Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Sziasztok
Feltettem a jatekot,de akarhogy crackelem,patch-et raktam,mindig keri a dvd-t :S:S:S
Mit csinaljak hogy elinduljon vegre?Koszi elore is!

:) Semmi okosság :P

rage
Hát, mindegyik telepítésnél kiírja, hogy amennyiben felteszed az új kieget, onnantól a mentéseket felülírja, s nem fognak mûködni a régebbi verziókkal. Valószínû, pont ezért is uninstallálja a játék ilyenkor.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
szerintetek ha leszedek pár kieget, amik kevésbé tetszenek, meg annyira nem lényegesek, akkor a mentéseimnek annyi? nem az a baj, hogy uninstallkor leszedi, mert azt tudom, csinálok róla biztonsági másolatot, han em, hogy utána egyáltalán használhatóak lesznek e

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem okoz gondot
összevissza felrakhatod a kiegeket, ahová csak tetszik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Speedstick
Csáó all! Úgy gondoltam, nosztalgiázok egy kicsit és felrakom újból a simseket. De viszont a sok új játék miatt nincs elég hely azon a meghajtón, ahol a játékaim vannak. Van viszont egy szinte teljesen üres meghajtóm, amin kb 240 giga szabadon van, na és ha oda raknék pár kieget, nem oda ahol a többi van, az gondot okozna?
Elõre is köszi!

Mike at home
el, csak ne rakj fel sok kiegésíztõt

Mike at home

0ppika
Hello!

Elmegy a jéték egy lapotopon, Intel GMA 4500MHD VGA-val?

http://epica.nl

Sziasztok! Lenne egy kis problémám a játékal :S. feltelepítettem fel patcheltem ahogy kell de nem akkar elindulni😞. rákattintok az ikonra beakkarná tölteni de utána windows hiba hang és mintha mi sem történt volna. konfigal nem lehet probléma mert intel pentium 3ghz (1mag) 2gb-t ddr2 ram és egy 8600gt-n windows xp sp3 rendszeren. mindenbõl a legfrisebb van vga driver direct X 9 stb stb. vírus írtó nod van fent de már probáltam hogy kikapcsolom és úgy indítom el de úgy se megy:S😞 ha valaki tudja rá a megoldást pls írjon! Elõre is köszönöm!

Milyen programok futnak a háttérben? Víruskeresõ (vírus, trójai), konvertáló ... Illesztõprogramok frissek: hang, grafkártya, directx?

Kicsikiraly
3.2 Ghzes Intel proci, 2 giga DDR2-es Kingston RAM és Nvidia GeForce 8500GT mellett könyörgöm MIÉRT fut 3 FPS-el a sims 2 ha egyetemet benyomom a 3. sebességet?

egyszerûen alig tudok így csinálni bármit, és nem hiszem el hogy pont a sims 2 fog szaggatni a gépemen

DFTBA ಠ_ಠ

Hali!

Sims 2- legutolsó fenn lévõ kiegészítõ: Nagyvárosi élet.
A gond: nem mûködik a plafon-rendszer. Azaz mint eddig, egyáltalán nincs plafon, ha plafon-módban nézem a házat- feltenni sem tudok, mert nem látszik.
Mi lehet a gond? És a megoldás?<#nemtudom>

Kössssz!
<#worship>
Mike at home
pár kieggel késõbb tedd fel, mint következne a sorban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Értem szóval ha az apartmant life az utolsó és mondjuk az egyetem az utolsó elõtti akkor rendben lesz?

Köszönöm a segítséget!

Mike at home
az egyetem problémás
tedd fel késõbb
a sorrend egyébként nem számít

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hello!

Az a gondom, hogy amikor szé psorjában tenném fel a kiegeket, a cuccokat nem csak a nagy kiegeket, szóval az egyetem mikor végez csinál egy frissítés ellenõrzés dolgot, kiirja hó, hogy nem frissített a játék és letörli magát.

A többi kieg jól mûkszik csak ez nem, mi lehet a gond?

CptObvious
Elvileg a megfelelõ patch letöltésével orvosolható a probléma.
Innen lehet letölteni a patch-eket:
http://thesims2.ea.com/update/

Viszont nem tudom, hogy pontosan melyikre is lenne szükséged. Mivel a Nagyvárosi Élet is fent van, valószínûleg a "The Sims 2 Apartment Life Patch"-et kell letöltened.

Csövi!
Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam pár kieget a játékhoz a Nagyvárosi Élettel bezárólag, de mikor indítani akarom, ezt írja ki:

"Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in the system!
Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided driver.
The application will now terminate..."

Ezt már csak azért sem értem, mert elvileg kéne lennie DirectX 9-nek a gépen, és nem értem mi baja lehet vele. Aki tud lécci segítsen!
Elõre is köszi!
Köszi 😊
A dixi dixi és az Unthinkable azok
Köszi 😊

CptObvious
Country
1. Prescott - Dixie Dixie
2. Cowboy Troy - I Play Chicken with The Train
3. Joanna J - Unthinkable
4. Prescott - Hurt No Nobody

További számok:
http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Sims_2_music

sziasztok!
Nekem most nincs fent a játék, de van két dal, amit szeretek, ha lenne valaki olyan kedves, és megnézné nekem a country kollekcióban mik vannak. Csak arra emlékszem, hogy mind a kettõ elõadóval együtt volt feltüntetve.

Beírod a Google-be, hogy The Sims 3 és keresgélhetsz magad is, ha van kedved.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Kösz!!
Ha még tudsz iylen oldalalkat mondani, azt megköszönném.
The Sims Resource

Mod The Sims

Mind a kettõbe regisztrálni kell, hogy letölteni lehessen.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

É tudsz mondani olyan oldalt, ahonnan lelehet tölteni sims 3 cuccokat simeket? És a thesims2.com oldalon nem tudnál mondani egy felhasználónevet és jelszót? Mert nekem nem jó. Nem müködik. És leszeretnék tölteni egy dolgot belõle.
Mike at home
a sims2-es cuccokat nem tudod betenni a 3 alá

Helo!
Az lenne a kérdésem, hogy a sims 2-bõl letöltött tárgyak meg ilyesmiket belehet rakni a sims 3-ba? ÉS tudtok mondani olyan sims 2 sims 3 oldalakt ahol le lehet tölteni simet tárgya meg ilyesmit? ÉS a Thesims2.com oldalán mondanátok egy felhasználónevet és jelszót? Csak annyira, hogy letöltsek három dolgot. Annyira kéne. Kösz!
sziasztok nekem fenvan a sims 2 alap,állatok,jó utat, és az évszakok és mind crackelten és az lenne a problémám hogy a tárgyaknak nincsen nevük csak áruk és így elég gár pl venni a simemnek 1 szemét prést ha nem látom a nevüket. tudna valaki segíteni hogy hogyan lehet ezt ki küszöbölni?
Mike at home
a faluképernyõn kell beirni

Hayni
Hello!!!

van az a kód hogy
boolprop testungchetsEnabled true az nálam csak a kutyánál mûködik 😮😮😮😮 az miért van 😮😮😮😮😮 ???

(azt akarom hogy a kapcsolati szintet tudjam húzogatni)
Közben úgy néz ki megoldódott. Rááltam az egyik simmel arra a pontra, ahonnan mindig eltûnt. Aztán egyszer csak nem jött többé elõ. Ezután is rányomtam az urnára, és mostmár el is tudta költöztetni azt. 😊

Hali! Lenne egy rendkívül érdekes problémám.
A minap meghalt a Sims 2-ben a kutyám. Megmaradt ugye az urnája, felraktam azt egy éjjeli szekrényre. Elõtûnt a szellem, mászkált fel-alá egy darabig. Jelen állapotában negyed percenként ugyanarról a helyrõl mindig elõbukkan, majd kis idõ múlva visszugrik. Állandóan. Az urnát nem tudom mozgatni csalás nélkül. Rámentem már, hogy a sírkövet elköltöztessem, kiválasztottam egy közösségi telket, de nem tudom ilyenkor minek kéne történnie, mert megvallom õszintén nem volt még halálesetem a simsben. Annyi biztos, hogy rányomtam a költöztetésre, de most is rá tudok kattintani az urnára (mert még megmaradt) azzal a különbséggel, hogy most nem tudok gyászolni, mert nincs meg az az opció. Érdekes.
Ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönném, ha leírná. 😊

A nagyvárosi élet volt az utolsó nagy kieg, a cuccok közül az IKEA és a paloták és parkok a legújabb

Mike at home
a freetime és appartman life után volt még valamilyen kieg? és cuccosból mik voltak az utolsók?

Nem tudom,de valószínûnek tartom hogy bugot okozhat.

Hi all! Hova kell a kiegészítõket másolni ha megvan a free time és az alap sims 2? <#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1> választ priviben kérem thanks

Hali!

Olvastam hogy van olyan cheat kód amitõl a tárgyakat 45°-ban is el lehet forgatni úgy mint a 3-ban, átlósan pakolod a cucokat.
Valaki próbálta már?Nem lesz bugos tõle a játék?Simek le tudnak ülni pl a kanapéra attól hogy ferdén van?

Legend Killer
valóságban õseim minden másnapi suliba járástól ki lettek volna 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
annyira, amennyire az életben
jól szimulálja, hogy mindeki reggel rohan dolgozni, suliba, este meg holtfáradt, és kezdõdik a napi robot elõlrõl, de azért hétvégén van pihi, meg megteheted, hogy a gyerkõcök ha A minõsítésüek, csak minden másnap járnak suliba

Legend Killer
nemtom... próbálgasd, kísérletezz, hogy milyen módszer felel meg neked a legjobban.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

wantonly
Nekem is porosodik most, de gondoltam folytatom megint, ha le lehetne lassítani az idõt. Lehet csak ügyetlen vagyok, de nekem nem megy így.
Legend Killer
én má nem jáccom vele, csak porosodik a gépen. most guild2t tolom, picit az is simses, azzal nekem ugyanez a bajom, mint neked 😄. de sims2ben pl két-három simsnél, v 4-5nél is, nemtom, felpörgettem az idõt és úgy csináltam, ott jutott idõ mindenre 😄. leállítom, benyomom neki a dolgokat és indítom és úgy... és akkor figyelgetem, h ki hol tart és akkor résen vagyok és ismét benyomok neki vmit és nem is kell mindig leállítani.

wantonly
Nektek, hogy jut idõ mindenre? 😛
wantonly
Az idõt nem lehet valahogy még jobban lelassítani a játékban? Borzasztó, hogy semmire nem jut idõ, csinálok egy-két dolgot és már este van. :S
Legend Killer
😄D... de mondom, h nemtom 😞. nekem úgy lett, h feltettem az alapot, rányomtam az összes kieget és szartam a telkekre 😄. építettem1t, jó volt, oszt kész 😄.

de Flóra írt1szépet neked 😊.

Hayni
naaaaa 😄😄😄 ez nem válasz 😄😄😄
Ha kettõvel lejjebb a hozzászólásomban rákattintasz arra a linkre, hogy "Sims2 kiegek és tartalmuk", ott van a Mansion and Garden Stuff is, ha bemész Learn more-ba, mindent láthatsz, ami ezzel a cuccos csomaggal jön, screenshotok, video és Items (nagyjából az összes tárgy fel van sorolva jó nagy képekkel). Igazán nem lehet mondani, hogy zsákbamacskát árulnának.
Nem értem, miért várnak többet, mint 5-6 virág és pár parketta, hiszen ez csak egy Cuccos csomag, nem nagykiegészítõ.
Nekem véletlenül pont ez a csomag megvan egyébként és sajnos nem tudok segíteni a bug-okkal, mert én nem tapasztaltam semmi rendelleneset, amióta megvan...
(Mi az a ncore?) <#vigyor4>

Legend Killer
<#wave><#szeret><#puszi><#wink>

kem001
"Barátnõmnek sem lép be az új házakba és családot sem lehet beköltöztetni. " Hát igen, sajnos a telkeket át kell nevezgetni, úgy belép

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Hayni
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy megéri-e feltenni a paloták és parkok kiegészítõt? milyen változások vannak benne?
Mert ncore-on ami van arról elég elszomorító vélemények vannak.

"A lányaim is panaszkodnak, hogy az új házak /paloták/ nem használhatóak. Így nem sok értelme van a kiegnek."

"Barátnõmnek sem lép be az új házakba és családot sem lehet beköltöztetni. "

"Hát kicsit többet vártam mint 5-6 virág meg pár parketta stb.Viszont ezsem bug mentes,nemtudok belépni az uj Paloták és kertek házakba."

Elõre is köszi !<#nemtudom>