Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SEGÍTSEN valaki!Mert a jegye egyre rosszab!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
még .. van mit átnéznem 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Van egy házaspár, lett gyerekük, de a hapsi nem tud vmiért elmenni dolgozni. Miért? lehet, hogy a gyerek miatt? hogy oldjam meg?
aki nem tudja vessen magára😄
user: faqsg
pass: faqdown
Eggyenlõre csak 1 cucc van rajta de bõvülni fog😊
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
A jelszót mi akik itt fórumozun tudhatjuk kszóval külsõ emberke aki látggatja az oldalt az nem!
Most akkor írjam ide be a jelszót vagy csak a legaktívabbaknak küldjem privibe?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Teljesen újat (például lila színû mexikói kalap sárga szalaggal) nem tudom, hogyan kell, valószínû hamarosan jönnek majd az editorok, mint anno a Sims1-hez.
gamertag: kenobita
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
szvsz a emberkék is a beépített szerkesztõvel készültek

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
egyépként nem visz semmit, féláron elsózza
"Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.😊"
Ha meghagytad becsomagolva nem kell, ha nem akkor is elég csak az 1.CDt újra letölteni, nem? Megpróbálom én is ezt a trükköt mert sehogy nem indul ez a vacak csak a gagyi krekkel, ahol nem lehet építeni. Mondjuk én már 2x telepítettem meg kiírtam Neroval... ezek után elvileg ez nem lesz jó eredeti exe-vel? módosult az mdf file vagy mi?
ON:
Nagyon elrontották ezt az öregedést, iszonyat hamar megõszültem, és szó szerint meg vannak számlálva a napjaim, közben a szomszédok nem öregszenek... varázsital sem ér sokat, mert sokáig kell dolgozni érte és hamar elfogy.
Nektek költözéskor viszi a bútorokat is, meg a munkahelyrõl megszerzett drágaszágokat?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
tegyél már be róla képet!
a sims2 sutyiba felteszi a házaimat a netre? 😄
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
azt hitted netrõl van?