32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11492 Sok köcsög! Nem sztárjkolunk? De most komolyan!! Ez már nevetséges! -
#11491 az meg a másik szopatos hogy van képük 23k elkérni a gameért ! igazán be**** kaphatják! csodálkoznak hogy másolják a gamekat! külföldön miért olcsobbak a gamek! ( cenzura cenzura cenzura ) aki kiatálta ezeket! -
#11490 halajak mag valamijen uton modon beszállok, csak legyen pénzem! annyit megér! bár most asszem far cryt veszek , de simsért mindent! nagyon nagy fanatista vagyok..... :)))))))))))))))
ha jól csinálod egy dvdre talán ráfér az alap game meg a kieg, bár azt nem tudom cd vagy dvd...
erre vissza térünk ha megvan a game és lesz pénzem :))))))))))))) -
#11489 Photoshophoz szerintem kiváló lenne, most terveuzek egy két új ruhát, hm, lesz vvele meló bőven asszem :) -
#11488 ezt hamar megunnám :DDDDD -
#11487 23k-ért (+ pár ezer) inkább veszek egy ilyet
-
#11486 jesszus
én 23k-t tuti nem fizetek -
Coolfire #11485 De azt el kell ismerni,hogy baresz az oldalad.:) -
Coolfire #11484 Ezt vedd ki az oldaladról,mert nem igaz:"Fontos megemlíteni, hogy ha már feltettél egy (bizonyára nem működő) crack-et, akkor !TELJESEN LE KELL SZEDNI! Sims2-t (uninstall, majd a program files/ea games/the sims2 mappában esetlegesen megmaradt fájlok törlése), és újra fel kell installálni crack nélkül, különben nem fog működni."Mert,ha visszamásolod a 4-es cdédről az .exe-t menni fog,tehát nem kell reinstall.Nem fog a hibás exe miatt logolni. -
Coolfire #11483 Majd kibontom a szövegfileokat és emeltdíjas esemesért fogom árulni.:)
Mint a sok szopós,aki ingyen jut a cucchoz és keresni akar rajta.Lsd. esemeses oldalak...pfúj!Én biztos megosztom a brigáddal a magyar részt(már ha sikerül belőle kiszedni). -
Coolfire #11482 Például felesbe?:) -
Coolfire #11481 Épp ma rendeltem meg az alapot és az Egyetemet.Csekély 23000ft..:)Beszállsz akkor?:)) -
#11480 re!!!
van egy ajánlatom... beszálok annak a sims 2 gamejába aki megveszi majd a magyar verzió és leirja nekem :))))))))))))
ahogy olvastam a cikket nagyon megörültem, ám negativnak találom az árát... Miért van az hogy itthon ijen drágák a gamek? sirnak a sok hamisitvány miatt! -
#11479 aspi pontert van ilyen szerkentyu -
zizzenet #11478 Segítség!!!!!!!!!!!!!!! Tud valaki olyan csalást, amivel a sim valamennyi szükséglete kimaxolható/megnövelhető? Filmkészítéshez kéne. Eddig nem találtam, pedig nézegettem. Szóval? -
#11477 Ez a Simmetria rohadt jó! -
#11476 Hát szerintem nem. Illetve megnyithatod a - mondjuk - veronaville.sc4 fájlt a Simcityvel, módosíthatod, új néven elmented, és utána létrehozol egy új Veronaville-t, ahová szépen átpakolgatod a házakat a bennük élőkkel együtt. -
#11475 nem semmi
erre csak azt tudom mondani: mennyi játék egyben! -
#11474 szerinted már meglévő térkép is alakítható? nagy a tömegnyomor már a sivatagban -
#11473 ird már le légyszi, miről is irsz, mert fogalmam sincs -
#11472 Utat sajnos csak Simcity 4-el lehet csinálni (de azzal nem csak az utakat, hanem a domborzatot is lehet módosítani)
Azt nem tudom, vajon miért nem látszik a veronaville-i folyópartra épített telkemen a víz? A folyó medre ott van, sőt, a túloldalán levő utat is lehet látni, de a vizet csak a városképernyőn. Ez nálatok is így van?
Zizzenet: helyesbítek, 8 helyzet (lehet forgatni 45 fokos szögben is egy kis trükkel: leírás - így már azért valamivel szabadabb a dolog.
Még valami, ezt a modthesims2-n találtam: egy japán hölgy készítette ezt a filmet a játékkal - nézzétek meg, eszméletlen profi. -
#11471 Jah! Engem meg igenis zavar! Ha ott megbírták, akkor a többi helyen miért nem?! Remélem valamelyik kieg-be benne lesz. De nem hiszem. -
zizzenet #11470 Gonodolom a négy égtáj, avagy az (x,y) koordinátarendszer tengelyekkel párhuzamos irányai. -
#11469 mondjuk én ezt nem is értem
milyen 4 helyzet? -
zizzenet #11468 De olyan rohadékok a készítők!! Ha megnéztitek, ha a városba leakarsz rakni mondjuk egy szélmalmot, akkor azt akárhogy fordíthatod! De a telkeden meg marad a 4 helyzet!
Szerintem érthető okokból. Mindazonáltal engem spec. nem zavar. -
#11467 utat nem találtam -
#11466 Lehet rá utat építeni. Még szivárványit is tehetsz. Meg minden félét!
De olyan rohadékok a készítők!! Ha megnéztitek, ha a városba leakarsz rakni mondjuk egy szélmalmot, akkor azt akárhogy fordíthatod! De a telkeden meg marad a 4 helyzet! -
#11465 szerintetek meglévő térképet át lehet vhogy alakítani?
a vivatagos pályára kéne még némi út -
Coolfire #11464 Tudom. -
Coolfire #11463 Ha a magyarítások portálra gondolsz abból csak az első voltam én,a többi valamelyik köcsög nickhamisító. -
#11462 akkor ez azt jelenti, hogy az egyetem magyarul csuszni fog 1 honapot? -
#11461 amerikai verziot kell megvenni
egyebkent el kell keseritselek van UK es USA verzio is az EA-nal altalaban -
#11460 húú az eggyik "hadakozásod" én is olvastam nem volt semmi :S -
#11459 ez jókérdés. lusták egy külön letölthető magyaritást csinálni?
és aki falun lakik és rendelte az hola tökömbe cserélli be? -
zizzenet #11458 De hogyan cseréljek? Se számla, se más papír róla, csak maga a dobozka az alkotóelemekkel. -
Coolfire #11457 De lehet,hogy szégyenszemre megveszem.Ugyanis attól félek,hogy az angol warezre nem fog felmenni a magyar Egyetem.Mondjuk a pöcsökre aszogyák teljesen kompatibilisek lesznek egymással...hátha. -
#11456 Jaja! -
Coolfire #11455 Igen...ezért hadakoztam minden fórumon a sims2 házi magyarítása ellen.De elküldtek finoman szólva a sunyiba.Pedig igazam volt.Ma a következő a teendő:akinek gyári sims2-je van,az lesszíves becserélni a magyar retailra és megosztani velünk szegény warez verzával rendelkezőkkel,azt a pár magyar filecskét.:)) -
#11454 Vaoh! Láttátok? -
#11453 akkor jól tudtam :D