Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Igen a panelházra, mivel én is "panellakó lumper proli" vagyok amint azt mondotta Hazánk nagy fia...
Miután láttam a screenshotot, mondok letöltöm, kipróbálom, na ehhez szóltam hozzá, mire egy hümmögõ választ kaptam
off

Szóval a régi, különálló BodyShop-ban lehet szemet meg bõrt is szinezni? 😊

Mike
bár mondjuk szerintem ezzel már mindenki tisztában 13-14 éves korában, szal nemtom mire a 18+, igaz a téma túlmutat a topik keretein

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ja, lehetne egy szex meter is, és akinek nagyon alacsonyaz agressziv lesz, meg erõszakos 😊)
de akkor böven megkapná a 18+ minõsítést a játék

azt mindenkinek a fantáziájára bízom mivel lehetne ezt a szex metert felnyomni, akár partner nélkül is (igaz, meg lehet ezt csinálni szemérmesen is, pl. zuhany alatt, stb 😊))

azzal együtt tetszene egy ilyen, akár jelszavas felnõtteknek való kieg 😊

Sipocz
Úgy láttam (picit nyomtam egy premade családdal) hogy tini korban a nemek közötti kapcsolatokat el lehet vinni eljegyzésig (mondjuk woohoo nincs, de ha lenne kit érdekelne a felnõtt kor😊?)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Szvsz. nagyon eltérõ lehet az érdeklõdési körük, ezt lehet szépen csiszolni. Az össz érdeklõdési kapacitás behatárolt, ezért ha magazinból olvastatod a simeket az érdeklõdés alakulását jelzõ kép legyen fullméretben felhúzva és soha ne engedd el nagyon a dolgokat egy irányba, mert sajnos hajlamosak rá! Egy-két pont és hagyasd vele abba az olvasást és teszteld a környezetében tartózkodókkal, ha jó a hangolás eltünnek a minuszok (sajna a plusszra így sem lesz garancia, de a nulla még mindig jobb mint a negatív).

Mike
köszi

Mike
másrészrõl még nem sikerült tartós szerelmi kapcsolatot létesítenem tinikorban (dolgozom rajta 😊

Sipocz
Van opció a telefonálás a work(place?)-ba és lehet kérni a kiléptetést lelki megrázkódtatás nélkül.

Mike
és az is nagyon érdekes, hogy nagyjából mindenkinek elég magas az outgoing illetve a nice szintje, és mégis a sima beszélgetés vmilyen idegennel, fõleg ha én utasítom rá, minuszokat szokott okozni, egyedül a vic cmeséléssellehet pluszt szerezni, meg a tánccal. uilletve ha spontán beszélgetnek, az is +
pedig a nagyobbik kölök nice-ja 10-es, beszélõkéjét is szépen fejleszti, minap már színdarabban is szerepelt

Mike
nálam ez úgy van, hogy egy vad denszelés után a nagyobbik nekiül, és legyártja a saját lecóját, addig a kicsit játszással erõt gyûjt, majd segít a kicsinek megcsinálni. mondjuk akkor aznapra csajozás kilõve 😞

Mike
nem tudod hogyan lehet felmondani? a lenti kölök csak egy napot ment melózni, aztán többet úgy döntöttem, hogy többet nem megy, tegnapig le is tagadtattam a telefonban, de tegnap felvette, mert tiszta vizet akartam önteni a pohárba. szegényt nagyon megviselte , hogy kirúgták, és az emlékeiben is benne van, nemtom szegénynek mennyire okoz maradandó károsodást

Mike
a pattanások a tükör elött alkalmazott arckrém hatására múlnak el 😊

Mike
nem értem a problémád, fejtsd ki légyszi. meg azt is mire válaszoltál. a panelházra irtad ezt?

Sipocz
Ha tudod, vizsgáld már meg az alábbi ötletet:
elmulnal-e a pattanások egy tartós szerelmi kapcsolat kialakítása után tini korban😊?

Mike
nem töröltem semmit.

Sipocz
A gyerekek dolgaihoz:
Nálam is jellemzõ a papához való nagyobb affinitás, de ennek gyökereit ott látom hogy tipegõ korából az apjához fûzõdik több emléke, mert amilyen mázlis volt a pasas-> a gyereket inkább a nõ tanította, de a final action mindig a pasassal következett be mindhárom skillnél.
Ne nagyon hagyjátok a gyereket egyedül szenvedni a leckével, mert abba az energiakészletbe ami egy-egy kölyök rendelkezésére áll egy hosszadalmas vergõdés nem fér bele. A knowledge centrikus szülõnél a "segíts házifeladatott írni" dolog sima kérésre mindig megy, sõt aspi.pont gyûjtögethetõ vele, de általában is mondhatom hogy még nem volt olyan (persze megfelelõ kedélyállapotban lévõ) szülõm aki visszautasította volna a srácot, sõt egy ízben az éppen a háznál tartózkodó (valszeg knowledge mániás) vendég is beszállt a magyarázásba.

Sipocz
Igazán maga az akció érdekelt. Persze, ha jónak látom támogatom egy-egy encourage elsütését, az adott esetben inkább a kedvességre-játékosságra irányulót semmint a fingó-bajnokság megrendezését. 1000 aspi.pontot jelentett a mamának!

Faterx
Pedig ez nem krekkes hozzászólás volt, értelmesebbnek gondoltalak vagy azt sem tudod milyen képet szúrsz be?
ricsik
hehe

Mike
6044

Mike
szerintem ilyen nincs

Mike
hm?

Mike
jogos. lehetne ilyen kapcsoló
mint ahogy én pl. kikapcsoltam az öregedést, mert van rá lehetõség, és nekem éppen most így tetszik 😊

ricsik
#6033 ???

Speciel én nem akarok a szomszédokkal nyomni, azokat irányítsa csak a gép. De akkor legalább legyen egy kapcsoló a szomszédok öregedésére is.

Más. Volt már olyan, hogy valamelyik szomszéd telefonon átinvitált a lakásába? Én még ilyet nem láttam, pedig bõven van haver a faluban. Ja, AI Sim is szokott rendezni party-t?

Faterx
Szia
Azért ez az user tud valamit... másrészt igencsak erõmûvel játszhadozhat, nálam közepesen eléggé szaggat, azért 6,5 mega az objekt. Viszont nem értem hogy német nyelvû én csak angollal találkoztam hál' istennek
Mike
mert nem bug, azért

mivan ha a szomszédokkal is akarnál játszani

most ettõl egy kicsit komplexebb

Mike
mászkálj sokat a parkba, vagy tegyél ki a ház elé egy széket, és várd ki akad a hálóba😊

Mike
szoktad õket igy nevelgetni?

Mike
jaja, de kivancsi voltam hany emeletes lehet,ebben egyebkent 10 csalad fer el 😊

Mike
nemtom

Amúgy nem tudom megérteni, hogy a szomszédok miért nem öregednek? Létezik, hogy ekkora bugot nem vesznek észre? Vagy majd valamelyik fizetõs kiegészítõ cd megadja ezt a lehetõséget is. 😞

Hentes Bill
csúnya :/

Boldog Karácsonyt!

TopGun
Azt hiszem a hivatalos oldarol csak eredeti seriallal tudsz regisztralni, vagy nem jol tudom?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

cenobite
Ja! És talán a hivatalos oldalról is lehet letölteni ezt-azt, regisztráció után - szóval nem csak az eredeti játékkal rendelkezõknek.

gamertag: kenobita

cenobite
A www.thesims2.thesimsresource.com oldalon nagyon sok minden van - fõleg skin-ek, hajak, stb...
Tárgyak még nem nagyon vannak a játékhoz, azokra még várni kell. Ingyenes regisztráció után tudsz letölteni.

KeKKSZike
Sziasztok! Tudom, hogy most megint le fogtok ugatni, de nem érdekel, valaki csak válaszol majd nekem...

Olyan honlap kellene nekem (nem tudom, hogy létezik-e már ilyen?), ahonnan tárgyakat, különbözõ dolgokat lehet letölteni és betenni a játékba! Elõre is köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

cenobite
Tegnap este én is elkezdtem építeni az elsõ "kisebb" ranch-omat. Remélem ma este befejezem, aztán szúrok majd ide néhány shot-ot.

Jó dolog ez a házépítõsdi, rengeteg variáció, stb...

ricsik
van egy fickóm, megcsináltam neki az ideális feleséget, de hogy tudom összehozni õket? Még sehol sem futottak össze, ígyhát telefonon sem tudom felkeresni.

Sipocz
Nemtom kapjátok-e ezt folyamatosan vagy aspi.igazítás függõ:
Az anya egy családcentrikus egyén és wants-ban állandóan kapom, hogy bátorítani szeretné a gyereket bizonyos videlkedési formákra (encourage......). No ez nálam igen izgi, mert a gyerek nettebb és aktivabb mint a mama, ezért a mama lazitásra és hanyagságra nevelné (láttátok volna mikor böfögni és szellenteni tanította a kölyköt😊)😞(), ugyanakkor szeretné ha pajkosabb és kedvesebb is lenne.

sapkafej
Akkor is megmutatják a jegyüket, ha ki van kapcsolva a free will? Mert engem az nagyon idegesít.

György

TopGun
Tudom, de valaki azt mondta, hogy nem lehet epitkezni benne, en arra irtam, hogy egy total hazat is epithetsz ha akarsz.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
es az meg mindig nagyon tetszik, hogy nem kezdenek sivalkodni ha felkeltem oket idonek elotte, igaz a furdoszobai tocsak miatt folyamatosak a jelenetek 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
es latni kellett volna azt az oromot, amikor lenti kolok az elso A+ -t hozta. Apukaval attancoltak a delutant.

Egyebkent ebben a csaladban apuka a gyerekek mindene, neki mutatjak meg a jegyuket, anyukat le se szarjak, pedig anyuka a csaladkozpontu, igaz o elmerul mindig az olvasasban vagy az alvasban

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aha
ez kb. olyan lehet akkor mint a sztarmukim munkahelyei, minden volt egy helyen, csak agy nem, mert azt nem lehetett betenni 😊

Sipocz
Helló Népek!
Volt itt egy észrevétel sorozat a communnity és privát lot-ok idõbeni csúszásáról meg arról ez mekkora probléma. Megoldási javaslat: célszerû létrehozni a faluban 1 db legnagyobb méretû közösségi telket, amolyan faluközpont félét. Hogy mi legyen a telken? Egyenként nézd végig a Maxis premade közösségi lotjait, és az attrakciókat jegyezd fel, majd egészítsd ki azokkal amelyek igazán hiányzanak (pl.hottub, revitalizáló-relaxáló fotelek, játékok.....). Csináld meg a saját faluközpontodat! Figyeld meg hogy pl. egy ABC áruházba nem kell 7-8 eladópult, egy ruhaboltba 9 szekrény meg 5 próbafülke, viszont kell 4 flippergép meg min. 3 hinta meg sok-sok pihizõ lehetõség, némi fõzési sansz (grill sütõ) meg kajázóhely, megfelelõ mennyiségü szék és asztal no meg wc. és tisztálkodóhely. Nem mondom hogy vigyük be a hálószobát a közösségi lotokra, de nagyjából ugyanolyan sanszokat kell biztosítani a szükségletek kielégítésére mint odahaza. Sõt volt akinek az a problamája, hogy a qrva vendégseregtõl nem tud lépni a saját házában, ez a megoldás->a barátozás szinhelyét át kell tenni a communitybe! Ahhoz viszont, hogy a sim tartósan jól érezze magát egy nagyon emberi-barátságos-kellemes és fõleg minden elvárást kielégíteni igyekvõ helyszint kell teremteni. És park-park-park mindenek felett, ilyen helyen amikor épitkezel ne sajnáld a pénzt meg a luxust, itt nincsenek anyagi korlátok, Simcity önkormányzata állja a cehet. Ha jól sikerült a placc, akkor a Maxis premade community lotokat ki lehet bulldózerezni és a helyükre lehet fejleszteni a "törzsi szállást"😊!!

Mike at home
Panelhaz

Mike at home
tokjo, a kamaszoknak vannak pattanasaik 😊
amit a tukorben nyomkod is 😊

Nem tudtam szemet színezni.