Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután láttam a screenshotot, mondok letöltöm, kipróbálom, na ehhez szóltam hozzá, mire egy hümmögõ választ kaptam
off
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de akkor böven megkapná a 18+ minõsítést a játék
azt mindenkinek a fantáziájára bízom mivel lehetne ezt a szex metert felnyomni, akár partner nélkül is (igaz, meg lehet ezt csinálni szemérmesen is, pl. zuhany alatt, stb 😊))
azzal együtt tetszene egy ilyen, akár jelszavas felnõtteknek való kieg 😊
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
pedig a nagyobbik kölök nice-ja 10-es, beszélõkéjét is szépen fejleszti, minap már színdarabban is szerepelt
elmulnal-e a pattanások egy tartós szerelmi kapcsolat kialakítása után tini korban😊?
Nálam is jellemzõ a papához való nagyobb affinitás, de ennek gyökereit ott látom hogy tipegõ korából az apjához fûzõdik több emléke, mert amilyen mázlis volt a pasas-> a gyereket inkább a nõ tanította, de a final action mindig a pasassal következett be mindhárom skillnél.
Ne nagyon hagyjátok a gyereket egyedül szenvedni a leckével, mert abba az energiakészletbe ami egy-egy kölyök rendelkezésére áll egy hosszadalmas vergõdés nem fér bele. A knowledge centrikus szülõnél a "segíts házifeladatott írni" dolog sima kérésre mindig megy, sõt aspi.pont gyûjtögethetõ vele, de általában is mondhatom hogy még nem volt olyan (persze megfelelõ kedélyállapotban lévõ) szülõm aki visszautasította volna a srácot, sõt egy ízben az éppen a háznál tartózkodó (valszeg knowledge mániás) vendég is beszállt a magyarázásba.
mint ahogy én pl. kikapcsoltam az öregedést, mert van rá lehetõség, és nekem éppen most így tetszik 😊
Más. Volt már olyan, hogy valamelyik szomszéd telefonon átinvitált a lakásába? Én még ilyet nem láttam, pedig bõven van haver a faluban. Ja, AI Sim is szokott rendezni party-t?
Azért ez az user tud valamit... másrészt igencsak erõmûvel játszhadozhat, nálam közepesen eléggé szaggat, azért 6,5 mega az objekt. Viszont nem értem hogy német nyelvû én csak angollal találkoztam hál' istennek
mivan ha a szomszédokkal is akarnál játszani
most ettõl egy kicsit komplexebb
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
gamertag: kenobita
Tárgyak még nem nagyon vannak a játékhoz, azokra még várni kell. Ingyenes regisztráció után tudsz letölteni.
Olyan honlap kellene nekem (nem tudom, hogy létezik-e már ilyen?), ahonnan tárgyakat, különbözõ dolgokat lehet letölteni és betenni a játékba! Elõre is köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Jó dolog ez a házépítõsdi, rengeteg variáció, stb...
Az anya egy családcentrikus egyén és wants-ban állandóan kapom, hogy bátorítani szeretné a gyereket bizonyos videlkedési formákra (encourage......). No ez nálam igen izgi, mert a gyerek nettebb és aktivabb mint a mama, ezért a mama lazitásra és hanyagságra nevelné (láttátok volna mikor böfögni és szellenteni tanította a kölyköt😊)😞(), ugyanakkor szeretné ha pajkosabb és kedvesebb is lenne.
György
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyebkent ebben a csaladban apuka a gyerekek mindene, neki mutatjak meg a jegyuket, anyukat le se szarjak, pedig anyuka a csaladkozpontu, igaz o elmerul mindig az olvasasban vagy az alvasban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez kb. olyan lehet akkor mint a sztarmukim munkahelyei, minden volt egy helyen, csak agy nem, mert azt nem lehetett betenni 😊
Volt itt egy észrevétel sorozat a communnity és privát lot-ok idõbeni csúszásáról meg arról ez mekkora probléma. Megoldási javaslat: célszerû létrehozni a faluban 1 db legnagyobb méretû közösségi telket, amolyan faluközpont félét. Hogy mi legyen a telken? Egyenként nézd végig a Maxis premade közösségi lotjait, és az attrakciókat jegyezd fel, majd egészítsd ki azokkal amelyek igazán hiányzanak (pl.hottub, revitalizáló-relaxáló fotelek, játékok.....). Csináld meg a saját faluközpontodat! Figyeld meg hogy pl. egy ABC áruházba nem kell 7-8 eladópult, egy ruhaboltba 9 szekrény meg 5 próbafülke, viszont kell 4 flippergép meg min. 3 hinta meg sok-sok pihizõ lehetõség, némi fõzési sansz (grill sütõ) meg kajázóhely, megfelelõ mennyiségü szék és asztal no meg wc. és tisztálkodóhely. Nem mondom hogy vigyük be a hálószobát a közösségi lotokra, de nagyjából ugyanolyan sanszokat kell biztosítani a szükségletek kielégítésére mint odahaza. Sõt volt akinek az a problamája, hogy a qrva vendégseregtõl nem tud lépni a saját házában, ez a megoldás->a barátozás szinhelyét át kell tenni a communitybe! Ahhoz viszont, hogy a sim tartósan jól érezze magát egy nagyon emberi-barátságos-kellemes és fõleg minden elvárást kielégíteni igyekvõ helyszint kell teremteni. És park-park-park mindenek felett, ilyen helyen amikor épitkezel ne sajnáld a pénzt meg a luxust, itt nincsenek anyagi korlátok, Simcity önkormányzata állja a cehet. Ha jól sikerült a placc, akkor a Maxis premade community lotokat ki lehet bulldózerezni és a helyükre lehet fejleszteni a "törzsi szállást"😊!!

amit a tukorben nyomkod is 😊