32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Pirlipát #11139 Gondolod, ha mount nélkül telepítem a pachet menni fog? Hát proba cseresznye... -
Coolfire #11138 No mindjárt felrakom.Mondjuk én nem mini-imagézek,nekem ki van írva,úgy játszok.Vegyétek ki démonból a képet,és úgy próbáljátok meg. -
Coolfire #11137 Pedig nekem rögtön felcsúszott.Az igaz,hogy a mostanit még nem próbáltam. -
Pirlipát #11136 Én is azt gondoltam, de valamiért nem sikerül. Illetve felrakni felrakom, de aztán mikor inditom a játékot :crash !!! Pedig nincs rajta semmi censor pach vagy ilyesmi. Még szerencs, hogy másoltam az eredeti exe-t, mert csak akkor megy ha azt visszarakom. Elég elkeserítő, mert vannak jó dolgok a javításban ahogy olvastam. Szóval valami trükk, vagy valamit rosszul csinálok? -
#11135 Pl én nem tudtam feltenni már az első patchet sőtt ezt sem, mert kérte a 4. cd-t. Betettem neki tovább kérte.. Szal.. -
Katinagyi #11134 Hali Mike at home!
Szeretném a segítségedet kérni videótémában.Sims2-ben csináltam nagyon jó videófelvételeket tömegjelenetekről,de nem tudom ,hogyan lehetne ebből használható,élvezhető lejátszást csinálni.A felvételek a Windows Media Player-ral lejátszva torzak,felismerhetetlenek lettek,hiába állítgattam őket.Sőt olyan picik az emberek-hogy ki se lehet venni őket csak egy massza mozog a képernyőn.Hogy kell csinálni hogy jó legyen és mivel lehet jobb minőségben és nagyobban lejátszani?
A másik meg a fotók jobbak lettek,de homályosak.Azokat Te hogyan csinálod olyan tisztára?Köszi ha válaszolni tudsz.
Sikerült valami Nekedtetszőt letöltened már?Sajnálom,hogy nem sokat segíthettem.De még mindig állom,hogy letöltöm Neked a Downloads könyvtáramat,ha akarod.
Üdv. -
#11133 nekem lesz sim res-es accom
amilyen bolond vagyok
majd kerhettek akarmit -
Coolfire #11132 Dolgozunk,és várjuk az Egyetemet.:)Ugyanez volt a másik Sims topikban is.Nagy punnyadás,mikor kijött egy expansion rögtön felpezsdült az élet a fórumon.:)Igaz ott is-főleg a superstarnál-inkább technikai kérdések voltak,nem a játékkkal kapcsolatosak. -
Coolfire #11131 Rá lehet akármelyik patchet rakni,mivel klón. -
Pirlipát #11130 Te jó ég! Milyen kihalt ez a forum! Mi történt Veletek? Mindenkinek lóg a nyelve az ünnepek után? Vagy már uncsi a bancsia? -
Pirlipát #11129 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e hivatalos javító pachet felrakni mini image file-os demonba mountolt játékra? -
Coolfire #11128 Jah...pont azt akartam kérdezni,vki tesztelte-e már..:) -
#11127 (jott ki uj peccs) -
Coolfire #11126 Igen,mindenütt azt ígérik.Ha a kiegészítő teljesen magyar lesz,akkor az alap nem maradhat angol.De ezt a sok elmebeteg ember máshol nem is fogta fel.:)Tehát reménykedjünk,hogy március végén már az onine "megvásárolható" cumó fogja a hungariant tartalmazni.:) -
#11125 az magyar nyelvű lesz alapban? -
#11124 na?
megy? -
#11123 Kösz.Remélem mostmár lehet építkezni. -
#11122 Koszi a segitseget! megnezem! -
HITMorpheus #11121 windows xp sp1 -
Coolfire #11120 Pfff....simán lehülyéztek,mikor meg mertem említeni,hogy a márciusban megjelenő Egyetem átnyomja magyarra a szövegfiléket,és hogy a SimCityvel foglalkozzanak a Sims2 helyett..:) -
Foglaltnick #11119 Ahogy azt írtam a 11109-ben, a futtatási hiba bug.
Azt pedig nem tudjuk hogy XP-je van-e vagy sem. Lehet hogy Windows 2000. Lehet hogy NT. Ne beszéljük túl. -
#11118 van, de nem teljes, az hosszabb
különben is örüljön hogy nem ment a kukába a hsz-e egyből -
#11117 de van..
www.simmetria.tk (de még nem telejes) -
#11116 nincs -
Pontius #11115 hahó
Egy gyors igen vagy nem válaszra lenne szükségem azzal kapcsolatban, hogy van-e a sims2-nek magyarítása? -
#11114 többféle admin van az xp-n
igazi admin az, akinek pw-t adsz az xp telepítésekor
ő tud beállítani jogosultságokat, korlátozásokat, az xp-s fiókokben lévő admin usernek is -
#11113 már visszavontam
azzal hogy segítettem -
#11112 erre való a ghost -
#11111 nem beszélünk csúnyán! -
zizzenet #11110 Amennyiben csak a dokumentumok mappa Sims 2 almappájának hiánya a baj, akkor nincs semmi gond. Fel kell telepíteni rendszergazdigént a programot, aztán (feltéve, hogy alapértelmezett helyen vannak a Dokumentumok mappák) a
c:\Documents and Settings\<Rendszergazdinév>\EA GAmes\Sims 2 mappát
egy az egyben átmásolni a
c:\Documents and Settings\<kölyök neve>\EA GAmes\Sims 2 mappába (azaz feltehetőleg az EA Games\Sims 2 részt manuálisan meg kell kreálni, vagy onnan kell másolni, szóval érted...).
Amennyiben tehát tényleg csak ez a baj, ez a megoldás. Ha volna valami más probléma is, akkor a c:\Program Files\... stb. könyvtárra, ahova a program telepíti magát, a kölyöknek teljes jogosultságot kell adni. Ha ez sem elég, akkor jó eséllyel olyan registry manipulálást is végez a program, ami korlátozott felhasználóként alapértelmezett módban nem elérhető.
Arról már nem is beszélek, hogy ezek a programok hivatalosan egy gépre, egy felhasználónak telepíthető. Szóval lehet, hogy a HKEY_CURRENT_USER registry kulcs alá ír dolgokat (sőt ez majdnem biztos), azt meg más fiók alól lesheted. Na, lehet trükközni. Legrosszabb esetben legyen a kölyök kiemelt felhasználó. -
Foglaltnick #11109 Ah. A google segít.
http://www.thesimszone.co.uk/knowledge/index.php?ID=2351
A játék csak admin jogokkal hajlandó futni. Ez egy bug. A patch kijavította azt írják. Tedd fel. -
Foglaltnick #11108 Hm, hát csak nem kell neki admin hozzáférés más mappához mint a játék... Azért írtam, hogy semlgese mappába kell megpróbálni telepíteni, nem a program files-ba. Ha aztán mondjuk a C:\sims2-ből se megy, amire ugyebár alapból mindenkinek minden joga van, akkor lövésem sincs...
Milyen oprendszer ez? Azt nem mondtad... XP Prof? -
#11107 SimPe nevű progi kell hozzá (0.12 és fölötte)! Ezt elérheted ezen az oldalon. Tutorialt a szinezéshez itt találsz angol nyelven! -
HITMorpheus #11106 Köszike a tanácsot, este meg is próbálom, de egyébként ha csinálok egy új felhasználót install után admin jogokkal, vagy adok a réginek admin jogot akkor is fut, de a korlátozott fiókban nem. Azt is próbáltam, hogy a korlátozott fiókban telepítettem a cuccost, elindul, amíg ki nem jelentkezek. ujraindítás vagy csak egyszerű kijelentkezésnél ismételt a probléma. De valahol ott lesz a bibi, amit mondtál, hogy korlátozott fiókkal nem fér hozzá egyes (talán rejtett) mappákhoz.
Mégegyszer köcce! -
HITMorpheus #11105 Semmiféle nevelési célzat nincs a korlátozott fiókban, csak a magam idejét próbálom meg megspórolni, hogy nem kell hetente 2* javítgatni az "egyszercsak" a "véletlenül", és a "nem én voltam" kategóriát.
Érdekes, hogy mióta korlátoztam, nincs gond a géppel. Utoljára az tette be a kaput, hogy az alig 2 napja rendberakott gépen egy directx alkalmazás miatt format C: -ot kellet végrehajtanom.... -
#11104 töröld le a játékot teljesen
ha megvan
akkor rakd fel újra a játékot de ne krekkeld!!!erre ügyelj hogy ne krekkeld!
na le kell tölteni a daemon toolst és a sims2 mini imaget.
megnyitod daemon toolsba a mini imaget és már megyis a játék!
és krekkelni sem kellett -
#11103 na jó segítek -
#11102 Kösz bazki! -
#11101 jajj
te kis fasz
ne légy ien béna
bemész itt a faq-ba azt ott levan írva hogy kell -
#11100 Lenne egy ojan problémám hogy még mindig nem tudok építkezni!nem tudnátok valami tuti kreket amivel biztos tudok építkezni?És hogy honan lehet letölteni az is kelene.