Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a jatekot,de akarhogy crackelem,patch-et raktam,mindig keri a dvd-t :S:S:S
Mit csinaljak hogy elinduljon vegre?Koszi elore is!
:) Semmi okosság :P
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
összevissza felrakhatod a kiegeket, ahová csak tetszik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elõre is köszi!
egyszerûen alig tudok így csinálni bármit, és nem hiszem el hogy pont a sims 2 fog szaggatni a gépemen
DFTBA ಠ_ಠ
Sims 2- legutolsó fenn lévõ kiegészítõ: Nagyvárosi élet.
A gond: nem mûködik a plafon-rendszer. Azaz mint eddig, egyáltalán nincs plafon, ha plafon-módban nézem a házat- feltenni sem tudok, mert nem látszik.
Mi lehet a gond? És a megoldás?<#nemtudom>#nemtudom>
Kössssz!
<#worship>#worship>
Köszönöm a segítséget!
tedd fel késõbb
a sorrend egyébként nem számít
Az a gondom, hogy amikor szé psorjában tenném fel a kiegeket, a cuccokat nem csak a nagy kiegeket, szóval az egyetem mikor végez csinál egy frissítés ellenõrzés dolgot, kiirja hó, hogy nem frissített a játék és letörli magát.
A többi kieg jól mûkszik csak ez nem, mi lehet a gond?
Innen lehet letölteni a patch-eket:
http://thesims2.ea.com/update/
Viszont nem tudom, hogy pontosan melyikre is lenne szükséged. Mivel a Nagyvárosi Élet is fent van, valószínûleg a "The Sims 2 Apartment Life Patch"-et kell letöltened.
Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam pár kieget a játékhoz a Nagyvárosi Élettel bezárólag, de mikor indítani akarom, ezt írja ki:
"Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in the system!
Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided driver.
The application will now terminate..."
Ezt már csak azért sem értem, mert elvileg kéne lennie DirectX 9-nek a gépen, és nem értem mi baja lehet vele. Aki tud lécci segítsen!
Elõre is köszi!
A dixi dixi és az Unthinkable azok
Köszi 😊
1. Prescott - Dixie Dixie
2. Cowboy Troy - I Play Chicken with The Train
3. Joanna J - Unthinkable
4. Prescott - Hurt No Nobody
További számok:
http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Sims_2_music
Nekem most nincs fent a játék, de van két dal, amit szeretek, ha lenne valaki olyan kedves, és megnézné nekem a country kollekcióban mik vannak. Csak arra emlékszem, hogy mind a kettõ elõadóval együtt volt feltüntetve.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ha még tudsz iylen oldalalkat mondani, azt megköszönném.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az lenne a kérdésem, hogy a sims 2-bõl letöltött tárgyak meg ilyesmiket belehet rakni a sims 3-ba? ÉS tudtok mondani olyan sims 2 sims 3 oldalakt ahol le lehet tölteni simet tárgya meg ilyesmit? ÉS a Thesims2.com oldalán mondanátok egy felhasználónevet és jelszót? Csak annyira, hogy letöltsek három dolgot. Annyira kéne. Kösz!
van az a kód hogy
boolprop testungchetsEnabled true az nálam csak a kutyánál mûködik 😮😮😮😮 az miért van 😮😮😮😮😮 ???
(azt akarom hogy a kapcsolati szintet tudjam húzogatni)
A minap meghalt a Sims 2-ben a kutyám. Megmaradt ugye az urnája, felraktam azt egy éjjeli szekrényre. Elõtûnt a szellem, mászkált fel-alá egy darabig. Jelen állapotában negyed percenként ugyanarról a helyrõl mindig elõbukkan, majd kis idõ múlva visszugrik. Állandóan. Az urnát nem tudom mozgatni csalás nélkül. Rámentem már, hogy a sírkövet elköltöztessem, kiválasztottam egy közösségi telket, de nem tudom ilyenkor minek kéne történnie, mert megvallom õszintén nem volt még halálesetem a simsben. Annyi biztos, hogy rányomtam a költöztetésre, de most is rá tudok kattintani az urnára (mert még megmaradt) azzal a különbséggel, hogy most nem tudok gyászolni, mert nincs meg az az opció. Érdekes.
Ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönném, ha leírná. 😊

Olvastam hogy van olyan cheat kód amitõl a tárgyakat 45°-ban is el lehet forgatni úgy mint a 3-ban, átlósan pakolod a cucokat.
Valaki próbálta már?Nem lesz bugos tõle a játék?Simek le tudnak ülni pl a kanapéra attól hogy ferdén van?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
jól szimulálja, hogy mindeki reggel rohan dolgozni, suliba, este meg holtfáradt, és kezdõdik a napi robot elõlrõl, de azért hétvégén van pihi, meg megteheted, hogy a gyerkõcök ha A minõsítésüek, csak minden másnap járnak suliba
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de Flóra írt1szépet neked 😊.
Nem értem, miért várnak többet, mint 5-6 virág és pár parketta, hiszen ez csak egy Cuccos csomag, nem nagykiegészítõ.
Nekem véletlenül pont ez a csomag megvan egyébként és sajnos nem tudok segíteni a bug-okkal, mert én nem tapasztaltam semmi rendelleneset, amióta megvan...
(Mi az a ncore?) <#vigyor4>#vigyor4>
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Azt szeretném megkérdezni hogy megéri-e feltenni a paloták és parkok kiegészítõt? milyen változások vannak benne?
Mert ncore-on ami van arról elég elszomorító vélemények vannak.
"A lányaim is panaszkodnak, hogy az új házak /paloták/ nem használhatóak. Így nem sok értelme van a kiegnek."
"Barátnõmnek sem lép be az új házakba és családot sem lehet beköltöztetni. "
"Hát kicsit többet vártam mint 5-6 virág meg pár parketta stb.Viszont ezsem bug mentes,nemtudok belépni az uj Paloták és kertek házakba."
Elõre is köszi !<#nemtudom>#nemtudom>