Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Az ftp-re töltést a tûzfalunk nem engedné meg. De idõm sem lenne rá sajnos, azért mégis csak dolgozom.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Ja. értem.

A tárgyak képét meg lehet nézni: www.thesims2.ea.com és itt az exchange, objects. Egyelõre elég kevés van, a comp. meg néhány sövény.

Amiga
Ezt nem értem... van accom... de a hivatalos oldal nem ftp...

Mike at home
mondjuk vmilyen ftp-re feltenned 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TopGun
En tudok neked adni accot priviben de en nem tudok onnan szedni, mert nalunk tiltott az ftp! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
de kafa!

Amiga, targyakbol mit lehet letolteni?
legalabb a kepuket tedd be!

mondjuk a 7k-ert odaadnak a programot, nem filoznek rajta, megvegyem-e

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Amiga
Le bizony. 😊

Mike at home
tud torolni, ennyi.
gondolom azert adtak, mert azt irtam a sok crack meg install mellett elvesz a hasznos informacio

The Hedgehog
wáááhá! 😄 má' csak a mocsár hiányzik 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Amiga
Fiona...

The Hedgehog
hehe!

ezt lehúztad:

Amiga
Megcsinálták itt Luci Lawlesst is. :-)))

Amiga
Hm, most töltöttem le 60 mega skint és full body-t, hogy a rákba osszam ezt meg? És még csak most léptem fel az oldalra...

The Hedgehog
nah döntöttem! hétvégén megrendelem a gammát! 😄

The Hedgehog
jah én is felfedeztem ma õket 😄

TopGun
Vagy felre ertettelek? nem velunk akarod megosztani oket? 😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
HUH!! hazakbol minel tobbet KERLEK! ami elerheto aru, de jol nez ki! ruhakat hogy kell berakni? esetleg belso reti kiegeszitoket is ha vannak ok? pl. szep tapeta, padlo burkolo.

Sipocz
Helló Népek!
(A tegnapi ucsó jegyzetem óta 3.5 oldal new, sajnos ebbõl maxi. 1 oldalnyi ami magával a gamával szöszmötöl pedig a rovatcím nem a letöltés-feltörés-telepítés-nemindul technikai kérdésekrõl szólna. Ha már van FAQ az nagyszerû és köszönet a szerkesztõ(k)nek!)
Láttam megválaszolatlanul egy dolgot: az aspirációs reward tárgyait csak gold vagy platinum mode-ban szabad használni mert egyébként nem várt káros effektetek idéznek elõ (ez egyébként minden tárgy ismertetõjének utolsó mondatában benne is van, csupán azért irom le mert nem mindenki bírja a nyelvet legalább alapfokon (azért remélem nem csehül installtátok fel😊)!
Pogácsa! legjobb ismereteim szerint a családgenerálás lezárása után a gamán belül már nincs lehetõség a közvetlen bõvítésre vagy módosításra, de maga a játék éppen errõl szól. Elég elindulni 1 karival aztán az majd rak maga köré családot akkorát hogy betelhet vele az egész falu és innen kezdve mint törzsi szállás mûködhet😊:

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Amiga
Félelmetes a hivatalos oldal, az exchange menüpont alatt percenként 50 új skin kerül fel (7000 körül van) és már 3000 letölthetõ ház van. Már vacillálok, hogy mit is töltsek le.

Pogacsa--
Hi!

Van egy problemam.
A free gameban (vagy hogy hivjak) akartam csaladokat generalni.
Csinaltam egy embert es elmentettem a csaladot.
Ujabb csalad generalasara ad lehetoseget, de ezt, amiben van ez az egy csoka, mar nem engedi birizgalni.
Hogy tudnek meg embereket hozzaadni ehhez a csaladhoz, vagy hogy tudnam ezt a megcsinalta csavot kiszedni es barhol felhasznalni, vagy barmelyik csaladba betenni?
Kosz.
KeKKSZike
Köszönöm szépen!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

cenobite
.mdf, .mds kiterjesztésû file-okról van szó, ezeket kapot kitömörítés után a legtöbb helyrõl ez tölthetõ le.

gamertag: kenobita

TopGun
Szerintem ha van eredeti kulcsod, akkor mindent szedj le amit csak lehet es ha tudod, tedd kozkinccse itt, vagy linkelj egy cimet ahonnan szedheto!

KeKKSZike
Most tudom, hogy megint sokan le fognak ugatni... De melyik az a clone game-s verzió? 😮 Milyen a kiterjesztés? 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hogyha megismerek valakit, akkor az velem együtt öregszik? (Nem házastársra gondolok hanem csak barátra vagy ismerõsre). A másik kérdésem pedig, hogy akárhányszor megvehetem az élet elixírt és bármennyiszer megfiatalodhatok vele?

Igen ez valóban nem szerepel benne.De a megoldást sajna nem tudom.Igaz a csítablakot még nem hívtam be.A crackhez meg gondolom semmi köze nincs.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Olyan mint egy moderátor csak picibe.A tevékenysége csak az adott topkira korlátozódik,törlési,szerkesztési jog asszem.

Nah ismét volt egy no-cd crack jelentkezõ az éjszaka folyamát...ez is nuke lett..😊)Bazze nem bírnak ezzel az új verzás SafeDisc3 védelemmel?😊

Hali!
Nemtom volt-e már, de nem akarok átolvasni többszáz hozzászólást, viszont átnéztem a faq-t, de nem volt benne megoldás arra, hogy a cheat konzol miért nem jön elõ?!
Elõre is köszi!

Live your life like it\'s your last day...

The Hedgehog
A házigazdának milyen jogai vannak?

De amúgy hogy megy ez a házigazda dolog?Amiga is kérte nem rég,mint témaindító,de nem kapta meg.Neked meg kérés nélkül adtaák.Ezzel az erõvel akár én is megkaphattam volna.Nyitok én is egy Sims 2-es topikot.

Baró..😊Akkor ezt a moderátorok b@szták el.Lehet,hogy akkor a bezárt topikodért kaptad végkielégítésnek.😊Na mind1,azért írtam elsõ idegbõl tegnap a moderátoroknak is.😊

Mike at home
en nem kertem.

Mike at home
ok

Hentes Bill
takarítani? nem kell semmit sem takarítani szvsz, csak a hatalmas képeket, meg a qrva anyázásokat törölni, ennyi 😊

Boldog Karácsonyt!

Mike at home
Igyekszem objektiv maradni, illetve lesz beleszolasotok nektek is. Gondolom elsosorban install, crack temaban kene takaritanom

Mike at home
En vagyok a hazigazda? Telleg en vagyok 😊

Persze elküldheted a bánatba(fire v. dismiss).

jAsOn VoOrHeEs
És ha elbocsátod azt a buzis csávót akkor ha újat fogadsz nem a csajnak kéne elvileg jönnie ? 😄😄😄
Vagy ellehet egyáltalán bocsátani?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs

Sztem mindig ellenkezõ nemût ad a lakóval.Pölö amikor egyszem emberkével kezdtem nekem is lány volt.Mikor a gyerek külön kecóba költözött(lány)akkor már nekem is ez a buzis jött.😊

I.C.ram
Neked, hogyhogy ilyen csini a bejárónõd?? Nekem egy buzi félig kigombolt inges csávó 😞
Telefonon.Services és Maid.

jAsOn VoOrHeEs
😄
Bejárónõt azt hol lehet felvenni??

Jah,pedig lehet,csak-ha jól tudom-Strangetownban kell lakni,és sokat távcsövezni.😊

jAsOn VoOrHeEs

Ehhh LOÁL ezt nem is tudtam, hogy az UFO-k is teherbeejthetik az emberkéket 😛

miután teherbeejtettek az ufók:

és késõbb, az újszülött ufóbébivel:

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

- Why are you wearing that stupid bunny suit?
- Why are you wearing that stupid man suit?

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Heheehh..vmi nem az igazi ebben a fórummotorban..😊

cenobite
kéccer is? 😄D

gamertag: kenobita