Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C partíció, My Documents/EA Games/Sims2/Downloads

Más.

Emule-on keresztül letöltöttem a korábban említett 4 addont, ámde sajna a 2-es és a 4-es CRC-s. Nincs meg valakinek véletlenül normálisan ez a két cucc?

Esetleg feltölthetem a faq-ra az 1-est és a 3-ast, ha gondoljátok.

És a WooHoo-hoz mit használnak?A gyerek pattanás elleni krémét?😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nekem is volt már olzan hogy két fickó összeköltözött, és utána simán befeküdtek egy ágyba. De aztán az egyik szerelmes lett egy csajsziba, és a homo-party itt befejezõdött. Az igaz hogy azóta is egy ágyban alszanak 😊)

Hát az ágyon fekve a day dream esetleg,read..több nem ugrik be.

Sipocz
Szvsz. az aspi.pontok legésszerübb felhasználása az elixir of life bödönke beszerzése. Minden egyéb dolog a gamában hagyományos eljárásokkal megoldható (pénz, ismeret, társ szerzése, kellemes környezet és fizikai-lelki egészség), kizárólag az "idõ vasfogának" kiverése az ami csak a wants-fears rendszer kijátszásától függ.
Meditációhoz 3 pont logic, jógához 3 pont body és aztán a fókuszban lévõ sim önmagára mutotgat és kész. Egyelõre öntuningot én ennyit ismerek van-e más?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

A meditáció az csak boldoggá tesz.Viszont a jóga emeli a body pontot.Nekem a csajom már olyan figurákat tud,hogy ihaj.10 body-nál már azt is tudja,amit a bevezetõ filmben mutatnak.😊Az egyujjon,egykézen való kézenállást.Rájöttem,hogy egy kényelmes kanapén a legjobb naplót írni,mert emeli a komfortot,a socialt és a funt.😊

Mike at home
hu, ilyeneket is lehet?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csak nem vagy homofob? 😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az aspi pont csak itokazassal vagy egyebkent is hasznos az ellettartam megnyujtasara?

Sipocz
A meditáció és a jóga mire jók?

Sipocz
Helló Népek!
Hogyan lehet biztonságosan szellemeket megfigyelni és úgy találkozni a halállal, hogy az ne legyen káros az élettartamra? Az egyik sim-párom férfijuh tagja ismeret-megszálott és a lökött ahelyett hogy anyjokkal nyomulna feszt ezt e két dolgot szeretné megélni😊.
----vonal
Sikerült elsõ próbálkozásra egy "romatikus beállásu" simet szerkeszteni és már az elsõ napon kiderült a fazonról hogy egy rossz buzi, elsétált a parkba és az ott találtható csinos fiatal hölgyek helyett egy másik fszfejt választott ki hogy táncolna vele.Rögtön töröltem a pasast!
Nem vagyok képes kijátszani a romantikus és a társaság-mániás simet, tegnap fel is adtam ezeket e törekvéseimet. Ami nálam tuti és "korokon át fiatal" simpárosítás az a család-család házaspár, annyi aspi.pontot gyûjtenek maguknak hogy még talán az ük-ük-ükunokát is túl fogják élni😊.

Na majd mindjárt letesztelem.😊

Mike at home
mondom, kivalasztod a fight utan az attack-ot

A feltöltõ gépet azt aspirációs pontokból,a gyógyszergyártót pedig asszem a scienist karrier vmelyik elõléptetési fokozatától éred el.

Ja és ezt a lezuhant meteort el is lehet adni.😊

Hát ilyen lightes pofozkodás nekem is volt,ha a másikkal kikezfdett és rajtakapták.Búnyó azt nem tudom mikor van,még az öreg Mortival is csak lökdösõdöm mindig,amikor átjön pofázni.Pedig úgy bebasznák neki egyet.😊

Van még egy fincsi dolog:ha sokat kémleled az eget,agyonüt egy meteor.Hát mikor olvastam,asszittem beszarok.😊Ennyire pihent fejlesztõgárdát.😊

hen-tes
tegnap jáccogattam még, elmentem a sivatagi pályára és ott beköztem valakikhez

nah most, olyan cuccokat hogy lehet venni , mint azoknak van ? :c (gép ami felpumpál minden értéket, gyógyszer gyártó, stb.)

egyik csávókam, nagyon oda volt, jött egy oriás nyúl 😄D
jah meg doki is jött hozzá 😄
jókat röhögtem
aztán a nyúl nem akart elmenni ezért elküldtem a csávót DARTS-ozni, és a nyulat is mellé, csávóval abbafejeztettem a játékot nyúl jáccott tovább egyedül 😄D

más karakterre mentem akkor meg csak a nyilak lebektek a konyhában 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ctrl + shift + c
de ne csalj 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

GyaxyBoy
Mindenki alszik? Nem Szimzezik senki? 😊 LoL
GyaxyBoy
Hogyan lehet a Cheateket beírni?
Mike at home
en mar verekedtem 😊

siman fight es attack

Mike at home
leirtam

miert nem olvastok?

Mike at home
bocs

Mike at home
mirol lenne szo? nyugodtan ird ide, de ha nem akarod ird meg privibe
csak ma este fok tudni valaszolni sajnos

Mike at home
win98se

Mike at home
kint a falukepernyon, az embereknel, azt mondod move to. ekkor felkerul a listara (mint amikor frissen krealtad) es utana mar a szokasos modon bekoltozteted oket

Mike at home
vagy ide a galeriadba

Riana
jaj hova kell betenni a letöltött ruhákat és a sminket?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

I.C.ram
Elvileg ha nagyon összeveszel valakivel, és -100-ban vagy, akkor tuti lehet. Sima simsben is votl verekedés.
Riana
ja egyébként azért akarok esõt hogy a jakuzziban megrázza az áram😄
ugyszeretném látni

Riana
de a felpofozás nem bunyo viszont amikor a rendõr bunyozik a betõrõvel az klafa meg egyszer elromlott azsámitogépemés odaküldtem a nõt szerelni 0 szerelõponttal
ugymegrázta a gép hogy még a csontjai is átlátszodtak utána meg csuppa korom vol tés égnek ált a haja van rola képem hogy tudom ide berakni megmutizni?

Adri
nállam a fickót jól felpofozta az asszony, mert flörtölt a bejárõnõvel 😄

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Curze
Verekedést még én is csak a trailer-ekben láttam. Talán ha ugyanabba a simbe szerelmesek, és rajtakapják a másikat, hogy az udvarol neki... vagy valami ilyesmire tudok gondolni... 😊

Riana
jaj meg nekem volt egy nagyon mokás.Nõ terhes rájön a szülés jajgat összevissza hopp megszüli a gyereket elrohan a férje kezébe nyomja a babát nyög tovább erre hopp szül egy másikat is aztán mind a kettõ bedilizett és a levegõbõl jött egy doktor esernyõvel és kihipnotizálta õket

ez idiotább mint a szociálnyuszy😄

Riana
jaj egy kérdés!hogy lehet verekedni? mert sértegetni meg leköpni tud de bunyozni hogy kell?
összevissza sértegettem már abszolut negatívon volt de nem verekedtek

Riana
nekem az nem tetszik hogy 28 napig felnõtt és 56ig öreg és ha öreg már gyereket se csinálhat

Riana
szex után rögtön kiderül😊

Riana
onnan lehet tudni hogy lett egyerek hogy szex után egy kis hülye hangot hallani hanem hallasz semmit akkor nem esett teherbe

Curze
Anyu érzi (hányinger, szédülés, stb), aztán megnõ a hasa. Ja és asszem valamit nyavajog is fennhangon, általában ébredés után, és egy cumi jelenik meg a feje fölötti buborékban. De talán 1 napon belül ki kell derülnie, ha jól emlékszem. A legbiztosabb, ha addig nyomod a try for baby-t amíg lehet... 😊

Fefe
Nah most úgy néz ki,hogy összejött a kölök mert a csajszi hányt a wc-be😊)

I.C.ram
Honnan lehet tudni, hogy most sikerült, vagy nem? Mennyi idõ alatt derül ki? Try for Babyztem, de egy napig semmi nem történt. Jönnie kellett volna valami üzenetnek?
Fefe
Jaaaaaaaaa értem már😊 KÖszi a helpeket

Curze
Azért mert TRY! for baby... 😊)) (próbálkozás)
Itt sem jön össze mindíg, akárcsak az életben. (bár akkor a woohoo-ból is besikerülhetne néha egy-két gyerkõc.... 😊))

Fefe
Az szerinted miért van,hogy az ágyban vagy a jaccuziba rákattintok,hogy try for baby majd lemegy az ugrándozás utána várok várok ( több napokat) de semmi jele,hogy teherbe (hányás stb..)esett volna, és a késõbbiekben is ugyan úgy engedi a try for baby opciót.

Curze
Szerintem nem.
Bár az megoldható, hogy a másik sim irányítását választod kezdéskor, és "meghívod magadat"... bár ez nem az igazi, hiszen így nem az eredeti simjeidet irányítod, hanem azt akihez vendégségbe mentél... 😞

Fefe
ezt kipróbáltam én is 😊

Curze
Ja még egy dolog a gyors lóvé témában: ez nem cheat, bár nevezhetjük exploit-nak... 😊 Az elsõ faluban lakik egy ikerpár (egy vörös és egy szõke csaj), szedd fel valamelyiket, és kérdd, hogy költözzön be. A testvérével együtt. Nekem 50k-t hoztak a házhoz. Aztán, hogy mit csinálsz velük, már rajtad múlik... a pénzük a tied.... 😊))

Fefe
Nem tudja valaki,hogy lehet e vendégsébe menni másik simhez?

Curze
Nem kell cheat ahhoz, hogy komoly kégliket épits!
Ha üres telket, vagy nem lakott házat választasz kezdéskor, ingyen tudsz rajta építkezni. Aztán majd a gép kiszámolja mennyibe kerül a mûved, és annyiért be tudsz költöztetni egy családot.

Azt hiszem a rendszeres házifeledat készítéssel lehet a gyerek osztályzatát feltornázni. Azt nem tudom, mi történik ha megbukik...