32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #11019 Még most sem értem,miért nem jó a krekk... -
banita #11018 helló hol tudok utánnaolvasni hogy mivel és hogyan kell tárgyakat készíteni?
-
zeszti #11016 Helló!
Van egy +14-es trainerem, de a fast growing funkciója nem működik. Nem tud valamelyikőtök vamai kódot vagy másik trainert, ami képes arra, hogy meggyorsítsa az öregedést? A fast growing elvileg rögtön a szülinap előtti napra öregített volna, de csak elvileg...Szóval van valami tippetek? -
Foglaltnick #11015 Nézegess teleszkóppal csillagokat, mire jönnek az ufók, elvisznek, és máris áldott állapotban vagy, majd pár nap múlva megszületik a kis zöldbőrű. Nekem is így volt, pedig az alany hímnemű volt. Tifusz. -
#11014 Köszönöm, ezzel nagyon sokat segítettél.
Nem kell mégegyszer letöltenem, és így el fogom tudni indítani az unokahugom gépén.
Jövök nekem eggyel. -
#11013 Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Lehetségesh, h egy pasit felhívok a kéglire, megkérem: "Stay the Night".
Csináltathatok gyereket a csajnak ha marad? -
#11012 peccs csak francia nyelven megy? mert nekem eredeti cd-s játékom van, de a peccs csak franciáúl hajlandó menni és telepítés vége közben megáll hibával... -
zizzenet #11011 Én rendeztem szülinapi partit a patch-csel együtt. Szóval "a hiba az Ön készülékében van". -
#11010 Helló Népek!
Mizujs?
Ti tudtok official patch-elt gamában születésnapi partit rendezni?, nálam semmiképpen nem sikerül. Esküvői illetve standard partit lehet szervezni születésnapit nem, telefonálás beindul, de aztán váratlanul visszarakja a sim telefont és passz. +1 bug? -
#11006 jéé mitől van nekem 2 csillagom? tudtommal csak 1nek kéne lenni ajándékként.
a másikat biztos loptam. -
#11005 épp most próbállak megszánni 1el, de viccesen lassú -
#11001 Nekem az eredeti file kellene, mert nincs meg a DVD..
Nem krekket keresek. -
Coolfire #11000 Szerintem nézz szét a gamecopyworldon,gameburnworldon v. a megagamesen.A DVD-hez a Money csinált jó törést,ergo ahhoz nem kell mini image. -
#10999 Eredeti sims2.exe a compressed zip fájlban van elvigel, bár dvd-sen nemtudom
CD-key: Leggyakrabban előforduló kérdések!
MAgyarosítás: www.simmetria.tk -
#10995 Bajban vagyok segítsetek!
Csak krekkes feltelepített DVD verzióm van DVD nélkül.
Ha valaki feltöltené az eredeti sims2.exe-t, hogy a miniimage-el használni tudjam a programit, azt nagyon megköszönném.
FTP: 195.228.156.146
user: zx12r
pass: zx12r
Előre is köszi -
#10994 Szellemeket akkor lehet látni éjjel, ha nemrégen meghalt valaki a családban. Ilyenkor ott van az urnája vagy a sírköve a telken, onnan jön ki a halott éjjelente. Persze ha elő is jön a szellem, nem mindig látják a simek, de ha meglátják, jól megijednek tőle. -
#10993 Hello!
Olyan gondom lenne hogy elkezdtem tárgyakat designolni de a 74.pontnál megakadok mert nem ugy néz ki mint kéne és nem tudok továbbmenni.Pedig pontról pontra követtem az utasitásokat.Esetleg van itt olyan akinek már sikerült tárgyat átszinezni és tudna nekem segiteni?
-
#10992 Na hello!
Pár hete nem voltam itt. Milyen uj dolgok történtek? -
#10991 ez engem is erdekelne :-)
marmint a szellemes :-) -
Gumbo #10990 hi!
meg tudná mondani nekem valaki, hogy hogyan lehet látni a szellemeket? -
#10989 persze az atlos falakra ez nem igaz, ott az 1:2 aranyu kepek lesznek jok (mert az 1:3 torzit) -
Gykor #10988 Hello sziasztok Én a The Sims 2 dvd-s verzióját töltöttem le és a faq-ban található mini image-t is letöltöttem. Nekem tökéletesen elindul a The Sims 2 A Daemon Tools 3.47-es verziójával indítottam el
Természetesen a clonecd kinyírva -
#10984 asszem lesz muzeum :)
Tiziano, Caravaggo, Miki es tarsai
kar hogy szobor nem lehet :)
bar... kerdes fogjak-e nezegetni a falat, nem valoszinu :( -
#10983 nos, ugykodtem kicsit a HomeCrafttal, tapetak teren
a lenyeg, hogy a kep meret 1:3 aranyu legyen tehat mondjuk 256x768
kulonben torzit
ime az eredmeny
-
Coolfire #10982 Vazzee....nincs krekkk, csak a dévédéshez,azt meg a gémkopivörldön talász.A sims cédés verzát meg el lehet indítani,úgy ahogy a fakúban le van írva. -
#10981 cd-s crackkel amugy sem mukodik jol
olvasd el a faq-t
csak a DVD-s jo, vagy emulalni kell
-
#10980 Cracket lécci adjon már valaki egy facca cracket mert nem tok vele gamelni please valaki -
#10979 en majd mindjart
ajanljatok egy jo ugyanilyet az 1-hez, mert akkor atteszem ami tetszik -
#10978 Valaki kipróbálta már ezt a tapéta és padló szerkesztő progit? Ha ki akkor milyen? :) -
vacakman #10977 Szasztok!!
A magyarosítást majd honnan lehet leszedni?? -
#10976 Csak vicceltem -
Coolfire #10975 Akkor csak lehet fent valami,mert a safedisk érzékeny az ilyesmire,tehát ha alkesz vagy nero etc.. van fent,az
t szedd le.. -
Coolfire #10974 Sohasem szoktam kamuzni.... -
NHLFAN #10973 hello!
megnéztem ujra és pontosabban azt írja hogy a cd/dvd emulációs szoftvereket kapcsolja ki de csak a daemont használom.mi lehet még fent?bár tudtommal semmi:) -
Coolfire #10972 Elvileg semmi,mert a DT nem szerepel a feketelistán.Ha kihegesztetted DVD-re,akkor a crackkel mennie kell.Ha nem megy,te b@sztál el vmit. -
NHLFAN #10971 hello!
megvan a dvd verzio crack-kelve és kiírja hogy kapcsoljam ki a daemon toolst.legyalultam kiírtam dvd-re és semmi.mi lehet a gond?
köszi -
Drizzthsz #10970 A Patch mire jó? Hogy lehet a gyikban vip tagnak lenni? -
Rezdi #10969 Honnan töröljem? -
#10968 Torold a "House on the Haunted Hill" plugint ;] -
Rezdi #10967 valaki nem tudja hogy miért csak a fekete körvonalát látom az álltalam épített házaknak?(és ugyanez a bajom az emeberek fejével is ahol váltani lehet az irányított karakterek között)