32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bazza
    gyors kérdés: hol találom a LEGJOBB magyarítást a játékhoz?
  • Mike at home
    a downloads vagy a savedsims konyvtarat masoltad?
  • Mike at home
    nalam a C: -n nincs EA Games konyvtar csak a Dokumentunokban
  • Mike at home
    miert ne sikerult volna

lerakod a tegla alapot, majd a kozepet kivagod, a belsejet leasod egy szintre (egy fallal tudod ellenorizni) es ennyi
  • Duddits
    Hogy csináltad? Én nekem nem sikerül.
  • Gary
    Jaja, nekem sikerült. Pleasantview-ben a híd túloldalára kezdtem építeni egy házat. Azt alápincéztem. Ott van egy medence és a közösségi helység. Ez a kettő, nagy üvegablakokkal van elválasztva egymástól.
    A pince mélységére oda kell figyelni, mert én először alacsonyra hagytam, így a plafonra fölszerelt lámpák és a lerakott bútorok fölötti részt nem tudtam lefedni padlóval! Kellemetlen volt (már vagy 4.-szer) újrakezdeni az egészet!
  • Gary
    Telepítéskor nem, mert ha máshová telepíted a játékot, akkor szól, hogy neki szüksége lesz háromszáz egy-néhány megára a C: meghajtódon is. Esetleg ügyeskedni lehet, hogy a registry-ben, .ini, .cfg file-okban átírva az elérési utat, máshová mozgatni az EAGames könyvtárat a C:-ről...
    Minden esetre ez kockázatos, sz'al a piszkálás, esetleg egy teljes ujratelepítéssel állítható csak vissza!
  • Duddits
    Nah valakinek sikerlt pincét csinálnia?
  • banita
    Ha már ennyi a kérdés én is szeretnék egyet kérdezni. A játék a C:\-re rak egy EAgames könyvtárat, amibe a letöltött cuccok is mennek. Ezt lehet máshová rakni telepítéskor? Mert kicsit sok már a cuccom és nincs elég helyem a C:\-n.... vagy válogassak
  • Mike at home
    megnezem, mi van beallitva nalam a programban
  • Katinagyi
    Egyébként amit a videófelvételről írtál aból egy kukkot sem értek,én egy autodidakta vagyok.Ha egy kicsit úgy mondanád el,hogy egy analfabéta is megétse,akkor megtudom csinálni.
    Persze csak,ha van türelmed hozzá.
    Ha csak a ruhákat és hajakat küldöm el akkor talán nem több 40 Mb-nál.Én inkább tárgyakat szoktam letölteni.
  • Katinagyi
    Hy!
    Sikerült!!!Köszi:Mindig tanul az ember.Egyébként illyen kicsiben tök élesek a képek.Hogyan kell olyan szép nagy éles képet csinálni mint a Tied?
  • Mike at home
    egyebkent nyugodtan hivjatok Mike-nak, mert az "at home" csak a tartozkodasi helyemet jeloli :))
  • Mike at home
    most raboksz Forum, aztan baloldali listan galeriam
    es oda feltoltesz kepet
  • Katinagyi
    Hy Mike at home!
    Hát ha én azt tudnám,hogy nekem hogyan lehetne itt galériám?!
    Légyszi mond meg hogyan, és hogyan kell feltenni.Itt a probléma kulcsa.
    Köszi
  • Pirlipát
    Zizi4 szuper! Nagyon köszi, máris kiprobálom!!!
  • Faterx
    Nekem orig, de a peccsek mindíg francia nyelvűek
  • Dienn
    Mért van az h a felőtt korú csajomat elvitetem az UFOkkal és nem esik teherbe?
  • Zizi4

itt
    olvashatsz róla bővebben
  • Zizi4
    letöltés ezt a progit fel kell telepíteni hogy tudd használni a letöltött képeket meg virágokat
  • Pirlipát
    Akkor másnál is így van. OK. Mármint, hogy nem látok be az alsobb szintkre. Viszont a festmények valóban eltünedeznek már velem is előfordult, de én nem arra gondoltam, hanem arra, hogy amikor letöltöm a netről. És berakom a játékba és baromira nincs sehol amikor játszok. És ez eddig még csak a dekor tárgyaknál fordult elő, azoknál viszont következetesen.
  • Pirlipát
    Magyarul van rajta minden. De a őpach tuti francia vagy valami ahhoz hasonló, mert a 4 cd-t is igy kéri. Viszont ha végén nem ír ki semmit, akkor nálam már a telepítésnél gond lehet, mert valamit kiír. Ja és az ujjat próbáltam csak feltenni, mert láttam, hogy benne van minden. Ugy hogy gáz!
  • Mike
    szerintem igen
  • Mike
    előfordul hogy a festmények eltünedeznek

ha az emeleten vagy, nem látszik az alatta lévő szint? ez természetes
    váltogasd a pgup-pgdw-nal
  • Mike
    nalam nem irt ki franciaul semmit
    tedd fel az egeszet ujra, aztan a patchet
    de ne a regit, hanem toltsd le az ujat, szvsz

milyen a windowsod nyelvi beallitasa?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    A 12.-i patch lazán rátölthető a már korábban patch-elt verzióra?
  • Gary
    Piriplát + Devids Pro: Nekem is kéri a 4.cd-t (én viszont nem írtam rá semmit) és szintén a francia szöveggel zárul a telepítés. Igaz az "eredeti" mdf file-okat átkonvertáltam ISO-ba. Daemon-ból telepítettem. Bár, lehet, hogy fölment a patch-ből valamennyi, mert most gyorsabban hozza be a Sims2 logo-t indításkor, mint előtte ha mini image van a Daemon-ban. :)
  • Pirlipát
    Ha már igy belejöttem lenne még egy kérdésem. És miért nem tudok disztárgyakat menteni. Minden más rendben, csak valamiért a dekor tárgyak mint a kép, virág nem jelenik meg a játékban. Másnál is van ilyen probléma?
  • Pirlipát
    Lenne még egy két kérdésem. Például az is érdekelne, hogy ha az emeleten vagyok, akkor miért nem látom a lenti emeleteken lévő térgyakat? Láttam képeket ahol látszottak. Nálam csak az emberek látszanak, meg a falak, padlok. Talán videokártya függő a dolog?
    Aztán az is érdekelne, hogy az eredeti játékra is fellehet rakni a cenzor pachet? Mert valahol olvastam, hogy a javító pachet például nem lehet felrakni arra, amin fentvan a cenzor.
  • Pirlipát
    Na már feladtam, de akkor most megint érdekelne a dolog. Nekem is vannak mdf/mds file-jaim. Akkor nekem miért nem sikerül? Ráadásul még abban sem lehetek biztos, hogy a pach ferrakása sikerült-e, mivel a végén (legalábbis nekem a végén) kiir valamit asszem franciául, amiből egy betüt sem értek. Szóval még az is lehet, hoy azért szól hogy nem jó valami, de eddig én ugy értelmeztem, hogy befejte a pach-elést. Kérdésem nálad mi történik pach-elés után. Kiír valamit egyáltalán?
  • Mike at home
    hja, akkor ugye az sem az eredeti mar

vagy az image melle tetted a minit?
  • Mike at home
    nekem flottul felment

Alcholot hasznalok, es mdf/mds file-okat
    es nem mini image-t, mert van hely a gepen
  • Mike at home
    ha kevesebb mint 50 mega akkor priviben adok egy ftp hozzáférést, ahová felteheted
  • Mike at home

mondjuk erre gondolsz?

tegél már be egy képet, ide, az sg-s galériádba, hogy nálad ez hogy néz ki!

a videok minőségét és felbontását az opciókban állítani lehet, mint ahogy a fényképekét is
    érdemes minél nagyobbra állítani, aztán megnézni az eredményt, és ha géped nem bírja (tehát a felvétel szaggat) akkor a felbontást lejjebb venni, illetve tömörítő algoritmus nélkül menteni, ha a vinyód bírja az iramot

végül az egészet érdemes divx-be (vagy xvidbe) izlés szerint, áttömöríteni
  • Devids Pro
    szted a telepítéshez is lehet köze azoknak a cuccoknak? (telepítés alatt azt értem mikor rakom fel a patchet)Mert nekem akkor kéri a 4. cd-t. Mondjuk ahhoz lehet köze hogy én a 4. cd-re ráírtam egy könyvtárba a mini-imaget?
  • Pirlipát
    Basszus!!! Erre eddig még nem is gondoltam .
  • Coolfire
    Sajnos elképzelésem sem nagyon van.De ez így elég gáz,mert ha egy patch nem megy fel,akkor valszeg az expansion sem fog.:(
  • Coolfire
    safedisc 2/3
  • Coolfire
    Valahol láttam egy listát,amin fel volt sorolva milyen hackelt cuccokkkal ugrik össze a patch(az első).Lehet,hogy itt.:)Próbáljátok extra szűz gamera feltenni.Nekem egyébként 4 alcohol-clone cd van,és az első ami alc. cloneból lett 4x safedisc 3/2 opcióval plextor íróval kihegesztve akár az eredeti.:)
  • Pirlipát
    Megprobáltam. Eredmény: ugyanaz. Vagyis semmi. Elkezdi betölteni a játékot aztán crash. Asszem az imagefile a baj. Ha ugye Neked megy a dolog.