32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11617 Egy másik hír...
All In The Family
A hírek szerint Szeptember, Október környékén meg fog jelenni a The Sims 2 második kiegészitője. Itt részletesen az ovis korral foglalkoztak, mert majd a gyerek, és a Toddler között lesz még egy kor. Részletesen késöbb...
the Sims 2 World -
#11616 Ha hinni lehet a pletykáknak, 2005 szeptember-október környékén megjelenik a második kiegészítő a The Sims 2 játékhoz, "All in the family" címen. Az új rész leginkább az igen népszerű "Unleashed" kiegészítőre fog hasonlítani, melyben Simjeink háziállatokkal oszthatták meg otthonaikat.
Infó: Simmetria -
#11615 nekem azóta volt hogy 8-an voltak apuka-anyuka meg a ygerekek, na az élmény volt :)
a szülők meg isszák az életelixirt, és szaporodnak mint a nyúl
de néger kisköülök az istennek nem jönne ne össze
(apuka néger, és zsaru :)))
a nemeke aránya is érdekes, 5 lány 1 fiú
másik dolog, amire nem válaszolt senki, hogy hogy tudják áthozni a simek az unokát? szal ha mindkettejüket áthívom, hozzák a gyereket is
ugyanis az ősanyának :))) az a vágya hogy babusgassa az unokáját -
#11614 re all!
mi a hejzet veletek? mi jó történt mig nem voltam... ahogy olvasgattam a kiegröl, meg a magyar gameról volt szó... a kieget már én is várom :) most elkezdtem megint nyomni a gamet, de most minden cheat nélkül, semii hackelt tárgy meg ijenek, és picit nehéz :) kariert épiteni meg közbe barátkozni, hmmmmmm... nem egyszerü, de elég jól megy... pláne ugy hogy a simem aspija a csajozos :))))))
de sikerült saját kecot épiteni, van lé ugyhogy happy ezzerel:))))
azoli: faqn van az image fájl a letöltések fülecske alat, asszem van fent daemon is, de ha nincs googlebe rákeresel!
ha tudsz ftp csinálni, vagy ha érdekel van egy csomo butorom meg ijenek ... ha kell azt is elküldhetem neked valahogy :))))))) -
#11613 Tudom szakállas de ugrott minden sims2 cuccom a vinyomról amikor eléfüstölt, kellene a javíto fájl ahhoz, hogy tudjak falat építeni!
Valaki tud segíteni?
Elörre is köszi!
Üdvvvv -
Coolfire #11612 A retail az a kereskedelmi változat,aminek van néha sorozatszáma.Az a gáz,hogy a szerverek ismerik az összes forgalomban lévő s.számot.Ergo nem lehet átb@szni őket,ha megvetted,töltheccc,és/vagy játszhatsz.:)Én is nyelvi csomag(ok)ra gondoltam,nem a teljes full progira.Ezek szerint félreérthető voltam.Na lényeg a lényeg,amint kijön,vmilyen úton-módon meg lesz nektek is a magyar rész.:)) -
#11611 nekem nem kell, én elvagyok az angollal :) -
#11610 nemaz egész gamet hanem csak más nyelvet hozzá mellesleg meg minek ehhez retail szám vagy miazisten? leszedi valaki és megosztja valünk ez tök egyszerű -
#11605 nemtom nekem mindig 1 vagy 1.5 MB okat csináll fingom sincs milehet a baj. -
#11604 Ja! Csak annyi? Hmmm... Már piszkos fantáziám másra gondolt! :) Köszi a helpet! -
Katinagyi #11603 A PublicWoohoo azt jelenti,hogy nyilvános helyen,pl butikban a ruhapróbafülkében,de csak ketten lehet,és nem többen. -
#11602 Srácok, ezt hogy lehet megoldani? Közös szeretkezés! Mi kell hozzá? Milyen ágy vagy mi?
Ha tudja vki pls segítsen! Mert ezt meg akarom csinálni! :)
Public Woohoo
Ez a rekord emberem! :)
Ez hozott a legtöbbet a konyhára mikor beköltözött hozzám!
Don Move In -
Katinagyi #11601 Sziasztok!Van valakinek ötlete,hogy mitől lehet az,ha egy házat letöltök a netről a játékba, ami kibontva 1,5 Mb-os, és ugyanazt a házat változatlanul viszacsomagolom a PackagedLots-ba,akkor 53 Mb-os lesz?Ezt azért próbáltam ki,mert sok házat építettem magam,amiket szerettem volna letöltésre felajánlani,de mind 50-60 Mb-os lett amikor kivettem a játékból.Pedig hasonlóak voltak azokhoz,amiket le lehet tölteni a netről.Ezért kipróbáltam az elején leírtakat.Nem tudom miért történik ez.?Persze megcsináltam a Totalcomanderbe az összehasonlítást tartalomra az első esetben,hát jóval hosszabb lista jött le a már játékomat megjárt,de változatlanul hagyott ház esetében,de hát egy kukkot nem értettem abból,hogy miben különbözik. és miért. Van valakinek ötlete?Nagyon megköszönném. -
Coolfire #11600 Hmm..olyan retail-hálóra gondolsz,mint a steam?Hogy beütöd a gyári sorozatszámot,és töltheted akármelyik nyelven?Nem is lenne rossz. -
Coolfire #11599 Csak nem b@sszák el,ha már ilyen drága lesz.Remélem azért fordítókra és lektorokra futi még az EA-nak.Ha nem majd bevállalom.:)A magyar fileokat már beígértem,remélem technikai akadálya sem lesz a kiszedésének.Legális oldalra úgysem lehet felpakolni,majd taknyolni kell vmi oldalt.Vagy nektek még belefér a profilotokba?:) -
#11598 Gondolom azok reszere, akik biztonsagi masolattal jatszanak a mai napig, azoknak kiszedik majd a magyaritott reszeket, es elerhetove teszik akar az university, akar az alapjatek eseteben. Az persze mas kerdes, hogy az ilyen hivatalbol keszult magyaritasok mennyire lesznek jok, de bizzunk benne hogy csapatbol akik forditjak legalabb egy ember jatszott a sims sorozattal, ha tobbet nem de legalabb 2 orat ;] -
#11597 Én március 1-jén megyek Szlovákba. -
#11596 mellesleg külföldön lakok (Szlovákia) ittmeg tuti nemlessz becserélhető. -
#11595 én nem fogok boltba futni érte kilométereket szal csináljanak a hülyéjük egy letölthető verziót is! ennyire nemképesek... -
#11594 Ok. -
#11593 majd azt is postázom -
#11592 Már megvan a mostani?? Szemét! Én is megakarom venni, kell a nyerő sarok. -
zizzenet #11591 És az alábbi mondat?
"Eddig a nagy kiadók játékai csak a ritkán voltak..." (kiemelés tőlem)
Vazeg, alig pár sor az egész, de már mennyi hibát találtunk benne. Több a hiba, mint maga a szöveg. Rendkívül igényes mostanában némely sajtórészleg (mondjuk majdnem az egész). -
#11590 A "kiegészítőnál" se rossz. -
#11589 ezt felesleges volt betenni, már más irta
a lemagyarítva szó pedig tömör gyönyör
remélem nem az fogja fordítani, aki a cikket irta...
akkor röhögnék nagyot, ha ilyen lenne: alszok, eszek
meg van csinálva a kaja
mondjuk nekem nem hiányzik a magyar, elvagyok nélküle jól :)
-
#11588 PC Guru -
#11587 ez miez? -
#11586 -
#11585 Betoppant zoli ide is, es kihalt a topik eheh.
ui: bezzeg a simem nem akar meghalni, pedig olyan oreg hogy napjaban 4szer jar wcre eheh, es mar a kert vegeben megcsinaltam a leendo csaladi temetot. De nem, ofelsege a simcity polgarmesterasszonya, es az istennek sem akar bekeben meghalni. Nem mintha nem szeretnem, ne ertse felre senki, az egyik kedvenc karakterem volt, de kellene a haza (egy, a legnagyobb telken lakik az egesz csalad, ott van 2 nagyhaz, 1 kis hetvegi lak es vigan elfernek). 7x napos, es ha belegondolok mennyi elixirt ivott, akkor mar 100 felett jar ;] Nomeg picit mar unalmas vele a jatek, de elkoltoztetni nem akarom, megolni sem, csak szegeny bekeben halna mar meg. -
#11584 Warezos CD? -
Coolfire #11583 Biztos mindenki a magyar Simset várja,mint én.Addig már nem is játszom vele.Már a DVD-t elajándékoztam.Cédén nem kell valakinek?:)) -
#11582 mi ez a halotti csend? -
#11581 mihez??? -
#11580 Sok szerencsét ;] -
#11579 itt és most csak icq van
az nem jó? -
szilzoli #11578 HY Mike at home!
Ha van MSN címed ad meg! -
#11577 Itt olyat is irnak, hogy junius 16-an allat kiegeszito lesz, ha jol veszem ki!? -
#11576 azon filóznak mi lehetne benne -
#11575 örök hálám! -
zizzenet #11574 Mindazonáltal hiányos angolom következtében lehet, hogy félreértettem valamit... mert mintha kamunak szánták volna, mostani interpretációm szerint... Döntsék el a tudorok.