32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• TopGun
    Tudok keresni!Ismerem a google-t, csak mit keressek? ez a kerdes? Te tudod?
  • Mike
    www.google.co.hu

meg kéne tanulni keresni
  • TopGun
    Es van valami kozelebbi info, hogy le lehet-e tolteni valahonnan? Mert olyan set-eket lattam, hogy csak neztem! :((
  • EqUiNoX
    Azt hiszem igen.
  • TopGun
    Hi! Lehet, hogy letezik mar olyan program, amivel at lehet alakitani es szinezni a targyakat?
  • Duddits
    Hát a FAQ_ba.
  • démonigyerek
    meik oldalon?
  • Duddits
    Ahol vannak a hírek meg stb. ott rögtön fölötte. Amikor viszed a kurzort átfog váltani.
  • démonigyerek
    hol????
  • banita
    Ha valakit érdekel még több cucc az szóljon! Padlók, falak, tárgyak, ruhák minden mennyiségben.
  • Duddits
    Már gondolkoztam ,hogy írjak ,hogy hol vannak a tárgyak, stb... de aztán csak megtaláltam.
  • Duddits
    Nekem semmi képet nem add be.
  • Tom3 #11087
    jah a tárgyakkal kapcsolatosan 2ágy képe nem megjenithető
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Nálam totál őrület van a partik szervezésénél, kb. fej-irás alapon dönti el a progi hogy szervezhet-é a sim partit vagy sem. Mi a veszett nyű lehet vele? Patch fent, összesen 2 modot használok, az egyik a alien abduction-t szedi le a teleszkópról, a másik a cloud watch/stargaze eseményt teszi biztonságossá (nem hullanak a cuccok a menyekből). A parti tök mindegy miféle (birthday,wedding,house) teljesen véletlen sikerül megrendezni vagy nem:((((!
  • Tom3 #11085
    faq oldalnál a tárgyak rész nagyon király!
  • Duddits
    A Simsbe nyomd be ezt!
  • hotrem
    Sziasztok. Nekem a CTRL+SHIFT+C billentyűk lenyomása után az internetre kapcsolódik a gépem és a képernyő tetején semmiféle ablak nem jelenik meg, amibe a kódokat be lehet írni. Mit csináljak?
  • Duddits
    beraktam egy csomó cuccot de nem találom a játékba. Az AlienWare-s gépet is föltelepítettem az sincs benne. Csak néhány falfesték, meg padlózat.
  • Devids Pro
    ms frontpage, notepad
  • démonigyerek
    ezt az oldalt mien progival csinálták?
    érdekelne :P
  • démonigyerek
    az jóh
  • Duddits
    I. negyedév
  • Duddits
    aha. Oké.
  • démonigyerek
    csá all
    az university vagy nemtom mi a neve mikor jelenik meg??
  • Devids Pro
    a dokumentumok/ea games/the sims2/downloads könyvtárba pakold a cuccokat! a .Sims2Package fájlokra meg egyszerűen klickelj 2-t!
  • Duddits
    Na most visszaszereztem haveról a játékot. Megy tökéletesen de vágyok az új cuccokra. Csináltam egy Download, beleraktam sok cuccot, meg ruhát meg minden félét de nincs benne. Most valahogy odakerült a The Sims 2 dokumentumai közé Downloads könyvtár és tett bele valamit. De amit belerakot az sincs a játékba. Mit kell tennem??
  • Mike at home
    valodi admin jogokkal sokminden beallithato, ez ugye nem ugyanaz, mint amit az XP a fiokoknal rendszergazdanak hiv
  • Foglaltnick
    Szerintem jobb ez így. Elsősorban a rendszerbeállításokról lehet szó. Egy hozzánemértő könnyen elállít valamit teljesen jószándékúan, csak azért, mert kiváncsi, és utána általában nem tudja megmondani mit csinált, "egyszercsak ez lett"
    Sok felnőttnek se kéne rendszergazda jog :)
  • Foglaltnick
    A játék felpakol egy csomó dolgot a dokumentumok könyvtárba. Ugyan nem néztem a dolgok mélyére, de ha rendszergazda account alól telepíted, akkor a rendszergazda dokumentumaiba pakolja a dolgait. Aztán ha bejelentkezel másvalakivel, akkor lehet hogy nem találja ezeket. Persze azért inteligens programnak mennie kell más felhasználóval is. A következőt próbáld meg:
    - adj a kölyök felhasználó fiókjának rendszergazda jogot, és próbáld meg elindítani a játékot.
    Ha megy, akkor csak valamilyen jogosultság probléma lehet... Program files könyvtárban van? ha igen, telepítsd valami semleges helyre, ne rendszerkönyvtárba.
    Ha így sem megy, akkor tényleg a dokumentumokban lévő cucc hiányzik, ilyenkor válts vissza rendszergazdira, szedd le a játékot, menj vissza a kölyök fiókjába (aki épp rendszergazda), tedd fel a játékot, nézd meg hogy megy-e.
    Ha megy, vedd el a rendszergazda jogát, és nézd meg hogy megy-e így is. Ha nem, egyelőre nincs több ötletem, lássuk az eredményeket.

Madár
  • Mike at home
    1. a kolok hany eves?
    2. ha adminisztratorkent meghatarozod mihez ferhet hozza es mihez nem, akkor nem kell korlatozott user
    3. bocs, de olyat nem lehet, hogy megbeszeled vele, mit tehet a gepen is mit nem? (tudom semmi kozom a nevelesi modszereidhez, sry)
  • HITMorpheus
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésben kéne a segítségetek, hogy a kölyök gépe korlátozott fiókkal van ellátva, nehogy trükközni tudjon. Viszont akkor a progi elindításánál a következő a hibaüzi: "Unspecified error". Rendszergazda fiókban simán fut.

Valami jó ötlet?
  • Mike at home
    en tudnek webdesignban, csak hat a sajat oldalamhoz sem jutok hozza (vagy idohiany, vagy rettento lusta vagyok)
  • Riana
    Azonfelül ha vkinek van hosszú fiu haja (nem rasztás) akkor pls jutassa el hozzám mert sehol sem találok
  • Riana
    Katinagyi nekem isvan pár kép ami kéneonnan hogy tudom elküldeni neked hogy lásd hátha neked megvan?

Itt van a bútorátszinezés:
    http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=32696

Ha vki rájön akkor szóljon én követtem mégse lett jó.

Azonfelül aki tud webdesignban segitenipls keressen meg.)

[email protected]

• Devids Pro
    sehogy, nem kell crackelni..
    amúgymeg leggyakrabban előforduló kérdések..
  • Chappy
    hi, hogyan kell megcrekkelni? demaon ttls-al telepytettem
  • Devids Pro
    HA valakinek kell valami a hivatalos oldalról az szóljon és felteszem! Végre van hozzáférésem! (ismét)
  • Mike at home
    koszi
  • Mike at home
    ugyan preview-ben latod a kepet, de a de a programban a vonalkazott feher kockaba mar nem teszi fel a texturat?

mert akkor a megoldas az acdsee
    konvertald at a bmp-ket bmp-ke

ha mas a hiba akkor mond el reszletesebben
  • Mizoka12
    Hello mindekinek.Én egyszerüen nem tudok falat csinálni.tudom hogyan kell de nem csinálja meg a falat.Tudna valaki segíteni pls.Előre is köszi.