32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• EqUiNoX
    Gondolom az unversityre gondolt, es a vele jaro sotetseggel "honnan szedhetem" "van mar krekk?" es tarsai. De majd Mike gyomlalja a kertet, remelhetoleg, es akkor a tenyleges informaciok nem tunnek el a feketelyukban...
  • Mike at home
    win98se alatt vmivel jobb
  • Torry
    512 rammal ti hogy boldogultok?

Nekem eléggé swappel a drága

Bemegyek a city-be szinte jáchatatlan.
  • Duddits
    Miér?
  • Mike at home
    igen? miert?
  • Coolfire
    Már csak egy pár hét,és beindul a nagyüzem.:)
  • Mike at home
    pangas
  • Katinagyi
    Mindenki eltünt innen?Mi van itt?
  • Mike
    Alcoholos verzióra simán megy a peccs
    szvsz a kieg is fel fog menni
  • EqUiNoX
    Kétfajta "biztonsági másolat" kering a neten. Az egyik egy alcoholos, a másikat nemtudom. Amíg nem vettük meg, addig az alcoholos segítségével "ismerkedtünk" a játékkal ;] és azt csak simán installálni kellett, majd play. Ha jól emléxem semmi extra művelet nem kellett, sem miniimage, sem krekk. És építeni is tudtunk. Peccsek kapcsán nemtudom hogy mi az eljárás, mert a warez után pár nappal már megvolt az játék - 4db szép színes cdvel megleptük magunkat, és a családi költségvetésünket ;] - és azután ment minden szépen (én mostanság már nem, de az asszonykám játszik vele mai napig, de nem panaszkodott eddig).
  • Gary
    Jaja, úgy értettem én is, hogy a Dokumentumokban, csak spóroltam a teljes elérési út kiírásával! :)
  • lboyongo
    Ezzel most rendesen megkavartál:)

A LEKnél azt írja, h tegyem vissza az eredeti exe-t majd mountoljam be a miniimaget, így "elnézést a winfos hibát észlelt" szöveg jön....
    Próbáltam úgy is h crackelt exe és mountolva a miniimage, de mivel gondolom no-cd a crack, ezért ugyanúgy nem működik az építkezés:(( de legalább elindul:D
    Sose kértem még ilyet, de leírnád kicsit részletesebben h tetted fel:)
    Én daemoon-t használok, azt írja nem gond....
  • _Atti_
    én simán feltettem +crack + második cd alcohollal mountolva..
  • lboyongo
    Na asszem feladom, leszedtem a miniimaget, de ezzel már el sem indul....tom írja h próbálgatni kell, de fél óra alatt nem indult el, pedig már volt reinstall is
    Gtr-t, Toca-t megoldottam ez nem akar menni:(
  • lboyongo
    Thx:)

Tényleg láma vagyok:(
    Itt virított felül, de nem néztem :)
    Mentem googlera, lap.hu-ra, mindenhova de természetesen mindent találtam csak ezt nem:D
  • Duddits
    Szivesen átveszem a géped.

Na végre skerült falakat húznom a pincébe. De most meg lépcsőt nem tudok! A falakat is próbűltam össze-vissza, azt egszer csak sikerült . Tudnátok segíteni hogy kell?
  • Zizi4
    Szivesen
  • PiszkosFred
    20 év alatt tényleg megtanulhattad volna a FAQ vagy GYIK esetleg LEK (itt legalábbis;]]) fogalmát, és mindjárt nem ütne meg a guta...

..de a fórumkereső is nagy találmány, ideje lenne kipróbálni egyszer ;]
  • _Atti_
    Annyira nem vagy láma hogy ne tudnál épitkezni ha jo lenne a progi de annyira igen hogy itt kérdezel ahelyett hogy a faq-t olvasnád:D

kösz a gépet:D remélem nem olyan poros mint a 20 éves számitogépes multad:D
  • lboyongo
    Üdv!

Szétb@sz az ideg, végre megszereztem a játékot, de vmi nagyon nem jó....
    Nektek símán ment az építkezés? Belépek tutorialban az építkezéshez és már ott elakadok h felhúzzam a házfalakat(játék közben sem tudok semmit "építeni").Vásárlásnál nincs semmi probléma csak építkezésnél. Próbáltam már mindenhogy de sehogy nem csinálja:((((
    Szeretném tudni h ez vmi bug vagy én vagyok teljesen láma..ha az utóbbi akkor ígérem elfelejtem a lassan 20 éves számítógépes múltam, és elajándékozom a gépem:)
  • Pirlipát
    Kiprobáltam, és minden dekor tárgyam meg van!!! hurrrá. Köszönöm szépen zizi4!!!
  • Mike at home
    de kellenek

sajnos meg nem neztem meg
    sem amiket feltettel, sem a beallitasokat

most mast csinalok, de ha ezzel vegeztem, igerem, megnezem
  • PiszkosFred
    Optionsban allits be valamit (talan a lighting, vagy valami ilyesmi, alapfokozaton matt az egesz jatek, emelve a dolgokat, mar lathatoak a fenyviszonyok)
  • Katinagyi
    akkor nem jók amiket leszedtél?kipróbáltad már?Kell a többi vagy nem?A videóbeállításokra és a fényképkészítési tanácsokra a játékban ,türelmesen várok.
  • bazza
    Figy, az mért van hogy hiába rakom tele a házat ablakokkal, az mégse lesz világosabb??
  • Coolfire
    Én is,elhiheted,de ez a játékhoz tartozik.:)Holnap majd töröld ki,ha zavar.
  • Mike at home
    erulok hogy ezt itt beszelitek meg
  • Torry
    Ezeken vagyok:

Independence, Matrix, Koli, HWB és sehol egy lanos ember. És csak 5-nek van megosztva :((((
  • Mike at home
    nem tudom, az enyemben meg azok vannak amiket csinaltam, meg amit leszedtem

de ha ures, ures
    gondolom akkor mindegy
  • Coolfire
    Ja,mert IP alapján enged be.chellohub.dyndns.org:1337

• Katinagyi
    A downloads könyvtárat.Miért kérded?Valami probléma van?
    A savedsims könyvtáram tök üres.!Annak úgy kell lenni?

• Torry
    Muszály Chello-snak lenni?
  • Coolfire
    Csak keresi mindenféleképpen a crackkel a dvd-t.És azom még hiányzik.
  • Torry
    Jó az az 50-en
    Mi a cím?
  • Coolfire
    Tudom,azért szedtem le.Ugyanis most akarok venni dvd olvasót és egy dvd-írót fizukor.
  • Coolfire
    Koli,tejszin,hwb,independence..:)Sajna nem tudom melyikről szedtem,mert éjszaka le is ficcent a cucc..:)De most csak DSL-t és kábelt látok.:(Sima alkeszos cédé nem jó?Ha chellos vagy gyere a chello-hubra ott odaadom neked 50kb/s-sel.:)
  • Torry
    Ez a változat már nagyon régi és működőképes.
  • Torry
    Melyik HUB-on voltál?

Mert én csak DSL-t találok az meg hagynemondjam milyen sebességgel jött.
  • Coolfire
    Csak DC-n..én is onnan kaptam le tegnap.De ez a szarzsák nem akar menni,lehet,hogy azért mert nincs még (egyenlőre) DVD-m.Hiába mountolom,crackelem b@szik elindulni.Egyébként a második patch is simán felment a gamera.
  • Torry
    Sims 2 DVD Money-s változat kellene nekem nagyon.

Tudna ezzel kapcsolatban segíteni valaki?