Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takraj
Mi??? Milyen költözés? Sorry, de nem értem. Az újságpapírt pl. miért kell költöztetni?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

jaaa én meg a program files-nál néztem, köszi
Lacee
az mp3-akat a Dokumentumok/EA games/The Sims 2/music könyvtárba kell, az avikat meg gondolom a /movies-ba 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gondolom kérdezték már, de nem találom a választ.

Hova kell bemásolni az mp3 és az avi fájlokat?
Duddits
Na mi van? Mindenki most játszik? :-)

Lacee
azt gondoltam, de hogyan lehet belépni? 😊
nem az SG-s névvel/jelszóval?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shongoku
azt már próbáltam de semmi....
azér kösze......
Slayerboy
Igen, csak az a gáz, hogy nem is beszéltem crackrõl vagy törésrõl!Pont ezt írtam, hogy olvass vissza, és törölték! 😊

Voltam zárás előtt. _______________

Duddits
Ennyit olvassanak vissza?

crackkal, töréssel kapcsolatos kérdések mennek a levesbe, olvass vissza hogy miért

GyiloQ
Nekm is meg van az emberkéim nek az vólt a legszarab hogy lett gyerekõk és nem lehetet kilépni csak ha kilépsz a játékból!!!!

a simed saját lakásba költözhet

takraj
Ezt viszont sosem értettem, mi a funkciója ennek a bizonyos "Find Own Place"-nek? Szelektív hulladékgyûjtés?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

THX!
Újság v. számítógép segítségével.Find place own és kijelölöd,már jön is érte(ük) a taxi.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

controllshiftcé..nem próbáltam,de elvileg egy fehér csíknak felül be kellene jönni..

Helló!
Hogyan költözhet el a családtól a megnõsült gyerek?
Devids Pro
ennek semmi köze az sg vip regisztrációjához😊
Shongoku
hi mindenki
help
hogyan müxik a cheat ha müxik egyáltalán valakinek.....
Slayerboy
Nem tudom, ki törölget, de állíthatna magán...

Hentes Bill
a jogtalan törölt üziket valószínûleg

Boldog Karácsonyt!

Lehet,hogy ez az üzi is megy a levesbe.😊Egyébként mit hiányolsz?

Slayerboy
Pff... fórum az ilyen??Ahol kiveszik az userek üzeneteit?Szerintem nem!

Summa summarum sztem sehogy..az a lényeg,hogy jó íród legyen,kb. 4x írd,és legalább 5-ös legyen a ccd valamint a daemon 3.47 úgyhogy írd ki rendes cédére.😊

Igen így másolás röptében-nel meglehet csinálni.Újra nem fogsz tudni képet csinálni,mert olvasási hibákat fog jelezni.Ez a legújabb direkthibás SD3 védelem.Valszeg a gyárikat sem lehet klónozni(de lehet,hogy zölcséget mondtam).Én is kihegesztettem,és egy darabig mûködött is,de amikor cd-kpet akartam csinálni,nem ment.Utána meg beszart az egész.😊Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.😊

takraj
Bocs, hogy most off leszek, de van egy hírem. Lehet, hogy volt már róla szó, hogy meg lehet csinálni, de most sorry, nem olvasom vissza. Valahogy sikerült egy újraírható lemezre kiírnom az image-ket, úgy, hogy MINDEN hiba nélkül elindul róla a gamma az eredeti exe fájlával, mountolás nélkül! Krekk nélkül! De az a nagy bajom, hogy ezt a CD-t egyszerûen nem tudom lemásolni 1:1-be, de ezzel a módszerrel mégegyszer már nem sikerült lemásolnom az imaget. Ahogy én másoltam: Daemon -> All ON -> CDRW berak -> CloneCD elindít -> Forrásmeghajtó a virtua meghajtó, cél a CDRW.... lényegében 1:1-ben lemásoltam a virtuális meghajtóban lévõ image fájlt. Az viszont a nagy helyzet, hogy amikor legközelebb meg akartam csinálni, akkor vagy nem 1:1-lett, vagy pedig csontig fagyott a windows.... Szal ez a nagy helyzet. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám reprodukálni a CDRW-t?

Sil3nt
VIP részen mi lesz majd elérhetõ?

Lacee
van már valami a VIP részen? mert nekem nem történik semmi, ha beírom a jelszavam...

Ha emlékeim nem csalnak,ez az XP SP2 bétával,v. bétaverzás directx-el van kapcsolatban.Próbáld meg módosítani a Dx-et,márha olyan van.Legegyszerûbb a registryben átírni pölö 6-ra a verziószámot úgy bármilyet rá tudsz rakni.Ja és a diagnosztikát elõször lefuttatni persze.

12346
...ha...

12346
szvsz nyugodtan tõtögess házakat, egyebeket, gondolod😊))

Devids Pro
kössz😊
öhm..egy icipi fogalmazási hibácska..😊
"Csak a CloneGame-s verzió mûködik, mivel még egy crack teljesen mûködõ crack sem jött ki!"

Ronaldo07
Haver adta!!

Thx!

Live your life like it\'s your last day...

Mike at home
ma már kevesebb van, igyekszem kigyomlálni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Peppuu
Tsáó... Lehet hogy fasságot fogok kérdezni de hogy lehet házatépíteni??? Erre nem jöttem rá sehogy sem...

Hosszú és eredményes életet!!

Hentes Bill
köszi, király vagy

Boldog Karácsonyt!

12346
mellesleg honnan van olyanod? csak nem megvetted?

12346
jah, az karajság. jó neked😊

Ronaldo07
Az,de nem fizetõs mert van eredti serial számom és így szedem le a hivatalos oldalról!!
Ez már az amit én raktam fel egy tárhelyre!!

12346
ez honnan van? ez ugye a zõd alien gép? mer az, ha jól tom fizetõs lenne. bár nem nagyon merültem még bele ebbe a simsbe.

Duddits
Hát ha elindítod!! De maúgy ott van az egyik könyvtárban.

Ronaldo07
Itt van mégegyszer az Alienware,mert kérték pm-ben!!
Ha kell még valami ház stb akkor írjatok!!
Alienware
Jobb klikk cél mentése más néven,utána át kell erre nevezni a KITERJESZTÉSÉT:Sims2Pack
Kis és nagybetûk fontosak!!

Innen lehet letölteni olyan progit

Devids Pro
ez télleg nicns a faqban😊
itt a direkt x-el lesz valami bibi a játék direkt x-jét tetted fel? (ami a cd-n van és felajánl ha elötte nem volt fenn)
Sziasztok!
A problémám a következõ: Radeon 9800-om van, felraktam a DirectX9.0c-t, és a 4.7, 4.8, 4.9 Catalystok egyikével sem indul el a játék. Az írja ki, hogy Failed to find any directx9.0c compatible video card.
Megnéztem a FAQ-ot, de ilyesmire nincs utalás.

Van ötletetek? Elõre is kösz minden segítséget.

Ja és bocs, hogy NEM a játékkal kapcsolatban szólok hozzá.
Scholes18
A játékban hol találom? (nem értek ám hozzá nagyom.)

Glory Glory Man United!!

Devids Pro
azt majd késöbb ha már fenn is lesz valami😄
Duddits
Hát nem sok. Jönnek a cuccok hozzá de nem sok jó cucc.