Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Egyik háttér
Másik háttér
respect to the man in the ice cream van
Az volt a problémám, hogy nem indult a játék, kiírta, hogy "Failed to find any directx 9.0c compatible graphics adapter".
No, a megoldás erre: ki kell kapcsolni minden képernyõfrissítés-fixáló progit (nekem pl a ReForce kavart be). Valamiért nem szereti a Sims2 ezeket.
Ha gondoljátok, tegyétek bele a FAQ-ba.
További jó játékot!
Ide nem írok semmit. Vagy mégis?
Nem egészen értem ezt a kölzözéses dolgot.
Ugye van egy kis telkem. El akarok költözni egy nagyra.
De nem tudom hogy hogy kell kiköltöztetni a családot a régi telekrõl! tud valaki segíteni?
A gépemröl hogy tudok betenni képet ide a fórumba? Mert felfedeztem pár hibát és tudni szeretném, hogy az csak nálam jelenik meg vagy másoknál is.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de írhatom alapból mondjuk dreamweaverben
nem kell túl bonyolult, tudod egy oldalon, fent a kérdésekl listája, oldalon belüli hivatkozásokkal. ha gondolod megcsinálom én, nomálisan megfogalmazva
aztán elolvasod kiegészíted
ilyesmikre is gondolok, minthogy hiogyan kell tanulni a gyerekkel, stb
vélemény?
illetve azt tudod csinálni, hogy új telket jelölsz ki, ewnnek beállítható a mérete, és arra építesz egy házat, majd ebbe költöztetetd át õket
köv crackes hsz-t törlöm
majd ha lesz vmi fejlemény, beirjuk a a faq-ba ott tessék nézegetni, ha ott nincs róla info, mi sem tudunk mit mondani
szal:
a gyerek minden nap hazahozza a hf-jét és vhová lepakolja
erre kattintva agyerekkel lehet mondani hogy do homeworkk, akkor nekiáll egyedül, és csinálja addig amig a funja kitart. jobb ha segítséget kér, ask help to homework ... akárki itt tudsz segítséget kérni, annyi van, hogy ne az udvarban csinálja, hanem bent, mert kint a szülõ nem segít. soxor elõfordul, hogy többször kell kérni, mire összejön. serdülõ korú gyerek tud segíteni a kisebbnek, illetve meg is tudja csinálni a kicsi háziját.
ha a házifeladatok annyira összegyültek, hogy esély nincs arra, hogy megcsináld, pl. van vagy 3, akkor a gyerek menthetetlenül meg fog bukni, és akkor elviszi a gestapos gyûámügyes banya
ebben az esteben egyetlen lehetõség van, el kell költözni, és akkor mind a D osztályzat, mind a hf-ek eltünnek, a gyerek újra C+ ról indul
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Hosszú és eredményes életet!!
A másik: tinédzserként semmiképpen nem tudok egyedül lakni?