Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja eccere bökte meg a szemünk..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez nem is volt fair így.Nem õ csak a témaindító volt.

Hentes Bill
hát ez lol, mike házigazdának? pfffff 😄DDDDD

Boldog Karácsonyt!

ZsZso
WOW ... jó 5let a FAQ, de a sötétkék fekete télleg merész. De megérdemli aki nem tud vmit ! 😉 ... télleg ... megérdemli ?! 😊. Amúgy ettõl függetlenül, szerintem elég soxor fog az alábbi mondat elhangozni :

"Topik tetején nézd meg a FAQ linket"

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Legalább akkor a sajátod és egyéb gyönyörû hozzászólásokat szedegesd ki.Azt nem tudom még most sem,miért nem kapta meg Amiga amikor kérte.

cenobite
Ejjjjjjj! De 1xre! 😄

gamertag: kenobita

cenobite
Hmmm... Csak 1 gyors kérdés... Ennek a fórumnak nem Amiga volt a "házigazda"-ja? Most Mike at home van ott fent. Tökre nem érdekel amúgy, csak kérdezem, hogy én emléxem így, vagy sem.

Csak egy szolid kérdésem van Mike.Miért te lettél ennek a fórumnak a házigazdája?Bazze.Azért nem gondolod,hogy ez a témaindítót illette volna meg?(Amiga).

cenobite
Press CTRL+A!

...jobbhíján...

Teperinke
Gratulálok a GYIKhez. Az információtartalmával nincs gond, de sötétkék oldalra feketével írni elég tahó megoldás. Fõleg hogy a linkek meg szintén sötétkékek.

cement
höe! 😄

respect to the man in the ice cream van

cenobite
Ha fiú lett volna, akkor Csubakka lett volna a neve. De így muszáj voltam valami szolídat választani. 😊

Hentes Bill
hehe

Boldog Karácsonyt!

cement
szebb nevet nemtalaltal szegeny koloknek? 😄

cenobite
Ami tuti: mexületett Aphrodisiacum, a mama elment ssx3-azni, és a pasim nõje (na ez értelmes lehetett) kezdett el vele foglalkozni. Elvitte megetette, kiságyba rakta satubbi. Pedig a mama is családcentrikus. Persze szülés után a fun-ja elég minuszban volt. 😊

cement
nézzétek csináltam magamnak szép hátteret 😄DD
szentem jó. én két csajszikám

cenobite
Mindenki a csodájára jár:

cenobite
Mexületett!!!! Az elsõ baba! Kislyány lett, szép magyar névvel: Aphrodisiacum! 😄DD

Na most leszek még csak germóban...

Adri
Na meguntátok végre?!
Csinált valaki má pincét nekem csak az a bajom vele hogy csak kintrõl közelíthetõ meg!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Curze
hihi

Hát ez tényleg gyors volt. Mindegy.

Ha értenék hozzá, csinálnék egy fansite-ot a játéknak. Bõven megérdemli. Ott aztán lehetne külön topic mindennek.

Valaki aki kicsit hozzáértõ, és érez egy kis lelkierõt magában, nem dobna össze egy The Sims 2 Hungarian fansite-ot? Fórummal, egyebekkel... sokat segítene...

Mike at home
jo mind1, nem ez a normalis elintezesi modja szerintem vminek, de mindegy, nem erdekel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

clio1616v
és ez a megoldás? hogy nyitsz egy újat?.... azt is elözönlik a jó kis beginnerek a FAQ az jó ötlet és néha moderáció sem ártana, mint a TRD2-ben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fefe
"a sok crack kozott elvesz a hasznos informacio
de ti tudjatok, meg a modok"

Pont ez akartam írni. Mindegy én nem akarok senkivel se vitázni.

robotnyk
de érdekli a játék, és olvasná. de csak olvasná, mert a tömeg nem bír még 3-4 oldalnyit sem visszaolvasni, aztán még fel vannak háborodva ha valaki letorkolja a fajtájából a 20dikat.
Mike at home
ok, de ne egy heten at, es ne nyomjanak tele 200 postot errol, mert lustak visszaolvasni

a sok crack kozott elvesz a hasznos informacio
de ti tudjatok, meg a modok

ha nektek ez jo...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fefe
Jó ez igaz de ez már kezd túlzásba menni. Kb 1 hete semmirõl se szól a topic csak,hogy miért nem indul el a játék. Holott már készült faq is 1000x le lett írva stb stb....

clio1616v
én se...
mondj valamit a gémrõl, mit csinálsz screenshot stb. és ne nyavajogj 😉 , hogy nem vagy kiváncsi...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ennyi erõvel minden topichoz csinálhatnál egy újat, mert mindehol vannak kevésbé tályékozottak és mindenfélét kérdezgetnek WAREZrõl

clio1616v
ha arra vagy kiváncsi megjelent e a játék felmész az nforce-ra és nem itt kérdezgeted, bár nem hiszem hogy demohoz crack kellene, meg serial.

clio1616v
Nekem másodikra sikerült a játék indítása, egyszer sem kérdeztem hogy hogy kell, leszedtem a 4 mdf-et, feltelepítettem, nemindult(amint olvasható volt a hibaüzenetbe nemkívánatos a gépemen lévõ virtuális meghajtó) leszedtem a Clone cdt és a daemont felraktam a legújabbat és ment. 2 hete nyomom. csak a VERDÁKAT hiányolom a játékból... SAJNOS

Rage47
Kösz😊 Megvan😊
Mármint nem azt kérdezem, hogy hogy kell az egész jatekot játszani, mert az kicsit sok idõ lenne elmagyarázni megmár tom valamennyire.
Csak az eleje amivel gond van😄

Duddits
A Skill potnjaid is fullon vannak? Én nem tudom mivel csináltam de a csávót elküldtem pincérkedni és röktön az elsõ munkanap után úgy jön hogy dupla annyi fizut kapott.

Lol. Végigcsináltam a tutorialt abból rájöttem pár dologra, de még mindig nem értem teljes egészében, ezt a jatekot😄.
Mit kell csinálni az elején amikor valamilyen házat kell választani vagy nemtom😄D

clio1616v
Szerintem az indítási dolgokat már kitárgyaltuk, akinek kérdése van az olvasson vissza, mindenre megvan a válasz. A többiek akinek megy a gém azok meg ne szólogassanak be hanem csönd és talán elhagyják a hülye kérdéseket ha süket fülekre találnak...

Más:
Hogy lehet az hogy full platina a moodom és minden szükséges megvan az elõléptetésemhez és mégse léptetnek elõ, csak ritkán. Már top voltam a bûnözésben, most az üzleti életet nyomom, csak lassan megy. havók vannak, képzettség full, kedv jó mikellmég???

Mike at home
istenem, olvass vissza leci

Rage47
Sziasztok!
Tényleg lehet pincét csinalni?-Hogyan?
cenobite
Jajjjjjjjneeeeeee.... 😊)

Oksa, komolyra fordítva a szót. Jól látható, hogy a sims2 fórum postjai kicsit megemelkedtek, vagy arról van szó, hogy hogyan kell telepíteni, stb..., vagy a játékélményrõl megy a duma.

Ezután egy olyan kérdésre, hogy "megjelent-e már", szerinted lehet komolyan válaszolni?

Tényleg olyan nehéz visszaolvasni? Félre értés ne essék, nem rosszándék van bennem, csak... csak ez olyan... fura... (?)

Duddits
Áááá. Csak dumáljuk hogy miért nem indúl a demó. Meg miért szerentcsétlenkednek itt.

KeKKSZike
Most miért versz át?! DC-n ilyen 700 megás dolgokat láttam, nem hiszem, hogy az demo lenne.

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

cenobite
Dehogy jelent! Csak a demo-t toljuk.

cenobite
Vazzz! Terhes a zasszony, ráadásul a faszi, akivel eddig lakott (nem a férje) becsajozott, a csaj odaköltözött, de hozta a gyermekét, így hirtelen 5 fõre dagadtunk. (csaj+férje, faszi+asszony+kölök) Házat kell bõvíteni, mert ha jön a baba 6-an leszünk... Eh... Nesze neked születésszabályozás! 😄

KeKKSZike
Megjelent a Sims2?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Mike at home
nyitottam egy masik topikot, de lehet, hogy inkabb az installaloknak kellene atvonulniuk, mert ugy nekem estek, hogy hogy mereszelek masikat nyitni, olyan emeberek, akik ide nem is irnak

Ez mar szanalmas amit muveltek!
Olvass vissza ennel jobban mar nemm nagyon lehet leirni h h kell elinditani mert mar minden letezo problemat felvetetttek inditassal, epitessel kapcsolatban es valasz is szuletett majdnem mindre!
Es mar FAQ is van szal olvassatok vissza!
A kis imageval meg mukodnie kell, ha nem, reinstall es ugy kis imageval mountolsz!

Duddits
Nekem elvileg van. De ma vitte el letesztelni hver is és ha jó neki akkor feltolóm ha kell.

akkor most van olan crack amivel építeni is lehet?????mert így akkor nem ér egy hajitófát sem..
Mike at home
mar megint az rohadt installalas 😞

GyaxyBoy
Ezt a parancsot kell beírni vhova, vagy van egy exe fájl?
jéé. találtam egy jókis sims2 es oldalt lehet, hogy már ismeritek.
http://sims2.try.hu/
Itt van egy olyan progi ami ellenõrzi, hogy fut-e a gépeden a sims2 😄. Nekem természetesen mind a 4 dologra igennel pipált 😄. Meg akinek eggyáltalán fut annak avval is fog.