Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
Biztos volt akimár kérdezte de a gyerek hogy tud tanulni?Vagy hogy tudnak a szülõk segiteni neki?(Ha tudnak.)
SEGÍTSEN valaki!Mert a jegye egyre rosszab!
Mike
privi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem jjátszottál a sims1-gyel? gondolom nem, mert ha igen akkor egyértelmû

Mike
ez igaz

Mike
van elf füles fej is, van elf családom is, szal 😊

Sakál! 😊

Ronaldo07
Máris szedem a sövényeket is!!

hen-tes
leszedtem, kipróbáltam, háttöö
még .. van mit átnéznem 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

azt hogykell? melyik? mi a dadus neve? bocs, nemtok angolul😊

hívj telefonon dadust!
Esetleg a sövényeket nem lehetne lehozni? Ha már lúd, akkor legyen kövér... 😊

Hi!

Van egy házaspár, lett gyerekük, de a hapsi nem tud vmiért elmenni dolgozni. Miért? lehet, hogy a gyerek miatt? hogy oldjam meg?

loller 😄DDD
jAsOn VoOrHeEs
Mi az oldal címe ?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Devids Pro
az nem olyan biztos ugyanis websason 15.-ek vagyunk😊 (mármint a faq oldal)
Devids Pro
na jó ide megkapjátok a jelszót, de többször NEM fogom elmondani😊
aki nem tudja vessen magára😄
user: faqsg
pass: faqdown

Eggyenlõre csak 1 cucc van rajta de bõvülni fog😊
Dave000
Hát, attól függ mik lesznek ott fent. Mert ha ide beírod akkor fölösleges jelszót rakni az oldalra. De ha privibe akkor nekem küldhetsz egyet.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Ird inkabb be ide!😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Devids Pro
na késsz a VIP rész ahol nagyon szupi cuccok leszenek majd fenn eggyenlõre csak az alienware-s computer van fenn de nemsokára több hivatalos és nem hivatalos cucc is fenn lesz
A jelszót mi akik itt fórumozun tudhatjuk kszóval külsõ emberke aki látggatja az oldalt az nem!
Most akkor írjam ide be a jelszót vagy csak a legaktívabbaknak küldjem privibe?
Sephi
Ha! Rajottem mire jo meg ez a jatek! Espdig arra hogy tobb idom jusson mas jatekokal jaccani! Hogy miert? Hat mert aszonynak tegnap mutattam be es le sem ragadt a kepernyorol ket orat 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tippek és trükkök menüpont nem lesz az oldalon?😊Ja és,hogy is lesz ez a víájpí dolog?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
remélem hogy jönnek majd😊
cenobite
Szóval ezzel a módszerrel egy meglévõ ruhát tudsz megváltoztatni.

Teljesen újat (például lila színû mexikói kalap sárga szalaggal) nem tudom, hogyan kell, valószínû hamarosan jönnek majd az editorok, mint anno a Sims1-hez.

gamertag: kenobita

cenobite
Kiexportálod Bodyshop-ból, kapsz két .bmp file-t, ezt pedig kedvedre szerkesztgetheted.

Ha Nero-val írtad ki,jó lesz az,csak nem fox tudni játszani,de felrakni igen.Utána meg lehet oldani a miniimage-vel a futtatást.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

TopGun
Aham ertem, majd megnezem ujra, mert elkezdtem epiteni, de rohadt korulmenyes mire falakat huzok 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
ruhát pl hogy csinálsz? vagy tárgyakat? ezekhez nincs beépítve szerkesztõ
cenobite
Láttam már Gollam-tól kezdve Frankenstein-en keresztül minden nyavaját. Ezeket simán meg lehet csinálni a játék alap szerkesztõjével. Maximum egy kis skin-változtatás szükséges, de ahhoz is egy Photoshop kell még plusz-ba (vagy valami hasonló progi) és kész.

Mike
Házat tuti olyat építesz, amit akarsz, egy új helyen, ahol nem lakik senki
szvsz a emberkék is a beépített szerkesztõvel készültek

jAsOn VoOrHeEs
Michael Jackson-t nem teszem én be, hát elkésne a munkából mire reggelre megtalálná az orrát.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

TopGun
Igen! en is erre gondolok 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
sztem az valami külön szerkesztõ lesz
TopGun
Kb 8x8-as hely van korulotte, egy atjaro kozepen van, de megnezem megegyszer, hogy jo korbe lehessen jarni!

TopGun
Es merrefele? en sehol nem talaltam semmilyen szerkesztot! 😞

Mike
drágaságokat???

egyépként nem visz semmit, féláron elsózza

Mike
a távcsõ 2x2-es ugye. a lényeg, hogy körbe lehessen járkálni, thát minimum 4x4-es hely kell neki

Mike
talán benne van a programban

cement
pff de szarpl

respect to the man in the ice cream van

OFF:
"Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.😊"
Ha meghagytad becsomagolva nem kell, ha nem akkor is elég csak az 1.CDt újra letölteni, nem? Megpróbálom én is ezt a trükköt mert sehogy nem indul ez a vacak csak a gagyi krekkel, ahol nem lehet építeni. Mondjuk én már 2x telepítettem meg kiírtam Neroval... ezek után elvileg ez nem lesz jó eredeti exe-vel? módosult az mdf file vagy mi?
ON:
Nagyon elrontották ezt az öregedést, iszonyat hamar megõszültem, és szó szerint meg vannak számlálva a napjaim, közben a szomszédok nem öregszenek... varázsital sem ér sokat, mert sokáig kell dolgozni érte és hamar elfogy.
Nektek költözéskor viszi a bútorokat is, meg a munkahelyrõl megszerzett drágaszágokat?

TopGun
Azok akik a hivatalos oldalon szazszamra f*ssak a skineket, meg a hazakat es a tobbit, vajon honnan szedtek hozza szerkesztot?

Nincs még carrier editor véletlenül?

The Hedgehog
noh! 1-2 letölthetõ érdekesség a www.gamingaccess.com-ról:

David Beckham

Michael Jackson 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

TopGun
Vettem csokanak egy tavcsovet, mert ez volt a szive vagya! hogy kell belenezetni a csobe? mert nem mukodik vele a parancs! 😞

Mike
és dettó ugyanez a ház az? LOL

tegyél már be róla képet!

a sims2 sutyiba felteszi a házaimat a netre? 😄

Mike
a login oldal jön be a linkre

Faterx
http://thesims2.ea.com/stream.php?asset_type=lot&asset_id=5268
Mike
ez engem is érdekelne

Sipocz
Nem tudjátok-é hogyan lehetne letiltani az un. háttércselekvés képeit (pl. megjött a maid vagy a kertész vagy éppen elment) vagy éppen csak korlátozni?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
és mi köze ennek a németekhez. ezt én gyártottam a saját kézben tartott egeremmel 😊)

azt hitted netrõl van?

Mike
mert nem értettem amit irtál, azért

kell az a panelház? azt hiszem becsomagolva megvan, majd otthonról elküldöm neked emilben.
de egyébként te is tudsz ilyet, nem nehéz