Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
ez segíthet: sims2faq.atw.hu

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Mike
akkor marad a win98 vagy a patch, ami majd kijön
sokaknak fagy, az ea forumán is olvasható

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cenobite
Próbáld meg ezt a kis progit letölteni, ezzel elvileg megy.
Valamint olvasd át ezt az oldalt, a legtöbb hibára itt találhatsz megoldást.

gamertag: kenobita

Esetleg CD vagy valami ilyesmi.

Hova kéne hogy ki legyen írva?

Kivan írva vagy Daemon Tools-ba van berakvba?

Jó megkérdezem max elküldtök. Én most kaptam meg a játékot a haverom töltötte le egy fizetõs oldalról. Az a lényeg h õ feltelepítette és mûködött. Én is feltelepítettem de nekem nem megy. Nem értek igazán a géphez, de olyat ír ki amit akkor szokott ha crackelni kell. Csak az az érdekes h neki nem kellett crackelnie pedig ugyenezt cd-t rakta fel. Erre mit tudtok mondani?

Erre mi lehet a megoldás?

whitemage
Nah sikerült megoldanom ami az oldalra vna irva de még mindig ujjra indítja a gépet 5 perc után 😞

cenobite
Szerintem természetes, hogy segíünk, ha gond van. Csak az a baj, hogy legtöbbször olyan kérdésekkel esnek be emberkék, amiket már 241525-ször megbeszéltek mások, illetve visszaolvasva egy kicsit rá lehet találni a válaszra.

Hentes Bill
a legdurvább az utolsó elõtti

Boldog Karácsonyt!

Szevasztok!
Az a bajom, hogy amikor beköltözök egy házba egy szerkesztett karakterrel és ki szeretnék költözni, akkor kiköltözik de csak 20.000 Sim pénzt visz magával, és nem annyit amennyim eredetileg van.

Már nem is merek kérdezni semmit, pedig azthittem azé vagyunk h segítsük egymást. Na mind 1
Sziasztok!

cenobite
Néhány "nem gyenge" viskó:

Félelmetes, milyen házak vannak feltöltve. Hazaérek, lehet, hogy azzal fogok én is szórakozni, hogy felhúzok néhány szép házat a környékre. Azt még úgysem próbáltam.

cenobite
thesims2.ea.com

Hentes Bill
gondolom csak nézelõdött a hivatalos honlapon 😊

Boldog Karácsonyt!

TopGun
Ezt letoltotted? vagy csak lattad valahol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
HUUUU! 😊) azt en is kiprobalnam 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

cenobite
Azta...:

The Hedgehog
azt nem tom! a kissrác még kamasz 😄 csak piszi-puszi van 😊

kiváncsi vagyok, hogy felnõtt korára, hogy fog kihatni a srácnak ez a mostani csajozós életmód...

a testvére meg amolyan balfék. átjött minap a szomszéd pár és ez a hülye szerelmes lett a szomszéd nõbe, aki sokkal idõsebb nála és azóta csupa olyan wants-a van amiben a nõcivel való cselekvések vannak...ááá!

Mike
egyszerre 2 nõvel lehet woohoozni? 😉

Hentes Bill
igen, ennyi 😊

veled meg semmi bajom, csak én se örülnék neki, ha törölnék az üzeneteimet (jogtalanul)

na ON, részemrõl is téma lezárva

Boldog Karácsonyt!

The Hedgehog
jaja 😄 monjuk a férj haláláig átjárt a mostani pasi is hozzám (sakkoztak az öreggel 😊) és próbált a nõ felé közeledni de az mindíg elutasította. Hûséges volt. Most, hogy meghalt a férje pedig egybõl a karjaiba vetette magát. Persze ehhez kellettem én is 😄

Jah örömhír, hogy Romeo-val sikerült az egyik kemény kis 7000 pontos wants-ot teljesítenem, ami 3 barátnõ egyszeri tartását volt 😄 (plusz most flörtölget a negyedikkel)

Mike at home
szal minden maradjon a régiben, ezt szeretnéd ha jól értem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
nem semmi 😊
fekete özvegy?

Hentes Bill
bazzeg, itt nem errõl van szó. csak mondtam, hgoy nem kell törölni semmit, csak az anyázásokat, meg a hatalmas képeket, de úgy látszik nehéz ezt felfogni 😛

na ON

Boldog Karácsonyt!

Mike at home
na de téma innentõl lezárva, mert offtopik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
zaki, leszállnál rólam? személyes ellentéteink szerintem itt senkit nem érdekelnek, köszi szépen

Mike at home
mit irtam? azt, hogyha kérdez, és KAP! rá választ,, amit el is olvasott, meg is köszönt, akkor meg minek maradjon? hogy a kedves idelátogató kollégákat ez miért érdekelné? egyébként is aki ilyen témában akar olvasgatni több száz hsz közül csemegézhet

Hentes Bill
hú nagyon köszi, ez jól jött nagyon

Boldog Karácsonyt!

Mike at home
hagyjuk már ezt. nem játszom Istent. max normális mederben próbálom tartani a topikot, ha már nem lehetett érdemi kérdésekkel foglalkozó külön topikot nyiitni. 1x-erüen enm értem mi bajod van 😞

nem kéne a topikot szét offolni
a játékról beszéljünk, ne pedig velem foglalkozz

TopGun
Akkor jo! megnyugodtam, en arra gondoltam egyebkent, hogy neha jonnek uj simek a varosba nem? es ezek kozul valamelyik nehogy lecsapjon ma a leendo jo kis pecomra! 😊

hát igen..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát összeszedtem egy-két infomorzsát a pc-dome fórumról..😊
Pézfa:+40 simoleon
Sárga sapi:emeli a viselõ sim moodját
Smart milk:toddlerek gyors tanulása+villanykörtés sityó 4x gyorsabban tanul(ezt nem próbáltam,a többit igen)
Szemüveg:sokkal jobban haverkodsz(nálam egyszerhasználatos volt)
elektrolizáló:feltölt csutkára
körtés sapka:gyorsabb tanulás
SimVac:skill és aspiráció elszívó(mindenkin alkalmazható)
szerelemkád:na õ mûködik végig(nem csak 5x)
életelixír(+- 3nap)

The Hedgehog
attól, hogy valaki mondjuk elõször jár itt és rákérdez mondjuk a crackes problémára még nem kell törölni... nem olvashat vissza többezer hsz-t... ezt te sem várhatod el tõle....

na quit OFF

Meghót az apa, nevén nevezve Carlos. Az asszony hamar megvigasztalta magát a szomszéd életmûvész sráccal. Rögtön Whoohoo-ztak is egyet 😄

Hentes Bill
ok, köszi

Boldog Karácsonyt!

Ha fehúzód, akkor simed kedv mútatója full zöld lesz töle amég rajtad van, mind1 milyenek az igényletei

Hentes Bill
hát ez az semmi dolga nics. nem azért lettél kinevezve, hogy itt istent játszál. ahhoz képest ,hogy tegnap még anyáztál, ma már te vagy a mod, amit én csodállok, hiszen már régebben felkértek erre mást, ahogy Coolfire is mondta

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
😄

múltkor már kérdeztem, award-sál mi az a noodlesoother? mire jó? vmi "sisak", de fingom sincs mire jó 😊

Boldog Karácsonyt!

Mike at home
akkor nagyjából semmi dolga a modnak, mert anyázás nem nagyon van, nagy képek sincsenek. ha szerinted nem kellene azokat törölni, ám legyen, szerintem meg épp azért lettem mod, max a modok eldöntik kinek van igaza. Amig mod vagyok, a crack futtatás témában feltett kérdésekre, ha érkezik válasz, amit a káérdezõ elolvasott, mind törölni fogom, hogy ajáték irént érdeklõdõknek ne kelljen több oldalon keresztül magukat az ilyen hsz-eken átrágniuk. A faq-t meg ha kell bõvítjük.

Most mér mondtad el a titkot?

Akkor már ketten vagyunk.😊Na mind1 részemrõl vége a dalnak.😊

Hentes Bill
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS

Boldog Karácsonyt!

öhmmm..fent kék betûs..😊

Légyszi légyszi! Fontos lenne.

ha többször akkor túl mélyen lesz és akkor azért nem jó, ha kevesebbszer akkor pedig még kilátszik a fölböl 😊

Köszi ezt a vizuális tájékoztatást!Mingyán csinálok én is egy pincét.😊

Hentes Bill
én nem tudom miért lettél házigazda, csak mondom, hogy a crack, nem tok építeni, honnan tõcsem le, megjelent-e már a játék, stb. mindnehol természetes. mondom anyázásokat, és a nagy képeket kell csak törölni. azt hitttem kaptál mortimertõl levelet, amiben ezt õ is elmondja. vicces lenne, ha mindne topicoból törölve lennének a dolgok, amiket felsoroltál 😊

Boldog Karácsonyt!

Sziasztok!
Mondana nekem vki egy serial kódot? Nagyon megköszönném. Pussy nektek!

És miért pont 12x?😊