki rá akart vmikor feküdni, max nem sikerült, és ágyban bennemaradt a script -
#10963 nemtom, az enyémek működnek
-
#10962 vmivel gyengébb gépen van, de Win98se alatt ilyen problémám nincs
(AMD 2000+, 512, Gef4Ti4200) -
#10961 agyszerű
akkor most mrá csak egy sims1-es ugyanilyen kell, aztán lehet áthoyni a régi jókis tapétákat -
#10960 Nekem nem indul el a HomeCrafter Plus. Bejon egy hiba ablak es kilep.
Valaki tud segiteni? -
#10959 THX!
Megpróbálom, mert egyszerűen nem tudom lecserélni az ágyat... :(
Ugyanez volt a slozival is, de egy idő után megint jó volt.
Mégegyszer htx zizz! -
zizzenet #10958 Használd a "moveObjects on" csalást (idézőjelek nélkül). Ha nem okés, mi is ez, keress rá alul a keresőben, hogy bővebb infót kapj. A rakodás végeztével persze ne felejtsd el beírni a "moveObjects off" csalást is. -
Bitbull #10957 Plz valaki hozzáértő segítsen megválaszolni a 10950# hozzászólásomat, a faq-ban nem leltem választ:( -
zizzenet #10956 Uff, már látom, az 576 honlapján az április 29-én megjelenő játékot már elő lehet rendelni. Ott azt írják, teljesen magyar nyelven fog megjelenni, még a borító előképe is magyar. Jópofa. -
#10955 En is leszedtem, otthon kiprobalom delutan! nem tudod cuccokat nem lehet csinalni vele? -
#10954 HomeCrafter Plus a neve
-
#10953 Készithetünk tapétákat,padlókat!
Én már le is szedtem a progit most fogom kipróbálni.
Szerintem a képekböl kicsit hasónlítani fog a body shop-ra.
Itt a linek ahonnan lehet szedni. -
#10952 Hali!
Az miért van, hogy nem tudom moszgatni, eladni (sem) az ágyat, mert azt írja ki, hogy használatban van pedig abszolút senki nem használja
és egyszerűen nem tudok semmit csinálni vele.
Help vki!!!
htx -
zizzenet #10951 ...ha -a Maxis és az EA is úgy akarja-akkor az University full magyar lesz,ergo a teljes alapot is át fogja magyarra írni.Már pedig úgy akarják..
Ezt te honnan veszed? -
Bitbull #10950 Tiszteletem!
Én jáccanék vele, és lenne is egy kérdésem, letöltöttem jópár genetikai cuccot, be is pakoltam a megfelelő helyre, meg is jelennek a játékban kivéve a hajszíneket/frizurákat, de pl ha sminknél valamelyik customot szeretném választani hiába kattintok rá nem választja ki, ez mitől lehet? -
Coolfire #10949 Háj!Hú,de kihalt ez a topik.Már senki sem játszik a Simssel?Egyébként a magyarítással ne erőlködjetek,mert ha -a Maxis és az EA is úgy akarja-akkor az University full magyar lesz,ergo a teljes alapot is át fogja magyarra írni.Már pedig úgy akarják.. -
#10948 Áhh meg is van!
Erre emlékszem én!
Csak nem értek belöle semmit. -
#10947 Télleg volt még valami olyasmi hogy a kocsik meg lehett venni.
Tudna valaki oda egy linket?
Mert akkor esetleg fel lehetne tenni a faq oldalra.
Nem? -
Torry #10946 Hasonló konfiggal mint én:
2500+
512 DDR
9800pro
Ki nyomja?Mert nekem elég sokat berreg a vinyo.Amikor bemegyek a városba egyszerűen élvezhetetlen. -
#10945 nem jelentek meg a kepek
objektumokat meg itt felul a linkre kattintva talalsz
mod -
#10944 Diabloban volt hasonlo modszer. Az alapjatekban (D2) bennevolt minden, amit ra 1-2 evre kiadtak a kieggel (LoD), a kiegeszito csak hozzrakott par dolgot es "felszabaditotta" az addig rejtett forrasokat. Tisztan lehet latni, ha szetszedi az ember az alapjatek mpq filejait. Lehet a simsnel is igy vannak ezzel: egyelore hagyjuk, jo lesz a nepnek ennyi funkcio, majd kesobb hozzacsapjuk valami aprosaghoz hogy nagynak tunjon ;] -
#10940 Egyébként nekem az egyik telken van olyan bug, hogy a taxi nem az úton megy, hanem a ház előtt a gyepen :-)))) -
#10939 Nem hülyeség ez az autós dolog: ma délelőtt a magyarítás készítése közben találtam olyan szövegeket, amik félreérthetetlenül kocsira vonatkoznak (get in, get out, drive to community lot, drive to work...) tehát eredetileg úgy látszik, tényleg tervbe volt véve, hogy a Simek saját autóval utazzanak ide-oda, és azzal menjenek dolgozni is.
Én valami olyasmit sejtek a háttérben, hogy ezt a feature-t kivették, hogy később egy kiegészítő csomag eladásával pénzt csináljanak belőle. De jó lenne, mondjuk The Sims 2 - Street Racing, lehet majd autóra spórolni meg tuningolni a verdákat, illegális utcai gyorsulás, stb :-))
OFF nyálcsorgató képecskék:
-
#10938 Sikerult megneznem. Jol mutat, de a titok nyitja a Mike altal emlitett szituacio lehet. Kar, jol nezne ki a kertben meg funkcioja nelkul is, amolyan "diszkent" is ;] -
#10935 Igen, valószinű hogy ki is használják, és a végére tényleg egy kisebb falu életét fogjuk irányítani, az összes "kellékkel" együtt ;] -
#10933 de ugye ez is megél vagy 7-8 kieglészítőt, szal még lehet bármi -
#10932 Értem, köszi. Azokat az infokat kihagytam, meguntam hogy várjak egy játékra, miközben csúszik hónapokat, és a felvezetésként közreadott képekből a fele sem igaz a végén. Ezért nem is figyelem komolyabba a híreket, csak általános infokat a nyomtatott vagy online médiákban. Ezek szerint a Sims2 is hasonló "hibába" esett. ;] -
#10931 volt ilyen kép anno a pre időszakban
mint ahogy valóban lángoló kard is volt a Diablo-ban anno, aztán nem lett belőle semmi -
#10930 jóeséllyel igen -
#10929 majd egy kiegben biztos elsütik -
#10928 Link?
Egyebirant az elso modok kozott keszult el az a verzio, amely az osszes aspi targyat vasarolhatova teszi, es ha jol emlexem akkor a munkaba/varosba szallito jarmuveket is. A sarga cabrio lehet hogy ilyen modon kerult oda a kertbe. Nemtudom, adj egy linket. -
#10927 a sims 2 elindul gef2mx400 on ha egy a643000 lapon van? -
#10926 Pedig az EA oldalon van egy kép
amikor 1 sárga kabrio parkol
a kertbe. -
#10925 Telefonon rendelsz valami szolgaltatast, es az vszinu hogy kocsival erkezik ;] Egyebirant csak moddal, alapesetben nem lehet venni kocsit. -
#10924 Hi
Lenne 1 kérdésem, hogy lehet itt kocsit szerezni? -
#10923 kösz rage, mike. -
Foglaltnick #10922 Köszönöm, megnézem! -
#10921 hívj fel