32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11452 nekem mind a három az volt! -
zizzenet #11451 ...plusz null napos a felnőt létben...
Nekem má költözött be felnőtt nem null naposként. -
zizzenet #11450 Köszi. -
#11449 nálam Kovácsék a kertben élenk, és már 8-an vannak. Lassan a kölkök felnőnek, anyus-apus meg nyomja magába az életelixirt, hogy mikor lesz hely, tudjanak még kicsit szaporodni, mert a néger gyerök sehogysem akar összejönni
(apuka néger rendőr - lásd Lethal Weapon -
#11448 Nem hiszem, de lehet nem néztem milyen volt.
Már mindegy! Ma már meghalt, ezért szereztem megint egy új nőt (8.000& hozott a konyhára +1 barátot) a házba! Közbe kiderűlt, hogy az első új nőm típusa: csődtömeg! :)) pech (kis szőke cicababa, mindig szexelni akar , hát megadja a csávó neki, amit akar! :)
Egy újj tanács mindenkinek aki kezdő és nem tud gazdagodni!!!
Ne gyerek neveléssel foglalkozzatok! Az csak viszi a pénzt! Szerezzetek új embereket a házba, aki od költözik. Azért eleve kapsz pénzt, plusz null napos a felnőt létben és már vannak "kiképzései".
Pl: Takarítónő (10-es főzés, 10-es tisztítás), Üzletember (Sok Logika, sok Creativitás, sok barát) ezekkel minden könnyebb! Én már csak azért fogok gyereket nevelni, hogy elkűldjem magániskolába! De az még ráér! :)
Jó játékot mindenkinek! :D
-
#11447 ja felfogtam :DDD
a gyűrű azt jelzi, aa következő előléptetéshez az kell -
#11446 nem
mi az a kapszula?
en ilyet meg nem llattam a jatekban
szal kicsit reszletezd mar mirol is beszelsz -
#11445 ha jól tudom a melóhoz annyit kell feltolni hogy előléptessenek -
zizzenet #11444 Valaki okosítana egy kicsit? A képességeknél vannak ugye azok a kapszulák, amelyek szép sorban gyulladnak ki, ahogy a simünk egyre pipecebb lesz. Mármost mik azok a gyűrűk, amelyek néha valamely kapszulát övezik? Ugyanolyan a színük, mint a kigyulladt mütyürnek, csak nem a mütyür világít, hanem körülötte az a keretszerűség. Értitek, nem? Na, megfejtés, megoldás? -
noxon #11443 ja igen, HIÁNYOLOM a háziállatot (kutya, cica) -
#11442 + ctrl -
noxon #11441 Csáó!
Hogyan lehet a ház eredeti falát vagy újonnan épített falakat lebontani? -
Pirlipát #11440 Mondjuk az elvetélés még értem, mivel ha fiatalodik talán visszamegy abba az időbe mikor még nem volt terhes:)) De nem lehet, hogy nem volt fehér sem sárga szinben a vágyai? Mert egyébként akkor szoktak öregedni. -
Pirlipát #11439 Hát például házak. Ezek elég egyértelmüek, mivel nem kereshetem máshol ugye. És eddig minden ok volt. Most meg semmi. Aztán ott van az új paraván azt sem találom. De például letöltöttem hackelt dolgokat: börönd, homokóra, meg a vágypontos tárgyakat ( mert szerintem baromság, hogy költözésnél elveszítik amiért keményen megdolgoztak) és ezek mind ott vannak a kollekciókban. Szóval azt letudom tölteni. Csak ezeket az installálosokat nem tudom. Mi a szar lehet? Lehet, hogy ujra kell raknom a Sims2-öt? -
#11438 Na ezt nem értettem, mi a lényege!
Kell csinálni mind a 3 festészetett. A sima paintot, Paint of Life ot és a Paint of valamelyik Sims! Akkor megkaptam! :(
Ja és szereztem ma egy új tapasztalatott!
Lehet már vki írta, de nem baj4 :)
Ha egy terhes nővel itatunk elixírt a köv történik:
Elvetél egyből és megörekszik annyi nappal, amennyit fiatalodna (3 nap) Én így jártam ma! :(
De nem gond, becserkéztem a két Simsemnek 1-1 ellenkezőnemű párt, azokért kaptam egy csomó casht (move in miatt) és mostmár van annyi pénzem mint a szemét! :) 30.000$ Yeah!!!
És vmi. Ha vkinek nagyon sok barát kell és gyorsan, akkor lehetőleg minél nagyobb poszton szerezz egy barátot, akit magatokhoz tudtok kőltöztetni. Én tök véletlenűl kaptam, mivel hogy kellett a csajomnak és fickómnak fiatal pár, és az új csávó hozott 10 barátot, mostmár 12 barátja van a családnak! :) Ennyit akartam! :) Byez
-
#11437 sell-re sem kapja meg? elofordul
nalam pl. a go out-ra nem szoktak kapni -
#11436 pedig ott kell annak lennie
mit installaltal, es most nem talalsz? -
#11435 Sims2 HELP! A Wants között szerepel "Sell Masterpiece" Ez egy festmény eladása! 10es a Creativitym, megfestem a képet, vagy ő adja el vagy én (delete), de nem teljesúl a Want és így nem kapok érte Creditet. Miért! Help pls! Privi -
Pirlipát #11434 Hellosztok! Már megint bajban vagyok. Most meg az instalálos package-eket nem tudom a játékba varázsolni. Két klikk kiírja, hogy installáció sikeres aztán a játékban még sincs. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de amióta letöltöttem azt a programot amivel a dísztárgyakat is letölthetem, mintha azóta lenne ez ezekkel. A többi rendesen müködik. Van valakinek ilyesmi tapasztalata? -
#11433 valszeg grafkartyadriver -
#11431 Elnézést, ha már volt róla szó, de hagy kérdezzem meg, hogy miért nem ad képet a családomról betöltésnél? Apróbb hibák, hogy nincs a házamnak oldala ("szomszédság" nézetben) és tükör a 'Crate a Sims'-ben.
Ezt már valahol leirtam, de sajnos eddig senki sem tudott segiteni. -
#11426 én modthesims2-ről szedtem le még régebben. -
#11425 Sajnos, nem tudom ezt miért csinálja (egyébként érdekes módon egyszer alulról csináltam felvételt, pont jött a takarítónő, és a PIP ablakban az autóját is alulról láttam :)) -
#11424 Egyébként egy Simmetria-tag által készülőben van Szalacsi Sándor mega Zojjektum... Teccikérteni? -
#11423 Hát ilyen home-made emberkék vannak a hivatalos oldalon, de azok között sok a gagyi. De például a játék dobozán ott vigyorog Ganxsta Zolee, hogy részletek a hungary.ea.com oldalon, de ott nincs róla semmi (nem mintha maga Zolee hiányozna a játékból, de például egy Konta Barbarát bevállalnék egy woohoora :)) -
#11422 és lefelé?
-
#11421 nem
emlékszel még az a magyar faszi is belekerült, a nemtomkiénekesfaszi, vagy ki :) -
zizzenet #11420 Az gáz egyébként, hogy alulról felfele nézve nem rajzolja meg a padlót. Így lakáson belül nem lehet a földről fölfele nézve felvételt csinálni, mert az már tényleg kiábrándító. -
zizzenet #11419 Biztos az UFO-kra gondoltak. -
#11418 a TSR-ről meg van havam -
#11417 valamikor volt szó arról, hogy vannak híres emberek a sims-ben
én még egyet sem láttam -
#11416 Ha hó nincs is, a hivatalos oldalról lehet letölteni "hóember készítő készletet". El is felejtettem kipróbálni, tegnap találtam. Majd HomeCrafterrel csinálok hozzá havat, most úgyis van az udvaron bőven, mindjárt "bedigitalizálom" -
#11415 egyik családom kint él a szabadban, a ház csak fürdőszobából áll, meg az emeleten háló
tök vicces amikor jön vki, és becsönget a WC-n :D
-
#11414 az sem rossz, meg eshetne a hó m,eg az eső
mert jelenleg tető sem kell -
#11413 szerintem meg simán fullra, pl. teenagerek :) -
#11412 lassan vehetek még fél giga ramot, mert mindjárt itt az university, plusz a sok szar amit még rátőltök, nem lesz ez így jó :( -
#11411 Erre én is gondoltam már. Ha nincs woohoo partner kéznél, csak saját maga, akkor csak narancssárgáig tudná feltorzázni magát :)
Meg lehetne hőérzet is (fázik/melege van, kandalló/légkondi kell) -
zizzenet #11410 Sőt NPC-nek betenni Patrick Batemant, aki a nagyon gazdag, karrierista Simekhez látogatna el, ha azok megcsömörlenek... -
#11409 Különben a modthesims2.com-on a fórumba valaki bepostolt képet, hogy SimPE segítségével egy dohányzóasztalt átalakított kínzópaddá (egyik végén tekerős, testet szétszakítós...) most nem jut eszembe a 3D progi neve amivel készült, (nem Max és nem is Maya) de majd utánanézek. Modding ügyben még igencsak a jéghegy csúcsát láthatjuk, bele sem merek gondolni mik lesznek 3-4 hónapon belül... -
#11408 mondjuk én biztos csináltam volna szex metert is :) és ha az pirosba megy, a sim nagyon szexéhes lesz, vagy agressziv :)