32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Katinagyi
    Hát ezek nem annyira ismerősek,de a mai legfrissebb kínálatban a Resource-n van igen sok hasonló ruha és fej is,van vagy 80-100 db friss mai.Megnézted a sims2sisters-et?Ja és legalább 100 új object is van.
  • Mike at home
    kepek a cuccokrol
  • Mike at home
    ja es a linket meg koszonom, megnezem
  • Mike at home
    ha megtartottad a letoltott zip fileokat, akkor azon latszanak a szamok
    ha rakattintasz a kepekre, akkor meg benne van a kep neveben

hm latom nem tartottad meg a zip fileokat :)

regisztraltam ingyenesen, igen, de egy csomo minden nem erheto igy el

felteszem a kepeket a az sg-s galeriamba, hatha vmelyik ismeros

holnap adok egy ftp hozzaferest, ahova feltolthetsz
  • Katinagyi
    Egyébként most töltöttem le pár cuccot és rájöttem,honnan a számok.De ezek a számok csak akkor jönnek elő,ha már letöltés alatt van a cucc,ergo ha Te ismered a számokat,akkor már le is töltötted azokat.Jól gondolom vagy nem?Vagy most mi van?
    http://sims2sisters.sme.sk/
    Ezen az oldalon minden free.És minden nap van friss ruha,haj,tapéta stb.
  • Katinagyi
    Ezeket a számokat honnan vetted?Akárhogy néztem számozást nem láttam,csak oldal szerint tudnád megmondani és hogy hányadik az oldalon.Egyébként megpróbáltál regisztrálni?Úgyis nagyon sok mindent letölthetsz,az objektumokat pl.mindet.Ha úgy egyszerübb esetleg a downloads könyvtáramból átküldhetem a letöltött ruháimat,hajakat,csak még azt nem tudom milyen formában,mert e-mailban 3Mb-nál nem megy át több,talán annyi sem.Adj ötletet.A zip fájlokat sajnos letörlöm mindig,ha már betettem a játékba,de ezután megtartom,hátha ilyenre felhasználható még.
  • Mike at home
    hirtelenjeben:

clothing:
    10079
    11349
    11350
    11444
    11625
    11632
    12257
    12270
    12271
    12491
    13336
    13681
    1416

hair:
    2613
    2640
    2746
    2747
    2748
    2749

koszi szepen
  • Stickee
    sziasztok
    segítesetek! elfelejtettem hova kell paklni a tárgyakat. Régen játszottam már az 1-el. :))) Hogyan is kell pakolni? mert egy csomó jó tárgyat raktatok fel. És nem tudtok még olyan oldalt ahonnan lehet tárgyakat leszedni? Előre is köszi
  • Mike at home
    ez ilyen
  • Mike at home
    koszi, korbenezek
    es irok egy listat
  • Gsx-r
    Miert van ,hogy nem telik az ido a community lot-ban?
    Ha visszamegyek haza akkor ugyanannyi az ido mint amikor elmentem.
  • Katinagyi
    Mit szeretnél letölteni?Én rengeteg mindent letöltöttem onnan már az elejétől fogva,olyanokat is amik most fizetősek.Én csak regisztrált vagyok.De ha tudok segíteni,akkor szívesen.
  • Mike
    nincs vkinek fizetős simsresources hozzáférése? kéne nekem onnan pár dolog, és beszállnék a havi költésgbe, hogy letőlthessek onnan
  • Gary
    Azt zárolni tudod, azaz nem fog lecserélődni míg le nem veszed róla a lakatot vagy be nem következik.
  • EqUiNoX
    Ezt nem értem, erről talán egy képet kellene, vagy pontosítani a kérdést, mert a játék tele van "rakat ikonnal" ;]
  • EqUiNoX
    A kezelőfelületen van pár ikon, amellyel a falak "láthatóságát" tudod szabályozni - csak alapjai látszanak, csak a szembefalak látszanak, mindegyik látszik. Ha törölni akarod, akkor építés módban nyomd le a ctrl-t is majd kattints az adott szakaszra - mintha építenél, csak ctrl-al most törli.
  • Gsx-r
    Meg meg nem tudom ,hogy mit jelent ha a vagyak/felelmek-nel rakattintok es egy lakat ikon jelenik meg.

segitsetek legyszives
  • Gsx-r
    Csak mindig az utolso kilepes elotti mentest lehet visszatolteni?
    Nem lehet tobb mentesem?
  • vikbdh
    helÓ! belső falakat hogy lehet megszűntetni???
  • Fenrir
    valaki fel tudta tenni a peccset eredeti játékra?
  • TopGun
    Szia! engem erdekelnenek a cuccok! hol lehet hozzajuk jutni?
  • skillz
    hello!
    Valaki tudna arra választ adni, hogy miért van az, hogy telepítés közben minden ok, aztán mikor el akarom indítani a játékot, akkor újraindul a számítógép? help!
  • Foglaltnick
    Azzal nem játszottam...
  • Mike at home
    szobanak
  • Mike at home
    igy mukodott a sims1-ben is
  • banita
    Ha valaki szeretne padlókat és falakat, nekem van jó pár letöltve és készítve.
  • Foglaltnick
    Ah, rájöttem
    Ctrl nyomvatarttal lehet bontani... ba***ák meg, a tutorialba azért berakhatták volna ezt az apróságot...
  • Foglaltnick
    Köszönöm, ezt nem próbáltam...

És akkor a következő kérdésem:
    - ugyan falat nem próbáltam még bontani, de azt lehet? Vagy csak ugyanezzel a módszerrel?

- az environment tulajdonság hogyan változik? arra gondolok, hogy mire vonatkozik? minden szobának van külön environmentje, vagy minden szintnek, vagy hogy a fenébe van ez? lent a földszinten egybe van az étkező/konyha/előszoba nagyjából, legalábbis én nem tudnám megmondani hol kezdődik az egyik és hol végződik a másik... akkor az egy? meg akkor gondolom másik a fürdőszoba, meg az emelet, meg a terasz...
  • Faterx
    A teraszt kell lebontanod...
  • Foglaltnick
    Sziasztok!

A következőben kérnék segítséget: egy háznak szeretném a teraszát kibővíteni, lehetőleg úgy, hogy egy helység legyen a régivel. Ez a felső szinten van, egyébként pleasantville 11000-es háza. Az alsó szintet megépítettem, megcsináltam a tetején a burkolást. Az emeleten az új teraszrészt körbe tudom keríteni kerítéssel, mint a régin van, és így egészen egyformák lesznek egymás mellett, de a kettőt elválasztó kerítést sehogysem tudom elbontani. A legtöbb amit tudok csinálni, hogy beteszek egy kis kertkaput hogy legyen átjárás, de az meg ménkü ronda...

- lehet kerítést bontani valahogy?
    - van valami más módszer a bővítésre?

köszi!
  • Mike at home
    rendben, de hol van a leriras errol?
  • GyaxyBoy
    köszi
  • Riana
    az hogy butort szinezz át 95pontot kell követni de olyan bonyolult hogy én elakadtam.Esetleg vkinek sikerült?
  • Mike at home
    felso rovuidtavu kapcsolat
    also, a hozsszutavu

baratkozashoz legjobb a beszelgetes
    vagy a kanapen ulve, vagy sakk kozben
    de egyik simem szerzett mar maganak telefonon keresztul is 100/100-as baratot ugy, hogy sohasem talalkoztak
  • GyaxyBoy
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom! 2fős családommal barátokat akarok szerezni! Előszőr sikerűlt 2őt szerezni, de utána már mindenki csak szerelmes az 1ik be! A másikkal meg nem akar barátkozni!
    A kérdés!
    Hogyan lehet legegyszerűbben barátot szerezni a családnak?
    Mit jelent a barátok képei alat a két csík?
    A felső csík az gondolom a barátkozási szint! De az alsó?
    És mennyinek kell lenni a számnak hogy barátlegyen?

Köszönöm
  • Mike at home
    koltoztesd at a csaladot, a hazat meg bonmtsd le
  • Mike at home
    nem kell osszehazasodni, szal igen
  • Mike at home
    minek alapjan desingnolod a targyakat?
    van errol vhiol vmi leiras, meg szoftver is hozza?
  • Faterx
    Franciával indul, utána választhatsz nyelvet, lehet hogy Te nem választottál, akkor reinstall
  • Zola NFK
    Hali!

Segítsetek már nekem, az előbb asszonypajtás nyomta a sims2-t (cds +működő money crack), aztán egy mozdulatba belefagyott a sime.
    az utolsó cselekvés képe van áthúzva pirossal, és semmire sem reagál.
    játék újraindítása sem segített.
    egyszer már volt hasonló (az asszem másik crack volt), akkor egy rendőrautó ragadt be az utcába.

Értelemszerűen nem akarná hagyni, hogy kimúljon a sim.

Van ötletetek?

Előre is köszi.