32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
zizzenet #11532 Kösz a kimerítő válaszokat. Egyébként az a sim2pack nevű csomag, mint olyan, ha telepítésre kerül, akkor beépül a játékba? Mert a hivatalos honlapról sokszor ilyen formátumban tölthetőek le a hivatalos cuccok. Szóval ha egy ilyet installálalok, akkor az nem olyan, mint a package fájlok? -
#11531 átvált vmi defaultra, vagy eltünnek a colgok
mondjuk csináltam már ilyet simmel
amikor a bodyshopban úgy mented el, hogy sim2packot csinálsz belőle, és ha azt felinstallálod, akkor benne lesz az előgyártott simek között a sim kreáló résznél a játékban
nohát én történetesen egy ilyen simnek töröltem ki a ruháját és a börszinét utólag, a program az nem érhető dolgokat átrakta defaultra
egyébként meg, szerintem érdemes mentegetni ezeket a könyvtáráakat, mert ki tudja -
zizzenet #11530 Na ja, értem én. Most jön az újabb kérdésem. Valami nagyon egyszerű, valószínűtlen, ugyanakkor a szemléltetés szempontjából szerintem elfogadható példával élnék. Megyek a netre. Találok szép padlókat, csempéket. Letöltöm a Downloads könyvtárba. Startolom a gamét, bildelem a házat. Szép. Élnek simek benne, mint hal a kvízbe (...bocsika). Aztán gondolok egyet, mondok magamnak: minek ide ennyi cucc; avagy egy szertelen unokaöccs gyermeki destruktivitásának áldozatául esett fájlok közé keverednek a vonatkozó packadzsék. Újra indítom a játékot. Mi lesz ottan a házban a csempékkel/falakkal? Mi lesz a játékkal? Na? Ez az én nagy problémám. -
#11529 2 könyvtárba lehet tárolni a nem gyári dolgokat a downloads es a savedsims -ben. a program mindkettot nezi. A házi készítésü dolgok mindaddig érhetőek el a játékban, amig ebben a két könyvtárban vannk. Ha kitörlöd, eltűnnek. Ez azért is jó, mert ha besokallsz a sok letöltött vacaktól, akkor az egészet kidobhatod, és csak azokat teszed vissza, amik tényleg kellenek. ezért is érdemes a letőltött cuccokat képpel együtt tárolni.
Hogyha egy sim2pack-ot installálsz, akkor azt beteszi a megfelelő könyvtárba
akár az eredeti sim2pack-ot ki is törölheted.
ezzel együtt ezt nem ajánlom, szépen el kell tenni későbbre, mert ugye akkor meg minek töltötted le -
zizzenet #11528 Aztat mondja már meg nekem valaki, aki megmondaná nekem. Ha én letöltök valami packadzsét és bemásolom a Downloads alkönyvárba, ugye, indításkor benyalja a program. De. Úgy nyalja-e be, hogy az elérési útvonalat megtartja, avagy beépíti a progiba mintegy szerves rész gyanánt, és az említett mappából idővel letörölhető a dolog.
Más. Van olyan cucc, hogy Package Installer. Beregisztrálja magát a vindózba. Duplaklikk egy packadzséra, azt bejön a progi, dolgozik, majd kiírja, hogy ok. Egyszer csináltam ilyet, a csomag ribancra nem ott volt, ahol elvileg lennie lehetne (mondjuk Downloads mappa), valami tök más meghajtó tök más könyvtárában. Ezért most nem merem onnan eltávolítani. Ez a kérdés, válaszoljatok! Előre is köszi. -
Pirlipát #11527 Egyébként tök jó, hogy már tök sokat játszottam vele és még mindig tud ujdonságokkal szolgálni a játék. Például már ugyan hallottam, de még nálam nem fordult elő eddig, hogy mosogatás helyett elnyalják a tányért. Este meg leült TV-ni a csajszi, aztán egyszer csak látom, hogy huzza a lóbört. Elbobiskolt a TV elött. Szóval vannak benne elég rendesen kis apró meglepik, ami tök jó mert különben ha már tövire-hegyire ismeri az ember a játékot nem is olyan érdekes. Ezért is kell a készítöknek meghatározott időn belül kijönniük az új kiegészítőkkel. Legalábbis én így vagyok vele. A sims1-el is a végén már csak a házépítés-berendezés érdekelt igazán. -
Pirlipát #11526 Az a helyzet, hogy a dolog cak magától történik. Szóval egyszercsak megjelenik a nagypapa besétál a lakásba, elücsörög meg ilyenek. Mint egy vendég. Ennyi. -
zizzenet #11525 Jaja, nekem már csinálta az egyik csemete. Elég agyament dolog, dehát belefér. -
#11524 www.modthesims2.com-rol szedtem le, van ott par allat cucc, tobbek kozott ez is, regisztralsz es mar toltheted is 1000-rel :) -
#11523 Sipöcz kolega milyen régen nem írt már...
mi lehet vele
arról nem beszélve, hogy ő talán tudná a kérdésemre a választ
vagyis, hogy hogy tudnám áthívni az adott sim felnőtt gyerekét úgy, hogy magával hozza az unokát is (aki jelenleg bébi)
anyukának (a gyerek nagymamájának már van olyan kívánsága, hogy cipelje a gyereket -
#11522 nem nagyon értem, hogy ez a hóember készítő készlet mire jó
nem csinálnak vele a simek semmit -
#11521 játék a hűtővel - 1 mb xvid
látott már vki ilyet? -
zizzenet #11520 Elbuszoltam. #11516-nak ment, Duddits koma részére. -
zizzenet #11519 Aztán minek? Saját zenéket akarsz hallgatni? Másolj MP3-akat a Sims 2 könyvtáradba (Dokumentumok alattiba!!!), a megfelelő helyre (ld. dokumentáció). Zenéket akarsz exportálni? GameExtractor... (ha jól emlékszem a nevére). -
#11518 láttatok már lyat, amikor a sim a hütőgéppel játszik? -
#11517 szép, de ilyenben enm laknék -
#11516 Ezt nem tudjátok honnét lehet megszerezni ingyen? Vagy valakinek nics meg? -
#11515 De állat! Honnét van? Amúgy nem is nagy a kép. -
zizzenet #11514 Azt' ezt honnat? -
#11513 Bocsi a nagy kepert! Azt hittem kisebb lesz! :( -
#11512 Azert ez nem semmi falburkolat! szerintem :)
-
#11511 erre mondjatok vlalmit, pls -
#11510 valakinek már voltak unokai simjei? a DVD-n azt mondta a muksó, hogy a nagyszülők megláátogatják a gyerkőcöket
hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhőz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemőt)? -
#11509 7390 Ft. lesz itthon a kieg. Asszem. -
#11508 hát pontosan nemtudom de ha átjössz akkor drágában jönne ki mintha otthon vennéd, meg lehet hogy nemis lenne benne a magyar nyelv. -
#11507 azért köszi -
#11506 "ezek szerint te értesz ehhez."
Nem. Én csak anno egy korábbi munkám kapcsán használtam egy hasonló padot, de szimplán csak user szinten, komolyabb technikai vagy minőségi hozzáértés nélkül. (vagyis elémrakták hogy szükségem van e rá, én bólintottam és használtam amikor úgy hozta a sors, de hogy milyen fajták vannak, milyen minőségben, milyen árban, passzolok sajnos. Talán a hwswn vagy a prohardveren nézz utána, hátha...) -
#11505 ezek szerint te értesz ehhez.
a Trust szerinted milyen? nekem azért szimpatikus, mert ennek egész vékony a kerete -
#11504 hű, a ruha érdkel -
#11503 "hát nem tom, szerintem ez jobb, kényelmesebb mint az egér"
Így van. És nem utolsó sorban pontosabb, és ha hozzászoksz a használatához, nagyon meg/felgyorsítja a munkafolyamatokat. De a kulcsszó a megszokáson van, eleinte nagyon "nehéz" átállni. -
#11502 Nekem is tök sz@r, olyan a CD tároló polcom hogy a sims2 se keresztbe se hosszába nem fér bele, a francért vettem meg :)
Különben szlovákiában mennyiért adják a játékot? Ha tényleg jelentősen olcsóbb, lehet hogy érdemes lenne átugranom, itt van egy köpésnyire a határ :)
Coolfire köszi a javítást, igazából ezt csak úgy mondta valaki hogy tutira működik, nekem szerencsére nincsenek ilyen építkezéssel kapcsolatos problémáim.
3D Mesh (tárgyak és ruhák 3D szerkezete) szerkesztést próbált már valaki? A modthesims2-n van leírás: Meshtool tutorial
és ruhaszerkesztés tutorial -
#11501 mind1 hamár az alap megvan a kieg még elfog férni melette :D -
#11500 akkor nehogy megvedd -
#11499 nade akkoris most ott ronditt a sok irott CD között :D -
#11498 ja igaz is,. akkor meg ne sírjon a szád, nálatok minden olcsóbb :)
más
valakinek már voltak unokai simjei? a DVD-n azt mondta a muksó, hogy a nagyszülők megláátogatják a gyerkőcöket
hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhőz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemőt)? -
#11497 Hát nem tom. Talán elérnénk valamit. Bár... Nem tom. -
#11496 De komolyan én Szlovákiában lakok és ittis olcsóbb a game. -
#11495 hát nem tom, szerintem ez jobb, kényelmesebb mint az egér -
#11494 Én photoshoppal szoktam rajzolni és eddig megvoltam ijen nélkül :) -
#11493 mire mennél egy sztrájkkal?