Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Topik tetején nézd meg a FAQ linket"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
gamertag: kenobita
szentem jó. én két csajszikám

respect to the man in the ice cream van
Na most leszek még csak germóban...
Csinált valaki má pincét nekem csak az a bajom vele hogy csak kintrõl közelíthetõ meg!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Hát ez tényleg gyors volt. Mindegy.
Ha értenék hozzá, csinálnék egy fansite-ot a játéknak. Bõven megérdemli. Ott aztán lehetne külön topic mindennek.
Valaki aki kicsit hozzáértõ, és érez egy kis lelkierõt magában, nem dobna össze egy The Sims 2 Hungarian fansite-ot? Fórummal, egyebekkel... sokat segítene...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de ti tudjatok, meg a modok"
Pont ez akartam írni. Mindegy én nem akarok senkivel se vitázni.
a sok crack kozott elvesz a hasznos informacio
de ti tudjatok, meg a modok
ha nektek ez jo...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondj valamit a gémrõl, mit csinálsz screenshot stb. és ne nyavajogj 😉 , hogy nem vagy kiváncsi...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Csak az eleje amivel gond van😄
Mit kell csinálni az elején amikor valamilyen házat kell választani vagy nemtom😄D
Más:
Hogy lehet az hogy full platina a moodom és minden szükséges megvan az elõléptetésemhez és mégse léptetnek elõ, csak ritkán. Már top voltam a bûnözésben, most az üzleti életet nyomom, csak lassan megy. havók vannak, képzettség full, kedv jó mikellmég???
Oksa, komolyra fordítva a szót. Jól látható, hogy a sims2 fórum postjai kicsit megemelkedtek, vagy arról van szó, hogy hogyan kell telepíteni, stb..., vagy a játékélményrõl megy a duma.
Ezután egy olyan kérdésre, hogy "megjelent-e már", szerinted lehet komolyan válaszolni?
Tényleg olyan nehéz visszaolvasni? Félre értés ne essék, nem rosszándék van bennem, csak... csak ez olyan... fura... (?)
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Olvass vissza ennel jobban mar nemm nagyon lehet leirni h h kell elinditani mert mar minden letezo problemat felvetetttek inditassal, epitessel kapcsolatban es valasz is szuletett majdnem mindre!
Es mar FAQ is van szal olvassatok vissza!
A kis imageval meg mukodnie kell, ha nem, reinstall es ugy kis imageval mountolsz!
http://sims2.try.hu/
Itt van egy olyan progi ami ellenõrzi, hogy fut-e a gépeden a sims2 😄. Nekem természetesen mind a 4 dologra igennel pipált 😄. Meg akinek eggyáltalán fut annak avval is fog.