Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
sokaknak fagy, az ea forumán is olvasható
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
gamertag: kenobita
Az a bajom, hogy amikor beköltözök egy házba egy szerkesztett karakterrel és ki szeretnék költözni, akkor kiköltözik de csak 20.000 Sim pénzt visz magával, és nem annyit amennyim eredetileg van.
Sziasztok!
Félelmetes, milyen házak vannak feltöltve. Hazaérek, lehet, hogy azzal fogok én is szórakozni, hogy felhúzok néhány szép házat a környékre. Azt még úgysem próbáltam.
gamertag: kenobita
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
kiváncsi vagyok, hogy felnõtt korára, hogy fog kihatni a srácnak ez a mostani csajozós életmód...
a testvére meg amolyan balfék. átjött minap a szomszéd pár és ez a hülye szerelmes lett a szomszéd nõbe, aki sokkal idõsebb nála és azóta csupa olyan wants-a van amiben a nõcivel való cselekvések vannak...ááá!
veled meg semmi bajom, csak én se örülnék neki, ha törölnék az üzeneteimet (jogtalanul)
na ON, részemrõl is téma lezárva
Boldog Karácsonyt!
Jah örömhír, hogy Romeo-val sikerült az egyik kemény kis 7000 pontos wants-ot teljesítenem, ami 3 barátnõ egyszeri tartását volt 😄 (plusz most flörtölget a negyedikkel)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
na ON
Boldog Karácsonyt!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kéne a topikot szét offolni
a játékról beszéljünk, ne pedig velem foglalkozz
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Pézfa:+40 simoleon
Sárga sapi:emeli a viselõ sim moodját
Smart milk:toddlerek gyors tanulása+villanykörtés sityó 4x gyorsabban tanul(ezt nem próbáltam,a többit igen)
Szemüveg:sokkal jobban haverkodsz(nálam egyszerhasználatos volt)
elektrolizáló:feltölt csutkára
körtés sapka:gyorsabb tanulás
SimVac:skill és aspiráció elszívó(mindenkin alkalmazható)
szerelemkád:na õ mûködik végig(nem csak 5x)
életelixír(+- 3nap)
na quit OFF
Meghót az apa, nevén nevezve Carlos. Az asszony hamar megvigasztalta magát a szomszéd életmûvész sráccal. Rögtön Whoohoo-ztak is egyet 😄
Boldog Karácsonyt!
múltkor már kérdeztem, award-sál mi az a noodlesoother? mire jó? vmi "sisak", de fingom sincs mire jó 😊
Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!
Mondana nekem vki egy serial kódot? Nagyon megköszönném. Pussy nektek!