Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
utána arrébb teheted a simeidet
gyomorrontás: minek etettél vele romlott kaját?😄 Ilyen nekem még nem fordult elõ (nem is fog mer nem etetem romlott kajával),de sztem pihentesd sokat a simed ne menj dolgozni aludj sokat stb..
TSILLI
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
Az asztalon megnyitod a Dokumentumok/EAgames/Sims2/Music
asszem ez a sorrend (fejbõl nem bizti majd azér megnézem othon) azt ide a mûfajoknak megfelelõen beszórod a zenéket vagy ahogy akarod! és mûködni fog!
Elvileg hasonló elven müxik a videós dolog is de az nállam nem jó aki ezzel kapcsolatban tud valamit az írja már meg hogy müxik a videó berakás tömörítetlen avi kell neki vagy eggyeltalán milyen kiterjesztés?
köcce
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A ffi simem egy csajjal beragadt a jakuzziba, meg sem mozdulnak.
Köszönöm!
Hogy lehet az öregedést kiiktatni?
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
oldalrol? 😞(
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
még csak most fogok vele játszani csak érdekelne
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
faceBlendLimits -on/off
This cheat code turns off facial bounding limitations for Create-A-Family created Sims. It prevents the normal corrections the game will make for two parents with very different facial structures, which can result in very unusual children.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy letöltött package filet telepíteni? Pl. Ruhát vagy valami ilyesmit.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A vérségi kapcsolatban lévõ, de külön háztartásban, alkalmasint saját alapításu családban élõ simek egymással szembeni kapcsolatai barátként beszámítanak-é? Nem soká lesz nekem ilyen->papa+mama+hugi maradnak a szülõi házban és felnõtté váló fiuk saját családot alapít a faluban egy másik telken.
Most fogom megnézni.
Mi van ha kiköltözik a simem és ugyanoda vissza?A tárgyak meg maradnak?Asszem ezt megnézem.
Télleg sok pénzük volt de a 3emeletes házra ami kb. 70 000 simoleum nincs pénz még.
Mellesleg annak a vörösnek volt valami csávója aki állandóan hivogat.Egyszer átjött nem tudtam ki az köszönt neki amikor láttam hogy 1 kiss-el rájöttem ki az utána elküldtem de elfelejtettem hogy akkor is kiss-el fog erre a férfi hazajött és meglátta.
A kapcsolatuk -20 rament...
De mostmár megint egész jó úgy 80körül van.
Más: hogyan lehet meditáln iés jógázni? egyszer már sikrerült véletlen meditálnom de mostmár nem tudom hogy hova kell kiadni!
Annyira vagyok toleráns a dolgokkal amig a tõlem eltérõ szexuáletikai nézetü nép éz én etikai meggyõzõdésemet nem kívánja megsérteni és a sajátját túlzottan elõtérbe helyezni. Sajnos a tapasztalataim rosszak e téren a "melegeket" illetõen, ha én ilyen nyíltan ecsetelném és hirdetném ama titkos dolgaimat akkor vszinü hogy társ nélkül maradnék (teljes joggal!) és a környezetem sem vállalna tovább. Áltlában tisztelem az embereket és ezen belül a társas kapcsoltatokról alkotott nézeteiket, sajnos a homoszexuálisokat ezzel együtt nem tekintem élõlényeknek (embereknek igen!!), hiszen képtelenek az élõlényekre jellemzõ egyik legfontosabb dologra, náluk nem érvényesül a negativ visszacsatolás felett uralkodó nagy pozitív visszacsatolás.
on
Természetesen a sims játék egy nagyon jó valóság-szimulátor és sokkal kacafántosabb dolgokat meg lehet csinálni semmint annak a fizikai valóságban csekélyke valószinüsége lenne.