Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Pince Készítés
csak az a fontos, hogy leásásnál pont 12x áss le mert különben nem lesz jó!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Boldog Karácsonyt!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Próbáljátok ki a www.suprnova.org -on.
Egyébként figyeltétek a TV-torna adás animációját? Zseniális, megmosolyogtató.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A grafikai furcsaságok, úgy látszik, szerves részét képezik a produktumnak. Nálam van egy átjáró az egyik falon, és az pont a keresztfallal való metszésvonalra illeszkedik. Nos, ez az átjáró hol egésziben látszik, hol nem és még a másik falon is csinál egy lukat. Sõt olyannal is találkoztam, hogy zoomolásnál valami nem létezõ alakzat kilyukasztotta az oldalfalat. Uff.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
másrészrõl ezt a plusz idõt tudatosan ki is lehet használni
El lehet indulni az otthoni állapotok mentése nélkül, és akkor az idõ a lakásban is telik, nemcsak a parkban?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha van akkor tudsaz nekem hivatalos cuccokat felnyomni egy ftp-re?
meg kéne írni a hivatalos oldalra vagy valami hogy tudják hogy van ilyen hiba
Ha valakinek van eredeti serialja az mondjuk zúzhatná a cuccokat és faq oldalára mondjuk fel lehetne tölteni (csinálok egy jelszavas VIP részt aminek a pass-t csak mondjuk az itten ifórumosok ismernék) És akkor onnan lehetne letölteni stb
Meg gondoltam még egy képek menüpontra is.
Más: Ti már tapasztaltatok olyan bugot hogy festett képeket ha kiteszem a falra , visszalépek az emberkéimhez elindul az idõ és eltûnik a kép!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mindegyik simsem összevissza mászkált!
az egyikre nyomtam hogy wc-ztesse meg a kis kölköt, de közben a másik meg elkezdte megetetni holott szinte fullon volt kiscsávónak a hungry-ja...jólvan, mondtam az asszeonynak hogy akkor õ wc-ztesse meg a kölköt...de nemm, akárhogy nyomtam hogy vigye budira azt a rohadt kölköt mindannyiszor megtagadta és meg akarta etetni!
közbe meg a nõjé jöttek hogy vigyék a munkába...lerakattam a kölköt és elindítottam a munkába, közbe a kölök beszart a csávó meg elment fürdrni!
a kölök meg összevissza mászkált a házba, aztán megjött a munkából a nagyobbik fiú, az meg mit ad isten, hát megeteti azt kibaszott kurva kölköt és nem tudtam ez ellen semmit tenni, mert akárhányszor kinyomtam, hogy ne etesse de õ azért is megeteti...nah jól van itt volt az a piilanat hogy kikléptem a játékból...
aktuális családom - Szalmáék - kamasz kölke - továbbiakban Róbert - talán 4 napja nem ment el dolgozni, de mivel amikor keresik, sohasem tud a telefonhoz jönni
, mindig csak az: "ejnyebeje, még egy nap mulasztás és ki lesz rúgva"[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!