Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A tárgyak képét meg lehet nézni: www.thesims2.ea.com és itt az exchange, objects. Egyelõre elég kevés van, a comp. meg néhány sövény.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amiga, targyakbol mit lehet letolteni?
legalabb a kepuket tedd be!
mondjuk a 7k-ert odaadnak a programot, nem filoznek rajta, megvegyem-e
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
gondolom azert adtak, mert azt irtam a sok crack meg install mellett elvesz a hasznos informacio

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(A tegnapi ucsó jegyzetem óta 3.5 oldal new, sajnos ebbõl maxi. 1 oldalnyi ami magával a gamával szöszmötöl pedig a rovatcím nem a letöltés-feltörés-telepítés-nemindul technikai kérdésekrõl szólna. Ha már van FAQ az nagyszerû és köszönet a szerkesztõ(k)nek!)
Láttam megválaszolatlanul egy dolgot: az aspirációs reward tárgyait csak gold vagy platinum mode-ban szabad használni mert egyébként nem várt káros effektetek idéznek elõ (ez egyébként minden tárgy ismertetõjének utolsó mondatában benne is van, csupán azért irom le mert nem mindenki bírja a nyelvet legalább alapfokon (azért remélem nem csehül installtátok fel😊)!
Pogácsa! legjobb ismereteim szerint a családgenerálás lezárása után a gamán belül már nincs lehetõség a közvetlen bõvítésre vagy módosításra, de maga a játék éppen errõl szól. Elég elindulni 1 karival aztán az majd rak maga köré családot akkorát hogy betelhet vele az egész falu és innen kezdve mint törzsi szállás mûködhet😊:
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van egy problemam.
A free gameban (vagy hogy hivjak) akartam csaladokat generalni.
Csinaltam egy embert es elmentettem a csaladot.
Ujabb csalad generalasara ad lehetoseget, de ezt, amiben van ez az egy csoka, mar nem engedi birizgalni.
Hogy tudnek meg embereket hozzaadni ehhez a csaladhoz, vagy hogy tudnam ezt a megcsinalta csavot kiszedni es barhol felhasznalni, vagy barmelyik csaladba betenni?
Kosz.
gamertag: kenobita
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nemtom volt-e már, de nem akarok átolvasni többszáz hozzászólást, viszont átnéztem a faq-t, de nem volt benne megoldás arra, hogy a cheat konzol miért nem jön elõ?!
Elõre is köszi!
Live your life like it\'s your last day...

Boldog Karácsonyt!
Vagy ellehet egyáltalán bocsátani?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Bejárónõt azt hol lehet felvenni??

Ehhh LOÁL ezt nem is tudtam, hogy az UFO-k is teherbeejthetik az emberkéket 😛
és késõbb, az újszülött ufóbébivel:

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
- Why are you wearing that stupid bunny suit?
- Why are you wearing that stupid man suit?
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)