32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11219 Gondolom az unversityre gondolt, es a vele jaro sotetseggel "honnan szedhetem" "van mar krekk?" es tarsai. De majd Mike gyomlalja a kertet, remelhetoleg, es akkor a tenyleges informaciok nem tunnek el a feketelyukban... -
#11218 win98se alatt vmivel jobb -
Torry #11217 512 rammal ti hogy boldogultok?
Nekem eléggé swappel a drága
Bemegyek a city-be szinte jáchatatlan. -
#11216 Miér? -
#11215 igen? miert? -
Coolfire #11214 Már csak egy pár hét,és beindul a nagyüzem.:) -
#11213 pangas -
Katinagyi #11212 Mindenki eltünt innen?Mi van itt?
-
#11211 Alcoholos verzióra simán megy a peccs
szvsz a kieg is fel fog menni -
#11210 Kétfajta "biztonsági másolat" kering a neten. Az egyik egy alcoholos, a másikat nemtudom. Amíg nem vettük meg, addig az alcoholos segítségével "ismerkedtünk" a játékkal ;] és azt csak simán installálni kellett, majd play. Ha jól emléxem semmi extra művelet nem kellett, sem miniimage, sem krekk. És építeni is tudtunk. Peccsek kapcsán nemtudom hogy mi az eljárás, mert a warez után pár nappal már megvolt az játék - 4db szép színes cdvel megleptük magunkat, és a családi költségvetésünket ;] - és azután ment minden szépen (én mostanság már nem, de az asszonykám játszik vele mai napig, de nem panaszkodott eddig). -
Gary #11209 Jaja, úgy értettem én is, hogy a Dokumentumokban, csak spóroltam a teljes elérési út kiírásával! :) -
lboyongo #11208 Ezzel most rendesen megkavartál:)
A LEKnél azt írja, h tegyem vissza az eredeti exe-t majd mountoljam be a miniimaget, így "elnézést a winfos hibát észlelt" szöveg jön....
Próbáltam úgy is h crackelt exe és mountolva a miniimage, de mivel gondolom no-cd a crack, ezért ugyanúgy nem működik az építkezés:(( de legalább elindul:D
Sose kértem még ilyet, de leírnád kicsit részletesebben h tetted fel:)
Én daemoon-t használok, azt írja nem gond.... -
#11207 én simán feltettem +crack + második cd alcohollal mountolva..
-
lboyongo #11206 Na asszem feladom, leszedtem a miniimaget, de ezzel már el sem indul....tom írja h próbálgatni kell, de fél óra alatt nem indult el, pedig már volt reinstall is
Gtr-t, Toca-t megoldottam ez nem akar menni:( -
lboyongo #11205 Thx:)
Tényleg láma vagyok:(
Itt virított felül, de nem néztem :)
Mentem googlera, lap.hu-ra, mindenhova de természetesen mindent találtam csak ezt nem:D
-
#11204 Szivesen átveszem a géped.
Na végre skerült falakat húznom a pincébe. De most meg lépcsőt nem tudok! A falakat is próbűltam össze-vissza, azt egszer csak sikerült . Tudnátok segíteni hogy kell? -
Zizi4 #11203 Szivesen -
#11202 20 év alatt tényleg megtanulhattad volna a FAQ vagy GYIK esetleg LEK (itt legalábbis;]]) fogalmát, és mindjárt nem ütne meg a guta...
..de a fórumkereső is nagy találmány, ideje lenne kipróbálni egyszer ;] -
#11201 Annyira nem vagy láma hogy ne tudnál épitkezni ha jo lenne a progi de annyira igen hogy itt kérdezel ahelyett hogy a faq-t olvasnád:D
kösz a gépet:D remélem nem olyan poros mint a 20 éves számitogépes multad:D
-
lboyongo #11200 Üdv!
Szétb@sz az ideg, végre megszereztem a játékot, de vmi nagyon nem jó....
Nektek símán ment az építkezés? Belépek tutorialban az építkezéshez és már ott elakadok h felhúzzam a házfalakat(játék közben sem tudok semmit "építeni").Vásárlásnál nincs semmi probléma csak építkezésnél. Próbáltam már mindenhogy de sehogy nem csinálja:((((
Szeretném tudni h ez vmi bug vagy én vagyok teljesen láma..ha az utóbbi akkor ígérem elfelejtem a lassan 20 éves számítógépes múltam, és elajándékozom a gépem:) -
Pirlipát #11199 Kiprobáltam, és minden dekor tárgyam meg van!!! hurrrá. Köszönöm szépen zizi4!!! -
#11198 de kellenek
sajnos meg nem neztem meg
sem amiket feltettel, sem a beallitasokat
most mast csinalok, de ha ezzel vegeztem, igerem, megnezem
-
#11197 Optionsban allits be valamit (talan a lighting, vagy valami ilyesmi, alapfokozaton matt az egesz jatek, emelve a dolgokat, mar lathatoak a fenyviszonyok) -
Katinagyi #11196 akkor nem jók amiket leszedtél?kipróbáltad már?Kell a többi vagy nem?A videóbeállításokra és a fényképkészítési tanácsokra a játékban ,türelmesen várok. -
#11195 Figy, az mért van hogy hiába rakom tele a házat ablakokkal, az mégse lesz világosabb?? -
Coolfire #11194 Én is,elhiheted,de ez a játékhoz tartozik.:)Holnap majd töröld ki,ha zavar. -
#11193 erulok hogy ezt itt beszelitek meg -
Torry #11192 Ezeken vagyok:
Independence, Matrix, Koli, HWB és sehol egy lanos ember. És csak 5-nek van megosztva :(((( -
#11191 nem tudom, az enyemben meg azok vannak amiket csinaltam, meg amit leszedtem
de ha ures, ures
gondolom akkor mindegy -
Coolfire #11190 Ja,mert IP alapján enged be.chellohub.dyndns.org:1337
-
Katinagyi #11189 A downloads könyvtárat.Miért kérded?Valami probléma van?
A savedsims könyvtáram tök üres.!Annak úgy kell lenni?
-
Torry #11188 Muszály Chello-snak lenni? -
Coolfire #11187 Csak keresi mindenféleképpen a crackkel a dvd-t.És azom még hiányzik. -
Torry #11186 Jó az az 50-en
Mi a cím? -
Coolfire #11185 Tudom,azért szedtem le.Ugyanis most akarok venni dvd olvasót és egy dvd-írót fizukor. -
Coolfire #11184 Koli,tejszin,hwb,independence..:)Sajna nem tudom melyikről szedtem,mert éjszaka le is ficcent a cucc..:)De most csak DSL-t és kábelt látok.:(Sima alkeszos cédé nem jó?Ha chellos vagy gyere a chello-hubra ott odaadom neked 50kb/s-sel.:) -
Torry #11183 Ez a változat már nagyon régi és működőképes. -
Torry #11182 Melyik HUB-on voltál?
Mert én csak DSL-t találok az meg hagynemondjam milyen sebességgel jött. -
Coolfire #11181 Csak DC-n..én is onnan kaptam le tegnap.De ez a szarzsák nem akar menni,lehet,hogy azért mert nincs még (egyenlőre) DVD-m.Hiába mountolom,crackelem b@szik elindulni.Egyébként a második patch is simán felment a gamera. -
Torry #11180 Sims 2 DVD Money-s változat kellene nekem nagyon.
Tudna ezzel kapcsolatban segíteni valaki?