Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hova kell bemásolni az mp3 és az avi fájlokat?
nem az SG-s névvel/jelszóval?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Voltam zárás előtt. _______________

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hogyan költözhet el a családtól a megnõsült gyerek?

Voltam zárás előtt. _______________
"Csak a CloneGame-s verzió mûködik, mivel még egy crack teljesen mûködõ crack sem jött ki!"
Live your life like it\'s your last day...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hosszú és eredményes életet!!
Ez már az amit én raktam fel egy tárhelyre!!
Ha kell még valami ház stb akkor írjatok!!
Alienware
Jobb klikk cél mentése más néven,utána át kell erre nevezni a KITERJESZTÉSÉT:Sims2Pack
Kis és nagybetûk fontosak!!
itt a direkt x-el lesz valami bibi a játék direkt x-jét tetted fel? (ami a cd-n van és felajánl ha elötte nem volt fenn)
A problémám a következõ: Radeon 9800-om van, felraktam a DirectX9.0c-t, és a 4.7, 4.8, 4.9 Catalystok egyikével sem indul el a játék. Az írja ki, hogy Failed to find any directx9.0c compatible video card.
Megnéztem a FAQ-ot, de ilyesmire nincs utalás.
Van ötletetek? Elõre is kösz minden segítséget.
Ja és bocs, hogy NEM a játékkal kapcsolatban szólok hozzá.