32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Még most sem értem,miért nem jó a krekk...
  • banita
    helló hol tudok utánnaolvasni hogy mivel és hogyan kell tárgyakat készíteni?
  • zeszti
    Helló!

Van egy +14-es trainerem, de a fast growing funkciója nem működik. Nem tud valamelyikőtök vamai kódot vagy másik trainert, ami képes arra, hogy meggyorsítsa az öregedést? A fast growing elvileg rögtön a szülinap előtti napra öregített volna, de csak elvileg...Szóval van valami tippetek?
  • Foglaltnick
    Nézegess teleszkóppal csillagokat, mire jönnek az ufók, elvisznek, és máris áldott állapotban vagy, majd pár nap múlva megszületik a kis zöldbőrű. Nekem is így volt, pedig az alany hímnemű volt. Tifusz.
  • Pilu OBI
    Köszönöm, ezzel nagyon sokat segítettél.
    Nem kell mégegyszer letöltenem, és így el fogom tudni indítani az unokahugom gépén.

Jövök nekem eggyel.
  • Dienn
    Kellemes ünnepeket mindenkinek.
    Lehetségesh, h egy pasit felhívok a kéglire, megkérem: "Stay the Night".
    Csináltathatok gyereket a csajnak ha marad?
  • Fenrir
    peccs csak francia nyelven megy? mert nekem eredeti cd-s játékom van, de a peccs csak franciáúl hajlandó menni és telepítés vége közben megáll hibával...
  • zizzenet
    Én rendeztem szülinapi partit a patch-csel együtt. Szóval "a hiba az Ön készülékében van".
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Ti tudtok official patch-elt gamában születésnapi partit rendezni?, nálam semmiképpen nem sikerül. Esküvői illetve standard partit lehet szervezni születésnapit nem, telefonálás beindul, de aztán váratlanul visszarakja a sim telefont és passz. +1 bug?
  • 12346
    jéé mitől van nekem 2 csillagom? tudtommal csak 1nek kéne lenni ajándékként.
    a másikat biztos loptam.
  • 12346
    épp most próbállak megszánni 1el, de viccesen lassú
  • Pilu OBI
    Nekem az eredeti file kellene, mert nincs meg a DVD..
    Nem krekket keresek.
  • Coolfire
    Szerintem nézz szét a gamecopyworldon,gameburnworldon v. a megagamesen.A DVD-hez a Money csinált jó törést,ergo ahhoz nem kell mini image.
  • Devids Pro
    Eredeti sims2.exe a compressed zip fájlban van elvigel, bár dvd-sen nemtudom
    CD-key: Leggyakrabban előforduló kérdések!
    MAgyarosítás: www.simmetria.tk
  • Pilu OBI
    Bajban vagyok segítsetek!

Csak krekkes feltelepített DVD verzióm van DVD nélkül.
    Ha valaki feltöltené az eredeti sims2.exe-t, hogy a miniimage-el használni tudjam a programit, azt nagyon megköszönném.

FTP: 195.228.156.146
    user: zx12r
    pass: zx12r

Előre is köszi
  • Teperinke
    Szellemeket akkor lehet látni éjjel, ha nemrégen meghalt valaki a családban. Ilyenkor ott van az urnája vagy a sírköve a telken, onnan jön ki a halott éjjelente. Persze ha elő is jön a szellem, nem mindig látják a simek, de ha meglátják, jól megijednek tőle.
  • Riana
    Hello!

Olyan gondom lenne hogy elkezdtem tárgyakat designolni de a 74.pontnál megakadok mert nem ugy néz ki mint kéne és nem tudok továbbmenni.Pedig pontról pontra követtem az utasitásokat.Esetleg van itt olyan akinek már sikerült tárgyat átszinezni és tudna nekem segiteni?
  • Duddits
    Na hello!

Pár hete nem voltam itt. Milyen uj dolgok történtek?
  • kanyar
    ez engem is erdekelne :-)
    marmint a szellemes :-)
  • Gumbo
    hi!

meg tudná mondani nekem valaki, hogy hogyan lehet látni a szellemeket?
  • Mike at home
    persze az atlos falakra ez nem igaz, ott az 1:2 aranyu kepek lesznek jok (mert az 1:3 torzit)
  • Gykor
    Hello sziasztok Én a The Sims 2 dvd-s verzióját töltöttem le és a faq-ban található mini image-t is letöltöttem. Nekem tökéletesen elindul a The Sims 2 A Daemon Tools 3.47-es verziójával indítottam el

Természetesen a clonecd kinyírva
  • Mike
    asszem lesz muzeum :)

Tiziano, Caravaggo, Miki es tarsai

kar hogy szobor nem lehet :)

bar... kerdes fogjak-e nezegetni a falat, nem valoszinu :(
  • Mike
    nos, ugykodtem kicsit a HomeCrafttal, tapetak teren

a lenyeg, hogy a kep meret 1:3 aranyu legyen tehat mondjuk 256x768
    kulonben torzit

ime az eredmeny
  • Coolfire
    Vazzee....nincs krekkk, csak a dévédéshez,azt meg a gémkopivörldön talász.A sims cédés verzát meg el lehet indítani,úgy ahogy a fakúban le van írva.
  • Mike at home
    cd-s crackkel amugy sem mukodik jol

olvasd el a faq-t
    csak a DVD-s jo, vagy emulalni kell

• Panjabi Mc
    Cracket lécci adjon már valaki egy facca cracket mert nem tok vele gamelni please valaki
  • Mike at home
    en majd mindjart

ajanljatok egy jo ugyanilyet az 1-hez, mert akkor atteszem ami tetszik
  • Devids Pro
    Valaki kipróbálta már ezt a tapéta és padló szerkesztő progit? Ha ki akkor milyen? :)
  • vacakman
    Szasztok!!
    A magyarosítást majd honnan lehet leszedni??
  • PiszkosFred
    Csak vicceltem
  • Coolfire
    Akkor csak lehet fent valami,mert a safedisk érzékeny az ilyesmire,tehát ha alkesz vagy nero etc.. van fent,az
    t szedd le..
  • Coolfire
    Sohasem szoktam kamuzni....
  • NHLFAN
    hello!

megnéztem ujra és pontosabban azt írja hogy a cd/dvd emulációs szoftvereket kapcsolja ki de csak a daemont használom.mi lehet még fent?bár tudtommal semmi:)
  • Coolfire
    Elvileg semmi,mert a DT nem szerepel a feketelistán.Ha kihegesztetted DVD-re,akkor a crackkel mennie kell.Ha nem megy,te b@sztál el vmit.
  • NHLFAN
    hello!
    megvan a dvd verzio crack-kelve és kiírja hogy kapcsoljam ki a daemon toolst.legyalultam kiírtam dvd-re és semmi.mi lehet a gond?
    köszi
  • Drizzthsz
    A Patch mire jó? Hogy lehet a gyikban vip tagnak lenni?
  • Rezdi
    Honnan töröljem?
  • PiszkosFred
    Torold a "House on the Haunted Hill" plugint ;]
  • Rezdi
    valaki nem tudja hogy miért csak a fekete körvonalát látom az álltalam épített házaknak?(és ugyanez a bajom az emeberek fejével is ahol váltani lehet az irányított karakterek között)