32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11360 Kitudja milyen besorolast kapott volna a game, az amcsi "cenzorok" igencsak erdekes felfogasban dolgoznak, lehet hogy nem akart kockaztatni a Maxis. Az persze mas kerdes, hogy a jatekban minden tovabbi nelkul lehet azonos nemuek kozotti, szexualisan is aktiv parkapcsolat, ami azert lenyegesen "erosebb" szempont a korhatar novelesere, mint egy gruppen ;] Sza'l tenyleg erdemes lenne rakerdezni, hogy miert maradt ez ki...
...nem probaltam meg, de akkor sem lehet ez a csoportos moka, ha mondjuk mindhatom sim imadja mindket masikat? Es akkor a dzsakuban? (agyon nem nagyon ferne el 3 ember...) Vagy igy telejsen kizart? Probalta mar valaki? -
#11359 az elozoetes tervekben is volt vmi ilyesmi, elore orultem, hogy lehet majd 2 novel, erre tessek :) -
#11358 parhuzamosan
figy, ha ramesz az igenyre es akttintasz, kiirja mit is jelent az a vagy pontosan -
#11357 a gepemen siman megy (AMD 2000+ / 512 mb / Gef4Ti4200), igaz win98se alatt -
#11356 nem lessz befejezve mivel a kiegészitő magyarul is megjelenik igy felesleges befejezni. -
#11355 Vagy makogó szinkront is csinálnak hozzá? -
#11354 Hát szarúl!! Csinálhatnák már! Más játékokkal sokkal hamarabb elkészülnek. -
#11353 akkor ok;)
csak elég rémisztőnek tünt a gépigény. -
#11352 A magyarosítás hogy áll, hallottatok róla? -
#11351 Nekem 9200 van és 512 ram és megy rendesen .... uhogy menni fog :) -
#11350 Konyorgom, NEM EGYSZERRE egy agyban, hanem parhuzamosan legyen harom szeretod, amelyek lehetoleg ne tudjanak egymasrol, mert akkor jonnek a repulo tanyerok es a nagy pofonok... A "gruppen"-t nem kell szo szerint ertelmezni, csak hatasvadasz jelzo volt a cikkben, vagyhol. -
#11349 Nekem 256 ram-om van és 9600-am. -
#11348 akkor jó.csak ahogy olvasgattam ezt a fórumot,láttam hogy rossza z optimalizálás,és közepes grafikához is 9800pro és 1 giga ram kell. -
#11347 dzsakudziban vagy hol? :P -
#11346 Simán menni fog. -
#11345 ahogy olvasgattam a gépigényt elég durva..
nálatok hogy megy?közepesen nálam menne?
(holnap szerzem meg) -
#11344 ha elolvasod, lathatod
3 novel -
#11343 akkor mégsem azt jelenti a vágyaknál a woohoo ikon melette egy 3-assal :D nade akkor mit jelent? :S -
#11342 szerintem sehogy -
#11341 elolvastam :D "Pont jár az ufóért és a gruppenszexért"
hogylehet grupen sexet csinálni? :D -
#11340 mér tiltották be a sims2-őt? -
#11339 Hali megint...vki tud mondani nekem egy sims1 telepitési sorrendet /havernak kellene/ lécci lécci :)) thx csáó -
#11338 ezt is olvassatok, szerintem nagyon jo :) -
#11337 Kinaban betiltottak a Sims2-t
igaz pl. a FIFA 2005-t is -
#11336 nekem photoshoppal pont nem ment -
Pirlipát #11335 Még nem próbáltam, de szerintem vizsgáld meg a ház költöztetése ikont. Talán rátudod rakni a házat egy nagyobb telekre. Jó kérdés egyébként, este kipróbálom. -
#11334 ezt nemértem a homecrafterben alap van egy kép amire falnál 256x512-őt irt ez csak az átlós falakhoz jó méret?
mert átlós fal az hoszabb mint a normál akkor nem ahhoz kéne nagyobb?
nah asszem inkább megyek aludni fáradt vagyok én már ehhez :D
bmp meg gondolom szinméjség miatt lehet rossz ha rossz ACDsee-ben bevan álitva mijenre mentse le nekem photoshoppal is menek a képek.
mármint ha abból mentem akkor megy.
-
#11333 nem
a normal falakon az 1:2 arany nem jo, 256x768 (1:3) kell, mert kulonben torzit
az atlos falakon maradhat az 1:2-hoz
ha a homcraftban a preview-ban latszik a kep, de a feher kockaban mar nem, akkor a bmp formatum nem jo, nekme az ACDsee bmp-je valt be
-
#11332 aha köxx maj kiderül v beborul :))) thx -
#11331 hát egy tapéta mérete 256x512 pixel lehet. ekkora szeletekre vagdozsd fel a képet. -
#11330 rakjak össze ? :o /vágjam szét a képet és ugy ? többszörre v nemtom h hogyan gondolod ... / kezdö vok uhogy ird már le lécci ...
thx -
#11329 nemtom nemnagyon figyeltem a sims2 install elejét asszem nyelvet lehetett választani benne lehet hogy kiegbe benne lessz a sok nyelv melett a magyar is? mert akkor az fasza lenne :) vagy csak külön lessz magyar? -
#11328 több tapétából rakj össze egy képet. -
#11327 kösz csak aszittem ehhez is regisztrálni kell az eredeti gémet mer régihez nemlehetett csak úgy letölteni :) -
#11326 aha köx ... de nem erre gondoltam hanem arra h magába a játékba hogyan nyomtad be mert nekem ha tapétát csinálok teljesen más jön ki :(
plz te hogy csin ? /ird le lécci pw v ide thx/:D -
#11325 Nem. -
zizzenet #11324 Kései láma kérdés: lehet valahogy növelni egy telek méretét, ha már van rajta ház, meg laknak is benne? Bővíteném a kertet meg a házat. Naszóval? -
zizzenet #11323 Hivatalos oldal. -
#11322 még pár ilyen kérdés, és megérsz egy ilynre
-
#11321 nembaj legalább tapétaként bárhova lehet rakni :D
honnan lehet leszedni a Homecraftert?