32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• EqUiNoX
    Kitudja milyen besorolast kapott volna a game, az amcsi "cenzorok" igencsak erdekes felfogasban dolgoznak, lehet hogy nem akart kockaztatni a Maxis. Az persze mas kerdes, hogy a jatekban minden tovabbi nelkul lehet azonos nemuek kozotti, szexualisan is aktiv parkapcsolat, ami azert lenyegesen "erosebb" szempont a korhatar novelesere, mint egy gruppen ;] Sza'l tenyleg erdemes lenne rakerdezni, hogy miert maradt ez ki...

...nem probaltam meg, de akkor sem lehet ez a csoportos moka, ha mondjuk mindhatom sim imadja mindket masikat? Es akkor a dzsakuban? (agyon nem nagyon ferne el 3 ember...) Vagy igy telejsen kizart? Probalta mar valaki?
  • Mike at home
    az elozoetes tervekben is volt vmi ilyesmi, elore orultem, hogy lehet majd 2 novel, erre tessek :)
  • Mike at home
    parhuzamosan

figy, ha ramesz az igenyre es akttintasz, kiirja mit is jelent az a vagy pontosan
  • Mike at home
    a gepemen siman megy (AMD 2000+ / 512 mb / Gef4Ti4200), igaz win98se alatt
  • Venom
    nem lessz befejezve mivel a kiegészitő magyarul is megjelenik igy felesleges befejezni.
  • Duddits
    Vagy makogó szinkront is csinálnak hozzá?
  • Duddits
    Hát szarúl!! Csinálhatnák már! Más játékokkal sokkal hamarabb elkészülnek.
  • PLackó
    akkor ok;)

csak elég rémisztőnek tünt a gépigény.
  • Timbo
    A magyarosítás hogy áll, hallottatok róla?
  • Gaba9
    Nekem 9200 van és 512 ram és megy rendesen .... uhogy menni fog :)
  • PiszkosFred
    Konyorgom, NEM EGYSZERRE egy agyban, hanem parhuzamosan legyen harom szeretod, amelyek lehetoleg ne tudjanak egymasrol, mert akkor jonnek a repulo tanyerok es a nagy pofonok... A "gruppen"-t nem kell szo szerint ertelmezni, csak hatasvadasz jelzo volt a cikkben, vagyhol.
  • Duddits
    Nekem 256 ram-om van és 9600-am.
  • PLackó
    akkor jó.csak ahogy olvasgattam ezt a fórumot,láttam hogy rossza z optimalizálás,és közepes grafikához is 9800pro és 1 giga ram kell.
  • Venom
    dzsakudziban vagy hol? :P
  • Duddits
    Simán menni fog.
  • PLackó
    ahogy olvasgattam a gépigényt elég durva..
    nálatok hogy megy?közepesen nálam menne?
    (holnap szerzem meg)
  • Mike at home
    ha elolvasod, lathatod

3 novel
  • Venom
    akkor mégsem azt jelenti a vágyaknál a woohoo ikon melette egy 3-assal :D nade akkor mit jelent? :S
  • Mike at home
    szerintem sehogy
  • Venom
    elolvastam :D "Pont jár az ufóért és a gruppenszexért"
    hogylehet grupen sexet csinálni? :D
  • Venom
    mér tiltották be a sims2-őt?
  • Gaba9
    Hali megint...vki tud mondani nekem egy sims1 telepitési sorrendet /havernak kellene/ lécci lécci :)) thx csáó
  • Mike at home
    ezt is olvassatok, szerintem nagyon jo :)
  • Mike at home
    Kinaban betiltottak a Sims2-t

igaz pl. a FIFA 2005-t is
  • Mike at home
    nekem photoshoppal pont nem ment
  • Pirlipát
    Még nem próbáltam, de szerintem vizsgáld meg a ház költöztetése ikont. Talán rátudod rakni a házat egy nagyobb telekre. Jó kérdés egyébként, este kipróbálom.
  • Venom
    ezt nemértem a homecrafterben alap van egy kép amire falnál 256x512-őt irt ez csak az átlós falakhoz jó méret?
    mert átlós fal az hoszabb mint a normál akkor nem ahhoz kéne nagyobb?
    nah asszem inkább megyek aludni fáradt vagyok én már ehhez :D

bmp meg gondolom szinméjség miatt lehet rossz ha rossz ACDsee-ben bevan álitva mijenre mentse le nekem photoshoppal is menek a képek.
    mármint ha abból mentem akkor megy.
  • Mike at home
    nem
    a normal falakon az 1:2 arany nem jo, 256x768 (1:3) kell, mert kulonben torzit
    az atlos falakon maradhat az 1:2-hoz

ha a homcraftban a preview-ban latszik a kep, de a feher kockaban mar nem, akkor a bmp formatum nem jo, nekme az ACDsee bmp-je valt be

• Gaba9
    aha köxx maj kiderül v beborul :))) thx
  • Venom
    hát egy tapéta mérete 256x512 pixel lehet. ekkora szeletekre vagdozsd fel a képet.
  • Gaba9
    rakjak össze ? :o /vágjam szét a képet és ugy ? többszörre v nemtom h hogyan gondolod ... / kezdö vok uhogy ird már le lécci ...
    thx
  • Venom
    nemtom nemnagyon figyeltem a sims2 install elejét asszem nyelvet lehetett választani benne lehet hogy kiegbe benne lessz a sok nyelv melett a magyar is? mert akkor az fasza lenne :) vagy csak külön lessz magyar?
  • Venom
    több tapétából rakj össze egy képet.
  • Venom
    kösz csak aszittem ehhez is regisztrálni kell az eredeti gémet mer régihez nemlehetett csak úgy letölteni :)
  • Gaba9
    aha köx ... de nem erre gondoltam hanem arra h magába a játékba hogyan nyomtad be mert nekem ha tapétát csinálok teljesen más jön ki :(
    plz te hogy csin ? /ird le lécci pw v ide thx/:D
  • Duddits
    Nem.
  • zizzenet
    Kései láma kérdés: lehet valahogy növelni egy telek méretét, ha már van rajta ház, meg laknak is benne? Bővíteném a kertet meg a házat. Naszóval?
  • zizzenet
    Hivatalos oldal.
  • Mike
    még pár ilyen kérdés, és megérsz egy ilynre

• Venom
    nembaj legalább tapétaként bárhova lehet rakni :D
    honnan lehet leszedni a Homecraftert?