32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11179 gyors kérdés: hol találom a LEGJOBB magyarítást a játékhoz? -
#11178 a downloads vagy a savedsims konyvtarat masoltad? -
#11177 nalam a C: -n nincs EA Games konyvtar csak a Dokumentunokban -
#11176 miert ne sikerult volna
lerakod a tegla alapot, majd a kozepet kivagod, a belsejet leasod egy szintre (egy fallal tudod ellenorizni) es ennyi -
#11175 Hogy csináltad? Én nekem nem sikerül. -
Gary #11174 Jaja, nekem sikerült. Pleasantview-ben a híd túloldalára kezdtem építeni egy házat. Azt alápincéztem. Ott van egy medence és a közösségi helység. Ez a kettő, nagy üvegablakokkal van elválasztva egymástól.
A pince mélységére oda kell figyelni, mert én először alacsonyra hagytam, így a plafonra fölszerelt lámpák és a lerakott bútorok fölötti részt nem tudtam lefedni padlóval! Kellemetlen volt (már vagy 4.-szer) újrakezdeni az egészet! -
Gary #11173 Telepítéskor nem, mert ha máshová telepíted a játékot, akkor szól, hogy neki szüksége lesz háromszáz egy-néhány megára a C: meghajtódon is. Esetleg ügyeskedni lehet, hogy a registry-ben, .ini, .cfg file-okban átírva az elérési utat, máshová mozgatni az EAGames könyvtárat a C:-ről...
Minden esetre ez kockázatos, sz'al a piszkálás, esetleg egy teljes ujratelepítéssel állítható csak vissza! -
#11172 Nah valakinek sikerlt pincét csinálnia? -
banita #11171 Ha már ennyi a kérdés én is szeretnék egyet kérdezni. A játék a C:\-re rak egy EAgames könyvtárat, amibe a letöltött cuccok is mennek. Ezt lehet máshová rakni telepítéskor? Mert kicsit sok már a cuccom és nincs elég helyem a C:\-n.... vagy válogassak -
#11170 megnezem, mi van beallitva nalam a programban -
Katinagyi #11169 Egyébként amit a videófelvételről írtál aból egy kukkot sem értek,én egy autodidakta vagyok.Ha egy kicsit úgy mondanád el,hogy egy analfabéta is megétse,akkor megtudom csinálni.
Persze csak,ha van türelmed hozzá.
Ha csak a ruhákat és hajakat küldöm el akkor talán nem több 40 Mb-nál.Én inkább tárgyakat szoktam letölteni. -
Katinagyi #11168 Hy!
Sikerült!!!Köszi:Mindig tanul az ember.Egyébként illyen kicsiben tök élesek a képek.Hogyan kell olyan szép nagy éles képet csinálni mint a Tied?
-
#11167 egyebkent nyugodtan hivjatok Mike-nak, mert az "at home" csak a tartozkodasi helyemet jeloli :)) -
#11166 most raboksz Forum, aztan baloldali listan galeriam
es oda feltoltesz kepet -
Katinagyi #11165 Hy Mike at home!
Hát ha én azt tudnám,hogy nekem hogyan lehetne itt galériám?!
Légyszi mond meg hogyan, és hogyan kell feltenni.Itt a probléma kulcsa.
Köszi -
Pirlipát #11164 Zizi4 szuper! Nagyon köszi, máris kiprobálom!!! -
#11163 Nekem orig, de a peccsek mindíg francia nyelvűek -
#11162 Mért van az h a felőtt korú csajomat elvitetem az UFOkkal és nem esik teherbe? -
Zizi4 #11161
itt
olvashatsz róla bővebben -
Zizi4 #11160 letöltés ezt a progit fel kell telepíteni hogy tudd használni a letöltött képeket meg virágokat -
Pirlipát #11159 Akkor másnál is így van. OK. Mármint, hogy nem látok be az alsobb szintkre. Viszont a festmények valóban eltünedeznek már velem is előfordult, de én nem arra gondoltam, hanem arra, hogy amikor letöltöm a netről. És berakom a játékba és baromira nincs sehol amikor játszok. És ez eddig még csak a dekor tárgyaknál fordult elő, azoknál viszont következetesen. -
Pirlipát #11158 Magyarul van rajta minden. De a őpach tuti francia vagy valami ahhoz hasonló, mert a 4 cd-t is igy kéri. Viszont ha végén nem ír ki semmit, akkor nálam már a telepítésnél gond lehet, mert valamit kiír. Ja és az ujjat próbáltam csak feltenni, mert láttam, hogy benne van minden. Ugy hogy gáz! -
#11157 szerintem igen -
#11156 előfordul hogy a festmények eltünedeznek
ha az emeleten vagy, nem látszik az alatta lévő szint? ez természetes
váltogasd a pgup-pgdw-nal -
#11155 nalam nem irt ki franciaul semmit
tedd fel az egeszet ujra, aztan a patchet
de ne a regit, hanem toltsd le az ujat, szvsz
milyen a windowsod nyelvi beallitasa? -
#11154 Helló Népek!
Mizujs?
A 12.-i patch lazán rátölthető a már korábban patch-elt verzióra? -
Gary #11153 Piriplát + Devids Pro: Nekem is kéri a 4.cd-t (én viszont nem írtam rá semmit) és szintén a francia szöveggel zárul a telepítés. Igaz az "eredeti" mdf file-okat átkonvertáltam ISO-ba. Daemon-ból telepítettem. Bár, lehet, hogy fölment a patch-ből valamennyi, mert most gyorsabban hozza be a Sims2 logo-t indításkor, mint előtte ha mini image van a Daemon-ban. :) -
Pirlipát #11152 Ha már igy belejöttem lenne még egy kérdésem. És miért nem tudok disztárgyakat menteni. Minden más rendben, csak valamiért a dekor tárgyak mint a kép, virág nem jelenik meg a játékban. Másnál is van ilyen probléma? -
Pirlipát #11151 Lenne még egy két kérdésem. Például az is érdekelne, hogy ha az emeleten vagyok, akkor miért nem látom a lenti emeleteken lévő térgyakat? Láttam képeket ahol látszottak. Nálam csak az emberek látszanak, meg a falak, padlok. Talán videokártya függő a dolog?
Aztán az is érdekelne, hogy az eredeti játékra is fellehet rakni a cenzor pachet? Mert valahol olvastam, hogy a javító pachet például nem lehet felrakni arra, amin fentvan a cenzor. -
Pirlipát #11150 Na már feladtam, de akkor most megint érdekelne a dolog. Nekem is vannak mdf/mds file-jaim. Akkor nekem miért nem sikerül? Ráadásul még abban sem lehetek biztos, hogy a pach ferrakása sikerült-e, mivel a végén (legalábbis nekem a végén) kiir valamit asszem franciául, amiből egy betüt sem értek. Szóval még az is lehet, hoy azért szól hogy nem jó valami, de eddig én ugy értelmeztem, hogy befejte a pach-elést. Kérdésem nálad mi történik pach-elés után. Kiír valamit egyáltalán? -
#11149 hja, akkor ugye az sem az eredeti mar
vagy az image melle tetted a minit? -
#11148 nekem flottul felment
Alcholot hasznalok, es mdf/mds file-okat
es nem mini image-t, mert van hely a gepen -
#11147 ha kevesebb mint 50 mega akkor priviben adok egy ftp hozzáférést, ahová felteheted -
mondjuk erre gondolsz?
tegél már be egy képet, ide, az sg-s galériádba, hogy nálad ez hogy néz ki!
a videok minőségét és felbontását az opciókban állítani lehet, mint ahogy a fényképekét is
érdemes minél nagyobbra állítani, aztán megnézni az eredményt, és ha géped nem bírja (tehát a felvétel szaggat) akkor a felbontást lejjebb venni, illetve tömörítő algoritmus nélkül menteni, ha a vinyód bírja az iramot
végül az egészet érdemes divx-be (vagy xvidbe) izlés szerint, áttömöríteni -
#11145 szted a telepítéshez is lehet köze azoknak a cuccoknak? (telepítés alatt azt értem mikor rakom fel a patchet)Mert nekem akkor kéri a 4. cd-t. Mondjuk ahhoz lehet köze hogy én a 4. cd-re ráírtam egy könyvtárba a mini-imaget? -
Pirlipát #11144 Basszus!!! Erre eddig még nem is gondoltam . -
Coolfire #11143 Sajnos elképzelésem sem nagyon van.De ez így elég gáz,mert ha egy patch nem megy fel,akkor valszeg az expansion sem fog.:( -
Coolfire #11142 safedisc 2/3 -
Coolfire #11141 Valahol láttam egy listát,amin fel volt sorolva milyen hackelt cuccokkkal ugrik össze a patch(az első).Lehet,hogy itt.:)Próbáljátok extra szűz gamera feltenni.Nekem egyébként 4 alcohol-clone cd van,és az első ami alc. cloneból lett 4x safedisc 3/2 opcióval plextor íróval kihegesztve akár az eredeti.:) -
Pirlipát #11140 Megprobáltam. Eredmény: ugyanaz. Vagyis semmi. Elkezdi betölteni a játékot aztán crash. Asszem az imagefile a baj. Ha ugye Neked megy a dolog.