32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    Piszkosfred irta: 11271

Venom: package lot a comm.lotokon, majd átrakod a másik városba. Én is így csináltam, saját városka, de a comm.lotokat hoztam az alapvárosokból ;] Kivéve egy parkot, azt direkt építettem szórakozni.

----
    máskor ne ird egybe, mert nem tom kitörölni
  • Mike at home
    nem kell külön reggelni
  • zizzenet
    Jaja. És úgy fest, megmagyarul a játék.
  • PiszkosFred
    Az még ugyahogy korrekt, hal'istennek nem 12-15e...
  • zizzenet
    Csak remenykedek, hoyg az University nem alapjatek aron fog kijonni, hanem csak valami barati osszeget kell majd otthagyni a boltban...

Nos, az 576 oldalán 7490 Ft-os ár van feltüntetve.
  • Venom
    mármint packageds lotot nemtudtam hogy kell átrakni másikba ezért fogtam
    és az első város mappájából kikaptam az összes lot-ot és bevágtam a lotcatalogba :D
  • Venom
    Köszi :) én lotcatalog mappába pakoltam be a cuccokat :)
  • Venom
    húúh akko újab kérdés mivel saját városba épitkeztem hogyan tudok bevinni másik városból Comm.Lot-t? nincs kedvem egy újat épiteni :D
  • PiszkosFred
    Menj el Comm.Lotba, vedd meg a ruhat, majd oltozz at.
  • Venom
    netről leszedtem pár ruhát da nemtudom csak új sim kreáláskol használni meglévőkön nemlehet valahogy cserélni?
  • Venom
    miaza ColourOptionsSetup?
    jaés újra megkérdem hogy az updatet fellehet valahogy pakolni?
  • Katinagyi
    Segítséget szeretnék valakitől kérni!Az eredeti lemezről van felrakva a játékom, de kölcsönbe volt,és a daemonnal játszom.Semmi problémám a játékkal,cuccokat is tudok letölteni,minden müxik.Egyedül azt a nyomorult "ColourOptionsSetup" nem megy fel a játékra.Minden installálási szándékomnál azt írja ki,hogy előbb rakjam fel a Sims2-t a coputeremre,és azután próbálkozzam.Van ötlet mit tehetnék?
  • PiszkosFred
    Hát sosem árt ha van mentés az adatbázisról...
  • Katinagyi
    Most néztem és sajna nem jó az oldal eltünt az összes cikk róla.Nézd majd meg néha,hátha megjavul valamikor.
  • Katinagyi
    http://simmetria.uw.hu/
    ez egy szuper sims2-ős oldal,csak sajnos most kis technikai zűrökkel küzd,de azért olvasható és nagyon jó.És mindenre van válasz az oldalon.
  • Venom
    sims2 updatet fel lehet valahogy pakolni?
    ja és nekem eza www.simetria.tk sehogy se megy csak a dot.tk oldalat hozza be. mia az oldal eredeti cime?
  • Gerygrey
    Nekem elég hülyén néz ki, van vagy 60 írott CD-m, és csak a Sims2 eredeti... Olyan CD tároló szekrénykém van amibe nem fér be, csak a normáltokos írottcédé így a Sims csak úgy hányódik szanaszét :( Lehet hogy veszek neki két duplatokot és nyomtatok hozzá borítót mint a warez játékaimhoz hogy beilleszkedjen :)
  • Venom
    mond om itt felül a sims2 banner alatt klik a linkre és ott FAQ-ban megtalállod "nem tudok épitkezni" cim alatt.
  • Gerygrey
    7499-ért már elő lehet rendelni a www.576.hu oldalon az Universityt.
  • NIKE VC IV
    nem találok semmit
  • PiszkosFred
    Oh, ha minden olyan filmet vagy jatekot megvennek, ami a kepek alapjan tetszene, akkor a magyar allamadosag a duplajara none ;] Az megint mas kerdes, hogy csalad, munka es egyket webes dolog miatt jatszani van a legkevesebb idom. Ami nem baj, csak bosszant hogy sok jobol kimaradok immar, ellentetben a regi szep idokkel, amikor nem volt jobb dolgom mint jatszani es sulibajarni. Ezert azt a keveset amivel tudom hogy honapokig eltokolok, az egy kiprobalas utan meg is veszem, ennyi belefer: 1-2 havonta egy jatek. Hozzateszem, hogy modemes leven olyan sok variaciom nincs is alternativ beszerzesi modszereket illetoen (warez) ;] De ez mar szinten az en hulyesegem, es nem untatok vele senkit sem...

Csak remenykedek, hoyg az University nem alapjatek aron fog kijonni, hanem csak valami barati osszeget kell majd otthagyni a boltban...
  • Coolfire
    Én is készülök a megvételére,majd ha megjelenik az Egyetem.Sajnos nálunk nincsenek igazán arányban a fizetések a játékok áraival.Az is igaz,hogy havi 1-2 játékot talán kibír a családi költségvetés.De hogy nézne ki a sok írott cd között az a pár gyári?:)))
  • Venom
    probléma megoldódott csak új graf driver kelett :)
  • Venom
    amikor várost töltetnék be vele akkoris újraindul a gép valaki segitsen plz!
  • Coolfire
    De sztem a legújabb verzájú SafeDisc3 lesz,ami ugye nem okozhat(na) gondot.:)
  • Coolfire
    Legjobb tudomásom szerint,jelenleg nincs forgalomban feltörhetetlen védelem.Mondjuk az EA képes rá,hogy a legújabb "fejőstehenére" vmi. hiper-szuper titkos védelmet taknyoljon.:)
  • Venom
    Na végre feltoltam a gamet a gépre mondom megnézem benne a Learn playt és amikor ez első családot betölti egyszerűen újraindul a gép ez mitől lehet? vagy az csak Learn Playnél van mer ha másholis eztfogja csinálni az gas pls help!
  • Mike at home
    nem lehet tudni
  • Dienn
    Mitol fugg heteherbe esik a sims az UFOktol?
    Csak a pasikkal tortenhet ez meg, a csajok keptelenek ufo gyereket szulni?
    Valaki segitsen plz!!
  • Mike at home
    de itt lesz, ne aggodj :)
  • Duddits
    The Sims 2: University warez.

Tökéletes név
  • PiszkosFred
    Meglátjuk. Az asszonynak meg kell vennem - már bejelentette hogy kellene ;] - ezáltal különösképen nem érdekel. Viszont megelőzendő lehet hogy regelni kellene egy ingyenes sg fórumot már most, és tudatosítani a népben, hogy minden warez, krekk, anyámkínja problémáját ott sírja el, ne itt. Még akkor is, ha Mike majd megpróbál rendet tartani, de ő sem lehet 24/7ben itt.
  • Torry
    Egy ilyen játékot addig fognak törögetni, amíg nem sikerül!
  • PiszkosFred
    Pedig várható.
  • Coolfire
    Az összes online gamer és boltos lap márc. 1-5 között nyomatja.Én mindenesetre elhiszem nekik.Csak megint nehogy kifogjon a csapatokon,és ne legyen crack hozzá.
  • Coolfire
    Miben,és miért nem?sims release
  • Mike at home
    en ebben nem hiszek
  • Coolfire
    Mert a legújabb hírek szerint márc. 3-án már a boltokban lesz az University.Remélem az online-ban hamarabb.:)Egyébként láttátok már az Egyetem videóit?Qrva jók.
  • Pirlipát
    Sziasztok! Van egy jó hírem azok számára, akiknek nem imponálnak a "bazinagy" s2 szekrények. A Simchaotics-on találtok szekrényt a konyhaszekrényekből, de a csúcs az összehajtogatott cucc, ami szintén szekrényként funkcionál. Hajrá!
  • Mike at home
    mindenki szepen elmegy es megveszi :)
    mar ha nem 12k lesz az is :(