32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
arcsika01 #31938 Valaki Segítsen már PLS nemtok mit csinálni:S
-> mi lehet a baja annak hogy telepíteni szeretnék kiegészítőt és a telepítés után a Sims 2 frissítését telepíteni és telepítés közbe azt írja ki hogy:
"hiba lépett fel a The Sims 2 frissítés telepítésekor!"
és utána leáll a telepítés és letörölődik a kiegészítő.:S
nem tudjátok mi a baja?
Előre is Köszönöm:) -
#31937 azóta biztos sikerült, de próbálj meg egy másik kiegészítőt feltenni, aztán ezt, jellemzően az egytemmel szokott probléma lenni -
#31936 a letöltött cucokkal lehet valami
ha kikapcsolod a custom/egyedi tartalmat, akkor is csinálja?
esetleg az is lehet, hogy a hajak, simek file-it törölted (törölte a program)? ezek jellemzően nem a downloads hanem a savedsims mappában vannak -
#31935 illetve mindig az utolsó pack exe-jével kell indítani, szal a palotással indítsd
szal mégiscsak normális :) -
#31934 nem normális -
#31933 normálisat akartam írni. -
#31932 az normáli,s h a nagyvárosi életre kattolva a paloták és parkok jön be? :S :S :S :S
feltettem újból mindet és így csinálja :S. -
mano111 #31931 Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy miért van az, hogy a játék a bútorokat,építkezési dolgokat,mindent megjelenít, kivéve a ruhákat,hajakat,sminkeket? Mielőtt újraraktam a gépem működött rendesen,de azóta ezek nem jelennek meg:S
Előre is köszi a választ! -
arcsika01 #31930 Sziasztok! Nekem is ugyanaz a bajom mint Miki10.nek!:( Mit Tegyek?:) Valaki Írjon PLS Nagyon Fontos Lenne! Előre Is köszönöm! Arnold és Niti^.^
Ez ->
mil lehet a baja annak hogy telepíteni szeretnék kiegészítőt és a telepítés után a Sims 2 frissítését telepíteni és telepítés közbe azt írja ki hogy:
"hiba lépett fel a the sims 2 frissítés telepítésekor!"
és utána leáll a telepítés és letörölődik a kiegészítő.:S
nem tudjátok mi a baja?
Előrre is Köszönöm:) -
miki10 #31929 sziasztok!!
mil lehet a baja annak hogy telepiteni szeretnék kiegészitőt és a telepités után a sims 2 frissitésést telepiteni és telepitős közbe azt írja ki hogy:
"hiba lépett fel a the sims 2 frissités telepitésekor!"
és utána leáll a telepités és letörölödik a kiegészitő.:S
nem tudjátok mi a baja? -
#31928 m1 akkor mertt találtam de szar a link sajnos majd még szétnézek:D.nővérem nagy sims fan aztán minden kieget felrakott:D:Dénis néha játszok csak nekem meg van 3lovam aztán megnézném hogy miylen benne:D -
#31927 -
#31926 Sziasztok!új vok még és láttam a neten hogy ha fennvan a pets-kiegg..akkor valahogy lehet lovakra cseréni az állatokat ti mittudtok erről pls segítsen vki -
ReneeW #31925 Köszi... nem javult meg, pedig ledózeroltam a DL-mappámat... :-S -
BoharZso #31924 Hello!
Valamiért az embereknek és állatoknak, valamint egyéb más tárgyaknak(hintaágy) a textúrája villog. Most raktam fel a játékot az új gépemre, hardveres oka nagyon nem lehet (AMD Phenom II 3.2 GHz, ATI 5770, 4 GB ram). Van valakinek valamilyen ötlete erre a problémára? -
Lunatic540 #31923 Nagyon nagy THX!!!! -
#31922 Szigorúan másik mappába. -
Lunatic540 #31921 És még olyan kérdés amit megint csak nem találok sehol és nincs benne nfo-kban sem hogy a kieget ugyanoda kell telepíteni ahova a játékot vagy másik mappába kell? -
#31920 Mini image nem jó ? -
Lunatic540 #31919 Üdv mindenkinek.
Sehol se találok éjszakák crack-et,még a FAQ-ban sem. Esetleg vki segítene? -
#31918 minek akarnál egy simet kitörölni? -
#31917 próbáld ki hogy kiszeded a letöltéseket, megjavuk-e -
#31916 veszel egy számítógépet, és ott kiválasztod a költözést -
#31915 Ha beköltözött a család hogy lehet őket átköltöztetni? Előre is kösz! -
Kilop #31914 szerintem az lehet a saját problémám,hogy nem eredeti a játék:(
na nembajj,majd talán hétfőre meglessz:D
ha nem,akkor megrendelem a Sims 3-mat
egyébként tudok egy tuti tippet pénzszerzéshez: a Sims 2 vár az üzlet-ben , ha nyitsz egy otthoni Discot(kell egy olyan belépési dij gép,villigo padló egy helyen,rádió és póker , meg esetleg darts,akkor az emberek mind boldogabbak lesznek:D)
Most fel akarom telepíteni a Sims 2-őt,éjszakák,egyetem,üzletek,házi állatok ( meg a kis kiegészitők amik előtte vannak) télapós cucccok meg az évszakok:D
-
Kilop #31913 bocs nem "kiért" hanem miért -
Kilop #31912 az kiért van,hogy nem lehet letörölni egy simset sem?????????????
mindig vár egy kicsit,aztán semmi
kérlek segitsteke:S -
Kilop #31911 Sziasztok!
az lenne a problémám,hogy amikor feltelepitem a smis 2 kiegészitőit(egyetem,éjszakák,üzletek,évszakok)akkor amkior elinditom az évszakokat,akkor az intornál mindig megáll,és kiad 1 olyan hibaüzenetet hogy:sims 2-és ennyi.Ja,és nem eredeti.tudtok megoldást?:S -
ReneeW #31910 Hi!
Remélem, tudtok segíteni... kn. 3 hete kezdődött a probléma a sims 2 játékomban.
Elég sok letöltésem van (4-5 giga), de eddig is ennyi volt, különösebb gondot nem okozott. Dekorálásnál merült fel ez a gond: rákattintok egy tárgyra, és az esetek nagy részében iszonyatosan sok idő alatt adja elő. Jobb esetben csak 5 percig homokórázik, de volt, hogy fél órát kellett várnom, mire előjött a tárgy és le tudtam helyezni.
Átfuttattam SimPE-n a letöltéseket, kiszűrtem a duplán jelenlévő tárgyakat, töröltem minden gondot okozó tárgyat, de nincs semmi változás. Marha idegesítő ez a jelenség és nem tudom, hogyan javíthatnám meg. Teljes uninstall? A letöltések törlése? Ezeket jó lenne elkerülni, persze megteszem, ha csak ez a megoldás marad.
Valakinek van ötlete?
Köszi előre! -
Big Bad Ryder #31909 Azt írja, uninstalláltad az Évszakok (Seasons) kiegészítőt, tehát minden dolog ami összefügg az időjárással, ki fog törlődni. Ha continue-ra mész, akkor kitörlődik és már játszhatsz is, ha minden jól megy. -
#31908 bocsi igy akartam
valaki tudna segiteni?
-
#31907 valaki tudna segiteni? -
Nalzsoro #31906 Hali!
Tud valaki bármilyen megoldást arra, hogy hogyan lehet 8nál több embert egy házba rakni? Kód vagy valami? Elkerülném annak az orosz kiegészítőnek a felrakását!:)
üdv -
#31905 azt hogy kell ?
/ köszi / -
#31904 szedd ki a hardveres egérgyorsítást -
#31903 Hellósztok !
Lenne egy olyan problémám a sims2 be, hogy az egér ha nem mozgatom nem látszik, de ha mozgatom, akkor is csak fel-fel villan - és ez azér elég zavaró mer ha pl. egy kajára akarok rámenni - lehet hogy rámegyek a székre.......
Légyszi segítsetek !
köszi -
rusher #31902 Felraktam újra a Sims 2-t a gépemre, de valamiért nem indul el, hanem elsárgul a háttér és nem történik semmi. Valaki tud segíteni? Előre is köszi. -
#31901 SIKERULT! -
#31900 Mar feltettem a hivatalos SIMS 2 DVD Patch-et,crack-et pedig tettem,de megeshet hogy nem jot? PU-ben nem tudnal linkelni egy cracket?vagy itt akar.. -
#31899 Patcheld, majd utána másold be a megfelelő cracket.