32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
  • Mike
    az majd a piroskarikás sims kiegben lesz
  • Gerygrey
    Minek? Woohoozni? ;-)
    Zizzenet ennyi erővel én már vonaton is, de nem a Transport Tycoon-ban ;-)
  • Mike
    a TSR-en annyi ilyen cucc van, csak győzzem leszedegetni :)
  • zizzenet
    Én már próbáltam kanapén, és nagyon jópofa... igaz, nem a Simsben volt...
  • Mike
    vasalódeszka nincs a játékban?
  • Gerygrey
    Nekem fent van egy ideje, és eddig nem volt vele gubanc. Mondjuk amúgy is szar a gépem (RAM hiba) de nem fagy többször mint eddig :)
  • Mike
    én inkább nem tszek fel semmilyen buhera programot, biztos ami biztos
  • Gerygrey
    Én átlátszó padlót is láttam valahol, ahhoz nem tudom kell-e... De szerintem baj nem lehet belőle, ha fent van.
  • Mike
    ezzel együtt vannak olyan tárgyak, amihez nem kell a recolor enabler progi, pl. van ilyen átlátszó hűtőm

szal nem igzán vagyok képben mikor kell és mikor nem
  • Gerygrey
    Kanapén még nem próbáltam :) De a nővel összehozhatlak ha gondolod, romantikus aspirációjú a drága
  • Gerygrey
    Kanapén még nem próbáltam :)
  • Gerygrey
    Mondjuk lehet hogy valaki, aki nem tud építkezni, nem gondol arra, hogy ez gyakran előforduló kérdés. Én ezért tettem ki az oldalam főoldalára, hogy "ha nem tudsz építkezni kattints ide". De még így is vannak, akik megkérdezik e-mailben... Pedig a cikket hamarabb meg lehet találni az oldalon, mint az e-mail címemet :)
  • Venom
    Jóa csajod meg a kanapé is! :D
    nemadod kölcsön őket egy woohoo-ra? XD
  • Gerygrey
    Nekem is az első volt hogy megnéztem a FAQ-t (mondjuk nekem gyári CD-m van, de gondoltam hátha találok benne okosságokat)

Különben hogy tetszik a csajom és a kanapém? :)
  • zizzenet
    Bár nem vagyok érintett a problémában (szerencsére), a rezolúció érdekében csupán az oldal alján található kereső használata szükséges, no meg hasznos lehet ellátogatni a Gerygrey kolléga által istápolt "simmetria" weboldalra, hogy a fent található FAQ (Leggyakrabban előforduló kérdések) linkről ne is beszéljek.
  • Gerygrey
    Elég a CTRL+SHIFT+C után beírni a cheatet:
    boolprop testingcheatsenabled true
    (SHIFT billentyű lenyomva tartásával kell utána kattintgatni a dolgokra a titkos menük előhívásához)
  • Gerygrey
    Zizzenet: ezt én is felfedeztem, pedig sokszor jól jönne ha lehetne lassított felvételt készíteni. Utólag meg nem jó egy eleve nemsok (10?) FPS-ű videót lelassítani, mert akadozik. De majd valahogy megoldom, én is elkezdtem már egy valóságshow-t forgatni, de időhiány miatt félbeszakadt a dolog.

Egyébként bocsi a reklámért, de akit érdekel, hogyan lehet a bútorok textúráját könnyen és ügyesen módosítani, látogasson el az oldalamra
  • zizzenet
    Van aki moviezik? Nekem a slowmotion csalás királyul működik standard üzemmódban, de amint bekapcsolom a videórögzítést, azonnal normál sebességre kapcsol. Valaki hozzá tud fűzni ehhez valami építő jellegűt?
  • Gaba9
    Ekez most progi kell vagy csak elég a ctrl+shift+c-s dolog ?
  • Gerygrey
    "másik oldalról" :)
  • Riana
    boolprop testingcheatsenabled true - a CTRL+SHIFT+C billentyűkombináció után írható be, kikapcsolásához a true helyére false szót kell írni. Ezután, ha a shift billentyű lenyomva tartása mellett kattintasz Simekre vagy tárgyakra, érdekes dolgokat művelhetsz. Például:

-a "Laugh at" menüpontot választva egy kijelölt Simmel saját magára való kattintáskor, megnevettetheted őt

-Mosdók, fürdőkádak, vécécsészék tisztasága beállítható dirty (piszkos), clean (tiszta) vagy ultra-clean (szupertiszta) szintre
    -Érdekes dolgokat lehet Simekkel tenni: megölheted, szülinaposra állathatod, beállíthatod maximumra a hangulatát, terhessé teheted...
    -Az újságra kattintva megszerezhető az összes karrier-jutalomtárgy

-Vagy akár elvitetheti magát a Sim az ufókkal

/A leirás másik oldalról származik/
  • Riana
    Végre csináltak olyan kilopott progit amivel 45°fokosra lehet forgatni a bútorokat! HURRÁ!
  • PiszkosFred
    reinstal? De teljes, a dokumentumok kozti cuccokat is. (bizt.mentest csinalj roluk mindenesetre)
  • Noi
  • GTi Gaga
    hja! letudtam bontani a keritést köcce!
    igy megoldodot a kapun átjárás!!!!! és igy most már hozzá tudok épiteni a kéglihez :)))))))))

köcce!
  • GTi Gaga
    pontosan ugy van ahogy mondod... amikor leszedetem a hiv honlapról, már kérdeztem mi ez, akkor mondták, hogy az uebz a konzolkos sims, de mondták azt is hogy valami cmp. játéként rakták be a simsbe. most raktam fel megint a gamet, mert eddig nem volt hej a vinyon, azt gondoltam nézzük meg mi itt az urbz, de ugy tünik akkor semmi :)))))

• PiszkosFred
    Nemtom, az urbz nem a sims egy konzolos valtozata vagy kiegje?
  • GTi Gaga
    köcce a gyors választ!

mi ez az urbz? azon kivül hogy valami computeres game a simsen belül? felraktam, de semmi nem történt... a pakidsz fájlt felnyomtam, kiirta hogy instal succsesful, de nincs nyoma a játékban? ijenkor what áj do?
  • PiszkosFred
    Ugyanúgy mint építésnél, csak közben nyomd le a ctrl billt.
  • GTi Gaga
    re!

lenne egy problémám, miért van az hogy nem tud az emberem átmenni a kapun? felhuztam a ház elé a keritést, raktam kaput is de nem tud átmenni rajta :(...

meg még1... ha nem jön rá hogy lehet átmenni a kapun, lelehet bontani vhogy a keritést? probálkoztam mindennel, de se eladni, se felül irni nem tudom semmivel? vissza lépni meg már nem tudok mert el van mentve a game... ebbe tudtok segiteni?

elöre is köszi!
  • Riana
    Hell rájött már vki hogy hogy lehet bútort átszinezni?
  • rage
    Hátha valakit érdekel :

Tegnap próbaképpen felinstalláltam a Clone CD-t
    Ugyebár ilyenkor a SIMS2 egyből óbégatni kezd, hogy
    CD emulációs software-t talált, jajj, jajj.

Nos, a Clone Cd óra melletti kis ikonjára kattitva,
    bepipáltam a CD Media elrejtését bekapcsoló opciót

Ismét elindítottam a Sims-t, még most sem indult el.
    Ismét ikon, s a Hide Media-t kikapcsoltam.

Na, azóta tökéletesen megy a Sims2 , noha fent van a CloneCD is
    A hivatalos oldalon is azt írják, a Hide Media legyen kikapcsolva,
    de mivel alapból is ki van, így nem segít
    De a bekapcs/kikapcs igen.
    Érdekes...
  • Mike at home
    orulunk, hogy segithettunk :)
  • GTi Gaga
    még mielöt valaki leirja mekkora hüje vagyok, bevallom magam... TÉNLEG az VAGYOK!
    megvan a zebra csikos ágy!!!! meg a többi!

rájöttem, ez csak egy uj "skinje" a meglévö ágyfajtának!

köszi hogy segitettek! :)
  • GTi Gaga
    Re all!

Nah jó rég jártam itt... :( de most végre megint itt!

nagyon lusta vaok visszaolvasni, ugyhogy megkérdezem történt valami extra mostandág?

meg van egy kérdsem... leszedtem a butorokat a faqról, beis másoltam a .pekidzs :) fájlokát, ám lot of butor nem jelenik meg... pl zebra csikos agyiko, farkasos fali szönyeg meg a többi. ijenkor mi a szitu?
    én rontottotam el valamit, vagy kell még esetleg valami melléjük?

segitséget elöre is köcce
  • Noi
    Hello. Lenne egy nagy problémám, nem is kicsit nagy!Valamit nagyon elszúrtam, (azt hiszem) bár fogalmam sincs, hogy mit, de eltűnt a Simsemből az összes ruha, smink, szemüveg, szembeállítás, arcbeállítás... csak a letöltött, vagy szerkesztett cuccok vannak meg.
    Az a legrosszabb, hogy tudom, nem töröltem le semmit, csak felnyomtam egy magyarosítást, fel is tűnt, hogy gördülékenyebb lett a játék (kevesebb töltési idő), utána vissza is állítottam az angol verziót, és csak ezután vettem észre a teljes ürességet. Tehát a töltési idő ettől lett gyorsabb. Tudja valaki, hogy mi van ilyenkor?
  • Attiska
    Sziasztok,

Rég jártam erre. Esetleg a szomszédok öregedése valami külsős patch-el nincs megoldva?
  • Gary
    Én próbáltam a 3-as akciót, de csak sértődés és pofon volt a vége, pedig mindenki volt már mindenkivel a csapatból... Hiába, a Sims2-ben is az a konzervatív felfogás érvényesül, hogy kettő egy pár... Na, de majd a Sims3-ban...
  • EqUiNoX
    mindhatom=mindharom